eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
°•|بسمـ‌اللھ‌اݪرحمانـ‌الرحیمـ|•° السلام‌علیڪ‌یابقیة‌اللھ‌فےارضھ..🌱 ✨لَا تَدْرِي لَعَلَّ اللَّهَ يُحْدِثُ بَعْدَ ذَٰلِكَ أَمْرًا✨ چه می‌دانی؟! شاید بعدش خدا گشایشی بدهد [مصحف، طلاق، ۱ ] ❤️❤️ 👌 ✨‏هرجا منطقتان قوی ‌است از منطقتان دفاع کنید.. آهسته هم نگویید. باید بلند بگویید،.. بلند گفتن است که اثر دارد (شهیدمطهری) 😍😌 داشتم گل محمدی هارو پاک میکردم عطرش کل خونه رو گرفته هی بو میکشم میگم عطر بهشته😌 خواهرم میگه حضرت محمد(صلی الله علیه واله وسلم) یه روزی عرقشون رو پاک کردن و ریختن زمین گل محمدی شد .. چه تعبیر قشنگی😍 بیشتر از قبل عاشق گلا شدم☺️🌸 باید انقـــــدࢪ باشیم که ناراحتی ها و مشکلات توے لحن و چهره مون پدیداࢪ نشه ... بتونیم همیشه شاد باشیم 😎💪 سلااااااام رفقای بهشتی✋❤️😍 روزتون محمدی به برکت اخلاق حسنه💚🤲 [ وَبَلِّغْ‌بِأیٖمٰانٖي‌أکْمَل‌َالإیٖمٰـاݩ...] و ایمانم را بہ کامل تریٖن ایماݩ بࢪس   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 🎂🍰🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰 اصلا طعم اسفناج و سبزیجات نمیده هیجانش فقط بخاطر اون رنگ طبیعی قشنگیه که داره🤩👌🏻 اول از همه یک پیمانه برگ اسفناج خورد شده(بدون ساقه) بهمراه نصف پیمانه شیر رو داخل میکسر ریخته تا کاملا یکدست بشه،و در نهایت باید یک پیمانه مواد داشته باشیم، سه عدد تخم مرغ درشت رو بهمراه یک و نیم پیمانه شکر و نوک ق‌چایخوری وانیل به مدت پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه، نصف پیمانه روغن و یک پیمانه مخلوط اسفناج و شیر رو هم اضافه کرده با دور کند سی ثانیه میزنیم دوپیمانه آرد و دو ق‌چایخوری سرپر بکینگ‌پودر و نصف ق‌مرباخوری پودر هل رو که سه بار الک کردیم،کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن یا با لیسک کاملا مخلوط میکنیم..کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم مایه کیک رو ریخته چند مرتبه اروم به زمین میزنیم تا هوای اضافی خارج بشه و در فر از قبل گرم شده صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم، دقت کنید مدت زمان پخت در فرها متفاوته، سی دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکنید اما بعد از اون مرتب کیک رو با خلال دندان چک کنید اگر خلال تمیز از کیک در اومد کیک اماده ست وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کنید راستی یک نکته اگر کم شیرین دوست دارید از یک پیمانه شکر استفاده کنید! 🎂🍰🎂🍰🍰🎂🍰🎂🍰 @sofrebanovanbeheshti
👇 بادمجان ها رو کبابی کنید ، در تابه جداگانه پیاز داغ و زردچوبه کنید بعد بادمجانهای کباب شده رو بچینید و روی بادمجانها گوجه فرنگی حلقه شده بگذارید با کمی آب و آبغوره بپزه خیلی نگذارید آب داشته باشه بعد که مرغ ها پخته شد موقع سرو کردن کنارش بادمجانها رو قرار بدید اگر داخل مرغ بخواهید بادمجانها رو بگذارید بپزه هم میتونید ولی هم رنگ مرغ تون تیره میشه و هم همه مرغ بوی دود میگیره @sofrebanovanbeheshti
یا 👌 برای لایه اول کیک👇 شکر۵قاشق غ؛ شیر۵قاشق غ؛ آرد۵قاشق غ؛ روغن۵قاشق؛ تخم مرغ ۱عدد؛ بکینگ پودر۱ق چ؛ وانیل۱/۴ق چ؛ نمک یه پنس شکرووانیل وتخم مرغ رابزنیدکرم رنگ بشه بعدبقیه موادرابه ترتیب بریزیدداخل فر۱۷۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزیدتاطلایی بشه وقتی ازفردراوردیدتاداغ هست یک لیوان شیرسرد روش بریزید بگذاریدکنار لایه دوم:👇 یک لیوان شیر+۴قاشق آرد+یک عددتخم مرغ رامخلوط کنید بگذاریدروگازتابه غلظت فرنی برسه بعد۳۰گرم کره و۲قاشق غذاخوری ماست بهش اضافه کنید غلیظ شدازروگازبردارید برای تزیین ۲قاشق ازموادرانگهدارید وبقیه راروی کیک بریزید بگذاریدیخچال ببنده لایه سوم:👇 یک لیوان شکرراداخل ماهیتابه بریزیدبدون هم زدن اجازه بدیدکاملاقهوه ای وکاراملی بشه بعد۳۰گرم کره بریزید بعد یک قاشق نشاسته ذرت ویک لیوان شیررامخلوط کرده کم کم به کارامل اضافه کنیدومدام هم بزنید به ارامی اینکاروانجام بدیدکارامل سفت نشه کمی که خنک شد ازحرارت افتادبریزید رولایه ی دوم وبعد به دلخواه تزیین کنید من بادوقاشق ازموادی که نگه داشته بودم تزیین کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شرڪت در انتخابات و گزینش خوب وآگاهانہ یڪ وظیفه است ...   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شیفون قهوه برای سالگرد عقدمون❤️ با دستور دوست عزیزم خانم رماح🌸🌸 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491 این کیک رو من دوبار توقالب ۲۰درست کردم یکی با اسانس موز یکیم کاکائویی که دوقاشق از آرد برداشتم وبه جاش دوقاشق غذاخوری پودر کاکائو الک کردم روی آرد وباهم مخلوط کردم تاموقع فولد کردن مشکلی پیش نیاد.کیک رو سه لایه کردم با فیلینگ موز وگردو وخامه. یکی درمیون روی هم سوار کردم تاکار زیباتر بشه.ارتفاع کیک حدود ۱۴سانت شد تزیینات کیک هم خمیر ژلارده فقط من پودر ژله نزدم وکمی وانیل زدم .حروف اسم رو یه گلوله از خمیر گرفتم وروی قالب سیلیکونی حروف گذاشتم وکمی فشار دادم به راحتی وزیبایی حروف روی خمیر حک میشن.(این ابتکار خودم بود😉).قلبا رو هم با کاتر کوچیک قلب کاتر زدم.برای رنگش هم از رنگ‌ژله ای مارک فو استفاده کردم تاقرمز بشه.رنگای دیگه هر چی بزنید صورتی وصورتی پررنگ بهتون میده.خمیرش عالیه به نظرم مناسب خمیر بازی برای بچه ها هم هست.برای لبه کیک از رنگ پودری طلایی مخلوط با کمی روغن با قلمو زدم.عکسش هم کاعذ گلاسه غیر خوراکیه که دولایه چسب پهن پشتش زدم وقیچی کردم وروی دیواره کیک گذاشتم.سعی کردم همه نکات رو بگم😊 من حدود ۱/۵کیلو خامه زدم و شیفون ۴تخم‌مرغی رو دوبار توقالب ۲۰درست کردم مامان صبا💞 عکس برش خورده کیک در پست بعدی😍👌👇👏👏 @sofrebanovanbeheshti
اینم برش خورده ی کیک 😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥞امیدوارم اینار دیگه کالباس نباشه! طبق معمول وقتی می خواست در ظرف غذایش را باز کند، زیر لب غرغر کنان می گفت: لعنتی! لعنتی! لعنتی! امیدوارم امروز دیگه کالباس نباشه! بعد که درش را باز می کرد می گفت: دیدی باز هم که کالباسه! روزی یکی از همکاران خطاب به او گفت: فلانی تو که انقدر از کالباس متنفری خب به زنت بگو کالباس نذاره! خنده معناداری کرد و گفت: من اصلا زن ندارم! خودم هر روز کالباس می گذارم!!! این داستان کوتاه، حکایت امروز بخش زیادی از جامعه ایران ماست! پای صندوق رای که می ایستیم، از بیم جان، یا به امید نان، به افراد خاصی، دوباره و سه باره رای می دهیم و هر دفعه هم می گوییم: امیدوارم این دوره کالباس ها رای نیاورند! قرآن مجید می فرماید: "ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم" ما در سرنوشت هیچ قومی تغییری ایجاد نمی کنیم مگر اینکه خودشان بخواهند! پس ای برادر و ای خواهر عزیزم بجای غر زدن هایی که دیگر تبدیل به فرهنگ عمومی شده است، بپذیریم که از ماست که برماست! ✍حجت الاسلام علي ارجمند عین الدین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @sofrebanovanbeheshti
😳😋👏👏 مقلوبه يه نوع ته چينه كه تمام كشورهاي عربي به روش خودشون با مرغ، گوشت يا سبزيجات درست ميكنن😇 اما در خصوصا اشغالی معنايی بزرگتر از يك غذاي معمولي داره🇵🇸 بين فلسطينی ها معروفه وقتی صلاح الدين و سربازانش اورشليم( قدس) رو فتح كردن، مردم اين پيروزي رو جشن گرفتن و به عنوان هديه براشون "مقلوبه بادمجان " بردن .💪🇵🇸 صلاح الدين از غذا خيلی خوشش اومد و بهش عنوان به معني داد چون برای سرو اين غذا بايد قابلمه رو برگردوند👏 از اون روز این غذا به نماد اورشلیم و شدن سلطه دشمنانش تبدیل شد. امروزه اين غذا به عنوان يه چالش برای نيروهای اسرائيلی به شمار مياد كه حاوی يه پيام ضمنی و مهم براي صهیونیستهای اشغالگر هست : محكومی به واژگوني مثل قابلمه مقلوبه😎 بنابراين قبل از اين كه وارونه ات كنيم💪 برو غاصب😡 دسامبر ٢٠١٧ بود كه ترامپ اعلام كرد ، قدس رو به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس به رسميت ميشناسه؛ همون روز مرابطات و مردم با قابلمه هاي مقلوبه به محوطه مسجدالاقصي اومدن و جواب ترامپ و رفقاشو دادن.😎👏 جالبه بدونين صهيونيستها هم روي برگرداندن قابلمه مقلوبه حساسيت نشون ميدن 😁 پس فقط يك غذای صرف ويا يكی از میراث های فرهنگی نيست بلكه نمونه خوش طعم ايجاد مزاحمت براي اسرائيلی هاست همان 💪🇵🇸 👏👏👏   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم برگرداندن قابلمه ی توسط بانوان مقاوم فلسطینی در مقابل سربازان رژیم غاصب صهیونیستی✌️🇵🇸   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا