#چیکن_استراگانف🍗🍞🌭🍟🍹🍽🍄
برای ۲نفر:
مواد لازم:❤️سینه مرغ ۲عدد - ❤️قارچ ۸عدد❤️پیاز ۲ عدد -❤️جعفری خُرد شده ۱ق غ سر خالی -❤️نمک و زردچوبه و روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم ❤️-چیپس خلالی ❤️-نان باگت یا هر نان دیگه ای
مواد سس بشامل : 🍚🍴
-❤️خامه صبحانه ۳تا۴ق غ -❤️شیر کم چرب ۱ونیم لیوان -❤️آرد ۲ق غذاخوری سر پر -❤️کره یک قالب کوچک
👈طرز تهیه :👉
✍۱سینه مرغ را به اندازه انگشت برش دادم و همراه آب ،یک پیاز کوچک و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه پختم خیلی هم زمان نبرد 🕑
✍در فاصله ای که مرغ پخته میشه قارچ هارا شستم و ورقه کردم و در آب کمی پختم البته در بعضی دستور ها اومده که قارچ را با کره سرخ کنید اما من چون این غذا خامه و شیر داره و چرب و پر کالری هست قارچ های ورقه را میپزم
✍۳بعد پیاز را خلالی کردم و در روغن تفت دادم تا نرم بشه اما نباید مثل پیاز داغ سرخ بشه
✍۴مرغ های پخته شده را در تابه ریختم و با کمی روغن تفت دادم تاکمی سرخ بشه
✍۵قارچ ها و پیاز هارا به مرغ ها اضافه کردم و سس بشامل را با مواد مخلوط کردم و کمی روی شعله گذاشتم و نمک و فلفل را امتحان کردم و وقتی از شعله برداشتم جعفری ها را اضافه کردم
👈طرز تهیه سس بشامل:👉
✍کره را داخل ظرفی روی شعله گذاشتم و کمی روغن و آرد را اضافه کردم و تفت دادم.بعد شیر را که در دمای محیط بود و خیلی یخ نبود را اضافه کردم و هم زدم تا کمی به غلظت برسه بعد خامه را زدم و اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کردم و شعله را خاموش کردم بخاطر خامه
من حواسم پرت شد و آرد در شیر گلوله گلوله شد برای همین کمی که غلیظ شد از صافی رد کردم و بعد خامه زدم که گلوله آرد داخل مواد نباشه🙈
این غذای خیلی خوشمزه را معمولا با چیپس خلال میل میکنند و نان باگت.
امتحان کنید.خیلی خوش مزه میشه.
💐اللهم عجل لولیک الفرج💐
@sofrebanovanbeheshti
🔺 با قرار دادن تصویر حاج قاسم در تصویر پروفایلتون به پویش به #به_عشق_حاج_قاسم بپیوندید.
✅ در نشر این پیام به نیت حاج قاسم و امام شهدا، کم نگذارید
🔺توضیح تصویر: تصویر مبارک حاج قاسم بعد از شرکت در انتخابات 96
#انتخابات_۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#شیربادام👇
دویست گرم بادام یا یک فنجان بادام رو باید هشت تا دوازده ساعت بگذارید خیس بخوره
بعد پوست قهوه ای بادام رو بگیریدبعد مغز رو داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید چهار فنجان آب بریزید
بعد بریزید تو یه پارچه تنظیف و فشار بدیدشیره بادام خارج بشه شیربادام شما حاضر هست.
موقع استفاده اگه ته نشین شده کمی تکان بدید مصرف کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یه مقدار موسیر تازه خریدم
برای آماده شدنش چکارکنم
یه کمش را هم میخوام خشک کنم
#پاسخ👇
موسیر رو عمودی برش بزنید به صورت لایه های نازک یک روز بگذارید تو آب سرد (خوبه تو یخچال بگذارید) چندبار آبش رو عوض کنید تا تلخیش بره بعد میتونید هم فریزری کنید یا اینکه خشک کنید نگه داری کنید. بیشتر خشک کرده اش مرسوم هست😊
روی یه پارچه تمیز جلوی باد پنکه میتونید خشک کنید تو آفتاب هم میتونید خشک کنید. منتها رنگش تغییر میکنه.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای 👇
کیک خامه ای سه لایه با فیلینگ موز و گردو
با این دستور👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/21339
بعد از سرد شدن کیک لایه لایه کردم و با خامه فرم گرفته و موز خرد شده و گردو حلقه شده لایه ها رو پر کردم
بعد سطح کیک و دور کیک خامه کشی کردم
روش گاناش( ترکیب مساوی از خامه و شکلات تخته ای) ریختم بعد از سرد شدن بیسکوییت پتی بور با پودر کاکائو آسیاب کردم و با الک پاشیدم (مخملی کردن کیک)👌
#کیک_مخملی
با رنگ خوراکی هم میشه ولی باید مخلوط بیسکوییت و رنگ رو بگذارید خشک بشه بعد اسیاب کنید
یک ایده ی خوب برای پوشش کیک های کم خامه👌👌👏👏👏
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_کشی_کیک
کیک #روز_دختر توسط خانم سبزواری از اعضای خوب و فعال گروه آشپزیمون
#کلیپ_تصویری
@sofrebanovanbeheshti