#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#فوت_فن_خانه_داری
برای روغن انداختن خورش
در طول زمانی که خورش شما روی شعله است گاهی تکه های کوچک یخ توی خورش بندازید تا خورش شوک حرارتی ببیند و به روغن بیفتد . 🤔
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
هنگام پخت قارچ بهتر است شعله را زیاد کنید و در قابلمه را بردارید تا هم قارچ سیاه رنگ نشود و هم آب قارچ ها به راحتی وسریع بخار شود .
میتوانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی آبلیمو به آن بزنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه
#کیک_شنی👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32474
نکته:من با نصف دستور و تو قالب گرد سایز ۱۸ درست کردم
و حواسم نبود پودر نارگیلم تموم شده بود با ترافل تزیین کردم
@sofrebanovanbeheshti
3.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت
با پنیرخوشمزه
#کلیپ_تصویری
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیاز_سوخاری ساده، ترد و خوشمزه😋
چرخ كرده:250 گرم
پياز:2 عدد متوسط
نمك،فلفل سياه،پودر فلفل،زيره،پنير چدار پيتزاي برش داده شده
تخم مرغ:1 عدد
آرد:1 پيمانه
آرد سوخاري:1 كاسه
روغن مايع به ميزان لازم
✍🏻طرز تهيه
به چرخ كرده نمك ،فلفل سياه،فلفل قرمز و زيره اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.
پياز هارا مانند ويديو به صورت حلقه برش داده و پياز هاي برش داده را از داخل هم جدا كرده و داخل هركدام مقداري چرخ كرده قرار داده و روي ان پنير پيتزا قرار دهيد و دوباره مقداري چرخ كرده قرار دهيد.
تخم مرغ را زده ،آرد و آرد سوخاري را در كاسه جدا قرار دهيد و پياز هارا اول داخل آرد و بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر به آرد سوخاري آغشته كنيد و داخل روغن داغ با حرارت ملايم سرخ كنيد و بعد كمى حرارت رو زياد تا برشته و طلايى بشن. نوش جونتون😍
#کلیپ_تصویری
#بستنی_سنتی👇
برای 3 نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان)
شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان)
ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
خامه 50 گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات 👇
ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .دستور از استاد معصومه رسولی است
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🔥با توجه به مزاج گرم و خشک تابستان، بدن نیز گرم و خشک میشود؛ چون مزاج بدن از هوا تبعیت میکند
🔥مشکلات افراد گرم مزاج در این فصل بیشتر میشود🤒
مثل* عطش، فشار خون بالا، حرارت کبد، جوشچرکی، افزایش ضربان قلب و خشکی پوست ( البته در شهرهایی که دریا و رود هست، مشکل خشکی پوست کمتر است، چون درمجاورت با دریا رطوبت نیز هست)
🔥لذا تدابیری برای این افراد لازم است👇
⚡️هر روز گلاب به سَر و صورت بزنید
⚡️مقداری گلاب در بینی اسپری کنید
⚡️تنفس صبحگاهی داشته باشید
⚡️آب جوش بخورید
⚡️بخور گلاب و مرطوب کردن
منزل( بخور با دستگاه) تا اعصاب آرام گیرد😉
به لحاظ تغذیه:
کاسنی و شاهتره 🔻سکنجبین🔻 آلو🔻خیار🔻کاهو، لیمو و...تا تاثیر خشکی هوا را از بین ببرد
🍹شربت خیار و سرکنگبین: خیار رنده شده همراه سرکنگبین و یا کاهو سکنجبین یکساعت بعد از وعدهی ناهار خاصتا برای بچههای پرجنب و جوش و بیش فعال بسیار مفید است
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺