eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
1_908908976.mp3
4.12M
💠 (تندخوانی) جزء چهارم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه @sofrebanovanbeheshti
📖 نکات کلیدی جزء چهارم قرآن   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ ✋ سلام ارباب صبحم بنامتان اول صبح به سمت حرمت رو کردم  دست برسینه سلامی به تودادم ارباب سر صبحی شده وبازدلم دلتنگ است السلام ای سبب سینه تنگم ارباب ❤️ نوشته‌اند ⛅ چون آدمی از چیزی بترسد، دنبال پناه می‌گردد... دنبال تکیه‌گاه... کسی که دستش را بگیرد و تا ساحل آرامش، همراهی‌اش کند... این شب‌ها بیشتر فکر می‌کنم 🍃 به گناهان و خطاهایم... به مسیرهای اشتباه و قدم‌هایم... و به آغوش مهربان تو... 💜 پس زمزمه می‌کنم : این منم که 🔥 از آتش خشم تو به خطاپوشی‌ات پناه آورده‌ام ای که خود را توبه‌پذیر خواندی، می‌شود مرا ببخشی...؟ خدای من، می‌شود دستم را بگیری...؟😢🙏💚 ســــــــــــــــــــلام شیرین خانوم😍 قنـــــد و نبات خانوم زحمت کش خونہ.. صبح قشنگ چهارشنبه تون بخیــــــــࢪ و خوشے 🍃 طاعات و عباداتتون قبول🤲 نبینم توے این روزا که روزه هستی عصبانی بشی 💔 هے مامانِ بداخلاق بشی 😡 هے یہ خانوم غرغرو باشی😬 یا همش اخلاقتو فلفلے کنی ها😌 حواسمون باشه اگه میخوایم بچه ها رو به روزه داری تشویق کنیم باید اخلاقمون با روزه داری تغییر نکنه✋😉بلکه بهتر هم بشیم❤️ که مامانِ روزه دار جذاب باشه براشون😌 یا وقتی روزه هستیم مهربون تر باشیم با همسرمون😘 این روزها و شبها فرصت خوبیه برا درد دل کردن با خدا که اگر خدای نکرده اخلاق بدی داریم تلاش کنیم برای برطرف کردنش چی بهتر از این 😌 پس بزن بریـــ🏃‍♀ـــــــم به سمت روزی پر از انرژے و نور و اخلاق خوب @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فریمانه: 👇 مواد لازم برای 8نفر مواد اصلی آرد 2.5 پیمانه شکر 1.5 پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه وانیل‏ نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری سرخالی پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد گاناش :👇 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم طرز تهیه ۱- ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . ۲- بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه ۳- بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید . ۴- طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بگذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
(به زبان مازنی ماکِلمه):👇 برنج آماده شده رو میشه از لوازم قنادی تهیه کرد اما ما با برنج خودمون درست میکنیم ابتدا برنج شسته شده رو با مقدار آب زیاد تو قابلمه بزرگ میپزیم تا حدی که برنج استخوانی نداشته باشه ، سپس آبکش میکنیم و با آب سرد فراوان میشوریم و تو آفتاب رو سفره پهن میکنیم تا با گرمای آفتاب خشک بشه برنج خشک شده رو کم کم تو روغن فراوان و داغ میریزیم تا حالت پفکی بشه، چون روغن داغه باید مراقب بود تا نسوزه، برنج رو تو صافی الک که تو روغن گذاشتیم بریزیم کارمون راحت تر و سریع تر میشه هم اینکه نمیسوزه به مقدار ۴ لیوان از برنج پفکی کافیه بعد ۱ لیوان شکر سفید رو با نصف لیوان آب و ۴ قاشق غذاخوری آب نارنج رو شعله میگذاریم تا قوام بیاد نشونش هم اینه که یه قطره تو آب سرد بریزیم مانند نقل میبنده، من کمی از شکر سفید رو کم کردم و شکر سرخ اضافه کردم شکر آماده شده رو تو برنج میریزیم و خوب هم میزنیم تا کل برنج با شکر آغشته بشه اما نباید زیاد و تند هم زد که دونه ها خرد شن مواد آماده شده رو تو سینی روی پهن میکنیم و با پشت قاشق صاف میکنیم زمانی که از گرما افتاد میشه برش زد اما نباید زیاد سرد بشه چون موقع برش زدن خوب برش نمیخوره و تیکه میشه من این شیرینی رو برای روز پدر درست کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢♥️ 🌷🍃 روزه داری کودک و‌ نوجوان 🍃🌷 روزه اولی 🍃آگاهی از برخی مسائل باعث انس گرفتن بهتره کودک و نوجوان با روزه می شود...😍 پس سعی کنید که اولين تجربه روزه را جذاب کنید در این زمینه پیشنهادهای را برای شما والدین عزیز ارائه میدهیم:👇 ۱-قبل از رسیدن به سن تکلیف به آنها یاد بدهید که روزه های کودکانه و کله گنجشکی بگیرند به این ترتیب والدین از میزان توان و تحمل فرزند خود مطلع میشوند و هم کودک را برای روزه داری آماده می کنند... ۲-شرایط دلنشین و جذابی در خانه فراهم کنید؛ با بچه‎ها بیشتر وقت بگذرانید و غذاهای مورد علاقه شان را برای سحر و افطار بپزید... ۳- با قاطعيت از فرزند خود حمايت و با آرامش و بيانی ساده از او دفاع کنید تا در کودک احساس بزرگی و عزت نفس ایجاد شود... و از جملاتی مانند برای تو خیلی زوده،تو که نمیتونی روزه بگیری پرهیز کنید....❌ ۴-درباره آثار و پاداش های روزه داری با فرزندانتان گفت وگو کنید، البته با بیانی مناسب و قابل فهم... ۵- تشويق معنوی در نظر بگيريد... تشويق با پول و وسايل مادی می تواند تاثير منفی بگذارد.تشويق در جمع و يا دادن هدايای مورد علاقه و درخواست دعا کردن برای والدين از کودک، تشویق های مناسب تری برای آنها است. سعی کنيد عمل معنوی وی را با پول برابر نسازيد... ۶-بچه ها را موقع سحر با مهربانی و نوازش بیدار کنید ... تکان دادن های شديد يا به کاربردن الفاظ نامناسب موجب می شود نوجوان با افکار منفی آماده سحری خوردن شود.. ۷-اجازه بدهید فرزندانتان آثار مثبت ماه مبارک را در وجود شما ببیند؛ برای مثال مهربان تر از همیشه باشید؛ خوش اخلاقی و مهربانی مضاعف والدین در ماه رمضان، خاطره خوبی برای بچه ها رقم می زند... ۸-انعطاف پذیر باشید... ممکنه بچه ها به‎خاطر ضعف و بی حالی نتوانند طبق معمول وظایفشان را انجام بدهند. بنابراین اجازه بدهید در برنامه روزانه‎شان کمی تغییر ایجاد کنند؛ برای مثال اجازه بدهید تکالیفشان را بعد از افطار بنویسند... ۹-از خاطرات و تجربیات اولین روزهای روزه داری خودتان تعریف کنید... این کار هم ارتباط صمیمانه تری بین شما و فرزندتان برقرار می کند؛ هم بچه ها متوجه می شوند شما به خوبی حال وهوای این روزهایشان را درک می کنید... ۱۰-عید فطر را برای روزه اولی ها ماندگار کنید؛ یک جشن مختصر یا یک هدیه کوچک، تأثیری فراموش نشدنی برای بچه ها دارد... التماس دعا...🤲   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💌 و ناگهان، عطر حرمی در نجف میان حرم امام رئوف پیچید وقتی در ماه خدا، مظلومانه، خون پاک تو بر خاک صحن جاری شد... ❣️ شهادت، گوارای وجودت... بوی خوش عطر شهادت بعضی وقتا چقدر بدنبال شهادت ازاین کو به آن کو میرود تصاویر حجت‌الاسلام اصلانی که دیروز در حرم رضوی به شهادت رسید رو دیدیم طوری زندگی کنیم که شهادت سراغمان بیاید عجب ماهی وعجب سعادتی (کنارمرقد مطهر امام رضا علیه السلام) الهی الحقنا بالشهدا والصالحین 🤲 هدیه کنیم صلواتی دراین روزهای پرفضیلت نثار ارواح مطهرهمه شهدا ْ   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای ده نفر برنج (500 گرم) 2.5 پیمانه شکر ۱۲۰۰ گرم آب (5-4.5 لیتر) ۱۸ پیمانه زعفران (1 مثقال) ۴ قاشق غذا خوری کره آب کرده(60 گرم) ۱/۴ پیمانه گلاب (125 گرم) ۱/۲ پیمانه خلال بادام ۲۰۰ گرم دارچین ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم طرز تهیه ۱- یک شب قبل برنج را خیس کرده با 18 پیمانه آب(4.5 لیتر آب) بعد برنج رابا همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه، ۲- برنج وقتی شروع به شکوفه زدن و له شدن رسیدیعنی حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و شکر را اضافه کرده(که 1200 گرم یا اگر کم شیرین دوست داشتید یک کیلو اضافه میکنیم.) حرارت باید ملایم باشد تا شله زرد جا بیفتد. ۳- وقتی شکر حل شد 4 ق غ زعفران را با یک چهارم آب جوش حدود ده دقیقه دم کرده بودیم را به شله زرد اضافه کرده و هم زده،باید شله زرد روی حرارت ملایم کاملا بجوشد. ۴- بعد خلال بادام شسته شده را اضافه کرده چند دقیقه می گذاریم وقتی شله زرد جا افتاد و پخته شد و میخواهیم از روی حرارت برداریم کره آب شده و گلاب را اضافه کرده. ۵- اگر خواستید حالت قالبی در بیارید بعداز جا افتادن شله زرد روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کاملا ملایم حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه،وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته. ۶- برای قالبی کردن داخل ظرف سلیفونی را چرب کرده یا هر ظرف دیگر داغ داغ شله زرد رو داخلش ریخته چند دقیقه در محیط آشپزخونه گذاشته بعد به مدت 12 ساعت داخل یخچال گذاشته تا قالبی شود.و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید . سایر نکات اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند ولی بهتر است برای شله زرد کمی مقدار زعفران خشک را افزایش دهید بهتر است قبل از اینکه کره را به مواد اضافه کنید ، کره کاملا به دمای محیط رسیده باشد . @sofrebanovanbeheshti
👇 برای شیرینی نخودچی باید کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازم ؟ چون سینی فرم رنگش تیره هست و دوستان میگفتن که کیفیت شیرینی تو سینی های رنگ تیره خوب نمیشه لطفا راهنماییم کنید 👇 بله کاغذ روغنی باید بندازید اگر از سینی خود فر استفاده کنید ته شیرینیتون میسوزه @sofrebanovanbeheshti
👇 این کیک که نتونستم وقتی کامل بود ازش عکس بگیرم کیک شیفون موکاهست کیکی بسیار عالی خوشمزه لطیف فقط کیف میکنین اگه درستش کنین موادش هم خیلی بصرفه هست ۱لیوان آرد ۴ تا تخم مرغ اصلا ماست و شیر نداره و پفش عالیه یعنی اینو اگه برای تولد و خامه کشی بخواهیم درست کنیم یک دستورش به راحتی دو قسمت میشه و مطمئن باشین مهموناتون از خوردنش لذت میبرن الان دستورش رو براتون میفرستم امیدوارم درست کنین و درکنار خانواده لذت ببرین خانم رحیمی شما حرف نداری برای شادی اموات و شهداتون ۵ صلوات فرستادم با این دستور کانال👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/38456 راستی من برای سس روش ۱لیوان شیر نصف لیوان شکر دوقاشق آرد ذرت و گلاب زدم چون کاکائو نداشتم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅فقط با همین یه مــــ🌙ــــــاه ↓ • می‌تونی کلی دارایی باارزش به دست بیاری! • می‌تونی مثل روزی که از مادر متولد شدی، پاک بشی!   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ربنّای سید طاها حسینی قاری نوجوان بوشهری روستای چارک روستای چارک بعنوان تنها دهکده قرآنی در کشور ثبت شده که تمامی مردم این روستا از سادات حسینی علیهم السلام و مردم روستا از کوچک و بزرگ حافظ و قاری هستند.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🥘برخی از غذاهای مخصوص ماه رمضان شله‌زرد، فرنی یا شیربرنج برای شروع افطار خوب است. اگر معده مرطوبی دارید روی آنها کمی دارچین و سیاه‌دانه بریزید. بد نیست که برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیر‌برنج‌تان کمی مربا بخورید. 🔸 البته برای کسانی که گرمی و خشکی زیادی در معده دارند، سوپ‌جو همراه با آلوبخارا مناسب‌تر است به شرطی که در آن موادی مانند قارچ نریزند. 👈برای گرم‌مزاجانی که دچار ریزش صفرا به معده هستند (مثلا احساس سوزش یا درد گزنده‌ای سر معده دارند، دهان‌شان خیلی بدبوست، تحریک‌پذیر و عصبی شده‌اند)، شربت سکنجبین ولرم در شروع کار بسیار مفید است تا معده را از صفرا بشوید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti