eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
خوشا آنانکه مردانه می‌میرند و توای عزیز! خوب میدانی که تنها کسانی مردانه می‌میرند که مردانه زیسته باشند...   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🔴 درون یخچال 🌴خرما های تر را درون یخچال نگهداری کنید، زیرا خرما های مرطوب مکانی برای رشد موجودات میکروسکوپی باشند. 🌴گذاشتن خرما درون یخچال سبب می شود مزه خرما حفظ شود و از فاسد و ترش شدن آن جلوگیری گردد. 🌴خرماهای تازه در صورت بسته بندی درست تا حدود هشت ماه در یخچال می مانند و خرماهای خشک را می توان تا یک سال در یخچال نگهداری نمود. 🌴مراقب باشید که خرما را پیش خوراکی بو دار مانند سیرنگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو می گیرد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 درون فریزر 🌴بهترین مکان برای ذخیره سازی خرما برای یک مدت طولانی فریزر شما خواهد بود. 🌴خرما ها را درون یک کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید و هوای اضافی آن را خارج کنید. وجود هوا درون کیسه می تواند زمان فاسد شدن مواد غذایی را سرعت ببخشد. 🌴فضای یک سانتی متر برای خرما ها در نظر بگیرید که در صورت یخ زدن خرماها، با افزایش حجمی که پیدا می کنند باعث پاره شدن کیسه ذخیره سازی نشوند. 🌴روی خرما ها تاریخ بنویسید تا بیش از حد خرما درون کیسه پلاستیکی نماند. 🌴خرما را در انتهایی ترین بخش فریزر ذخیره سازی کنید، تا زمان ذخیره سازی آن افزایش یابد و دیرتر خراب شود. اینگونه وقتی برق قطع شود، وسایل منجمدی که در انتهای ترین بخش فریزر قرار دارند، دیر تر یخ شان آب می شود و سالم می مانند. 🌴شما می توانید با یک بسته بندی خوب خرما را تا 3 سال در فریزر نگهداری کنید. 🌴وقتی خرما ها را از درون فریزر خارج کردید، اگر با طعم و یا بوی نامطلوبی روبه رو شدید به هیچ وجه آن ها را مصرف نکنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👇 من دوبار کیک زبرا پختم دوبارشم خمیرشد بعد اینکه دوقاشق آرد ودو قاشق کاکائو زدم به مواد طبق کلیپ باهمزن چند ثانیه هم زدم ولی همش خمیر شد چرا؟ 👇 خمیرشدن به علت زیاد بودن مایعات زیاد همزدن مواد و... به وجود میاد.اگر قالبتون مناسب با مقدار موادتون هست باید قشنگ پف میکرد، به نظر من اگر ازدستور مطمئن هستید، اندازه گیریتون کم و زیاد میشه از پیمانه های استاندارد استفاده کنید و از قاشق های اندازه گیری استاندارد، تخم مرغی هم که استفاده میکنیدسایز متوسط باشه گفتید بکینگ پودرتون سالمه پس زیاد هم نزنید موقع مخلوط کردن مواد. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
- H.Valizadeh.mp3
8.41M
قطعه بسیار زیبای ربّنا (آذری) ویژه ماه مبارک رمضان 1400 لحن و اجرا : استاد حامد ولی زاده تنظیم ، ضبط، میکس و مسترینگ : حامد مختاری   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🖌کاهش در 🍎🥒بوییدن سیب گلاب، خیار، لیمو و گلاب 🍀 اسپری‌کردن گلاب خنک در فضای اتاق و شست‌وشوی سر و گردن و سینه با آب خنک یا گلاب 🍀 تنفس هوا و نسیم خنک که حرارت زاید قلب را کاهش می‌دهد 🍀خواب روزانه حدود یک ساعت که بهتر است در حدود پیش‌ازظهر باشد یا دست‌کم نزدیک غروب آفتاب نباشد 🍀توقف کمتر در آفتاب و کاهش فعالیت‌های جسمی و درگیری‌های فکری به‌ویژه در محیط گرم 🍀 استفاده کمتر از رنگ‌های گرم و پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‌های روشن و طبیعت خنک 🍀 پرهیز از بوها و عطرهای گرم 🍀 مالیدن روغن بادام یا بنفشه به بدن، شکم، گونه‌ها، پیشانی و پشت گوش 🍀استراحت‌کردن در جای تاریک با ‌هوای خنک و بوهای خنک 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌙 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 (تندخوانی) جزء هشتم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه @sofrebanovanbeheshti
📖 نکات کلیدی جزء هشتم قرآن   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ ✋ سلام ارباب صبحم بنامتان اول صبح به سمت حرمت رو کردم  دست برسینه سلامی به تودادم ارباب سر صبحی شده وبازدلم دلتنگ است السلام ای سبب سینه تنگم ارباب ❤️ ســــــــــلام بر خوشگلاے خدا😍👋 حال و احواڵ چطوࢪه؟ این چند ࢪوزه کہ بهتون فشاࢪ نیاورده؟😉 باید تاکید کنم ما الان مهموناے ویژه خداییم❤️ ما بانوان بهشتی حتے اگہ روزه باشیم بازم پرانرژے هستیم 😍👋مگه نه؟😉 خوشبحال اونایی که از این چند ࢪوز اول حسابی استفاده کردن 🤩🍃دمتون گرم😍❤️ راســـــتے میدونستین کلمه «لااله الا الله»جمله کاملیست که هنگام تلفظش لب تکون نمیخوره؟ وگفتن این ذکر باعث میشه؟ دانشمندان ثابت کرده اند که گفتن«لااله الا الله»بزاق دهان را به ترشح ماده ای وا می دارد که تشنگی را از بین می برد. 🔆من چند روز پیش سر ظهر بیرون بودم و حسابی تشنه شده بودم 😩 امتحان کردم خیلی خوب بود😁✌️🤩 واقعا هیچ کار خدا بی حکمت نیست،حتی گفتن اذكارش بزن‌بریــــــــــ🏃‍♀ــــــــــم‌کہ‌ یه عالمه کار داریم و برنامه های قشنگ که الانشم‌ دیره😎💪 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری یه اخوند دزد کشته شد 😭😭😭 تقدیم به روح شهدای روحانی 😭😭😭
با طعم کام قدیمی😋 تخم مرغ : ۱ عدد پودر قند یا پودر شکر : ۱ لیوان سر پر آب پرتقال طبیعی : ۱/۴ لیوان روغن مایع : نصف لیوان ماست : ۲ قاشق غذا خوری آرد سفید : ۲ لیوان و ۲/۳ لیوان بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده : ۱ قاشق چایخوری (قسمت نارنجی رنگ) طرز تهیه : تخم مرغ و پودر قند رو با همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه ، آب پرتقال ، روغن مایع ، ماست ، پوست پرتقال رنده شده رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط هم بزنید ، در آخر بکینگ پودر و آرد الک شده رو طی دو مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه ، خمیری که بدست میاد چسبناکه اصلا بهش آرد اضافه نکنید ، نیم ساعت بگذارید داخل یخچال استراحت کنه ، با استراحت چسبندگی خمیر از بین میره. بعد از خمیر گلوله های به اندازه ی دلخواه بردارید و توی دستتون کمی پهن کنید داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید ، روشو میتونید با چنگال یا هر طرحی که دوست دارید بندازید. برای رومال ترکیب زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذا خوری ماست بزنید و روش کنجد بپاشید. برای فر یا توستر : داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط حدودا ۲۰ دقیقه ، حرارت فرها فرق میکنه حتما چک کنید در اخر میتونید دو دقیقه گریل بالا رو روشن کنید تا کمی طلایی و خوشرنگ بشه 👩‍🍳برای رومال یه قاشق غ ماست زیاده بهتر از زعفرون تو رومال استفاده بشه تا زود رنگ بگیره و روی کلوچه خشک نشه @sofrebanovanbeheshti
👇 ترد و خوشمزه سه لیوان شیر،دوقاشق غذاخوری پودر خمیر،نصف لیوان شکر،اینا با هم مخلوط کردم گذاشتم کنار، بعد دو عدد تخم مرغ با دو لیوان شکر،رازیانه،زیره،زردچوبه یا زعفران،روغن مایع نصف لیوان،کره،۵۰گرمی،اینا با هم مخلوط کردم، وقتی مایه خمیر عمل اومد همه با هم مخلوط کردم و آرد اضافه کردم آرد دقیق اندازه نمیگیرم،فقط سه بار الک میکنم میزارم کنار دستم باشه،تا هر وقت که خمیر بدستم نچسبیده اضافه میکنم،دوساعت استراحت میدم برای رومال،یه قاشق غ عسل،یک عدد تخم مرغ،سبزی خشک شنبلیله با کنجد و مقداری زعفران یا زرچوبه چون بچه هام شیرین دوست دارن شاید شکر بیشتر اضافه کنم،این کلوچه که منطقه ما درست میکنم،مقداری از خمیر اگه خواستم با وردنه پهن میکنیم برش میزنم تو روغن سرخ میکنیم که ما بهش میگیم بورساغ @sofrebanovanbeheshti