eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
FTM: با استفاده از این کلیپ و هنر خانم رحیمی عزیز👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33720
طرز تهیه 🫕 به سبک 😊 اول یک‌ لیوان آرد رو تفت میدیم، سپس دو قاشق روغن جامد اضافه میکنیم، (ترجیحاً روغن خوب حیوانی باشه)👌 حالا آرد و روغن رو که خوب تفت دادیم، ۲ لیوان آب رو کم‌کم اضافه کرده و هربار خوب هم‌ میزنیم تا آرد گوله‌گوله نشه.👌 باید یه مایه‌ی آبکی داشته باشیم، حالا شیره انگور رو اضافه می‌کنیم، و هی هم‌ می‌زنیم ؛🥣 در آخر گلاب و زعفران و ادویه‌کاچی رو اضافه‌ و یکم که گذشت زیر گازو خاموش می‌کنیم!🫕 کاچی ما آماده است!😋😋😋 :👇 🔸بجای شیره انگور میتونید از انواع شیره‌ها، عسلِ رقیق شده با آب، و یا نبات‌و شکرِ حل شده استفاده کرد!🍯👌 ولی شیره و عسل طبیعی یه چیز دیگه است!😌 🔸بجای روغنِ‌خوب هم میتونید از کره و یا روغن معمولیِ خوراکی استفاده کنید.🧈 🔸ادویه‌ی اصلی، ادویه‌کاچی هست ولی می‌تونید در کنارش پودر هلِ اصل و یا پودر دارچین هم استفاده کنید! (ادویه کاچی از عطاریا تهیه کنید) 🔸اندازه‌ها تقریبی‌ و چشمی‌اند، چند بار که درست کنید دست‌تون میاد!!💪 🔸برا تزئین میتونید از انواع مغزیجات و یا کنجد و گل‌محمدی استفاده کنید...!🌰🥜 🔸کاچی بسیار مفید و مغزی برا دوران نقاهت و همچنین برا زنان زائو خیلی سفارش شده.(منع مصرف برا مادران باردار🤰) نووووش جاااان😋😋   @sofrebanovanbeheshti
ابتدا سیب را پوست کنده و درون قوری یا کتری گذاشته و یک عدد دارچین و پودر دارچین به مقدار لازم و برای طعم دادن نبات ریخته و دم می اوریم   @sofrebanovanbeheshti
۱کیلو گوجه فلفل تند نیم کیلو گل کلم ۳۰۰گرم هویج زرد چوبه .سیاه دانه.نمک .سرکه نصف لیوان به ازای هر کیلو گوجه ی ق غ نمک من گوجه هارو میکس کردم و ریختم قابلمه ۱۵دقیقه جوشید بعد خاموش میکنیم از صافی رد میکنیم (من از صافی رد نکردم ) و ی ق غ نمک اضافه میکنیم بعد دوباره ۱۰دقیقه قل بزنه بعد خاموش میکنیم وسرکه رو اضافه میکنیم از دما که افتاد گل کلم هارو هویج و سیر و فلفل و سیاه دانه و سبزیجات معطر اضافه میکنیم هم میزنیم بعد داخل ظرف های مورد نظرمون میریزم و درشو محکم بسته داخل یخچال نگه داری میکنیم ..بهتر که کم درست کنید این سالاد رو تا کپک نزنه و خراب نشه ..میتونید ب اختیار لوبیا سبز هم تو این سالاد بریزید .😊   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
04 e افول آمریکا.mp3
1.39M
🎙استاد: 📛آمریکا وقتی میبینه خودش رو نمیتونه قوی تر بکنه،تصمیم می گیره دشمنش رو ضعیف کنه... ✅ فایل کامل این سخنرانی را در این نشانی دریافت کنید: 👇👇👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/46832 ♨️ همه گوش کنند؛ بویژه کسانی که ترس به دلشون افتاده.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای درست کردن نون شیرین باید سینی فر رو کاغذ روغنی زد؟ من فقط روغن زدم کمی چسبید برای اولین بار دیروز نون شیرین درست کردم خیلی عالی شد دیگه عکس نگرفتم خاستم از مدیران زحمتکش گروه تشکر کنم انشاالله که عاقبت بخیر بشین 😘😘خدا خیرتون بده 👇 وقتی از شکر برای مواد میانی استفاده میکنید باید کامل خمیر رو بپوشونید که هیچ منفذی نداشته باشه وگرنه تو فر در اثر حرارت بیرون میریزه و مثل کارامل میشه و به سینی میچسبه و گاها حالت سوختگی پیدا میکنه پس علت کشف شد🤩👌😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 برای 12 نفر کیک تولد چقدر مواد لازمه و تو چه قالبی درست کنم ؟ 👇 معمولا میگن هر تخم مرغ برای دونفر کافیه البته بسته به برش های کیک داره کیک ۶ تخم مرغی درست کنید قالب گرد قطر ۲۳ ارتفاع ۹ اگه ارتفاع کمتر میخواین قطر ۲۵ ارتفاع ۶ @sofrebanovanbeheshti
👇 ژله بریلو رو چجور رقیقش کنم؟ میخوام روی کیک بریزم باید گرم باشه یا سرد؟ کیک شیفون رو باید سلفون کشید دورش؟ 👇 کمی(قاشق قاشق) آب جوش بهش اضافه کنید و روی بخار کتری هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواه برسه خیلی کوتاه صبر کنید تا از داغی بیفته بعد روی کیک بریزید @sofrebanovanbeheshti
👇 اینکه بعضی تخم مرغ ها خیلی کوچک هستند، در تعداد تخم مرغ شفیون یا اسفنجی فرقی نداره؟ ملاک فقط تعداد تخم مرغه؟ ایندفعه تخم مرغ خریدیم خیلی کوچیکه 👇 من اگه تخم مرغم ریز باشه یه دونه تخم مرغ بیشتر میزنم بدون تغییر در مواد دیگه مثلا شیفون چهار تخم مرغی خانم رماح رو با پنج تخم مرغ که ریز بود درست کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا