eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من وقتی خامه رو تو قیف میریزم ،آب میشه ، یعنی شکل نمیگره که گل در بیارم ؟ احتمالا خوب فرم نگرفته. وقتی داخل قیف میریزید باید سریع کار کنین چون خود گرمای دست باعث آب شدن خامه میشه. هوای آشپزخونه تون گرم و هم اینکه خامه رو تا هم میزنین و استفاده میکنین زمان زیادی میگذره یا هم دستتون خیلی گرم قیف رو زیاد تو دستتون نگه میدارید. یک ظرف یخ بذارید کنارتون کاسه خامه رو بذارید توش تا باز نشه و از فرم نیوفته عزیزم حتما هنوز خوب فرم نگرفته بود و تازه فرم کاذب گرفته بود البته دقت کنید تو قیف خامه زیاد نریزید که در اثر گرمای دستتون خامه آب میشه خامه کم کم و به مقدار نیاز فرم بدین و مواظب باشین تو دمای محیط زیاد نمونه که آب میشه   @sofrebanovanbeheshti
با نخود پخته وکوبیده شده چی میشه درست کرد؟ کتلت یا فلافل میشه؟ معمولا برای فلافل از نخود خام استفاده میشه ولی میتونید با سیب زمینی پخته شده و پیاز و تخم مرغ مخلوط کنید و کتلت درست کنید البته فکر کنم تو آش هم بشه ریخت. اگر زیاد نیس واسه لعاب آبگوشت خوبه. برای لعاب آش هم خوبه. اگه از آبگوشت اضافه اومده من اینکارو میکنم بچه ها دوست دارن . یه پیاز رو رنده ریز بزنید، با روغن بذارید رو حرارت تا سبک و کمی طلایی شه بهش نخود رو اضافه کنید و تفت بدید اکه نمک لازم داشت بهش اضافه کنید.   @sofrebanovanbeheshti
میشه برای دستور زیر👇🏻👇🏻👇🏻بجای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنم؟ https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/39209 بله میشه من اصلا توی هیچ کیکی از جوش شیرین استفاده نمیکنم. اگه جوش شیرین بریزین بهتر هست و بافت بهتری میگیره . ولی اگه ندارین دو برابرش بکینگ پودر بریزید.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 حدیث فوق‌العاده در تاثیر تغذیه بر روح انسان 🏷 فی وَصِیَّتِهِ لِکُمَیلِ بنِ زِیادٍ :إنَّ اللِّسانُ یَنزَحُ مِنَ القَلبِ ، وَالقَلبُ یَقومُ بِالغِذاءِ ، فَانظُر فیما تُغَذّی قَلبَکَ وجِسمَکَ ، فَإِن لَم یَکُن ذلِکَ حَلالاً لَم یَقبَلِ اللّهُ تَسبیحَکَ ولا شُکرَکَ 🔹امیرالمؤمنین عليه السلام در وصیتش به کمیل بن زیاد فرمودند: زبان از دل نيرو مى گيرد، و دل به غذا برپاست. پس بنگر كه دل و جسمت را با چه تغذيه مى كنى، كه اگر غذا حلال نباشد، خداوند، نه تسبيح گويى تو را مى پذيرد و نه سپاسگزارى ات را. 📕تحف العقول، صفحه 175 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ ســــــــــــــــــــلام سلام صدتا سلام به کدبانوهای زرنگ و پرانرژے و سحرخیز😍😁 اینجا هوا ابریه🌥 اونجا چه خبره؟😉 شهر شما کدوم یکیه؟😁👈🌤⛅️🌦🌧⛈🌨☀️ اینا رو گفتم که یادآوری کنم 😉 هوای هم دیگه رو داشتن نه ابر🌥میخواد نه باران🌧 و نه یک برف زمستونی🌨 فقط کافیه حواسمون به هم باشه و کمی مهربون😍باشیم یه روز دیگه رو به ما هدیه کرده واسه زندگی و بندگی و عاشــ❤️ــقی خب حالا آماده ای با و با یه روز عــــــــــــــــــــالی رو بسازیم؟😉 بسم الله پس بزن بریــ🏃‍♀ــــــــــــــــــــــم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاپ کیک های شکلاتی من برای مدرسه ی بچه ها با دستور خوب از خانم بهشتی( من تو فر برقی پختم ، همزمان المنت بالا و پایین روشن کردم دما روی ۲۰۰ بود ، به محض قله ای شدن کیک ، المنت بالا را خاموش کردم و پایین را به مدت ۲ دقیقه روشن کردم) 🌺🌺 سلام ماندانا بهشتی هستم بااموزش کاپ کیک شکلاتی تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان سرخالی روغن نصف لیوان پودر کاکاو ۲ ق غ آرد دو لیوان بکینگ پودر یک ق چ شیر گرم یک لیوان اول تخم مرغ هارو با همزن یک دقیقه بزنید. بعد وانیل و شکر و اضافه کرده ۵ دقیقه بزنید. حالا روغن و اضافه کرده ۳۰ ثانیه بزنید. همینطور که همزن روشنه شیر و اضافه کنید. همزن و کنار بزارید مواد خشک آرد کاکاو و بکینگ پودر و اضافه کنید طی سه مرحله. باقاشق هم بزنید. این کاپ کیک در فر دست ساز قابل پخته فقط نکته ش اینه از نیم ساعت قبل قابلمه رو با دربش داغ کنید تا کاپ کیک ها گنبدی بشن و تخت نشن. حالا یک قابلمه بزرگ داریم داخلش سه پایه فلزی میزاریم .با دربش میزاریم نیم ساعت داغ شه. قالبهای تکی مافین داریم داخلشون کپسول میزاریم .میتونید از کپسول کاغذی هم استفاده کنید. مواد و بریزید و تقریبا لب به لب پر کنید. اگه قابلمه یا دستگاهتون داغ باشه سر ریز نمیکنه و گنبدی میشه. حالا کاپ کیکها رو تو قابلمه روی سه پایه بزارید .با دم کنی ضخیم روی قابلمه بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت .حین پخت درشو باز نکنید. برای فر و تستر دستگاه از قبل گرم بشه . تستر درجه ۱۵۰ بمدت ۱۵ دقیقه. فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه. (جابجایی فقط با ذکر منبع)   @sofrebanovanbeheshti
🌷مواد لازم: 🌷عدس دو پیمانه 🌷رشته اشی به مقدار لازم 🌷نمک و فلفل و زردچوبه 🌷پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین 🌷یک عدد تخم مرغ 🌷یک پیمانه ماست 🌷طرز تهیه ابتدا عدس رو با آب مرغ یا آب قلم می‌گذاریم بپزد و بعد از ۲۰ دقیقه نمک و فلفل رو اضافه کرده و تخم مرغ رو با ماست ترکیب میکنیم و واردآش میکنیم و بهم می زنیم و در نهایت رشته آشی رو اضافه میکنیم و برای تزیین آش از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده میکنیم و این آش راحت و سریع می پزد 🌷نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
مربای کدو حلوایی با نشاسته یک کیلو پوست کنده کدو یک لیتر اب یک پیمانه نشاسته در یخچال یا در جای خنک یک شبانه روز بمونه بعد صاف میکنیم ویه ابکشی سریع انجام میدیم یک کیلو کدو یک کیلو شکر با هم قاطی کرده باور کنید شکرش زیاد نیست چون مزه متعادل داره دو ساعت کنار میزاریم تا اب پس بده میزاریم رو شعله زیاد وکف اولیه را میگیریم قابلمه را بزرگتر حجم مربا بگیرید وقت جوش بالا نیاد وگاز شما را کثیف کنهیک ساعت تا یک ساعت نیم بجوشه دوتا لیمو ترش بزرگ ابشو بگیرید واضافه کنید بعد نیم ساعت دیگه بجشوش وبهش مغز تخم کدو تفت داده شده اضافه کرده اختیاری هست ویک شب کنار گذاشته شده بعد در شیشه ها میزارید میتونید یک سال بدون یخچال نگهداری کنید اگر دوست داشتین در یخچال هم میتونید نگهداری کنید این برقی که داره مال نشاسته هستش   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بنده خدا میهمانی می‌خواهد برگزار کند، به غیر از غذا و.... به فکرِ هفت رقم ترشی است، بابا اینطور نیست، یک آبگوشت درست کنید همه بیایند بخورند. چرا را گیر ترشی می‌کنید؟ چون ترشی ندارد، چون بشقاب‌ها رنگ گلهایش به هم نمی خورد من آبرویم می ریزد، عزت من این است که هشت تا بشقاب که داریم گلهایش همه جدید و ....😩❌ 🌀 بعضی‌ها آخر گیر در مخ شان است. یک کسی دنبال اسب قهوه ای می گشت، گفتند چرا؟ گفت من لباسهایم قهوه ای است می خواهم اسبم و لباسم، خودم و خرم می خواهم شکلمان ....... 🌀 آخر بابا جان ... خیلی مردم روی میخ نشسته‌اند می‌گویند آخ، یعنی خودشان یک قیدهایی را برای خودشان درست می‌کنند، خودشان در قیدهای خودشان می مانند، [بعضی] آداب و رسوم عین بت پرستی است. قرآن می‌گوید بت پرست‌ها: «أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ» سوره الصافات آیه ۹۵ با دست خودت مجسمه ساخته ای، حالا پای مجسمه ای که خودت ساخته ای گریه می کنی؟ ما با دست خودمان آداب و رسومی را تراشیده ایم، حالا پای آداب و رسوم خودمان مانده ایم. 🌞@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 پنج توصیه مهم عزیز خطاب به بسیجیان😍 ✍ برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم، خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید. 🔹عزیزانم اولا بزرگترین امانت سپرده شده به ما است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمائید. 🔸ثانیا؛ به حلال خداوند وحرام آن توجه خاص خاص بفرمائید. 🔹ثالثا؛ پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند وائمه معصومین توصیه فرموده‌اند. 🔸رابعا؛ دوستی ورفاقت ارزش بزرگی است اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی می‌کنید. 🔹خامساً؛ نماز شب ؛نماز شب ؛ نماز شب کلید تمام عزت‌هاست. «برادرتان قاسم» ✌️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳یکی از اعضای گروه آشپزی مون شیر رو گرم کنین در حدی که انگشتتون رو زدین توش نسوزه ( نه داغ- نه سرد) ....یا اگر شیر رو تازه جوش کردین ، صبر کنین از داغی بیافته و به این مرحله برسه...بعد بسته به میزان شیرتون....مثلا برای هر شیشه خیارشوری متوسط ( حدود یک کیلو ) یک قاشق چای خوری ماست اضاف میکنیم...بهتره ابتدا با کمی شیر حل شه بعد به باقی شیر افزوده شه...نشد هم عیبی نداره....بعد در محیط گرم...من پتو رو 4لا پهن میکنم و شیشه ها رو وسط پتو میذارم و دورش و روش رو (طوری که جای هواخوری نداشته باشه) لبه های پتو رو بالا میارم و میپوشونم (محل گرم) ...حدود 3-4ساعت زمان میبره تا ماست شه...جهت اطمینان یک شیشه رو بیرون بیارین و کمی اریب کنین اگر شیر بسته بود (شکل بافت ماست) شیشه ها یا ظرف رو خارج و به یخچال انتقال بدین..در لحظه ماست رو نشکنین(قاشق نزنین) چون آب میشه. البته این مرحله از ماست، برای سرماخوردگی شنیدم نافع هست یعنی رابراه مصرف شه....امیدوارم مفید بوده باشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 یکی از اعضای گروه آشپزی مون من برای همبرگر که با گوشت چرخ کرده یا بوقلمون درست میکنم اینکار میکنم خیلی خوشمزه میشه یه فویل رو به صورت کاسه بگذارید وسط ماهیتابه بعد ذغال سرخ شده رو بگذارید داخل فویل یکم روغن روی ذغال بریزید بعد در ماهیتابه رو بزار عزیزم روی کاسه نباید فویل بکشید.❌ زغال رو که گذاشتید داغ شد( به قول ما زنده شد) دو سه قطره روغن روش میریزید یه دفعه دود میکنه،سریع میگذارید تو ظرف غذا درظرفو فوری میبندید که دود توی غذا بپیچه عطرو طعم کبابی بده.😋😋 من وقتی تو ماهیتابه جوجه درست میکنم از این روش برای خوشمزه شدنش استفاده میکنم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti