eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
192 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
املت بادمجان بسیار خوشمزه😋😋 دستور : بادمجان متوسط را سرخ کرده وبعد دوتا گوجه فرنگی رو قاچ کنید وسرخش کنید و درانتها یه عدد تخم مرغ را روی این بادمجانهای سرخ شده وگوجه بریزیدونوش جان کنید😊 من پیازچه هم اضافه کردم خیلی طعمش عالی شد 😍😍 نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی بود یکی نبود.mp3
7.95M
❤️ 🔷 هنوزم جنگه، پشت خاکریز اعتقادات، وسط دانشگاه... 🔰 دانشجویان ویژه گوش کنند...   @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
❤️ #حاج_حسین_یکتا 🔷 هنوزم جنگه، پشت خاکریز اعتقادات، وسط دانشگاه... 🔰 دانشجویان ویژه گوش کنند...
فقط ویژه دانشجویان نیستا😉✋ برای هرکسی که دلش برای ایـــــ🇮🇷ـــــران و این انقلاب میتپه❤️ مادرای عزیز هم گوش کنن برای بچه های دانشجو نکته ها رو بگن ✅ یا تو خونه پخش کنید بچه ها هم بشنونن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
👇 برای کوکو سبزی پیاز رنده شده هم میشه داخل مواد کوکو استفاده بشه یانه؟ 👇 برگ پیازچه هم میشه ریخت. فقط برای کوکوی تره و کوکوی پیازچه دیگه پیاز نمیریزیم. بعضی ها میزنند ولی اصلش اینه که سیر داشته باشه.....بیشتر کوکو سیب زمینی پیاز میزنند  البته هیچی نشد نداره ذائقه ایه.   @sofrebanovanbeheshti
👇 ذرت مکزیکی درست کردم خیلی نمک زدم شور شده فلفل هم زیاد زدم تند شده نمیشه خورد چیکارش میتونم بکنم؟ 👇 یک مقدار بدون فلفل و نمک درست کنید وقاطی کنید.   @sofrebanovanbeheshti
👇 دستور آرد برنج میخام برا نوزاد. تا چند وقت میتونم تو یخچال نگه دارم؟ 👇 برنج ایرانی روخوب میشوری و۲۴ساعت میزاری خیس بشه،بعدطی این مدت چند بارآبش روعوض میکنی،بعدش رویه دستمال تمیزنخی پهنش میکنی ۱روزکامل وچندباردرطی روز با دست برنجارو اینواونورمیکنی وپخش میکنی که جابجاشن،یکدست خشک بشن،بعداز۱روز اسیاب میکنی وازصافی هم ردش میکنه(الک میکنی)داخل ظرف شیشه ای دردارمیریزی ومیزاریش یخچال. دقیق نمیشه گفت ولی من کم‌کم درست میکردم که تازه باشه برابچه بهتره. مثلا۱ماه در یخچال نگهداری کنید بیشتر می مونه   @sofrebanovanbeheshti
👇 دیروز کیک درست کردم ،زیر کار را زدم توی فریزر بود، سحر بعد نماز لایه ی دوم را زدم  گذاشتم یخچال الان دیدم لایه ی دومی که زدم انگاری داره آب میشه اصلا روی دیواره ها نمی مونه چی کار کنم شب مهمون دارم ،می خواستم روی دیواره ها برگ پاییزی بزنم روش هم عکس خوراکی بزارم و تزیین ،می ترسم بریزه. 👇 اگر خمیر فوندانت داری ، دورش بکش . اگر هنوز خامه داری، یکم پودرنشاسته به خامه ات بزن و دوباره روش خامه کشی کن . فقط پودر نشاسته زیاد نریزی که سفت میشه ، یه قاشق چایخوری بسه. خامه خوب فرم نگرفته،  اگه میتونید اینارو با لیسک جمع کنید ودوباره خامه خوب بزنید. اینم دقت کنید خامه فرم گرفته  رنگش مات ، اگه دیدید براق بدونید ک خوب فرم نگرفته و خوبم ک فرم نگیره بعد مدتی شل میشه.   @sofrebanovanbeheshti