#کیک_اسفنجی
(برای قالب قطر ۱۸ ارتفاع ۱۰)
۴ عدد تخم مرغ ( تخم مرغ ها خنک باشند)
آرد ۱۰۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آب جوش ۲ ق سوپ خوری
وانیل یک هشتم ق چ
پودر تار تار یک هشتم ق چ
طرز تهیه:
من خودم پودر تار تار رو حذف کردم
بجای آب جوش گلاب جوش ریختم بنابراین وانیل رو هم حذف کردم
زرده و سفیده رو جدا کنید
در ظرفی ( استیل یا شیشه) سفیده را فرم بدهید ( از دور کند شروع کنید تا کم کم دور تند همزن برقی
قبل از بالا بردن سرعت پودر تار تار را بریزید.
سرعت را بالا ببرید هر وقت مواد روی سر هم زن بصورت قله ای شل بود شروع کنید در حین همزدن یک چهارم شکر را کم کم بریزید بصورت بارانی ، خوب هم بزنید سفیده که کامل فرم گرفت( از طرف تکان نمی خورد و قله های ایجاد شده روی همزن راست هستند. کافیست و در یخچال قرار دهید)
زرده تخم مرغ و بقیه شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید با دور متوسط شروع کنید همان اول کار یک قاشق آب جوش را بریزید دور همزن حتما تند باشد تا تخم مرغ پخته نشود
و بعد قاشق دیگر آب جوش
حتماااا موقع هم زدن چند بار همزن را خاموش کنید و مواد دور ظرف را با لیسک تمیز کنید و دوباره هم بزنید.....این کار باعث می شود. تا بوی تخم مرغ ندهد.
مواد را همیشه در یک جهت جمع کنید....
رنگ آن باید کرم رنگ روشن و کش دار شود.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک کنید
آرد و سفیده تخم مرغ را در سه چهار مرحله با زرده در یک جهت بصورت دورانی بریزید و با آرامش هم بزنید با لیسک نیاز به هم زدن زیاد نیست تا پف سفیده از بین نره.
کف قالب رو کاغذ روغنی بذارید
مواد را از بالا نریزید تا حباب نیفتد نزدیکترین حالت ممکن بریزید.
فر را با دمای ۱۸۰ ثابت گرم کنید یک ربع تا بیست دقیقه جلوتر ،
خیلی جلوتر روشن کنید ممکنه روی کیک ترک بردارد.
همه مواد را که ریختید روی آن را صاف کنید.
سه بار محکم قالب را روی میز بکوبید .
زودتر از ۱۵ در فر را باز نکنید
بعد از ۲۰_۳۰ دقیقه با خلال دندان امتحان کنید.
معمولا ۳۵_۴۰ طول میکشه برای پخت
بعد از آماده شدن اجازه دهید روی شبکه گاز بماند تا خنک شود.
بعد از قالب خارج کنید.
با کارد اره ای دور آن را برش بزنید و برگردانید.
طبقه وسط فر
المنت پایین فقط روشن باشد
وزن تخم مرغ ها ۶۵_۷۰ گرم باشند.
اگر کمتر از ۶۰ گرم بود یه تخم مرغ اضافه کنید.
اگر روی کیک گنبدی شکل شد دمای بیشتر از ۱۸۰ بوده اگه فرو رفته دمای ثابت کمتر از ۱۸۰ بوده.
@sofrebanovanbeheshti
#املت_بادمجان
املت بادمجان بسیار خوشمزه😋😋
دستور :
بادمجان متوسط را سرخ کرده وبعد دوتا گوجه فرنگی رو قاچ کنید وسرخش کنید و درانتها یه عدد تخم مرغ را روی این بادمجانهای سرخ شده وگوجه بریزیدونوش جان کنید😊
من پیازچه هم اضافه کردم خیلی طعمش عالی شد 😍😍
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
یکی بود یکی نبود.mp3
7.95M
❤️ #حاج_حسین_یکتا
🔷 هنوزم جنگه، پشت خاکریز اعتقادات، وسط دانشگاه...
🔰 دانشجویان ویژه گوش کنند...
@sofrebanovanbeheshti
May 11
سفره بانـوان بهشتـی
❤️ #حاج_حسین_یکتا 🔷 هنوزم جنگه، پشت خاکریز اعتقادات، وسط دانشگاه... 🔰 دانشجویان ویژه گوش کنند...
فقط ویژه دانشجویان نیستا😉✋
برای هرکسی که دلش برای ایـــــ🇮🇷ـــــران و این انقلاب میتپه❤️
مادرای عزیز هم گوش کنن برای بچه های دانشجو نکته ها رو بگن ✅
یا تو خونه پخش کنید بچه ها هم بشنونن
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک گروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال 👇
برای کوکو سبزی پیاز رنده شده هم میشه داخل مواد کوکو استفاده بشه یانه؟
#پاسخ👇
برگ پیازچه هم میشه ریخت.
فقط برای کوکوی تره و کوکوی پیازچه دیگه پیاز نمیریزیم.
بعضی ها میزنند ولی اصلش اینه که سیر داشته باشه.....بیشتر کوکو سیب زمینی پیاز میزنند البته هیچی نشد نداره ذائقه ایه.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال 👇
ذرت مکزیکی درست کردم خیلی نمک زدم شور شده فلفل هم زیاد زدم تند شده نمیشه خورد چیکارش میتونم بکنم؟
#پاسخ👇
یک مقدار بدون فلفل و نمک درست کنید وقاطی کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال 👇
دستور آرد برنج میخام برا نوزاد.
تا چند وقت میتونم تو یخچال نگه دارم؟
#پاسخ👇
برنج ایرانی روخوب میشوری و۲۴ساعت میزاری خیس بشه،بعدطی این مدت چند بارآبش روعوض میکنی،بعدش رویه دستمال تمیزنخی پهنش میکنی ۱روزکامل وچندباردرطی روز با دست برنجارو اینواونورمیکنی وپخش میکنی که جابجاشن،یکدست خشک بشن،بعداز۱روز اسیاب میکنی وازصافی هم ردش میکنه(الک میکنی)داخل ظرف شیشه ای دردارمیریزی ومیزاریش یخچال.
دقیق نمیشه گفت ولی من کمکم درست میکردم که تازه باشه برابچه بهتره. مثلا۱ماه
در یخچال نگهداری کنید بیشتر می مونه
@sofrebanovanbeheshti