eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت با دستور آشپز خانه کوچک من به ازای هر ۱ تخم مرغ ۳۰ گرم پودر قند و۳۰گرم آرد به ازای هر سه تخم مرغ نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱قاشق غذا خوری عسل ۲قاشق غذا خوری آب جوش ۱۰گرم از آرد بر می داریم و به جای ان نشاسته ذرت می ریزیم زرده و سفیده را جدا می کنیم زرده رابا پودر شکر می زنیم سفید و کش دار که شد اب جوش را به ارامی اضافه می کنیم و بعد عسل سفیده ها را می زنیم به زرده ها اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت را سه با الک و اضافه می کنیم من با ۷تخم مرغ درست کردم و در ۲تاسینی۳۰در۴۰ریختم با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۱۰دقیقه پختم بعد که از فر بیرون اوردم بایک سینی دیگه رویش را پوشاندم تا خنک بشه حدودا نیم ساعت بعد با حوله مرطوب پیچیدم و نیم ساعت دیگه داخل یخچال گذاشتم ۶۰۰گرم خامه قنادی رو فرم دادم و روی رولت ها زدم و دوباره پیچیدم این رو لت ها رو به مناسبت میلاد حضرت زهرا درست کردم   @sofrebanovanbeheshti
🌼 (یاتنبل)🌼 ⭐⭐⭐⭐⭐ 👌👌👇 مواد لازم : ۱لیوان🌟 پوره کدوحلوایی پخته یک چهارم لیوان🌟 روغن مایع نصف لیوان🌟گلاب نصف لیوان🌟 آرد سفید یک لیوان🌟 شکر(بستگی به شیرینی کدومیتوانید کمتربریزید) زعفران آب شده🌟 دو قاشق غذاخوری پودریاعرق هل 🌟کمی دلخواه ❄💧❄💧❄💧❄ طرز تهیه: کدوحلوایی یاتنبل را چندتکه کرده آبپز یا بخارپز میکنیم بعد پخت پوست آنرا جدا کرده وباخردکن یاگوشکوب برقی حسابی پوره اش میکنیم.تا کاملا له ویکدست شود(نبایدتکه های کدو دیده شود)بعد شکر وگلاب زعفران هل را اضافه کرده وکنارمیگذاریم. آرد رو الک کرده وداخل یه ماهیتابه تفلون با حرارت کم تفت میدیم ولی نباید زیادتغییر رنگ بده. اما خام هم نباشه مرتب هم میزنیم.(تغییر رنگ بخاطر ظاهره زیباتره.. خام برندارید) بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد مایع مخلوط پوره کدو رواضافه میکنیم هم میزنیم تاحلوا سفت بشه وکاملا وسط تابه جمع بشه. حلوای خوشمزه ما آماده است. 🍈👑🍈👑🍈👑🍈 نوش جان🌹🌹🌹🌹 کپی با 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼   @sofrebanovanbeheshti
کیک من برای ولادت حضرت زهرا(س) واسه هیئتمون 😍😊😍 عشقم بچه هام با این دستور👇👇👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
👇 ۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده ۳تا سیب زمینی متوسط پیاز بزرگ ۱عدد تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ق مرباخوری فلفل سیاه به دلخواه پودر تخم گشنیز نصف ق مرباخوری اویشن ۱/۳ق مرباخوری پودر سیر هم دلخواه و آرد ۱تا۲ قاشق کمی هم بیکینگ زدم این کتلت من پیشنهاد میکنم دوستان درست کنن وحتما نظرشونو بگن طعمش بنظرم خیلی خوب هست اول گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده وفلفل سیاه مخلوط میکنیم بدون اینکه اب پیاز بگیریم ۴،۵ ساعت میگذاریمش یخچال بعد سیب زمینی رنده کرده خوب ابشو میگیریم وبه پیازوگوشت اضافه میکنیم (ترجیحا با رنده پلاستیکی قدیمی من خودم یدونه مخصوص کتلت خریدم واحساس میکنم واقعا روی طعمش تاثیر زیادی داره کتلتام مزه کتلتهایی که مادربزرگم درست میکرد رو میده که مزشون به تمام معنا بینظیر بودن)ادویه مهمش فلفل سیاه هست که من زیاد میریزم بعد پودر تخم گشنیز پودرسیر نمک ، آرد وتخم مرغ میزنیم وخوب ورز میدیم من به هیچ وجه توش زردچوبه نمیریزم چون بدون زردچوبه خیلی بهتر هست وبعد توی روغن سرخ میکنیم ونوش جان😉 رماح @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - موقع ظهور بی‌طرف نداریم - استاد پناهیان.mp3
2.06M
♨️ موقع ظهور بی‌طرف نداریم!❌ 💯 بسیار شنیدنی✅ 🎙 ✍️ رفقا بیاین تکلیف خودمون رو مشخص کنیم! تا کی سرمون رو تو برف نگه داریم؟! تازه اونجوری هم که باختیم😫 پس تا دیر نشده بریم پشت سر ولیّ‌فقیه و برای تسریع در امر فرج امام زمان (عج) مخلصانه تلاش کنیم!💪 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســـــلام بندگان مهربون خـــــــــ❤️ـــــــــــدا ✋ صبح چهارشنبه تون پر نشاط🤩💪 چه خبرا؟ چه کارا میکنید؟😉✌️ توی سرما 🌬🥶 حتما پرنده‌ها🕊 رو دیدید که لب نرده‌ها و روی سیم‌های برق🚏🏗 زندگی می‌کنند، برای اینکه گرم بمونن پرهاشون رو باد می‌کنن و بی‌حرکت گوشه‌ای می‌مونن🥴 ما میتونیم با یه جعبه مقوایی شیرینی📦 یا هرچیز دیگه که زیر سایبونی🌲 که بارون🌨🌧 نمی‌گیره خونه‌ای کوچیک برای پرنده‌ها 🎋درست کنیم و خلاصه هرکار دیگه ای که برای کمک به این پرندگان کوچک🕊 در فصل سرما❄️میتونیم انجام بدیم✅ یا اینکه دونه‌ای ؛ غذایی🍞🥖، یا همین ته مونده غذاها و خرده‌های نون رو کنار باغچه🌱🍃 یا پشت پنجره🏡 هامون بریزیم و بعد پرنده را تماشا کنیم و لذت ببریم😌😍 در ضمن 🌟 بدون نیت این کار رو انجام ندید 💫 ⚠️خلاصه خواستم یادآوری کنم که توی سرمای زمستون❄️☃ هوای پرندگان رو داشته باشیم❤️و با اونها مهربون باشیم😘 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 دستور پخت سوپ خوشمزه : ابتدا سینه مرغ رو بزارید بپزه وهویج رو نگینی خرد کنید بهش اضافه کنید تا بامرغ بپزه و بعد پخت مرغ رو ریش ریش میکنید به سوپ اضافه میکنید... یه عدد پیاز رو رنده کنید و به همراه چند عدد قارچ سرخش کنید و یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید بعد اضافه کردن جوی پرک شده به اندازه یه لیوان کافیه خيسش کنید و بهمراه هم به سوپ اضافه کنید ودرانتها جعفری خرد شده بریزید و ادویه جات گرم مثل دارچین فلفل و رد چوبه... البته گشنیز هم دوست داشتید بریزید... سوپ بسیار خوشمزه ای میشه البته سبزیجات دیگری هم میشه به سلیقه خودتون اضافه کنید مثل ذرت وکدوخورشتی یا شلغم 😋😋 من 2 تا شلغم ابتدا بامرغ گذاشتم پخت بعد لهش کردم به سوپ اضافه کردم برای سرماخوردگی عالیه... امیدوارم درست کنید ولذت ببرید 😍 نوش جانتون 😊   @sofrebanovanbeheshti
سلام کیک روز مادر با تزیین دخترم با این دستور👇🏻👇🏻👇🏻   @sofrebanovanbeheshti
Rozbahani8444 مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد وانیل ½ ق چ خ شکر 1پیمانه(220 گرم) روغن مایع ¼ پیمانه(60میلی لیتر) آب یا شیر ولرم ⅓پیمانه(80میلی لیتر) بکینگ پودر 1ق چ خ(4 گرم) نمک 1پنس👌 آرد 1و ⅓ پیمانه(200 گرم) طرز تهیه: اول فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن میکنیم... آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم... زرده و سفیده رو جدا میکنیم... سفیده رو میزنیم تا کف کنه، بعد یک چهارم شکر رو بهش اضافه میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره، زیاد از حد نزنید که کیکتون خشک میشه... ظرف سفیده را در یخچال قرار دهید، حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و نمک رو خوب بزنید... بعد شیر یا آب ولرم و روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید... مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم... در آخر سفیده را اضافه میکنیم و دورانی و آرام فولد میکنیم. کف قالب گرد 22 سانت یا قالب گرد ساده 20 سانت دیواره بلند رو کاغذ میندازیم و چرب میکنیم، دیواره ی قالب هم روغن جداکننده میزنیم (نگران نباشد پف میکنه😄) مواد رو داخلش میریزیم و به فر گرم شده منتقل میکنیم و 40 تا 45 دقیقه زمان میدیم که کیک بپزه... اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، روش فویل بکشید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه... بعد از اتمام پخت، اجازه بدین ده دقیقه در قالب بمونه و بعد دورشو با چاقو آزاد کنین و روی توری برگردونین... بعد از خنک شدن کیک رو با دقت از عرض نصف کنید و وسطش گاناش یا خامه قنادی با هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین (مثل توتفرنگی، شکلات چیبسی، موز، گردو) و بعد لایه دوم کیک رو روش قرار بدین و روی اون رو هر جوری که دوست دارین تزئین کنین... 🔻 نسبت ب کیک اسفنجی منسجم تر و لطیف تر بوده و مقدار شیر و روغن بیشتری داره و بدون خامه هم میشه سرو کرد و مشتری پسندتر هم هست... 🔻برای مقدار یک سوم آرد را پودر کاکائو بریزید، پودر کاکائو رو توی آبجوش خوب حل کنید و کنار بذارید تا خنک شه و همراه روغن به مواد اضافه کنید... 🔻برای به جای آب یا شیر از آب پرتقال و بجای وانیل 1ق چ خ رنده ی پوست پرتقال استفاده کنید... 🔻اگر از قالب طرحدار استفاده میکنید حتما کف آنرا با روغن جداکننده چرب کنید.. با این دستور درست کردم خیلی عالی شده بود دستتون دردنکنه.   @sofrebanovanbeheshti
کیک تولد همسرم مواد کیک پایه شکلاتی👇 به ازای هر یک عدد تخم مرغ 25 گرم آرد 30 گرم شکر 5گرم پودر کاکائو 10 گرم آب جوش 1گرم بکینگ پودر ( معادل یک هشتم ق مربا خوری ) 1گرم وانیل ( معادل یک هشتم ق مرباخوری ) اینجوری هر چنتا تخم مرغه که دوس داشتید میتونید درست کنید 😍 زرده و سفیده رو جدا می کنیم زرده ها رو با وانیل و پودر شکر خوب می زنیم تا سفید و کش دار بشه بعد آب جوش را کم کم اضافه می کنیم سفیده ها رو خوب می زنیم بعد به ارامی بازرده ها مخلوط می کنیم ارد و کاکائو وبگینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به آرامی اضافه می کنیم داخل قالب که کفش کاغذ رو غنی هست می ریزیم داخل فر با دمای ۱۸۰ حدود ۴۰ دقیقه می پزیم این کیک ۵تخم مرغی هست که من در ۲تا قالب۱۵سانت پختم می تونید کاکائورو حذف کنید وبه جاش به همون میزان ارد بریزید تزیینات گوی شکلاتی هست و آبنبات   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا