مهمترین #مصلحات_مواد_غذایی
مصلح برنج: خیساندن در آب و نمک, مصرف برنج آبکش همراه با زعفران, زیره و شوید
مصلح ماست و دوغ: زنیان, نعنا, فلفل سیاه, آویشن, کاکوتی, پونه و ساه دانه
مصلح شیر,کره و خامه: عسل
مصلح پنیر: مغز گردو, آویشن, سبزیهای معطر, سیاه دانه, کنجد, زیره سیاه
مصلح سالاد خیار و گوجه و کاهو: هویج+روغن زیتون و ادویههای بسیار گرم مانند دارچین, زیره, پونه, نعنا و ...
مصلح مرکبات: گلپر, نمک, عسل
مصلح عام غذاهای گرم: سکنجبین
مصلح عام غذاهای سرد: عسل
مصلح گوشتهای گرم: گشنیز, سماق و مرزه
مصلح ماهی: ادویههای گرم مانند زنجبیل, روغن زیتون, زیتون, خرما
منبع:
https://tn.ai/815996
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از سفره بانـوان بهشتـی
🔺
لا تُلْقُوا بِأَیْدِیکُمْ إِلَی التَّهْلُکَةِ . (سوره بقره آیه۱۹۵)
با دستان خویش خود را به هلاکت نیفکنید.
👌#سبک_زندگی_اسلامی پیشگیری از هلاکت
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#قند_تزئینی_با_شکر_قهوه_ای👇
نصف لیوان شکر با دو قاشق مرباخوری گلاب مخلوط میکنیم بعد بهش رنگ خوراکی میزنیم که من از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم،
میتونید از پودره لبو با زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید یا میتونید از زنجفیل، دارچین، هل استفاده کنید که واقعا طعمهای عالی به شما میده.
من واسه این تعداد یک لیوان استفاده کردم، بعد با قالب فشاری قالب زدم و روی کاغذ روغنی پهن کردم تا خشک بشه😊
@sofrebanovanbeheshti
#کره_تهیه_شده_از_ماست👇
شیر رو که پختم سرشیر رو برنداشتم با اون شیر ماست درست کردم روی ماست رو برداشتم به اندازه یه کاسه ماست بود
تو مخلوط کن زدم به مدت پنج تا ده دقیقه ، به اندازه یه تخم اردک درشت بهم کره داد 😁😁
ریحانه نتاج
@sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو👇
برنج رو آبکش کردم.
پیاز داغ فراوان درست کردم.
عدس از قبل خیس خورده رو تو پیاز داغ ریختم و با نمک فلفل زردچوبه و خیلی کم رب گوجه تفت دادم.
کف قابلمه نون لواش گذاشتم و لایه به لایه برنج و مواد عدس و پودر دارچین ریختم.
دمکنی گذاشتم که با شعله کم دم بکشه.
سینه مرغ رو مولینکس کردم و یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و یک قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم هم ریختم وقلقلی سرخ کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت👇
سبزی کوکو نیم کیلو
تخم مرغ ۶ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه ونمک
زرشک و گردو اختیاری
همه مواد رو مخلوط کرده
نان باگتها رو سه سانت سه سانت بریده و داخلشون رو خالی میکنیم . البته بهتره درنیارید و فشار بدید به دیواره هاش .
در تابه روغن ریخته و نان ها رو تو تابه میچینیم و یکی دوقاشق از سبزی رو داخلش میریزیم تا سرخ بشه
بعد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
@sofrebanovanbeheshti
#باقلا_قاتوق
#باقالا_قاتوق 👇
برای سه نفر
پاچ باقلا(بهش لوبیا رشتی یا لوبیا کشاورزی هم میگن)پوست کنده یک پیمانه
شوید تازه خردشده نصف پیمانه
تخم مرغ دوعدد
سیرداغ نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
اول پاچ باقلارو درآب میریزیم بعد جوش خوردن،آبکش میکنیم.
بعد شویدها رو در روغن سرخ میکنم بعد پنج دقیقه پاچ باقلا را اضافه میکنیم وبا مقداری زردچوبه تفت میدیم.
کمی که باهم تفت دادیم دو لیوان آب میریزیم،بعد جوش اومدن درشو میگذاریم تا باهم جا بیفتند حدود چهل دقیقه.
درآخر سیرداغ و تخم مرغ رو اضافه میکنیم.
دوست دارید تخم مرغها رو بهم نزنید تا درسته باشه ولی من کاملا بهم میزنمشون.
اگر از شویدخشک استفاده میکنید،مقدارشو تقریبا نصف بریزید و شوید وپاچ باقلا رو باهم تفت بدید .
این غذا با برنج و نون صرف میشه،یه غذای بدون گوشت و سالم و بسیار لذیذه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_ترش 👇
گوشت راسته گوساله خرد شده رو با دوقاشق پودر گردو ،دو قاشق غ رب انار و ادویه و کمی گشنیز و نعنا خرد شده ویک عدد پیاز رنده شده مخلوط کردم و 7 ساعت تو یخچال گذاشتم .
در اخر یکم نمک زدم بهش و بعد سیخ کشیدم و روی آتیش کبابش کردم .
یه پیشنهاد دوستانه اگه خواستین درست کنید از گوشت گوسفندی استفاده کنید .
منم ان شاالله دفعه بعد با گوشت گوسفندی درست میکنم خوش طعم بود ولی یکم سفت بود .😔😔
ته دیگ این دفعه هم قرعه به نام ته دیگ سیب زمینی رنده شده افتاد .
سیب زمینی رو رنده بزرگ زدم و شستمش .
یه کم زعفران و نمک بهش زدم و کف قابلمه یکم روغن ریختم و سیب زمینی رو کف قابلمه پهن کردم .
چند دقیقه بهش زمان دادم تا خودش رو بگیره بعد برنج رو ریختم روش رفت روی حرارت تا دم بکشه .
@sofrebanovanbeheshti
#قطاب 👇
۲تا زرده تخم مرغ ونصف لیوان کره یا روغن جامد همزدم
بعدنصف لیوان ماست و۲قاشق غذاخوری پودرقند هم اضافه میکنیم وهمزدم
بعد۲ پیمانه آرد و۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردیم رو اضافه میکنیم
البته اندازه آرد ممکنه بیشتر هم بشه تا اندازه ای آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه نباید زیاد ورز داد
بعد میگذاریم توی یخچال ۲ ساعت استراحت کنه بعد از استراحت خمیر را باز میکنیم
از مواد میانی که( پودر گردو ۱ پیمانه پودر قندنصف پیمانه پودر هل ۱ ق چایخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری هست رو باهم مخلوط میکنیم )
وداخل خمیر میگذاریم و میبندیم وتوی روغن یا توی فر۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم وبعد که خنک شد پودر قند میزنیم روش
البته من به مواد میانی نصف پیمانه گردو ونصف پودر نارگیل زدم وتوی روغن سرخ کردم وچون خیلی شیرین بود روش آرد زدم نوش جان😉
@sofrebanovanbeheshti