#کیک
#کیک_شیفون
کیک روز پدر البته با چند روز تاخیر بدلیل مسافرت بودن و اعتکاف و...😉
صفر تا صدش و حتی تزیینش با سه تا بچه ها بود
گل پسر در همزدن مدد رسوندن و البته ی کم هم تو خامه کشی فقط در حدی که ی دستی رسونده باشه و هوس دلش در رفته باشه .😁
حتی اون گل رزای روی کیک هم گل دختر(همون که ی دستور استانبولی ازش تو کانال دارید😉😅https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/43545) خودش زد من تا حالا این یکی رو امتحان نکرده بودم ولی اون این ابتکار و جسارت رو به خرج داد 💪😍
خوب حالا ببینیم با کدوم دستور 🤔
بله درست حدس زدید من کیکام رو با دستور کیک شیفون خانم رماح عزیز درست میکنم ⬇️
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
البته بچه ها چون دوست داشتن طعم قهوه و نسکافه بده ، ی دونه از این نسکافه فوری ها که دو ق غ شد و نصف ق چ قهوه رو با اب جوش مخلوط کردند و به مواد اضافه کردند.
این کیک رو تو قالب ۲۵ درست کردن و بعد از اینکه کمی سرد شد توبالکن 😅(چون خیلی عجله داشتن که قبل خواب آسترکشیش هم بکنن)، از قالب درش اوردن و گذاشتن خوب خوب کل کیکشون سرد شد و برش هایی به فاصله دو سانت دو سانت روی کیک دادن که اونم با خط کش علامت گذاری کرده بودن.و اینجا بود که گل پسر با دستان پرتوان همزن رو بدست گرفت و خامه رو تا حدی زد و قوی بودنش رو به رخ همه مون کشید ،بعد هم با قهوه ی شیرین نصف لیوان شربت مانندی درست کردند و لایه های کیک رو مرطوب کردن.
و خامه رو از یخچال دراوردن و با فاصله ی یک سانت از لبه و با ماسوره ی شکوفه ی ریز خانه رو زدن روی سطح کیک که خیلی پر خامه نباشه .و با لیسک صافش کردن و بازم چون مغز گردو رو دوست ندارن زیر دندونشون بیاد مغزا رو یکم آسیاب کرده بودن و با مغز گردو و شکلات چیپسی فیلینگ کردن .
بعد از لایه ها رو و اطراف کیک رو با کمی خامه که مونده بود استرکشی کردن و ۴ ساعتی گذاشتن فریزر و بعد مجدد خامه رو فرم دادن و با ماسوره شکوفه ریز کاور کردن و تزیین و البته دختر کوچیکم هم با خامه ی ابی شده گل رز زد و با ایده های خودش تزیینش کرد.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
درست کردن گل رز با خامه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی
#خمیر_ژلارد
#ایده_تزیین
صبا صادقی
کیک اسفنجی با تزیین خامه و خمیر ژلارد برای روز مرد😋😋😋🙈🙈🙈
این دستور از استاد ماندانا بهشتی هست
بااموزش کیک شیفون دو تخم مرغی بدون فر در قوطی رب گوجه فرنگی🍅
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
اب وروغن هردو باهم یک چهارم لیوان
ارد یک لیوان سرخالی(یک بند انگشت سرخالی)
بکینگ پودر نصف ق چ
اول تخم مرغها رو میزنم چند دقیقه
بعد شکر واضافه میکنم ۵ دقیقه میزنم.
بعد اب وروغن و اضافه میکنم یک دقیقه میزنم.
همزن و کنار گذاشته ارد وبکینگ پودر و با قاشق مخلوط میکنم.
این مواد برای قوطی رب زیاده و سر ریز میکنه
پس حتما یک سوم قوطی خالی بمونه و زیاد پرش نکنید چون پف خوبی داره.
اول لبه قوطی و با انبردست میخوابونم.کفش کاغذ میزاریم .دیوارها چیزی لازم نیست.
موادو داخلش میریزم.
به روش فر دست ساز میپزم.
سه پایه فلزی داخل قابلمه میزارم و ظرف موادو روی سه پایه میزارم
دم کنی ضخیم روی قابلمه.حرارت کم.
بمدت تقریبی یک ساعت.
بعد خنک شده راحت از طرف خارج میشه.
تستر درجه ۱۵۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵
فر ۱۸۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵
من طبق همین دستور تو قالب۲۰سانتی و تو فر این کیک رو درست کردم
و کیک رو به سه قسمت تقسیم کردم با خامه و گردو و موز فیلینگ گذاری کردم و با خامه کاورش کردم و با خمیر ژلارد تزیین کردم.
این هم دستور خمیر ژلارد👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/43623
@sofrebanovanbeheshti
#نان_شیرمال_مغزدار 👇
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان که بنا به ذایقه میتونید بیشتر یا کمتر کنید
نمک نصف ق مرباخوری
خمیر مایه 1 ق غذاخوری
کره ۵۰ گرم ( دمای محیط )
در ظرف نصف شیرولرم رو با ۱ق شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم میگذاریم عمل بیاد
بقیه شیر ولرم رو با شکر هم میزنیم تا حل بشه بعد تخم مرغ و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم ، بعد خمیر مایه عمل امده رو اضافه وبعد آرد و نمک الک شده رو را اضاف کنید وخمیر را با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرم به دست بیاد روی خمیر را میپوشونیم1 ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر شود ، از خمیر به اندازه ی 🍊برمیدارم باز میکنیم و لیوانی که تهشو اردی کردیم میگذاریم وسط خمیر و دور خمیرو با چاقو چندتا برش میدیم و بعد دو سر یکی از برشها رو میگیریم و به هم میچسبونیم همینطور تا کل برشها تمام بشه
خمیر را به دلخواه میتونید شکل بدید و در سینی فر بگذارید و دوباره ۱۵تا۳۰ دقیقه دوباره استراحت بعد رو مال بزنید و تو فری که از قبل گرم کردیم با دمای 175 الی 185 بگذارید و تا زمانی که خوب پخته و طلایی شود بپزید از فر که بیرون در اوردید بلافاصله کره را رویش بمالید.برای رومال از زرده تخم مرغ زعفرون کمی عسل و کمی شیر استفاده کنیدو نوش جان😉
با دستور خانمرماح عزیز
البته من رومال فقط مخلوط کمی شیر و کمی شکر و زعفران زدم و دیگر اینکه دستور خانم رماح نان شیرمال ساده بود و من مخلوط سیب ریز شده به همراه کمی شکر تفت دادم تا آبش کشیده بشه و در آخر دارچین بهش اضافه کردم و مغزدار درست کردم.
کلیپ درپست بعد😍👇
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#کاپ_کیک
😍🧁با یک دستور سه مدل #کاپ_کیک زعفرانی ، شکلاتی و وانیلی دیگه چی ازین بهتره !؟ 🥰♥️
.
موادی که لازم داریم :👇
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
وانیل : ۱/۲ قچ
شیر یا ماست : ۱ پیمانه
روغن : ۱/۲ پیمانه
آرد قنادی : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
.
🔺۱/۲ یا ۲/۳ قالب های کاپ کیک رو پر کنید مواد زیاد باشه سریز میشه
.
🔺اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد دمای فرو کم کنید رو و کاپ کیک هارو داخل فر بزارید به مدت ۲۰ دقیقه (باید فر داغ باشه تا کاپ کیک ها خوب پف کنن)
.
🔺فر گازی دمای ۱۸۰ درجه
🔺 فر برقی دمای ۱۷۰ درجه
🔺توستر دمای ۱۵۰ درجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#شیرینی_شاه_پسند
آرد سفید:۱۲۵ گرم
آرد نخودچی:۱۲۵گرم
روغنجامد:۱۲۵گرم(من از روغن حیوانی استفاده کردم)
پودر قند:۱۲۵ گرم
زرده تخممرغ:یک عدد
پودر هل:نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند و روغن جامد را با همزن بزنید تا سبک بشه در آخر زرده تخممرغ و پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و هم بزنید .
آرد سفید و ارد نخودچی را دوبار الک کرده و کم کمبه مواد اضافه کنید و با انگشت منسجم کنید.میتونید برای منسجم شدن خمیر را از چرخ گوشت رد کنید.خمیر را درکیسه فریزر قرار داده و نیمساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید.اندازه ی گردوی کوچک از خمیر برداشته و گرد کنید و در سینی فر بچینید .میتونید خمیر رو بین دو کیسه فریزر باز کنید و قالب بزنید.
در فر که ده دقیقه قبل روشنکردید با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر قرار دهید.زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بده.
بعد از خارج کردن از فر اصلا به شیرینی دست نزنید چون پودر میشه. بعد از نیم الی یک ساعت شیرینی را از سینی فر جدا کنید.
شکلات تخته ای را بن ماری کرده و کمی روغنمایع بریزید.شیرینی هارا در شکلات زده و تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
خوشمزه ی سالم و مقوی با کدو حلوایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید | موهبتی که فقط به #امت_پیامبر مکرم اسلام دادهاند
♨️ عملی که هیچ فرشتهای نمیتواند ثواب آن را محاسبه کند
🔹 برشی از سخنرانی حجتالاسلام_راجی به مناسبت #عیدمبعث
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti