#سوال
من هروقت کیک شیفون یا اسفنجی درست میکنم خیلی نرم وعالی میشه فقط مشکلم اینه که میخوام برش بزنم همش خورد میشه یا مثلا میخوام به شکل قلب درش بیارم از هم میپاشه چی بزنم که اینجوری نشه؟
#پاسخ
با چاقوی مناسب کیک بری یا ارّه قنادی برش بزن
اول که از قالب درآوردی و تو محیط یه نیم ساعتی روی توری موند ، بعد سلفون بپیچ بذار یخچال . خمیر نمیشه.
حتی میتونی بعد از برش هم ۷روز تو فریزر نگه داری و تازه میمونه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
تخمه روچه جوری خوش مزه وخوشگل برشته کنیم برا آجیل؟
تخمه کدو یا آفتابگردان یا بقیه تخمه ها همشون به یک روش برشته میشوند؟
#پاسخ
یه مقدار آبنمک حل شده توش بریزین چرخ بدین بعدم رو حرارت تفت بدین تا خشک بشه 20 دقیقه حدودا تفت میخواد تا قشنگ خشک بوداده بشه حین کار ازش بشکنید چنتا مشخص میشه خوبه یا باید تفت بدین شعله ملایم که نسوزه اگه نمک ته ظرف بست تو ظرف دیگه منتقل کنید وادامه بدید
بله فرق ندارن هردو میشه به همین روش برشته کرد.
مثلا برای یک کیلو شما نصف استکان با دو تاقاشق سرخالی آبنمک درست کن حل بشه به تخمه ها آب برسه قشنگ تو ظرف جدا به همه برسه موقع تفت یه مقداری نمک جدا میشه میبنده ته ظرف مقدارنمک بستگی به خودتون داره
میشه قاطی آب نمک ی قاشق مرباخوری پودر نشاسته بزنید.
البته میتونید از قبل تخمه ها رو بشورید نمک بزنید بزارید تو ابکش تو افتاب خشک یا نیمه خشک بشه بعد برشته کنید اینجوری دیگه ته ظرفتون آب نمکی و قهوه ای نمیشه و تخمه هاتونم تمیزتر برشته میشن..مخصوصا تخمه کدو که رنگ زرد خودش رو حفظ میکنه و کدر و بدرنگنمیشه.
پسته رو همهمینجور از قبل یکم آبلیمو نمک بزنید بذارید خشک بشه بعد برشته کنید خیییلی خوشرنگتر میشه..
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
#آشپزخانه-غذای_سالم
🥧کیک پسته و هل🥧
🔹مواد لازم:
آرد سبوسدار ۲ پیمانه/تخم مرغ ۴عدد/شکر قهوهای ۱ و ۱/۲ پیمانه/پودر پسته ۸۰گرم/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/کره ۱۲۵گرم/شیر ۱ لیوان
🔹طرز تهیه:
ابتدا آرد را سه بار الک کنید.
سپس نیمی از آرد را با پودر پسته ترکیب کنید.
سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کرده و سفیدهها را هم بزنید تا پف کند.
زردههای تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید.
سپس کره نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید.
در ادامه آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
شیر را اضافه کنید. سپس پودر پسته با آرد مخلوط شده و پودر هل تازه را اضافه کنید و هم بزنید.
سفیدهها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. قالب کیک را آرد پاشی کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
#دوشنبه_کیک_سالم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
صوت #زیارت_آل_یاسین🎵💚
سید مهدی میرداماد
#چله_زیارت_آل_یاسین
🔸بیست و پنجمین روز چله
🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
🔘پایان چله آخر ماه شعبان
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
@sofrebanovanbeheshti
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
🎉🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉
سلام خانمایپرانرژے✋
ازالانخودتونوآمادهکنیدکه کلی کارداریم😘
آخه هزاروصدوهشتادونهمین سال تولدامامزمانمونه❤️
✅پس حالا برای اینکه خودتون تا آخرشب سرحال باشید
باید انتهای مسیر رامشخص کنیم👣
✅عزیزانماها برای اینکهبین اهل بیت و فرزندانمونانسایجادکنیم بایدحتما ولادت ها و اعیاد این بزرگواران رابسیارباشکوه برگزارکنیم
پس تمام کارهامون را به این نیت انجام میدیم که👇
🌀که ان شاءالله سرباز ظهور بپرورم
🌀من وخانوادم زمینه سازظهورباشیم
🌀منبایداولشیرینی_دین را بهخانواده ام بچشانم تاگریهکن امامحسین(ع)تربیت کنم وانتظار رفتار مهدوی از آنها داشته باشم
پس یاعلی✅
1⃣اول با یه بسم الله وضومیگیرید💦
2⃣تماممنزل رامرتبمیکنید
3⃣تدارکیهکیکمتفاوتببینید🎂
4⃣برایشام غذایمورد علاقه خانواده رابپزید
5⃣تزیینشفراموشنشه
6⃣حتما به اعضای خانواده کادو بدید البتهخیلیساده درحدنیازشان🛍🎁
7⃣لباسهای شیکتونو بپوشید مثل این که مهمونخیلی عزیزی دارید
8⃣عکسیادگاریفراموشنشه
9⃣خانهراتزیینکنید
رویبرگه بنویسید ولادت امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریفمبارک🎊
0⃣1⃣ازساعت۵عصربهبعدمولودی پخش کنید 🎛
1⃣1⃣حتمااگردرمحیط آپارتمانسکونت داریدباهرتوان مالیبهدیگران احسانکنید
2⃣1⃣فرصت خوبیه برای صله_رحم و دورهم جمع شدن
3⃣1⃣اگرهم بعدازمراسمخودتون همه باهم به هیئت یا...برید ودرجشن های همگانی شرکتکنید🤗عالیه
وتکلیف_آخر🔰
یه مادرِمحبِ اهل بیتِ خوشرو و خوش زبان بهترازیک مادرمذهبی ِدوست دار اهلبیت اما عبوس😡هست
@sofrebanovanbeheshti
#شیفون
#کیک_شیفون
کیک شیفون ۶تخم مرغی
برای مدرسه درست کردم
با این دستور👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/5821