#خورشت_کرفس👇
فیله مرغ خرد شده ۳تا۴عدد/
کرفس خرد شده با برگش وتفت داده ۳پیمانه/
نمک فلفل زردچوبه زعفران/
آبغوره نصف پیمانه/
غوره۱ پیمانه/
برای لعابدار شدنش به۲قاشق غذاخوری آرد ذرت یا آرد برنج نیازداریم که من خودم با
آرد ذرت درست کردم.
آب به میزان لازم/
سیر ریز شده۳تا ۴حبه درشت/
پیاز ۱عدد درشت نگینی شده/
روغن مقداری
ابتدا در قابلمه روغن وپیاز را ریخته تفت داده تا نرم وسبک شود
بعد فیله ها را به همراه نمک فلفل زردچوبه تفت داده بعد سیر را اضافه کرده کمی تفت خورد کرفس و غوره را هم ریخته ویه تفت کوتاهی داده
بعد مخلوط آب و آرد را اضافه کرده گذاشته تا غلیظ وجا بیفتد
یه ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه کرده هم جا بیفتد هم مزه دار شود باید کمی تنگ آب باشد.
با گوشت هم میشه درست کرد ولی طعمش به خوبی ولذیذی مرغ نمیشود.
درست کنید و نوش جان کنید💕🌺😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتای_موز👇🍌🍌🍌:
شیر۳لیوان
شکر۱لیوان
پودرژلاتین۳ق غ
موز۲عدد
خامه۳ق غ
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
#پاناکوتای_توت_فرنگی🍓🍓🍓:
شیر۳لیوان
شکر۱لیوان(اندازه شیرینی رو تست کنید)
پودرژلاتین۳ق غذاخوری
توت فرنگی ۱لیوان
خامه۳ق غذاخوری به دلخواه
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هس به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه باتوت فرنگی وخامه همه روبریزین تومخلوط کن.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
🔵من ازدولیوان شیرو۱لیوان آب استفاده کردم
🔵چون شیرمحلی پرچرب داشتم خامه هم نزدم
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_سوپرایز 👇
مواد لازم ژله سوپرایز:
ژله آلوورا دوبسته
ژله رنگ قرمز یک بسته
شیر یک لیوان و نیم
طرز تهیه ژله سوپرایز:
ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می آوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم
حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار دهید.
حال مابقی ژله الورا را اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید.
و بگذارید تا ژله ببندد.
ژله سوپرایز شما اماده هست و زمان سوپرایز کردن رسیده😉😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پلو_مکزیکی_یا_مخلوط👇
برنج چهار پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان(فیله) و نگینی خردشده یک عدد
نخودفرنگی پخته یک پیمانه
هویج خلالی ریزشده دو عدد متوسط
فلفل دلمه نگینی خردشدایک عدد
پیاز دو عدد متوسط
نمک و زردچوبه ازهرکدام دوقاشق مرباخوری
آویشن ،فلفل و زیره کمی
در قابلمه ای برنج را آبکش میکنیم و یا به حالت دمی با کره محلی ولی با آب کمتر میگذاریم بپزه تا دون باشه به اصطلاح
به این دلیل که وقتی با مایه مخلوط میشه شفته و بد شکل نشه
این نکته رو 👆برای همه پلوهای مخلوط مثل لوبیا پلو عدس پلو و.... رعایت کنید تا غذاظاهری زیبا داشته باشه👌
پیازها رو در تابه کمی با روغن تفت میدیم و هویج ها رو خلالهای نازک برش داده به همراه فلفل دلمه ریز شده اضافه و خوب تفت میدهیم
گوشت سینه مرغ راهم نگینی خردکرده و اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و خوب تفت داده و نخودفرنگی پخته را اضافه میکنیم
حالا نصف لیوان آب ریخته و اجازه میدیم ده دقیقه با حرارت متوسط و در بسته خوب طعمها یکدست و کاملا نرم وآبش کشیده شود
کف قابلمه کمی روغن و ته دیگ موردنظر را گذاشته و برنج که آبکش یا دمی زنده برداشتیم را با این مواد لابلا ریخته و دم میکنیم
نووووش جان
@sofrebanovanbeheshti
#خوراک_لوبیا_چیتی👇
لوبیا چیتی ۱پیمانه/
هویج خام خردشده۱عدد/
رب گوجه۱قاشق غذاخوری/
نمک فلفل زردچوبه
پیاز خام خرد شده۱عدد/
سیب زمینی خام ریز شده ۱عدد کوچک/
قارچ در صورت دلخواه/
بلغور جو ۳قاشق غذاخوری
ابتدا ۱۲ساعت لوبیا را خیس کرده هرچند وقت یکبار آبش رو عوض میکنیم.
بعد لوبیا چیتی،پیاز،هویج،بلغور ،سیب زمینی ومقداری آب ریخته تا پخته شودوبعد در اوسط پخت روغن،رب گوجه ،زردچوبه،نمک ،فلفل را جدا تفت داده به مواد اضافه کرده گذاشته تا جابیفتد وغلیظ شود.
بعد با هر چاشنی که دوست داشتیم مثل آب نارنج یا آبلیمو میل کرده.
چون دختر من کمی آبدار غذا را دوست دارد دیگه نگذاشتم کمی غلیظ شود.
چون من دیابت دارم سیب زمینی در آن نریختم وبه جایش بلغور اضافه کردم.
شنیدم که میگن توی هر غذا وخورشتی که درست میکنید ۲تا قاشق غذاخوری بلغورریخته برای تنظیم قند مناسبه👱♀👧❣❣💛💚
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_عربی
#دسر_کرم_کارامل
شیر دولیوان دسته دارفرانسوی(معادل ۵۰۰ میلی لیتر)
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی یک بسته
۱۰۰ گرمی که میشه ۲۰ عدد(آسیاب شده)
خامه قنادی ۲ ق غ
ابتدا پودر ژلاتین روی شیرسرد میپاشیم ومیگذاریم حالت اسفنجی پیداکنه
بعد یکی دودقیقه که حالت اسفنجی پیداکرد پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس اضافه میکنیم
ومیگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری) و صبرمیکنیم که پودرژلاتین وبقیه مواد کاملاً حل بشن
از روی بخارآب برمیداریم ومیذاریم کنار ومدام هم میزنیم تا از داغی بیفته، بعد خامه رو اضافه میکنیم وباز هم میزنیم
همه موادبه بیسکویتهای پودر شده اضافه میکنیم و میریزیم تو مخلوط کن یا غذاساز تا مواد یکدست بشن
درصورتی که خامه قنادی در دسترس نبود، میشه از خامه صبحانه همراه مقداری پودر قنداستفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti