#شیرینی_کشمشی👇
آردیک و نیم پیمانه
پودر قند ۱پیمانه (البته به نظر من سه چهارم پیمانه کافیه)
کشمش ۱پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره ۱۰۰گرم
بکینگ پودر ۱ ق چایخوری
وانیل یک چهارم ق چایخوری یا رنده پوست پرتقال ۱ق چایخوری
کره رو میگذاریم به دمای محیط برسه ۳دقیقه با پودر قند با هم زن میزنیم
بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم رو یک دقیقه همراه با وانیل میزنیم.
بعد آرد الک شده با بکینگ پودر مخلوط کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل مخلوط بشه من از آرد کامل استفاده کردم. کشمش هارو با یک قاشق آرد مخلوط میکنیم و بعد داخل مواد می ریزیم.
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه یک ربع قبل روشن میکنیم .
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و بدون اینکه چرب کنیم با قاشق یا قیف بدون ماسوره مواد رو داخل سینی میگذاریم
البته از هر طرف مواد دایره ای به شعاع ۳ سانت جا میگذاریم تا وقتی شیرینی میپزه بهم نچسبه.
حدود یه ربع تا بیست دقیقه طول می کشه تا شیرینی کشمشی آماده بشه
وقتی دورش طلایی شد دیگه کافیه باید از فر خارج بشه اگه بیشتر بمونه خشک میشه.
وقتی شیرینی سرد شد از کاغذ روغنی جدا میکنیم و داخل ظرف در دار می چینیم.
من خودم شیرینی کشمشی نرم دوست دارم اگه دوست داشتید خشک بشه باید یه قاشق غذاخوری سر پر روغن در آخر هم زدن به مواد اضافه کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#خاگینه_کالباس👇
تخم مرغ درشت ۳عدد/
آرد۵تا۶غذاخوری/
شیر۵غذاخوری/
نمک،آویشن زردچوبه کمی/
کالباس ۴تا۵عدد رنده شده/
بکینگ پودر۱چایخوری /
روغن برای سرخ کردن
همه مواد را خوب باهم مخلوط کرده تا یکدست شود بعد در ماهیتابه روغن ریخته خوب که داغ شد به یکباره مواد رو ریخته و دو طرفش را سرخ کرده.
نوش جونتون
میتوان بجای کالباس از سبزیجات خام ریز شده مخلوط قارچ،فلفل دلمه،پیاز و پیازچه هم استفاده کرد
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرمالو_با_گردو👇
تخم مرغ ۳ عدد
خرمالو ۳ تا ۴ عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه )
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱ ق م
گردو خرد شده به دلخواه .
خرمالو ها رو دو نیم کردم و پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم .
بعد پوره خرمالو رو اضافه کردم و هم زدم .
گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم.
قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین .
این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین )
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روش کمی پودر قند الک کردم .
بدون فر در فر دست ساز پستهای پایین کیک بدون فر بارها با کلیپ گذاشتم به اون روش شما دیگه هر کیکی رو بدون فر می تونین درست کنین و یا در ماهی تابه دوطرفه میشه درست کرد .
دستور از: معصومه رسولی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی تعدادي از دوستان از ما خواستند كه براي خريد لوازم قنادي راهنماييشون كنيم
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲
براي شروع و اولين خريد كافيه اين مواد و لوازم تهيه بشه:
آرد سفيد قنادي، شكر(اگر ميشه شكر رو در هاون كمي ريز كنيد نه پودر)،پودر قند، وانيل، بيكينگ پودر ، پودر كاكائو ، كره و روغن هم كه توي خونه همه هست و گاهي شير يا ماست.
اين مواد اوليه پخت شيريني و كيك هست...البته مواد بيشتري نياز هست ولي براي يك كيك ساده همينا كافيه...
#آرد
آرد سفيد با آرد نانوايي فرق داره.
آرد نانوايي براي كيك و شیرینی مناسب نيست.
(هرچند من خودم با آرد نانوایی کیک درست کردم😉)
ولی خب آرد سفید کیفیت خیلی بالایی به کیک میده و ما اینجا در مورد کیفیت صحبت میکنیم وگرنه ارزش غذایی آرد نانوایی خیلی بیشتره👌
ان شاءالله در پست های آینده در مورد آرد بیشتر صحبت میکنیم😉
✍وبلاگ آشپزی های مامان
ادامه دارد....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_کدو_حلوایی
با #خمیر_جادویی شیرین درست میشه فقط مواد میانی
۱ لیوان پوره کدو حلوایی
۳ قاشق شکر
۵۰ گرم کره
۱ قاشق چای خوری دارچین
۲ تا ۳ قاشق کشمش
همه مواد رو با هم مخلوط و تفت میدیم بعد میگذاریم میان کلوچه ها و میپیچیم😁
طریقه درست کردن هم در عکس مرحله به مرحله قرار دادم 😉 فقط باید با نخ پلاستیکی نباشه که بسوزد
بعد با همین نخ ها داخل فر میگذاریم و بعد از پخت که خنک شد نخ ها رو باز میکنیم
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید 👍
نوش جان 😋😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti