#سوال
من میخوام تمرین شکوفه زدن بکنم. میتونم با پوره سیب زمینی تمرین کنم تا دستم راه بیوفته؟ برام از نظر زمانی مقدور نیست تا مدام خامه رو فرم بدم و تمرین کنم
اگر روش دیگه ای هم برای تمرین شکوفه زنی و یا کار با ماسوره های مختلف باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
#پاسخ
بهتره با ماست چکیده تمرین کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای درست کردن رولت خامه ای
مراحل کار بعد از پخت کیک رو میشه بگین؟
فر رو خاموش میکنید بعدش چیکار میکنید؟
با دستور آشپزخونه کوچیک من درست کردم
مزه عالی بود ولی خیلی نرم شده بود ومثل بیرونیها ایستادگی نداشت
#پاسخ
من خود کیک داخل ماهیتابه رژیمی روی اجاق میپزم خشک نمیشه بمحضی که بیرون اوردم با همون کاغذ رول میکنم تا خنک بشه بعد باز میکنم خامه میزنم ۲۴ ساعت میگذارم داخل یخچال بعد برش میزنم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
میشه کیک پای سیب تو قابلمه و کاکائویی درست کرد؟
#پاسخ
به نظرمن بتونید درست کنید منتها قابلمه نباید کوچیک باشه باعث خمیری شدن میشه برای کاکائویی شدن هم میتونید یکی دو قاشق آرد و حذف کنید و به جاش پودر کاکائو بزنید.
یه لایه نازک مواد رو بریزید بعد سیب گذاشتید دوباره یه لایه نازک باید روش ریخته بشه. مثل تارت نازک باشه
موفق باشید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
کلم پلو میخوام درست کنم میشه برنجم سفید باشه موادش جدا مثل خورش بریزیم ؟
#پاسخ
مزه کلم پلو دمی خیییلی خوشمزه تره ، منظورم مخلوط کردن مواد کلم با پلو هنگام دم کردن برنج خییلی خوشمزه تره
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
دقیقا پسرها موقع آشپزی وقتی مامان شون خونه نیست 😂
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#کباب
#كباب_لقمه نرم و آبدار و خوشمزه 😋🥩
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ نا ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گشنیز و جعفری و ریحان ۲ ق غ
پودر سوخاری ۲ تا ۳ ق غ
نمک و فلفل سیاه و سماق
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#تغذیه_مدرسه
محـتویات لقمه با توجه به سلیـقه دانشـمندان آینـده😂
نوش جااان😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوش_خبر
🔹🔸🔹 طرح «من شهردارم» ایده برتر اجلاس بریکس شد
🔻 در حاشیۀ اجلاس شهرداران بریکس، تهران با طرح «من شهردارم» در رویداد جایزه جهانی نوآوری ۲۰۲۴ مسکو حائز رتبۀ برتر شد.
#اجلاس_بریکس
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_شوری_زخرف
☘ #صفحه_489
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــلام به بانوان پر تلاش و مامانای نمونه❤️😍✋
صبح زیبای پاییزی تون پر انرژے 🤩🍂🍁🍂
آغاز سال تحصیلی جدید📚✏️ 🎒رو خدمت شما مامان های عزیز و معلمهای کانال تبریک میگم💐
ماه مهر 🌙 که شروع میشه با خودش شور و حرارت سالهای تحصیلی رو برامون زنده میکنه 😍😉👏👌❤️
از همین اول سالی مامان خانم تو هم #پرانرژے باش و #انرژی_مثبت رو تزریق کن به خانواده مثل یه خورشید☀️
🍂مثلا الان پاشــــــــــو 🏃♀بساط آش رو به پا کن 👩🍳
قبلش نیت کن به نیت نذری امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها و سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و
اینکه ان شاء الله بچه ها سال تحصیلی پر از موفقیت و تلاش و سلامتی داشته باشن و با علم و دانش شون سربازان مفیدی برای امام زمان (عج)باشند 🤲یادت نره پای قابلمه هم #دعای_توسل بخون و متوسل به ۱۴ معصوم بشو و ....دعای عاقبت بخیری و....
بعد موقع ناهار بهشون بگو😌
بچه ها این آش 🍲رو به نیت نذری برای موفقیت شما پختم که با درس خوندن تون سرباز لایقی برای امام زمان (عج) باشید 😋😍میدونی بچه ها تو دلشون چقدر خوشحال میشن 😁
راستی اگه تونستی یه کاسه هم به همسایه تون بدی که دیگه عالی میشه👌
خب دیگه بریــــــ🏃♀ـــــم که یه هفته خوب و پر از انرژے و امید بسازیم
پاییزی🍂 پــــــر از سلامتی و دلخوشی و موفقیت براتون آرزومندم 🤲
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#سالاد
#سالاد_پاستا هنر دختر گلم
پاستا۳۰۰گ پخته شده/کنسرو ذرت ۱قوطی/کنسرو نخود فرنگی ۱قوطی/فلفل دلمه قرمز و زرد ۱عدد/هویج رنده خام۱عدد/خیارشور نگینی۴عدد/ماست۲غ/سس کچاپ۱غ/سس خردل ۱غ/روغن زیتون۱غ/پاپریکا۱چ/نمک.فلفل
همه مواد را در ظرفی ریخته خوب مخلوط کرده و دریخچال گذاشته تا مزه دار شود
@sofrebanovanbeheshti
#کشمش
انگورها رابدون اینکه بشورم با نخ به آویز بستم وتو حیاط خونه گذاشتم خیلی خوب تبدیل به کشمش شد ،،کشمش عالی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_چاکو_چری
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
شیر دو ق غذا خوری
روغن مایع یک ق غذاخوری
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک پاکت یا ۱ ق چ حدودا سر پر
پودر کاکائو یک فنجان یا یک سوم پیمانه
♨️ ابتدا شکرو تخم مرغها را کمی با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود و بعد شیر و روغن رو افزوده یک دور همزن برقی زده
آرد و پودر کاکائو بیکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعد در قالب (قالب تارت ۱۸ سانتی استفاده کردم) چرب شده و فر از قبل گرم شده با صد و هشتاد درجه بمدت سی دقیقه میگذاریم بپزه.
بعد از پخت داغ داغ همه جای کیک را سوراخ سوراخ میکنیم و قاشق قاشق ۱ لیوان شیر سرد را روی کیک داغ میریزیم و میگذاریم کامل سرد بشه و (اگه کیک سرد بود شیر رو داغ داغ میریزیم).
من ۲ لیوان شیر رو با ۱ ق غذاخوری آرد ۱ ق غذاخوری پودرکاکائو ۳ ق غذاخوری شکر همزدم جوشوندم
این سس شکلاتی رو روی کیک رو که کاملا سوراخ با چاقو چاک چاک کرده بودم میدادم تا جایی که کیک کاملا جذبش بکنه هرچقدر بیشتر خیستر و خوشمزه تر.
بهتره کیک رو برعکس کنید و دوباره کیک رو سوراخ کنید و کمی از سس رو با قاشق روی کیک بریزید و بگذارید یخچال تا حدود ۲ ساعت خنک بشه.
بعدش برش زدم و با مربای البالو تزیین کردم. شهد مربا رو هم کمی روی برشهای کیک ریختم. خیلی خوشمزه شد.
@sofrebanovanbeheshti