بی بی،بی حرمHamed Zamani Ft Abdolreza Helali - Bibie Bi Haram (320).mp3
زمان:
حجم:
14.87M
به اسمت قسم؛ توو قلــــــ❤️ــــبم حرم داری… دوسِت دارم وُ می دونم؛ دوسم داری!●♪♫
سرم رو میذارم به پای تو؛ مادر… تمومِ مادرها؛ فدای تو! مادر…●♪♫
💔💔
حاج عبدالرضا #هلالی
#حامد_زمانی
#فاطمیه 🖤
@sofrebanovanbeheshti
@MaddahionlinYEKNET.IR - salavate khase - fatemie avval 1401 - motiee.mp3
زمان:
حجم:
2.36M
#فاطمیه
📿 صلوات خاصه حضرت زهرا (سلامالله علیها)🖤
☀️ بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم ☀️
❇️ اللَّهُمَّصَلِّعَلَىالصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ
🔶 حبِيبَةِحَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ
❇️ و أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصفِيَائِكَ
🔶 الَّتِي انتَجَبتَهَا وَ فَضَّلتَهَا
❇️ و اختَرتَهَا عَلَى نِسَاءِ العَالَمِينَ
🔶 اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّن ظَلَمَهَا
❇️ و استَخَفَّ بِحَقِّهَا
🔶 و كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَولاَدِهَا
❇️ اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الهُدَى
🔶 و حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ
❇️ و الكَرِيمَةَ عِندَ المَلَإِ الأَعلَى
🔶 فصَلِّ عَلَيهَا وَ عَلَى أُمِّهَا
❇️ صلاَةً تُكرِمُ بِهَا وَجهَ أَبِيهَا
🔶 محَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ
❇️ و تُقِرُّ بِهَا أَعيُنَ ذُرِّيَّتِهَا
🔶 و أَبلِغهُم عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ
❇️ أفضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلاَمِ
-التماس دعای فرج
#میثم_مطیعی
@sofrebanovanbeheshti
#فرنی_پسته
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
ارد برنج ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۴_۵ق غ
کره ۱ ق غ
گلاب دو ق غ
پودر پسته ۳ ق غ
ابتدا شیر سرد، ارد برنج ،نشاسته ذرت را مخلوط کرده تا کاملا حل شود. روی شعله ملایم گاز قرار داده و مرتب هم میزنیم شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم بعد از غلیظ شدن کره را افزوده و در نهایت پودر پسته و گلاب را می افزاییم تا به غلظت دلخواه برسد. سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم😋
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#نان_صبحانه😋😋😋
آرد۲۵۰گ/
کره یا روغن مایع ۲۰گ/
مایه خمیر۷گ/
شکر۱۵گ/
نمک۷گ/
شیر۱۵۰میلی لیتر در دمای محیط
رویه پلنگی:🔰
آرد برنج۱/۲پ/
مایه خمیر۱/۲چ/
روغن مایع۱چ/
شکر۱چ/
نمک۱چ/
آب ولرم۱/۴پیمانه
همه را با هم مخلوط کرده تایکدست شود
رویه🔰
آرد اضافی به مقدار لازم
در ظرفی،آرد.نمک.شکر.روغن یا کره را مخلوط کرده بعد کم کم شیر را اضافه کرده تا خمیر بدست نچسبد.خوب ورز داده خمیرصاف و یکدست شود.۱۵دقیقه استراحت داده بعد چونه های۱۰۰گرمی گرفته و به شکل بیضی مثل نان باگت یا گرد در آورده دوباره۴۰دقیقه استراحت داده در محیط آشپزخانه
۳۰دقیقه که از وقت استراحت گذشت مخلوط رویه را رویش مالیده و آرد الک کرده و با چاقو رویش را کمی برش عمیق زده در فری که از قبل یه ربع گرم کردیم با درجه۱۸۰ به مدت۲۰دقیقه تا رویش طلایی شود.بعد از پخت و سرد شدن آرد اضافی را با فرچه پاک کرده
در فر ظرف آب حتما گذاشته شود
نکته:من این نون رو طبق رسپی درست کردم احساس کردم بعد از پخت که تست کردم مقدار نمکی که در دستور هست زیاده،چون یه خورده نونم نمکی شده با چایی شیرین که میخوری طعم نمکی بودنش حس میشه
ولی از نظر بافت و طعم عالی بود
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
🌭 طبخ نمیکردند 🌭
🍃 علامه طهرانی 🍃
🍕 معمولاً هر غذایی که والده رحمة الله علیها آماده میکردند، ایشان میل میفرمودند و اصلاً در این مورد سختگیر نبودند ... ولیکن در سفرهی ایشان غذاهای خارجی دیده نمیشد
🍕 و ما را نیز همیشه از خوردن غذاهایی که از غذای کفار محسوب شده و از فرهنگ و آداب ممالک کفر به مملکت اسلامی منتقل گشته و اسامی آن نیز نوعاً با زبان و فرهنگ ما بیگانه است؛ چون سوسیس و کالباس و پیتزا و ... نهی میفرمودند، لذا مرحوم والده نیز در منزل از این نوع غذاها طبخ نمیکردند (به نقل از فرزند ایشان).
#هویت_مستقل
📚 نور مجرد - جلد دوم
@sofrebanovanbeheshti
4.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#پنکیک_رژیمی🥞
مواد لازم :
جو دوسر ۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
کره بادوم زمینی ۱ ق چ
پودر کاکائو ½ ق غ
استویا ۱/۴ ق غ
موز چند حلقه