eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 ارد 2 تا 3 پیمانه اب ولرم یک دوم پیمانه تخم مرغ 1 عدد خمیر مایع فوری یک دوم ق غذاخوری شکر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه نمک نوک ق چ عسل یک ق غ بکینگ پودر یک دوم ق م وانیل یک چهارم ق چ اول یک ق چ شکر و با آب ولرم و خمیر مایه مخلوط سرش رو بگذارید و اجازه بدید به عمل بیاد تو این فاصله اول دو پیمانه آرد و با بکینگ پودر الک کنید ( بعد اگر نیاز بود مابقی کم کم اضافه میشه) تو ظرف گودی نمک شکر وانیل روغن تخم مرغ و مخلوط بعد خمیر مایه به عمل‌اومده اضافه کرده و بعد ارد و اضافه کنید حالا کم کم ارد اضافه تا خمیر لطیفی بدست بیاد و خوب ورز بدید خیلی ارد نزنید کیفیتش کم نشه بعد تو ظرفی بگذارید سرش رو بپوشونید و حجمش دوبرابر بشه تو این فاصله بریم برای مواد میانی👇 خرما 20 عدد گردوی خرد شده نصف پیاله دارچین یک دوم ق چایخوری هل یک دوم ق چ یک ق غذاخوری کره اب شده برای راحتی خرما رو تو ظرفی بگذارید آب جوش بریزید روش دو دقیقه بعد راحت پوستش رو جدا کنید هسته اش رو دربیارید با گردو و کره و هل و دارچین مخلوط کنید با پشت ق خوب نرم و له کنید بعد دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و گلوله های مساوری دربیارید تا آماده باشه خمیر که آماده شد پیش رو بگیرید و چونه های مساوی تقسیم کنید پهنش کنید یه گلوله خرمایی وسطش بگذارید و لبه هاش رو جمع کنید بعد کمی با دست روش رو فشرده کنید و با قیچی برش بدید به هشت قسمت و فرمش بدید و بچینید تو سینی فر روش رو یه پارچه یا نایلون بگذارید تا آخر کار قبلی ها که آماده شده سطحش خشک نشه بعد فر رو روشن کنید بعد فر رو روشن کنید تا گرم بشه تو این فاصله خمیر ها ده دقیقه ای استراحت میکنه در آخر روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید فر با دمای 180 درجه حدود 25 تا 30 دقیقه آماده است 👩‍🍳من به جای آب ولرم از شیر استفاده کردم 👩‍🍳میتونید شکرش رو کمتر بریزید چون خرما داره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14030918 سوریه.mp3
زمان: حجم: 10.68M
و اما ... ⭕️خیلی فوری⭕️❌❌❌ سخنان حاج آقا دربارۀ تحولات اخیر سوریه حتما گوش کنید و منتشر کنید.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃⃢☀️ 🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟🌾 👌چرا با فشار له میشه؟ ➖چرا این رنگی است؟ 🍚 غذا پاکه!؟ نجس نیست؟؟ ✔️ برای اینکه بدانیم این چیزهای سیاه داخل چیست و از کجا آمده باید یک سفر کوتاه از مراحل تولید برنج و مراحل آن را ببینیم: 🌾 برداشت برنج از مزرعه🔰 👌 برنج گياهي است با مصرف آب بالا، به قول معروف غرقابي است. برنج در مراحل کاشت و داشت باید چند سانتيمتر داخل آب راکد باشد. ➖آب راکد رنگ خاک را سیاه می‌کند خاصیت مرداب همین است. هنگام برداشت همین گِلها به دانه های برنج می‌چسبد. خشک کردن 🔥 اولین مرحله بعد از برداشت برنج از مزرعه و جدا کردن ساقه آن مرحله خشک کردن است. 🔹 خشک کردن شالی، بسیار مهم و حساس است و لازم است میزان رطوبت دانه ( شلتوک) کاهش داده شود و در صورت خشک نکردن باعث ترک و خرد شدن می‌شود. ⏰ شلتوک برنج به طور معمول، ۴۸ تا ۷۲ ساعت در دمای 30 تا 45 درجه در خشک‌کن می‌ماند تا رطوبت آن گرفته شود. 🧬 فرایند خشک کردن باید آرام و یکنواخت باشد در خشک کن‌ها مختلف (بستر ثابت، ایستاده و دورانی و ...) زیر و رو کردن جابجایی شالی توسط دستگاه یا کارگر انجام می‌شود. 👌👌 در این مرحله گِل‌های چسبیدن به دانه‌ها به علت زیر و رو کردن وجابجای بیضی شکل می‌شوند و در اثر حرارت سفت می‌گردد و سیاهتر می‌شود. 🧹🔬مرحله تمیز کردن و سنگ زدایی بعد از خشک کردن مرحله تمیز کردن است شالی در این مرحله دارای ضایعاتی است مانند کاه، کلش و سنگ‌های که بخاطر سفت شدن گِل‌ها بوجود آمدن. برای تمیز کردن از الک‌های ارتعاشی و یا گردان، بادبزن ها، سنگ جدا کن ها و جداسازی مغناطیسی استفاده میشود. 👌👌گل های که سفت شده و به صورت سنگ بیضی درآمده بودن در ارتعاش این الکها زاویه‌ها خود را از دست می‌دهند و تقریبا به صورت بیضی کامل می‌گردند. 👌در این مرحله 95 تقریبا درصد سنگها از برنج جدا می‌شود و حدود 5 درصد باقی می‌ماند که وارد کیسه برنج می‌شود. 🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟ 🔹همان گِلهای است که در اثر حرارت سفت شده که هنگام پختن برنج چون داخل آب می‌جوشد شل می‌شود و با فشار دست له می‌شود. 💯پس تا زمانی که یقین ندارید موش بوده، غذا است و دور ریختن آن است.♨️ :⚠️ تحقیق و جست و جو در مورد اینکه فضله موش است یا نه، لازم نیست.❌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍽🍴🥄 تخته آشپزی🍗🥩🥬 حداقل در آشپزخانه از دو تخته استفاده کنید، یکی برای سبزیجات و دیگری برای گوشت‌ها. دلیل این امر افزایش میزان تمیزی میباشد، زیرا گوشت‌ها به صورت خام دارای یک سری از باکتری‌ها هستند که برای سلامتی مضرند و این باکتری‌ها میتوانند در صورت تماس با محیط، روی آن باقی بمانند و اگر روی یک تخته باقی بمانند، میتوانند به راحتی با سبزیجات ترکیب شوند و از آن جهت که اکثرا سبزیجات به صورت خام استفاده میشوند، این باکتری‌ها وارد بدن ما میشوند و میتوانند دردسر ساز باشند. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 درمان سرفه و گلو درد. در روزهای اول ِ بیماری یک قاشق عسل🍯 را داخل یه ملاقه یا قاشق بزرگ قرار بدید و بعد با فاصله از شعله ی گاز (همان اندازه که داخل کلیپ مشخصه)نگه دارید همین که اطرافش حباب زد و چند ثانیه گذشت داخل یه ظرف بریزید و فقط اجازه بدید از دما بیفته که دهان رو نسوزونه و همانطور گرم میل بفرمایید یه داروی عالی برای درمان سرفه و گلو درد هست🤗😍 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢#قرار_شبانه💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti