#احکام_آشپزی🍃⃢☀️
🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟🌾
👌چرا با فشار له میشه؟
➖چرا این رنگی است؟
🍚 غذا پاکه!؟ نجس نیست؟؟
✔️ برای اینکه بدانیم این چیزهای سیاه داخل چیست و از کجا آمده باید یک سفر کوتاه از مراحل تولید برنج و مراحل آن را ببینیم:
🌾 برداشت برنج از مزرعه🔰
👌 برنج گياهي است با مصرف آب بالا، به قول معروف غرقابي است.
برنج در مراحل کاشت و داشت باید چند سانتيمتر داخل آب راکد باشد.
➖آب راکد رنگ خاک را سیاه میکند خاصیت مرداب همین است.
هنگام برداشت همین گِلها به دانه های برنج میچسبد.
خشک کردن
🔥 اولین مرحله بعد از برداشت برنج از مزرعه و جدا کردن ساقه آن مرحله خشک کردن است.
🔹 خشک کردن شالی، بسیار مهم و حساس است و لازم است میزان رطوبت دانه ( شلتوک) کاهش داده شود و در صورت خشک نکردن باعث ترک و خرد شدن میشود.
⏰ شلتوک برنج به طور معمول، ۴۸ تا ۷۲ ساعت در دمای 30 تا 45 درجه در خشککن میماند تا رطوبت آن گرفته شود.
🧬 فرایند خشک کردن باید آرام و یکنواخت باشد در خشک کنها مختلف (بستر ثابت، ایستاده و دورانی و ...) زیر و رو کردن جابجایی شالی توسط دستگاه یا کارگر انجام میشود.
👌👌 در این مرحله گِلهای چسبیدن به دانهها به علت زیر و رو کردن وجابجای بیضی شکل میشوند و در اثر حرارت سفت میگردد و سیاهتر میشود.
🧹🔬مرحله تمیز کردن و سنگ زدایی بعد از خشک کردن مرحله تمیز کردن است
شالی در این مرحله دارای ضایعاتی است مانند کاه، کلش و سنگهای که بخاطر سفت شدن گِلها بوجود آمدن.
برای تمیز کردن از الکهای ارتعاشی و یا گردان، بادبزن ها، سنگ جدا کن ها و جداسازی مغناطیسی استفاده میشود.
👌👌گل های که سفت شده و به صورت سنگ بیضی درآمده بودن در ارتعاش این الکها زاویهها خود را از دست میدهند و تقریبا به صورت بیضی کامل میگردند.
👌در این مرحله 95 تقریبا درصد سنگها از برنج جدا میشود و حدود 5 درصد باقی میماند که وارد کیسه برنج میشود.
🤔 این چیزهای سياه داخل برنج چیست؟
🔹همان گِلهای است که در اثر حرارت سفت شده که هنگام پختن برنج چون داخل آب میجوشد شل میشود و با فشار دست له میشود.
💯پس تا زمانی که یقین ندارید #فضله موش بوده، غذا #پاک است و دور ریختن آن #اسراف است.♨️
#تبصره:⚠️
تحقیق و جست و جو در مورد اینکه فضله موش است یا نه، لازم نیست.❌
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥄
تخته آشپزی🍗🥩🥬
حداقل در آشپزخانه از دو تخته استفاده کنید، یکی برای سبزیجات و دیگری برای گوشتها. دلیل این امر افزایش میزان تمیزی میباشد،
زیرا گوشتها به صورت خام دارای یک سری از باکتریها هستند که برای سلامتی مضرند و این باکتریها میتوانند در صورت تماس با محیط، روی آن باقی بمانند و اگر روی یک تخته باقی بمانند، میتوانند به راحتی با سبزیجات ترکیب شوند و از آن جهت که اکثرا سبزیجات به صورت خام استفاده میشوند، این باکتریها وارد بدن ما میشوند و میتوانند دردسر ساز باشند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
درمان سرفه و گلو درد. در روزهای اول ِ بیماری
یک قاشق عسل🍯 را داخل یه ملاقه یا قاشق بزرگ قرار بدید و بعد با فاصله از شعله ی گاز (همان اندازه که داخل کلیپ مشخصه)نگه دارید همین که اطرافش حباب زد و چند ثانیه گذشت داخل یه ظرف بریزید و فقط اجازه بدید از دما بیفته که دهان رو نسوزونه و همانطور گرم میل بفرمایید
یه داروی عالی برای درمان سرفه و گلو درد هست🤗😍
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti