#کیک_پیتزایی_نارگیلی
✳️ مواد لازم:
1⃣ تخم مرغ ۵ عدد ( ۳ عدد تخم مرغ کامل و ۲ عدد سفیده تخم مرغ برای رویه کیک)
2⃣ شکر یک پیمانه
3⃣ شیر یک پیمانه
4⃣ روغن مایع ۱/۲ پیمانه
5⃣ پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
6⃣ وانیل ۱ ق چای خوری
7⃣ نمک ۱ ق چای خوری
8⃣ آرد ۲/۵ پیمانه
9⃣ بکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
🔟 پودر نارگیل ۲ ق غذاخوری
✳️ مواد رویه کیک:
1⃣ سفیده تخم مرغ ۲ عدد
2⃣ شکر ۱/۲ پیمانه
3⃣ وانیل ۱ ق چای خوری
4⃣ پودر نارگیل ۱٠ ق غذاخوری
🟣 مرحله اول: «آماده سازی»
برای تهیه این کیک به ۵ تخم مرغ نیاز دارید که باید سه تخم مرغ کامل را برای خود کیک داخل کاسه بریزید و سفیده و زرده ۲ تخم مرغ دیگر را جدا کنید و زرده ها را به ۳ تخم مرغ کامل اضافه کنید و سفیده ها را برای رویه کیک کنار قرار دهید.
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
🟢 مرحله دوم: « هم زدن مواد»
در ادامه ۳ عدد تخم مرغ و ۲ عدد تخم مرغ را که سفیده را از زرده جدا کردیم به همراه وانیل و شکر با همزن برقی به
مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرمی رنگ و کمی حجیم شود. پودر کاکائو را به
روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید.
سپس ترکیب روغن مایع و پودر کاکائو را به تخم مرغ اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
🟡 مرحله سوم:
« تهیه مایه کیک و پخت»
در ادامه شیر را افزوده و هم بزنید و در انتها پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب کمربندی گرد ریخته و به مدت ۳٠ دقیقه در
دمای ۱۸٠ درجه قرار دهید تا پخته شود
در همین حین باید مواد رویه کیک را آماده کنید.
🔴 مرحله چهارم: « تهیه رویه کیک»
در ادامه ۲ عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا حجیم و پفکی شود سپس به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و در انتها پودر نارگیل را افزوده و مواد را به آرامی فولد کنید و بعد ۳٠ دقیقه که پخت کیک تمام شد از فر خارج کنید و
مواد نارگیلی را روی کیک پخش کنید
و مجدد با دمای ۱۷۵ درجه شعله بالایی فر به مدت ۳۵ الی ۴٠ دقیقه بگذارید تا
پخته شود.( نوش جان) 🌹🌺
🍀 نکته:
۱-کیک در قالب گرد ریخته شود من چون قالب کمربندی نداشتم از این قالب استفاده کردم.
۲- مواد رویه کیک ۵ دقیقه مانده به پخت کیک آماده شود.
@sofrebanovanbeheshti
تقدیم به مــــــــــــــادران آسمانی🖤
و از زبانِ تو که همیشه دلتنگ مادرت هستی💔
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
تقدیم به مادری که ندارم.....
ميان تمام نداشتن ها دوستت دارم ...
شانس ديدنت را هر روز ندارم ...
ولی دوستت دارم...
وقتي دلم هوايت را ميكند حق شنيدن صدايت را ندارم...
ولی دوستت دارم...
وقت هايي كه روحم درد دارد و ميشكند شانه هايت را براي گريستن كم دارم...
ولي دوستت دارم...
وقت دلتنگي هايم , آغوشت را براي آرام شدن ندارم ...
ولي دوستت دارم ....
آري همه وجودمی ولي هيچ جای زندگيم ندارمت و ميان تمام نداشتن ها باز هم با تمام وجودم دوستت دارم
با تمام نبودن ها دوستت دارم مادرم
تقدیم به مادران آرمیده در خاک ♥️
✍یاد کنیم مادرانی که اسیر خاک سرد هستن با ذکر #صــــــــــــــــــــلوات و فاتحه 🤩
#روز_مادر
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
تقدیم به مــــــــــــــادران آسمانی🖤 و از زبانِ تو که همیشه دلتنگ مادرت هستی💔 🔻🔻🔻
جا داره در این روز عزیز یادی کنیم از اموات
🔆 به ویــــــــــژه 🔆
مادر ِخانم رحمتی عزیز (موسس کانال)
مادرِ خانم رحیمی مهربون (قنادبانوی گروه)
و مادرِ همسر بنده که مادر شهید هم بودن
و برای شادی روح این عزیزان شاخه گل صلواتی هدیه کنیم 🌷
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
کیک که تو قابلمه بخوایم درست کنیم باید مستقیم تو خود قابلمه بریزیم؟
#پاسخ
بهتر تو فردست ساز درست کنید ولی اگر قابلمه تفلون دارید میتونید داخلش بپزید حتما دم کنی بزارید و شعله پخش کن با شعله کم تا45دقیقه در دیگ رو باز نکنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
روش درست کردن کنسرو ذرت رو بفرمایید.
#پاسخ
من بلال رو آبپز میکنم، دون میکنم، در شیشه میریزم ومخلوط آب جوشیده با نمک و شکر روی ذرتها ریخته ،،در شیشه رو بسته وشیشه روداخل قابلمه آب گذاشته وحدود نیم ساعت می جوشونم تا کنسروی شود.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
طرز تهیه سس برا فلافل را میگید؟
#پاسخ
پودر انبه : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه : ۱/۴ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
آب : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سس
پودر انبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و سرکه را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به صورت آرام آرام به مخلوط این مواد اضافه کنید تا سس رقیق شود سپس ظرف حاوی سس را روی حرارت گاز قرار دهید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
@sofrebanovanbeheshti