eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن قنادی ۲۰۰گرم تخم مرغ ۲عدد زرده و یک عدد سفیده پودر هل یک قاشق چایخوری پودر قند ۱۵۰گرم گلاب یک قاشق غذاخوری آرد برنج ۲۵۰ گرم آردسفید ۱۵۰گرم تخم خرفه برای تزئین روغن رو در کاسه ای ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی میزنیم سپس تخم مرغ ها و هل را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر میزنیم بعد پودر قند را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم سپس گلاب رو افزوده و کمی هم میزنیم بعد آرد رو ریخته و با انگشتان دست خوب ورز میدهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید بعد به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت میدهید سپس بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز میکنیم و قالب زده و روی آن را مُهر میزنیم و یا طرح می اندازیم و بعد تخم خرفه رو میپاشیم و در دمای فر ۱۵۰ که از قبل گرم شده به مدت یک ربع قرار میدیم بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم تا خنک شدن کامل بهش دست نمیزنیم و بعد نوش جان میکنیم 😋😋😋😋 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
👇 ماکارونی فرمی نصف بسته سیب زمینی نگینی آبپز دو عدد متوسط بنده اول سیب زمینی نگینی میکنم وبعد میپزم با کمی نمک که له نشه هویج آبپز نگینی شده و ذرت و نخود فرنگی برای لابه لای مواد جهت زیبایی خیارشور نگینی شده ۵ عدد شوید تازه یا خشک یک تادو قاشق غذاخوری برای عطر و طعم جعفری و هویج برای تزیین کالباس ۵ ورق نگینی شده سس مایونز روغن زیتون دو تا سه ق غذاخوری آبلیمو دوتا سه ق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا ماکارونی رو با مقداری زردچوبه که موقع جوشیدن داخل آبش میریزیم آبکش میکنیم و میریزیم داخل صافی تا کاملاً آبش بره بعد با روغن زیتون و آبلیمو مخلوط میکنین داخل ظرف دربسته حدود یکی دوساعت تو یخچال میگذاریم تا مزه دارو خنک بشه بعداین مدت بقیه مواد باماکارونی مخلوط میکنیم با کمی سس چون ماکارونی سس رو به خودش جذب میکنه واگه همه سس یک مرتبه اضافه کنین و بگذارین یخچال موقع سرو میبینین که هیچ سسی داخل مواد نیست پس طی دو مرحله سس رو اضافه میکنیم مرحله دوم موقعی هست که همون لحظه میخواین نوش جان بفرمایین اگه خواستین قالبی باشه سس مرحله دوم رو اضافه کنین و بریزین داخل قالب و کمی فشار بدین که مواد منسجم بشه حدود یک ساعتی بگذارین یخچال تا خودشو بگیره سعی کردم همه نکات بگم ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین نوش جان🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#برش_کیک_برای_فیلینگ_گذاری👇 اول اگه سطح کیک ناهموار هست هموار کنید، بعد یک متر بردارید برای من چهارسانت بود کیکم، دوسانت دوسانت دورشو اندازه زدم مترو نگه داشتم طولی و کنار هر دوسانت یه خلال دندون زدم همون طور که مشخصه تو عکس کل دور کیک رو همین کارو کردم. @sofrebanovanbeheshti
مرحله بعد با چاقو یکم بریدن دور کیک رو همون جایی که خلال زدم. @sofrebanovanbeheshti
بعد یه دستم و روی کیک گذاشتم با یه دست دیگه نخ دندون رو کشیدم تا از کیک بیرون بیاد. @sofrebanovanbeheshti
بعد نخ دندون برداشتم از قسمتهایی که برش زدم گذاشتم زیر خلال دندون. @sofrebanovanbeheshti
اینم نتیجه برش کیکمون امیدوارم استفاده کنید و اگه استفاده کردید یه صلوات برای سلامتی و فرج آقا بفرستید.☺️☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یک سوم لیوان اب گرم با یه بسته ژله یا ژلاتین حلال با دو قاشق شکر رو مخلوط کردم و روی بخارکتری هم زدم تا شکر و دانه های ژلاتین حل بشه. بعد ده دقیقه با دور تند همزن زدم و بعد به ظرفی که از قبل نارگیل پاشیده بودم انتقال دادم و یک ساعت توی یخچال گذاشتم بعد روشو هم نارگیل پاشیدم و قالب زدم. البته دفعه ی اولم بود یه مقدار نازک شده بود ولی در کل خوب بود شکرخدا.🌹🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸هر ۳۰ ثانیه یک پا در اثر #دیابت قطع می‌شود😲😲😲 👌 این بیماری ربطی به اضافه وزن و سابقه فامیلی ندارد ، قبل از این که دچارش بشوید فکر اصلاح «نان»،«شکر» مصرفی خود باشید. 👈نان کامل سبوس دار 👈شکر کامل نیشکر 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#سلسله_احادیث_پزشکی 💫 در روایت آمده است: 🍃 علَیکَ بِالخَسِّ ، فَإِنَّهُ یَقطَعُ الدَّمَ.🍃 ✍️ بر شما باد کاهو، زیرا خون (غلبه خون) را قطع می کند. 📚 منبع: مکارم الاخلاق، طبرسی، ص 183 _ #اصلاح_سبک_زندگی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
مواد لازم: مايه خمير:‌2 قاشق مرباخوري آب ولرم: يك پيمانه شكر: يك قاشق مرباخوري نمك‌: يك دوم قاشق مرباخوري آرد سفيد: 2 پيمانه آرد سنگك: يك پيمانه ماست: 3 قاشق غذاخوري كره آب شده: 3 قاشق غذاخوري محلول زعفران: يك دوم قاشق مرباخوري پودر هل: يك دوم قاشق مرباخوري تخم مرغ: دو عدد روغن مايع:‌به مقدار لازم پودر پسته: مقداري براي تزيين مواد لازم براي شربت: شكر: يك پيمانه آب: يك دوم پيمانه محلول زعفران: به مقدار لازم آبليمو: يك قاشق مرباخوري طرز تهيه: مايه خمير را همراه با آب ولرم و شكر حل كرده، روي آن را بپوشانيد و حدود 5 دقيقه كنار بگذاريد تا پف كند. آرد، ماست، كره، محلول زعفران، پودر هل ونمك را با هم مخلوط كرده، مايه خمير پف كرده را روي آن بريزيد و همه ي مواد را با هم مخلوط كنيد. روي خمير را پوشانده و ظرف را به مدت يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا خمير ور بيايد. سپس تخم مرغ را اضافه كرده، كاملا مخلوط كنيد. روغن را در ظرف گودي داغ كنيد، سپس با قاشق مقداري از خمير را در روغن بياندازيد تا پف كرده و طلائي شود سپس آن را از روغن درآورده، در شربت بياندازيد تا كاملاً به شربت آغشته شود. براي تهيه شربت تمام مواد آن را مخلوط كرده، بدون هم زدن روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و غليظ شود. نكته: 1- اين دستور داراي 409 گرم كربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 87 گرم چربي و 2599 كيلو كالري انرژي مي باشد. 2- اسم ديگر اين شيريني لقمه القاضي يا عوامات مي باشد كه در سفره هاي افطاري ماه رمضان ميل مي شود. @sofrebanovanbeheshti
#کیک_عطری_در_ماهیتابه_دوطرفه👇😊 تخم مرغ :دوعدد(درشت باشه) ارد:دوپيمانه به اضافه يك دوم پيمانه شكر:يك پيمانه شير:يك پيمانه روغن مايع؛نصف پيمانه زغفران دم كرده غليظ :يك قاشق غذاخوري وانيل؛نوك چاقو گلاب:يك قاشق سوپخوري عرق هل:يك قاشق سوپخوري (بجاي عرق هل ميتونيد يك قاشق چايخوري پودر هل بريزيد) بكينگ پودر:دو قاشق مرباخوري سرخالي حتما تخم مرغ وشير به دماي محيط رسيده باشه وسرد نباشه. تخم مرغ ووانيل وشكر رو با همزن پنج دقيقه خوب بزنيد روغن مايع رو افزوده سي ثانيه بزنيد. سپس شیر رو اضافه میکنیم زعفرون وگلاب وهل رو اضافه كنيد. ارد وبكينگ پودر الك شده رو در سه مرحله به تناوب با دور كند همزن يا ليسك با مواد مخلوط كنيد . كف تابه دوطرفه رو كاغذ روغني بگذاريد وچرب كنيد مايع كيك رو داخل ماهيتابه يكدست پخش كنيد ودرب ماهيتابه رو ببنديد(واشر دور ماهیتابه رو حتما دربیارین) وروي شعله پخش كن(از يك ربع قبل شعله پخش كن رو روي شعله وسط گاز با حرارت ملايم بگذاريد گرم بشه) بگذاريد سي دقيقه تايم بديد بعد با خلال تست كنيد اگر كيك پخته بود قسمت بالاي ماهيتابه رو چرب كنيد كمي وبرگردونيد تا قسمت روي كيك هم برشته بشه سپس بگذاريد خنك بشه برش بزنيد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سمبوسه 👇 سیب زمینی آب پز و رنده شده ۳عدد متوسط/ گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم/ پیاز نگینی شده ۱عدد درشت/ نمک،فلفل قرمز،زردچوبه/ جعفری خردشده یک مشت/ فلفل دلمه رنده شده۱عدد متوسط/ ادویه مخصوص قیمه کمی نان لواش به میزان لازم در قابلمه پیاز و گوشت را خوب تفت داده بعد نمک،زردچوبه،فلفل قرمز ،ادویه قیمه را اضافه تفت داده سیب زمینی،جعفری،فلفل دلمه را ریخته یک تفت کوچک داده حرارت را خاموش کرده بعد کمی از مواد را روی نانی که به شکل مستطیل است گذاشته وبه شکل مثلثی پیچیده ودر روغن سرخ کرده،بعد باسس تند میل نموده ........ درست کنید ولذت ببرید،البته فلفل دلمه رو خودم به سلیقه خودم امتحانی ریختم، بعد ادویه قیمه هم خاله جون از مشهد آورده بود برای خورشت قیمه که من ازین ادویه توی بعضی از غذاها به دلخواه ریختم طعمش با فلفل دلمه وادویه خوب میشه😋😋💥💥 @sofrebanovanbeheshti