فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| ماه رمضان سرآغاز سال جدید سلوکی است؛ خود را برای سال نو آماده کنیم!
#استاد_فیاض_بخش
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
چالش دوم #چالش_دلمه
سلام دوستان دوباره توی گروه #چالش داریم چه چالشی😉👌
خداروشکر که از چالش آش مون استقبال کردید.👏👍👍
بنابراین بازم این هفته چالش هفتگی در گروه برگزار میکنیم😁
لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید به چالش گروه هم فکر کنید 🤔و اون غذا یا خوشمزه ی چالش 🌯🍔رو که یک هفته وقت دارید درست کنید 👩🍳
به این چالش مثل یه #تکلیف نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉
همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋
خب حالا این هفته چالش چی داریم؟؟😉🤔
#چالش_دلمه 🌮
انواع دلمه ،دلمه های محلی و هر نوع دلمه ای که بلد هستید در این یک هفته درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌در کنار بقیه خوشمزه ها در گروه قرار بدید راستی تو کانال انواع #دلمه داریم میتونید از کانال کمک بگیرید🍲
بعد
ببینیم این هفته استقبال چطور میشه 😉
خب بسم الله 😉
از📌 امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت📆 تا پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت🔖
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
برای آشنایی بیشتر با انواع دلمه رو هشتگ ها بزنید تا دلمه مورد نظر تون رو ببینید 👇👇👇
#دلمه_فلفل_های_رنگی
#دلمه_بادمجان
#دلمه_عدس
#دلمه_بادمجون_فلفل_دلمه_ای
#دلمه_برگ_مو_بقچه_ای
#دلمه_کلم
#دلمه_کلم_قالبی
#سس_دلمه
#دلمه_برگ_مو
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️
May 11
#طنز_آشپزی
طرف برادرشو نصیحت میکرده میگه وقتی ازدواج کردی اقتدار داشته باش ، مثل من !
دیشب به زنم گفتم باید سر ساعتی که میگم آب گرم باشه ، اونم آبو گرم کرد !
داداشش گفت آب گرم میخواستی چیکار ؟
گفت : آخه پوستم حساسه نمیتونم با آب سرد ظرف بشورم 😂😂😂
با لبخند😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 😘
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_ترخون👇
لوبیا سفید نصف پیمانه
ترخون خشک 3 ق غذاخوری
عدس نصف پیمانه
تره حدود 2 تا 3 پیمانه
برنج نصف پیمانه
گوشت گوسفندی مقداری
گوشت رو با پیاز میگذاریم بپزه بعد حبوبات از قبل خیس شده لوبیا و عدس را میگذاریم بپزه
نیم پخت که شد برنج نیم دانه اضافه کرده و گوشت پخته شده رو ریش ریش کرده با اب گوشت اضافه کرده و سبزی تره و ترخون را میریزیم
میتوانیم سبزی تازه ترخون هم ریخت البته زیاد نباشه چون آش تلخ میشه و نمک و زردچوبه رو با فلفل سیاه تفت داده به اش اضافه کرده یا بدون تفت میریزیم تا زمانی که برنج لعاب بندازه و اب بشه تو آش و جابیفته
برای تزیین ترخون خشک تفت داده و چاشنی این اش فلفل سیاه هست که تزیین کردم
بعضی هم با پیاز سرخ کرده سرو میکنند که بنظر خودم بدون پیاز این آش عالیه
ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#آش_شله_قلم_کار👇
این آش جز غذاهای اصیل اصفهان هست
البته شنیدم شهرهای دیگه هم با اسمهای دیگه این آش رو تو منوهاشون دارند
برنج نیم دونه یک ونیم پیمانه
گندم کامل یا بلغور نصف مقدار برنج
نخود ؛ لوبیا چیتی ، لوبیا چشم بلبلی ؛ ماش ؛ هر کدام ۱/۴ پیمانه
عدس نصف پیمانه
سبزی اش (گشنیز ، جعفری ، نعنا؛ اسفناج ؛ مرزه یک مقدار کم مرزه ) حدود ۵۰۰ گرم
پیاز داغ فراوان و مقداری نعنا داغ
گوشت گردن گوسفندی ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه و زردچوبه و نمک مقداری
اول حبوبات باید قبل پخت خیس بخورند و بعد هر کدام چون زمان پختشون فرق میکنه جداگانه پخته میشوند ،
ولی من لوبیا و نخود وماش رو باهم پختم ، گوشت گوسفند ( ترجیحا گردن بهتره ) رو با پیاز و کمی چوب دارچین و فلفل و زردچوبه میگذاریم بپزه
و بعد ریش میکنیم و آب گوشت رو هم کنار میگذاریم ؛
برنج نیم دونه و بلغور و عدس رو گذاشتم خوب پخت و جا افتاده شد
و بعد اب گوشت رو بهش اضافه کردم و حبوبات پخته شده رو با گوشتکوب کمی نیمکوب میکنیم ( یعنی باید فقط یک سوم این حبوبات به صورت درسته تو آش دیده بشن و بقیه باید به صورت نیم کوب باشند )
و حبوبات رو به همراه نمک به آش اضافه میکنیم و بعد سبزی اش رو اضافه میکنیم
و بعد نیم ساعت گوشت ریش شده رو به همراه پیاز های سرخ شده و کمی نعنا داغ و ادویه جات داخل قابلمه اش میریزیم
و حالا می گذاریم حدود دو تا سه ساعت آش جا بیفته و توی این مدت مدام هم میزنیم تا خوب آش کش دار بشه و ته نگیره
و توی شهر اصفهان کسانی که دیگهای بزرگ برای این آش بار میگذارند و یا نذری دارند اکثرا اب قلم هم اضافه میکنند ؛
این آش واقعا آشیه که خیلی باید براش وقت و حوصله بگذارید تا خوشمزه و کش دار بشه ؛
بعضیها حبوبات رو نیم کوب نمیکنند و توی اش میریزند وانقدر پای گاز آش رو هم میزنند تا حبوبات له بشوند و باعث کش اومدن اش بشه ؛
و تو بعضی دستورها هم گفته شده دوسوم حبوبات نیم کوب بشوند و بعد توی آش بریزیم ؛
و این آش رو با کشک میل نمیکنند و فقط برای تزئین مقدار کمی روش میریزند ،
ویژگی مهم این آش طعم تند این آش هست که فقط با فلفل سیاه باید تند بشه که باعث خوش عطریش میشه ، و بعضیها فقط سبزی آش به جای سبزی مخصوصش استفاده میکنند
امیداورم کسانی که این آش رو تا به حال نپختند ؛ یک بار این آش پر خاصیت و خوشمزه رو بپزند و امتحان کنند
برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج صلوات
@sofrebanovanbeheshti
#آش_جوشواره👇
موادلازم برای خمیر:🌺
آرد 1/5لیوان،
نمک1ق مرباخوری،
آب به اندازه ای که خمیربه دست نچسبد.
آرد ونمک و آب رامخلوط کنیدتاخمیربدست آیدسفت باشد وبدست نچسبد
بگذاریدنیم ساعت بماند تا آماده
شود.
بهتراست رویش راباظرفی ببندیدتاخشک نشود
بعدخمیررا صاف کرده وبرش دهید مثل
مربع 3در3یا2در2 اندازه به میل
خودتان .
داخل خمیرراباموادپرکنیدوببندید.
مواد لازم برای داخل خمیر👇
سبزی آش وسبزی محلی وپیازخردشده
1/2لیوان.
روغن2ق غذاخوری،
نمک،فلفل سیاه،زیره یارازیانه1ق مرباخوری
زردچوبه وفلفل قرمزوسماق 1ق مرباخوری ،
گوشت چرخکرده 2ق غذاخوری.
موادرادرروغن تفت دهیدخیلی
کم که موادآب نیندازد
وقتی سرد شدخمیرهاراباموادپرکنید .
خمیرهای بسته شده آماده رو داخل ظرفی پهن کنیدوروی آنها اردبپاشیدوبگذاریدحداقل6ساعت بماندتاخشک شود
موادلازم برای آش:👇
نخودپخته1/2لیوان
عدس بدلخواه 1/2لیوان
آب به حدود2لیتر
اگردیدید وقتی خمیرهای آماده روداخل
قابلمه ریختین آبش کم هست آب جوشیده شده اضافه کنید.
روش پخت:👇
آب رادرقابلمه بریزید صبرکنیدبجوشد
وقتی جوشیدنخودپخته شده
را اضافه کنیدشعله زیادباشد وقتی جوشیدشعله راکم کنید
صبرکنین تابپزدحدود3ساعت طول میکشد.
درب ظرف رانبندیدویک یادوبارهم درطی پخت بیشترهم نزنیدکه ته نگیردو
سرنرود.
بعدازپخته شدن خمیرها
یاکشک جوشیده شده اضافه کنیدیاماست رقیق شده .
گوشت اگرنریختین هم مهم نیست.
این غذای استان خراسان شمالی است.
مقوی هست و
برای هرکسی که کمبودکلسیم و
ویتامین دی داره مفیدهست
@sofrebanovanbeheshti
توصیه هایی به مادران قبل از ماه مبارک رمضان:
1⃣با یک عزم و ارادۀ جدی منزلتان را به طور کامل تمیز و مرتب کنید تا در ماه مبارک رمضان فراغت بیشتری برای عبادت پیدا کنید و به جز کارهای ضروری روزانه بار دیگری به دوش شما نباشد.
2⃣تمام خریدها و بازار رفتن های خود حتی خرید لباس عید را قبل از ماه مبارک انجام دهید تا لحظات گرانمایۀ این ماه را نخواهید در بازارهای دنیا به هدر دهید.
3⃣ماه مبارک رمضان را شروعی دوباره برای بهتر بودن قرار دهید و با مشکلات و گرفتاری ها و نزاع های داخل منزل خداحافظی کنید .
4⃣برای منزل خود فضای معنوی و روحانی ایجاد کنید و فرزندان خود را گاهی به عبادت و گاهی به استراحت و یا تفریح های سالم تشویق کنید تا معنویت این ماه را با جان و دل احساس کنید.
5⃣حتی کودکان خردسال خود را برای سحر بیدار کنید تا از همان کودکی بیداری در دل شب را تجربه کنند، با آنان چند آیه از قرآن را تلاوت کنید و استغفار کردن را به آنان بیاموزید؛ همچنین کودکان را به خوردن سحری با بزرگسالان تشویق کنید.
6⃣سعی کنید همۀ افراد منزل را در آماده کردن سفره افطار سهیم کنید (حتی به اندازۀ بردن یک ظرف به سفره)، این کار باعث می شود روح کمک و همکاری در آنان تقویت شده و همچنین اهمیت افطاردادن به روزه دار را درک کنند؛ می توانید از آنان بخواهید هر شب برای یکی از همسایگان مقداری غذا ببرند.
7⃣دعا کردن را مانند دوا خوردن تلقی نکنید که فقط هنگام بیماری از آن استفاده می کنید، بلکه دعا را مانند اکسیژن بدانید که در همه حال به آن نیاز دارید؛ سعی کنید بیشتر اوقات را با دعا کردن به درگاه خداوند سپری کنید.
👆این پیام را برای همه مادران و بانوان عزیز ارسال کنید🌺
التماس دعا
یاعلی✋
#آش_دوغ_آذری🍵👇
نخود نصف پیمانه
دوغ حدود یک تا یک ونیم کیلو
سبزی گشنیز وتره حدود ۲۵۰ گرم
سیر تازه به میزان دلخواه
تخم مرغ ۱عدد
برنج نیم دانه باشد بهتراست،یک سوم پیمانه
تخم مرغ و برنج شسته شده رو باهم میزنیم تا تخم مرغ کاملا بازبشه
بعد دوغ رو(که ترش باشه بهتره،من دوغ گلپایگان استفاده میکنم ،خیلی خوش خوراکه،)بهش اضافه کرده وروحرارت نسبتا زیاد انقدر هم میزنیم تا بجوشه
نکته:اگه دوغ روهم نزنیم ودستمون نگه داریم،دوغ اصطلاحا میبره،مدام باید بهم زده بشه
بعدازجوشیدن دوغ ،نخود پخته شده وسبزی خوردشده وسیر تازه خرد شده رو میریزیم ومیگذاریم نیمساعت تا ۴۵ دقیقه قشنگ جابیفته
به همین راحتی ولذیذی😋😋
برای افطار ماه مبارک هم عالیه❤️👇
@sofrebanovanbeheshti
#آش_بلغور👇
معروف به
#آش_بی_بی_سه_شنبه.
نخودولوبیاچیتی،لوبیاچشم بلبلی،عدس ازهرکدام 1/4پیمانه.
بلغورگندم یک پیمانه.
نمک،فلفل سیاه یاقرمز،دارچین،پودرزیره
سبز،جوزهندی پودرشده،ازهرکدام1/2ق چایخوری
ولی نمک بیشتر،
عصاره قلم گاو
یاگوسفندیک لیوان،
سبزی آش باپیازچه 3ق غذاخوری خردشده،
گوجه وبادمجان وپیازسرخ
شده یک لیوان.
حبوبات روبجزعدس بگذارید
بپزد
وقتی کاملاپخت عدس وبلغورگندم روکه خیس کرده ایدوگوجه وبادمجان وپیاز سرخ شده وسبزی خردشده رابریزید.
باشعله کم تابپزد ولعاب دهدوقتی جاافتادغذا اماده است
من عجله ای باکشک تزیین کردم
وگرنه اصلاکشک نمیخواد
@sofrebanovanbeheshti