eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 #گلاب_درمانی مصرف موضعی برای پوست مصرف خوراکی محلول با آب مصرف استنشاقی خصوصا هنگام خواب 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرکاربرد / شور / پرکاربرد در طبخ انواع غذا، شیرینی و ترشی جات / طعم تند / چاشنی انواع گوشت و ماهی و مرغ، سوپ و دیپ و خوراکها و ساندویچ و کوکو و خورشت / تند و کمی شیرین / در تهیه انواع غذا، خوراک، خورش، کوکو و سس سالاد / شیرین و تند و کمی تلخ / تهیه دیپ ها، ماهی، سالادها، سوپ، خوراک های گوشتی / کمی شیرین با طعم و بوی تند و تیز / غذاهای ایتالیایی و مدیترانه ای و پخت مرغ، تخم مرغ، ماهی، پاستا / عطر و طعم تند و تیز / انواع گوشت، سوسیس، سوپ، خوراک و غذای گیاهی / خوش عطر و طعم و کمی تند / غذاهای ایتالیایی، آمریکایی و مکزیکی مانند ماهی، برنج، سالادها و سس ها / عطر و طعم عالی / انواع کیک و شیرینی، نوشیدنی های داغ، پلوها و کوکوها / طعم تند و کمی تلخ / پخت غذاهای خاورمیانه، آسیایی، مدیترانه ای، انواع ماهی، گوشت، خوراک، پلوی مخلوط، ترشی / طعم مطبوع و کمی تند / پخت نان ها، غذاهای دارای ماهی، سوسیس، سوپ و غذاهای ایتالیایی / طعم تند و کمی شیرین / پخت غذاهای چینی، ژاپنی و هندی، کیک، شیرینی، بیسکویت و بعضی خوراکها / طعمی شیرین و نزدیک به لیمو / تهیه کاسرول، ماهی و گوشت قرمز و سوپ و سالادها و غذاهای دارای سیب زمینی / بسیار خوش عطر و طعم و کمی هم تند / پخت برنج، کیک و نان و شیرینی و انواع خوراک و دسر و خورش و سس / کمی تند و تلخ با عطر فوق العاده / غذاهای هندی و ایرانی، غذاهای گوشتی و خوراک ها / مزه تند و تیز / غذاهای گوشتی و تهیه سس ها و ساندویچ ها / گرم و تند و تیز و معطر / پخت کیک و شیرینی، آبگوشت و قاطی پلو و سوسیس و کالباس، لوبیا پلو، خورش قیمه / طعم فوق العاده و بسیار خوشبو و خوش عطر و کمی تند و تیز / پخت ماهی، گوشت و غذاهای حاوی گوجه فرنگی، غذاهای یونانی، ایتالیایی و مکزیکی، پیتزا و لازانیا و غذاهایی از این قبیل / خوشبو و معطر / کیک و شیرینی جات، در غذاهای هندی و عربی و ایرانی / عطر و بوی منحصر به فرد / غذاهای هندی، مايه ماكارونی، لوبيا پلو، كتلت، انواع خوراک گوشت و مرغ، پلوی كاری، پلوی يونانی، خوراک كدو و بادنجان، خورش باميه، انواع قليه / کمی تند و شیرین / آشپزی ایتالیایی و یونانی / مزه دار کردن گوشت و ماهی و پخت پیتزا و پاستا و املت و آش / طعم تند و مطبوع / خوش طعم کردن گوشت، مرغ، ماهی، خورشت، سوخاری ها، خوراک، سس ‌
#باسلوق👇
باسلوق نشاسته ۲ پیمانه شکر سه پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری گلاب یک پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری گلوکز ۲۵۰ گرم آب ۴ پیمانه کره ۵۰ گرم جوهر لیمو یک قاشق چایخوری پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردو به مقدار لازم طرز تهیه باسلوق یا راحت الحلقوم   ابتدا نشاسته را در لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و از صافی رد می‌کنیم و می گذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند. شکر را در دو لیوان آب روی حرارت خوب به هم میزنیم تا شکر حل شود سپس حرارت را زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاید و هنگامی که آب به جوش آمد شعله را کم می کنیم. حالا جوهر لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط میکنیم و آن را توی مخلوط آب و شکر میریزیم بعد از ۵ دقیقه نشاسته و آب رو که کنار گذاشته بودیم توی مخلوط قابلمه می ریزیم و مرتب با قاشق چوبی و با حرارت زیاد هم می زنیم. پودر ژلاتین را با هشت قاشق غذاخوری آب سرد روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین در آب حل شود. سپس این مخلوط را به شربتی که درست کرده بودیم اضافه میکنیم. همچنان هم زدن را ادامه میدهیم. بعد از چهل دقیقه پودر گلوکز را اضافه می کنیم. در طول یک ساعت هم زدن، در سه مرحله گلاب را به مخلوط اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه میدهیم. در آخرین مرحله ریختن گلاب، وانیل و کره را هم به آن اضافه می کنیم و پس از پانزده دقیقه مخلوط باسلوق آماده است. سفتی مخلوط باید مثل حلوا باشد. مخلوط آماده شده را روی یک کاغذ روغنی یا فویل آلومینیوم پهن کنید. برای جلوگیری از چسبیدن باسلوق به فایل یا کاغذ روغنی می توانید از پودر نارگیل استفاده کنید. همچنین اگر می خواهید باسلوق های مغزدار باشد مغز گردو را قبل از ریختن باسلوق روی کاغذ روی آن بچینید. برای درست کردن باسلوق لوله‌ای می توانید باسلوق درست شده را همراه با کاغذ روغنی لوله کنید. @sofrebanovanbeheshti
#جامبو_شلز_گرم👇 دوتا پیاز بزرگ رو در پیاز خرد کن ریز کرده و سرخ به همراه گوشت چرخ کرده فراوون ، فلفل دلمه ای ریز، ادویه کاری واویشن فلفل قرمز نمک زردچوبه ورب وزعفران شلز ها ،که نوعی ماکارونی لقمه ای هستن ، رو، 10دقیقه در آب جوشانده و آبکشی میکنیم ازمواد داخلش ریخته، و پنیر پیتزا روی آنها ریخته ودر فر گریل روشن کرده طلایی بشه فقط دقت کنید نسوزه ، باید بالای سرش باشید وباسس تند سرو بشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
#کیک_ساده👇 ۲تخم مرغ و کمی وانیل ۱ پیمانه شکر ۱پیمانه شیر نصف پیمانه روغن ۲پیمانه آرد سفید الک شده و ۱ق چ بکینگ پودر به همین ترتیب کم کم به هم میزنیم و مخلوط میکنیم و درون ظرف و ۴۵ دقیقه توی فر @sofrebanovanbeheshti
۱ چیز خوشمزه و خوشگل 👇 بیسکویت پتی بور و چوب شور کاکائو بن ماری کردم زدم بعد هم با هر چی خواستید تزیین کنید خیلی قشنگ و شیک بود همه خیلی خوششون اومد برای مهمونی برای شب یلدا عالیه @sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_با_شیره_انگور👇 یک پیمانه نشاسته با دوونیم پیمانه آب (همون آب شیر ریختم)کمی مخلوط کردم بعد یه پیمانه شیره انگور ریختم دوباره مخلوط کردم بعد روی شعله کم گذاشتم وهمش هم زدم تا وقتی حالت فرنی سفت شد نصف پیمانه گلاب وکمی هل ریختم مخلوط کردم روی شعله کم شعله پخش کن ودم کنی گذاشتم و تا بیست دقیقه وهر دوسه دقیقه یک بار هم میزدم بعد شعله رو خاموش کردم وهمون داغ داغ ریختم توی قالب وبعد گذاشتم یخچال @sofrebanovanbeheshti