#ته_چین_لپه👇
لپه رو گزاشتم ابپز شد.
سینه مرغم ابپز کردم
بعد مرغ و تیکه تیکه کردم و تو روغن پیاز رنده کردم و یکم داغ شد مرغ رو ریختم و تفت دادم
بعد لپه رو اضافه کردم و هم زدم و بهش رب گوجه و زردچوبه و فلفل و پودر سیر زدم و خوب تفت دادم که مواد هم بخوره
بعد که برنجمو ابکش کردم مواد و لابلای برنج گذاشتم و دم گذاشتم پلورو
موقع کشیدن هم زدم که برنج با مواد قاطی بشن
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_قالبی🌹🌹👇
2/5پیمانه برنج را در قابلمه آب جوش که کمی نمک وروغن اضافه کردم ریختم وزنده تر از موقعی که برای پلو درست میکنیم برداشتم وآبکشی کردم.
یه تخم مرغ کامل ویه زرده تخم مرغ را با همزن دستی خوب زدم وبعد زعفران هر چی کرمتونه اضافه کردم وبازم خوب به هم زدم.
مقداری ماست کیسه (باید سفت باشه. شل نباشه ماست) به مواد تخم مرغی اضافه کردم.
حدود 1/5 پیمانه شایدم بیشتر.
یه سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده را با روغن کمی تفت دادم وبعد از مدتی به موادم اضافه کردم به اضافه دو قاشق روغن مایع وهمه موادو باقاشق مخلوط کردم.
راستی مقداریم زرشک آماده کردم وبهش اضافه کردم.
قالب را با روغن چرب کردم وکمی از موادو توی قالب فشرده کردم ودوباره مواد را ریختم وبا قاشق فشرده کردم.
به همین ترتیب تا موادتموم بشه.
توی توستر با دمای 200درجه وبه مدت یک ساعت حاضر شد.🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
معمولا گوشت گوسفندی رو وقتی بخواهید کباب کنید با چی مزه دار میکنید که کبابش خشک هم نشه
#پاسخها👇
با پیاز وکمی فلفل سیاه وکمی روغن زیتون اگر ۲ساعتی طعم دار کنید خوب میشه واینکه اگر یه تکه گوشت بگذارید یه تکه چربی خوشمزتر هم میشه
روغن زیتون باعث نرمی وتردی گوشت میشه
۲.من گوشت گوسفندی روباکیوی رنده شده وفلفل سیاه ونمک به مدت چهار ساعت داخل یخچال میگذارم خیلی ترد وخوشمزه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات
#قرمه_سبزی
برای قورمه سبزی حتما از قلم استفاده کنید وعلاوه بر لوبیا قرمز چندتا لوبیای چیتی هم اضافه کنید ودر اخر کمی زعفرون دم کرده بهش اضافه کنید ودوستان گفتن سبزی هم خوب تفت بخوره ودر اخرپخت قورمه ۱قاشق شنبلیله سرخ کنید واضافه کنید واینکه کمی ریحون بنفش وپیازچه هم به سبزی قورمه تون اضافه کنید واگر تونستید سبزیتونو با کمی روغن دنبه وهر روغن دیگه ای تفت بدید واگر از لیمو درسته استفاده میکنید حتما ۱۰ دقیقه بجوشونید بعد اضافه کنید👌👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#لواشک
چند میوه🍎🍏🍑🍒
زیر کولر، در حال خشک گردیدن😁😁😋😋
میوه های؛ سیبِ گلاب، آلوسیاه، آلوسبز، آلوطلایی، زردآلو و چند شاخه ریواس رو بعد از تمیز کاری و شستشو، ریختم داخل قابلمه تا نصفه آب ریختم بعد که خوب نرم شدند از صافی(آبکش) رد کردم،
بعد تو مخلوط کن پوره اش کردم، سپس گذاشتم روی حرارت، کمی هم نمک ریختم اجازه دادم تا به غلظت برسه، وقتی خنک شد پهن کردم روی نایلون جلو کولر.
نکته کوچولو:😎 من سینی های لواشک رو اول با اسپری خیس کردم بعد مُشَما گذاشتم، تا موقع پهن کردن لواشک مشما هی سُر نخوره!
اگه از مشما استفاده نکنید لواشک میچسبه به ظرف و خراب میشه!😲😞
@sofrebanovanbeheshti
#پنیرپیتزا_خانگی👇
دو لیتر شیر داغ که شد یک مقدار سرکه زدم تا ببره وقتی برید چند دقیقه هم زدم تا بیشتر دلمه ببنده.
پارچه گذاشتم تو ابکش ابشو جدا کردم اویزون کردم وقتی ابش گرفته شد یک ربع ورز دادم یعنی با دستم هی فشار دادم
بعد گذاشتم چند دقیقه تو اب نمک وقتی یه کم مزه گرفت
دوباره گذاشتم ده دقیقه یک ربع بپزه نه بیشتر چون تو دستورش نوشته بود خراب میشه.
بعد دوباره یک ربع ورز دادم گذاشتم یه دوساعت یخچال اب پنیرو توش نمک زدم گذاشتم فریز
بعد دو ساعت پنیرو گذاشتم دو ساعت تو اب یخ داخل یخچال بافتش خیلی بهتر شده بود میشد رنده کنی قبلش از هم باز می شد.
ولی مهم ترین نکته یعنی کش اومدن رو با امتحان اولیه من در ماهی تابه نداشت.
@sofrebanovanbeheshti
#ماقوت_مشهدی👇
آب ۲ پیمانه
نشاسته گل ۲ ق غ شکر ۱/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
ابتدا نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به مابقي اب اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید. در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید۲ دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید .
من يه دور درست كردم و كاكائو زدم و سري دوم زعفران
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_روانی
با کمک و تزیین دخترم🌹
#آشپزی_با_کودک
يک کيک عااالى,آسون,خوشمزه😜
(اسمش روانیه, منم نمیدونم چرا اسمش اینه😁 )
آخه اين کيک چقدرمهربونه!نه تخم مرغ ميخواد,نه شير و ماست نه کره,نه ظرف اضافه کثيف ميکنه,بافتش عاليه,مزش عاليه
از تعريف بگذريم و بريم سراغ طرز تهيه.
ﻣﻮاد لازم:
آرد يک و نيم ليوان(ليواناى دسته دار فرانسوى که تقريبا معادل يک پيمانه هستن)
,پودر کاکائو سه قاشق غ,
شکر يک ليوان,
بيکينگ پودر دو قاشق مرباخوری
,نمک نوک قاشق چ,
پودر وانيل نصف قاشق چ
يا وانيل مايع نصف ق غ,
سرکه سفيد يک قاشق غ,
روغن مايع پنج قاشق غ,
آب يک ليوان.
طرز تهيه:
اول از همه اينکه ميتونيد اين کيک رو داخل همون ظرفى که موادشو مخلوط ميکنيد بپزيد (خيلى تنبلونه😊) پس اگه همچين نيت خيرى داريد 😜داخل ظرف مناسب فر,مثل ظرفهاى مستطيلى پيرکس مواد رو مخلوط کنيد.
قبل از هر کارى ,فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنيد.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنيد و داخل ظرفتون بريزيد.
سه تاحفره توى مواد خشک ايجاد کنيد و مواد مايع رو جداگانه توى حفره ها بريزيد(روغن,آب,سرکه).
تمام مواد و باهم مخلوط و ظرف کيکو داخل فر بزاريد. حدودا سى و پنج تا چهل و پنج دقيقه.
خودتون چک کنيد که خوب پخته باشه.
بعدم که وقتى خنک شد با عجله و تند تند بخوريدش چون اين کيک دل نازکه يه موقع ناراحت ميشه ها,ازمن گفتن بود 😜
نکته اول:ميتونيد توى يک ظرف جدا موادو آماده کنيد وقالبتونو چرب و آردپاشى کنيد توى قالب جدا بپزيد ولى بنظر لذت ظرف نشستن رو از دست نديد 😊
ولی دخترم تو قالب میان تهی ریخت👍
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
نیم کیلو گوشت مرغ را به همراه سه حبه سیر رنده شده ادویه جات شامل پودر آویشن تخم گشنیز فلفل سیاه و قرمز زنجبیل از هر کدام یک قاشق چای خوری ودو ق غذاخوری آرد و کمی نمک چرخ کردم و خوب ورز دادم وبخار پز کردم
یک سبد استیل را روی قابلمه آب قرار دادم وسوسیسها را پس از پیچیدن درکیسه فریزر و فرم دادن درسبدچیدم و در آن را بستم وبه مدت یک ساعت اجازه دادم بپزد
@sofrebanovanbeheshti