#دمپخت_مرصع_پلو👇
دو عدد پیاز رو خورد کرده و در قابلمه ای که میخوایم دمپخت رو درست کنیم تفت داده و زرشک و کشمش و آلوبخارا که نیم ساعتی خیس کردیم به همراه گردوی درشت خورد شده و بادام درسته پوست کنده را اضافه کرده و تفت میدیم ادویه پلویی کمی برگ گل فلفل و زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم
بعد آب جوشیده و برنج و زعفران رو به موادی اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب دم میدیم .
@sofrebanovanbeheshti
😋
#روكر_موز
مواد لازم:
پودر ژله موز ١ بسته
شير ٢ پيمانه
شكر ١ پيمانه
نشاسته ذرت ٣ ق س (سفيدرنگ)
تخم مرغ ١ عدد
خامه معمولى ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
موز نگينى خرد شده ٢ عدد
گردو خرد شده ١/٢ پيمانه
چيپس شكلات ١/٢ پيمانه
پودر ژلاتين ٣ ق س
اب١/٢پيمانه براى پودر ژلاتين
ابتدا ژله موز را طبق دستور روى بسته اماده كنيد و در قالب مورد نظر بريزيداجازه بديد تا نيم بند بشه
پودر ژلاتين را روى ١/٢پيمانه اب بريزيد وقتى حالت پفكى گرفت روى بخار كترى بذاريدتا شفاف بشه
شير و شكر و نشاسته را مخلوط كنيد و روى حرارت بگذاريد تا شكر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستى كمى ميزنيم و به شير اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم مايع ريز ريز بجوشه و كمى غليظ بشه مدام هم بزنيد كه ته نگيره حالا مايع ژلاتينى را اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم وقتى مايع غلظتى مثل فرنى پيدا كرد از روى حرارت برميداريم و اجازه ميديم تا خنك بشه
در ظرفى ديگه خامه و پنير را مخلوط مى كنيم و ميزنيم تا يكدست بشه و بعد به مخلوط شيرى اضافه مى كنيم و موز نگينى و گردو و شكلات را به مواد اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم
ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید 😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چراحلوای من بعدسردشدن به اینصورت دراومد؟؟چرانمیشدتوی دیس بزنیم وروش شکل بدیم؟؟
#پاسخها👇
حلوارو تا داغ هست باید تو دیس بریزیدوصاف کنید وتزیین کنید وقتی سرد بشه حالت نمیگیره😅
دوباره بذارید تا رو حرارت داغ بشه وتو ظرف بکشید وحالت بدید درست میشه ان شالله👌
یه کار دیگه هم میتونید بکنید حالا که سفت شده میتونید رریزید توی قالب شکلات وفشرده کنید وقالبی در بیارید بچینید توی سینی وتزیین کنید
@sofrebanovanbeheshti
سید محمد حسین:
#شربت_آلبالو
با شکر سرخ👇
من برای 3/5 کیلو آلبالوی بدون هسته از 2/5کیلو شکر سرخ و 4لیوان آب استفاده کردم
اول آلبالو رو با آب نیم ساعتی گذاشتم روی شعله بعد شکر رو اضافه کردم بعد از حل شدن نیم ساعت دیگه گذاشتم و بعد صافش کردم
#مربای_آلبالو
با شکر سرخ👇
آلبالوهایی که برای شربت استفاده کرده بودم رو 400گرم شکر بهش اضافه کردم و آب هم به میزان لازم گذاشتم تا غلیظ بشه و در پایان هم کمی گلاب زدم
#مربای_انجیر
با شکر سرخ👇
من از 1/5انجیر و نیم کیلو شکر سرخ استفاده کردم
مثل بقیه مرباها با مقدار کافی آب گذاشتم روی شعله تا غلیظ شد و در آخر هم گلاب و آبلیمو اضافه میکنیم
#پنیر_خانگی
با سبزی معطر خشک(نعنا ریحون(بیشتر )زنیان و زیره)
سه کیلو شیر محلی
3قاشق سرکه خونگی
4قاشق ماست
شیر که جوشید زیرش رو خاموش کردم و سرکه و ماست رو که با هم قاطی کردم اضافه کردم و هم زدم تا شیر برید.
بعد یه پارچه نازک رو گذاشتم تو آبکش و شیر رو از صافی رد کردم .و نمک و سبزی ها رو اضافه کردم و با قاشق هم زدم تا به همه جای پنیر برسه . بعد همه رو یکجا جمع کردم و روسری رو یه گره شل زدم و دیزی سنگی رو گذاشتم روش و بعد هم برش زدم و گذاشتم تو آب نمک
#ماست👇
دو کیلو شیر
دو قاشق ماست
بعد از جوشیدن شیر به مدت لازم.
زیرش رو خاموش کردم و گذاشتم تا به اندازه ای سر بشه که گرم باشه و انگشت رو نسوزونه.
بعد ماست رو با کمی از شیر تو یه ظرف قاطی کردم و به کل شیر اضافه کردم و هم زدم و لای پتوی مسافرتی پیچیدم یه 4-5ساعتی موند تا ماست شد بعد هم یه شب تا صبح تو یخچال گذاشتم و دست نزدم کاملا ماست سفتی شد
#خیارشور👇
خیار کوچک رو بعد از شستن و خشک شدن با سوزن سوراخ کردم تو ظرف گذاشتم و سیر و سبزی نعناع و مرزه و کمی ریحون گذاشتم و آب نمک رو درست کردم (نه خیلی شور و نه خیلی بی نمک باشه) و درش رو گذاشتم چند روز تو هوای اتاق بمونه و رنگش که تغییر کرد و خیارشور شد میگذارم تو یخچال
#ترشی_خرفه👇
من خرفه با ساقه رو خرد کردم لوبیا سبز و هویج هم خرد کردم .هویج رو خیلی ریزتر خرد کردم مقدارش رو هم کمتر از خرفه و لوبیا گذاشتم سیر رو هم رنده کردم .سرکه رو هنراه نمک و یه قاشق شکر سرخ گذاشتم بجوشه و بعد مواد رو ریختم و یه جوش که خورد خاموش کردم و بعد از سرد شدن تو ظرف ریختم
#آلبالو_خشکه👇
کف سینی یه کم نمک دریا پاشیدم و آلبالو ها رو دونه دونه تو سینی چیدم و گذاشتم تو آفتاب.
میشه بعد از خشک شدن با کمی رب انار قاطی کرد و با قاشق میل نمود
#انجیر_خشک👇
انجیرها رو بعد از شستن با یه سوزن بزرگ ازنخ کاموا رد کردم .سوزن رو از ته انجیر به طرف دم رد کردم و گذاشتم تو آفتاب.
البته دفعه اولمه و هنوز هم خشک نشده ببینم چطور میشه
#سبزی_خشک👇
قبلا فرستاده بودم که سبزیهایی که یه کم پلاسیده هستن رو موقع تمیز کردن سبزی جدا میکنم و میشورم و روی یه پارچه پهن میکنم و میگذارم جلوی باد کولر دو روزه خشک میشه.
از همین سبزی هم برای پنیر استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#رب_گوجه_فرنگی
#رب_گوجه👇
💞صبا💞
من 16کیلو گوجه قرمز وگوشتی وبدون لک را تمیز شستم ودر سبد ریختم تا آبش بره..بعد گوجه ها را دادیم بیرون چرخ کردند...دیگه نه پوست داشت ونه حتی تخمه ای...خیلی تمیز وعالی..چون شب شده بود من گوجه های چرخ شده را درشو کمی شل کردم ودر یخچال گذاشتم..صبح ساعت 8 ریختم تو قابلمه وگذاشتم روی شعله ...اولش نیازی نیست که خیلی کنارش باشید..چون آب گوجه ها داره بخار میشه وته نمیگیره..البته من شعله را ملایم کردم..تا ربم خوشرنگ بشه...همچنان روی شعله بود ..البته من گاهی سر میزدم..وهمش میزدم..تا عصر روی شعله گاز بود ..همون طور که توی عکسها مشخصه...از یه جایی دیگه کنارش بودم ومرتب هم میزدم تا ته نگیره وبه غلظت مناسب برسه...آخرای پخت کمی نمک وروغن مایع هم اضافه کردم .گوجه ها نبایدآ ب داشته باشن دیگه...یعنی رب ته ظرف مثل حلوا حالت گهواره ای داره وجدا میشه....توی کفگیر چوبی هم یه تیکه باید جدا بشه...کفگیرم که روش میکشیم باید ردش بمونه وبه این زودیا پر نشه
اینا تمام نکاتی که دوستان عزیز تو گروه راهنمایی کردن..من از مجموع همشون استفاده کردم...وربم که به غلظت رسید شعله را خاموش کردم ومنتقلشم کردم به یه ظرف دیگه ویه توری و کش دور ظرف کشیدم وگذاشتم توی همون بالکن خوب سرد بشه...مال من 20دقیقه به 7شب دیگه از رو گاز پایین اومده بود وحاضر بود...آخر شبم رب قرمز وخوشرنگمو ریختم توی شیشه .. (باید پر بشه فقط اندازه یه قاشق روغن مایع که باید روی ربا تو شیشه ها بریزیم خالی بمونه.).روی هر کدوم از شیشه ها یه ق غ روغن مایع ریختم. وگذاشتم توی یخچال.حدود2/5کیلو هم ربش شد
@sofrebanovanbeheshti
📣📣📣#نکته
در پخت
#رب_گوجه 👌👌
مامان من تو مرحله آخر که رب گوجه ها وحشی میشن 😶وشروع به پاشیدن میکنه یه سبد فلزی بزرگ وارونه میگذاره در قابلمه اینطوری دیگه به اطراف نمیپاشه
البته برای هم زدن کمی کج میکنه دوباره میگذاره در قابلمه
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۸ استاد پرهیزگار .MP3
893.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه98🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_با_گوشت_کبک😍😋
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
فاطمه بانو
من ابتدا یه پیاز متوسط رو خورد کرده و با روغن شحم، و زردچوبه و ادویه کاری و نمک و فلفل قرمز تفت دادم.
بعد اناردون رو بهش اضافه کردم. برای دونفر حدود یک مُشت.
کمی تفت دادم، یه قاشق سرخالی رب گوجه زدم و بازهم کمی تفت دادم.
آلو سیاه ها رو اضافه کردم، بعد از یکی دو دقیقه، آب جوش ریختم و کبک رو مزه دار کردم و داخلش انداختم.
ریز ریز قل خورد تا جا افتاد و کاملا پخته شد.
میشه کمی رب انار هم بزنید. اما چون اناردون و آلو هردو ترش هستن، خورش خیلی ترش میشه، بهرحال سلیقه ای هست.
برای ناهار همراه برنج زعفرانی و سبزی و ماست و.. حسسابی می چسبه. نوش جان😍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_مجلسی 👇
برای شهادت امام جواد علیه السلام
من این دستور را از کلیپ های آشپزخانه کوچیک من در آپارات دیدم.
نصف لیوان آرد
نصف لیوان شکر
به اندازه نصف آرد باید روغن داشته باشیم یعنی یک چهارم لیوان
به اندازه یک لیوان سر پر ترکیب (آب جوش ، گلاب و شیر ) من یک چهارم لیوان را آب جوش ریختم تا کمی بیشتر از نصف لیوان را گلاب ریختم و بقیه ی لیوان را شیر ریختم.
دمکرده زعفران در حد چند قاشق مربا خوری
اول باید آرد رو تفت بدید در حدی که خامی آرد گرفته بشه و بوی آرد بلند شه . (در فیلمی که گفتم رنگ آرد تغییر خاصی نداشت)
بعد از این مرحله آرد رو به ظرف دیگه منتقل کنید تا بتونید آرد رو داخل قابلمه الک کنید و پس از الک کردن روغن رو به آرد اضافه می کنید و قابلمه رو میگذارید روی شعله ، تا آرد و روغن خوب ترکیب بشن. وقتی روغن و آرد ترکیب شدن ، قابلمه رو از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا کمی خنک بشه . و بایدکمی خنک بشه تا شربت حلوا رو اضافه کنیم.
حالا میریم سراغ شربت ، یه کاسه بر میداریم و یک لیوان ترکیبی (آب جوش ، گلاب ، شیر) را با شکر ترکیب می کنیم و دمکرده زعفران رو بهش اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم ، در فیلمی که من دیدم گفت اگر پس از حل کردن هنوز شکر حل نشده باقی مونده ، اشکالی نداره وقتی به بقیه مواد اضافه کنیم و روی شعله قرار بدید حل میشه.
بعد از تهیه ی شربت حلوا باید آنرا در چند مرحله به ترکیب روغن و آرد ی که درست کردیم اضافه کنیم و مخلوط رو هم بزنیم تا ترکیب بشه ، بعد از اضافه کردن همه ی شربت ، قابلمه رو بگذارید روی شعله و هم بزنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسه . در این مرحله هست که شما میتونید رنگ حلواتون رو انتخاب کنید که چه رنگی باشه اگر کمرنگ بخواهید باشه باید زود تر از روی شعله بردارید اگر تیره بخواهید باشه باید دیر تر از روی شعله بردارید. فقط مراقب باشید حلواتون نسوزه.
البته من چون میخواستم طعم پودر کاکایو رو در حلوا ببینم چی میشه ، حلوا مون رو وقتی خردلی رنگ بود از روی اجاق برداشتم و کمی پودر کاکایو رو در روغن حل کردم و به حلوا اضافه کردم و رنگش این شد که میبینید ، البته در طعمش تغییری احساس نکردم😉.
چند نکته ☺️
اگر میخواید حلواتون رو مثل من ماسوره بزنید نباید بگذارید حلواتون خیلی سفت بشه و برای براق بودن حلواتون هم میتونید کمی روغن بهش اضافه کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه
#محرم
شب جمعه بنابردلایلی توفیق حضور تومراسم عزاداری رو نداشتیم😔😔
بخاطر همین تصمیم گرفتیم بابچه ها یه هیئت خونگی درست کنیم
پسربزرگم هم مداحمون شد☺️❤️
این کوکیهاروهم بنیابت از حضرت رقیه(سلام الله علیها)وحضرت علی اصغر درست کردم درکنارشربت البالو شد پذیرایی ازهییت ۶نفره خونمون🙏🙏🙏
خواستم بگم اگرمثل ماازرفتن به مجلس امام حسین محروم شدین ناامیدنشین خودتون مجلس راه بندازین🙏🙏
ان شالله که قبول کنن😔😔😔🙏🙏🙏
@sofrebanovanbeheshti
#ادویه
#پاپریکا خونگی 👇
هر چه از طعم ورنگش بگم کم گفتم اصلا با پاپریکا بیرون قابل مقایسه نیست فلفل دلمه ای قرمز رو شستم تخم هاش رو جدا کردم وگذاشتم خشک بشه بعد خلال کردم گذاشتم جلوی کولر بعد چهار روز که فلفلها جمع شد آبش کشیده شد گذاشتم تو فر پنج تا ده دقیقه مون حتما چک کنید نسوزه در فر هم باز گذاشتم بعد بیرون آوردم خنک که شد آسیاب کردم من تو خونه خشک میکنم زمان بر هست ولی بهداشتی خشک میشه اینجوری به دلم می چسبه چون بعد خشک شدن قابل شستشو نیست وباید آسیاب کرد درست کنید واز طعم ورنگش تو غذا لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti