#کالباس_بوقلمون_خانگی
بدون استفاده از غلاف و حرارت😋
گوشت بوقلمون رو با دوتا پیاز دوتا هویج ترخون تازه کمی نخود زردچوبه پودر سیر گذاشتم خوب پخت از آب بوقلمون برای حل کردن ژلاتین استفاده کردم بعد از سرد شدن بوقلمون و ژلاتین با سیر و ترخون و پودر دارچین پودر زنجبیل زردچوبه پودر هل پودر زیره زعفران فلفل سیاه فلفل قرمز و نمک کمی آرد میکس کردم و هویج های پخته شده و قارچ و یه تکه کوچیک فلفل دلمه و ۳ ورقه پنیر جدار رو با مواد میکس شده مخلوط کردم قسمت بالای بطری آب معدنی بریدم و مواد رو داخلش گذاشتم تو یخچال حداقل ۸ ساعت باید بمونه من ۵ ساعت گذاشتم فریزر خودشو گرفت و آماده شد
نکته: از کمترین میزان آب برای حل ژلاتین استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۰۱ استاد جبریڸ.MP3
6.92M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه101🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#باقلاقاتق 😋😋😋
#غذای_محلی
یه غذای بدون گوشت شمالی که با برنج میل میشود
سه حبه سیر خرد میکنیم در مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی شود.
لوبیا کشاورزی را که از 24 ساعت قبل خیس کرده ایم و پوست آنرا جدا کرده ایم را هم داخل سیر میریزیم و تفت میدهیم و مقداری شوید هم میریزیم کمی تفت میدهیم و ادویه اضافه میکنیم.
بعد مقداری آب در حدی که روی لوبیا را تا 1 بند انگشت بگیرد ریخته با حرارت ملایم بجوشد مراقب باشید لوبیاها له نشود در آخر دوعدد تخم مرغ روی آن میشکنیم درِ ظرف را میگذاریم تا تخم مرغها ببندد.
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هم ادویه های غذاست
@sofrebanovanbeheshti
#مربا_زردآلو👇
چهارصد گرم شکر ونیم کيلو زردآلو رو باهم تا صبح توی يخچال گذاشتم.
بعد بارگذاشتم،سر آخر نوک ق چ زعفران ساییده ریختم توش
نکته:
زیاد هم نزنين که له نشه،زردآلوهاي رسیده و سفت رو انتخاب کنین.
برای زردآلوهاي ريزمیشه هسته رو گرفت و درسته پخت.
زردآلوهاي نرم واسه مارمالاد عالیه.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده👇
کیک روانی من بااین دستور👇البته بادخل وتصرفاتی که خودم داشتم😉
یک قاشق کاکائوبجای سه قاشق🌹
نصف پیمانه شکرونصف شیره خرما🌹
اردمصرفی نصف گندم کامل ونصف اردسبوسدار🌹
نصف لیوان گلاب ونصف اب به جای یک لیوان اب🌹
به جای وانیل،خلال پوست پرتقال🌹
#کیک_روانی
با کمک و تزیین دخترم🌹
#آشپزی_با_کودک
يک کيک عااالى,آسون,خوشمزه😜
(اسمش روانیه, منم نمیدونم چرا اسمش اینه😁 )
آخه اين کيک چقدرمهربونه!نه تخم مرغ ميخواد,نه شير و ماست نه کره,نه ظرف اضافه کثيف ميکنه,بافتش عاليه,مزش عاليه
آرد يک و نيم ليوان(ليواناى دسته دار فرانسوى که تقريبا معادل يک پيمانه هستن)
,پودر کاکائو سه قاشق غذاخورى,
شکر يک ليوان,
بيکينگ پودر دو قاشق مرباخورى
,نمک نوک قاشق چايخورى,
پودر وانيل نصف قاشق چايخورى
يا وانيل مايع نصف ق غذاخورى,
سرکه سفيد يک قاشق غ,
روغن مايع پنج قاشق غ,
آب يک ليوان.
اول از همه اينکه ميتونيد اين کيک رو داخل همون ظرفى که موادشو مخلوط ميکنيد بپزيد (خيلى تنبلونه و عالى واقعا 😊) پس اگه همچين نيت خيرى داريد 😜داخل ظرف مناسب فر,مثل ظرفهاى مستطيلى پيرکس مواد رو مخلوط کنيد.
قبل از هر کارى ,فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنيد.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنيد و داخل ظرفتون بريزيد.
سه تاحفره توى مواد خشک ايجاد کنيد و مواد مايع رو جداگانه توى حفره ها بريزيد(روغن,آب,سرکه).
تمام مواد و باهم مخلوط و ظرف کيکو داخل فر بگذاريد. حدودا سى و پنج تا چهل و پنج دقيقه.
@sofrebanovanbeheshti
آذوقه زمستون بچه ها😁😁😁
تلاش تابستون مامان😊😊😊
کمپوت گیلاس ،آلبالو، زردالو
برگه سیب، زردآلو، شلیل
لواشک آلو سیاه، آلو طلایی، زردآلو، سیب، شلیل
آلوچه خشک، آلبالو، گیلاس خشک
دلتون نخواد😐
هنوز مرباوشربت آلبالو ورب گوجه نپختم😩هلو هایم تازه رسیدن هنوز خشک نکردم 😶
من انبوه تولید میکنم حسابی تا آخر زمستون داریم الانم چشم غره😡 میرم نمیزارم بخورن تا اول پاییز 😁البته گاهی بچهها تک عملیاتی میزنن
الان که میوه هست اونو بخورن😂
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر با شیر ترشیده😍😉
۴ کیلو شیرمحلی داشتم که ۳ کیلوش مصرف شده بود.
دیشب دیدم حدود یک کیلو مونده گذاشتم جوشید دیدم تیکه تیکه شده توش نمک ریختم و تو صافی ریختم و جسم سنگین گذاشتم تا آبش رفت و پنیرش موند.
جاتون خالی خیلی هم خوشمزه شده😋
هیچوقت شیرترشیده شده رو دورنریزید.
به جای اینکه تو شیرسرکه بزنید واسیدش بالا بره خودبخود ترش شده و کارشما رو راحت کرده.
مزه اش هم عالیه
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
■ مضـــرات #چــــای سیــــاه و سبـــز ■
🔴1⃣بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ #آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به #سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آن ها را از دهانش بیرون می ریزد. (yummy)
🔴2⃣در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آن ها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک #نمی شوند!
🔴3⃣اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار #انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند.
واقعیت آن است که #حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن #مضر است.
🔴4⃣موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی #حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. #فنول چیست؟
فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب این جاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای #اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند!
🔴5⃣مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب #آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به نام تانن است که مزه تلخ چای را ایجاد می کند. تاننها با آهن، ایجاد #رسوب می نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود!!!
🔴6⃣همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام #تانن. این ماده بسیار #مُدِر است و به همین خاطر مایعات بدن را #دفع کرده و پلاسما غلیط می شود.
آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد #زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و #کلیه را به مرور از کار می اندازد!
🔴7⃣گیاه چای دارای ماده ای است به نام #اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه #رسوب کرده و #سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.
🔴8⃣مصرف زیاد چای #دندان ها را لک دار و سیاه می کند.
🔴9⃣چای ترشح #اسید معده را تحریک می کند (افزایش می دهد) و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
🔴🔟در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های #قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت #اعتیاد هم ایجاد می کند!
🔴1⃣1⃣به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک #اعصاب و یا #تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد.
🔴2⃣1⃣ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب #سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول ها می شود.
منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود.
⛔البته اینهایی که ذکر شد تنها بخشی از مضررات این دمنوش عامه پسند ست
🤔به نظر شما نذر این دمنوش مضر در لیوانهای یکبار مصرف مضر غیر کاغذی ثوابی هم دارد؟!!!!!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 #دمنوش سالم جایگزین چایِ ناسالم
جوشانده #آویشن
معتدل،بالا برنده فشارخون
تقویت اعصاب،رفع کولیتهای مزمن
شسشو دهنده کلیه،ضدانگل،ضد رطوبت بدن
ضد صفرا،ضد زکام و سرفه و آسم،اشتهاآور،ضدغلظت خون
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 #دمنوش سالم جایگزین چایِ ناسالم
☕️ جوشانده #گل_محمدی، باعث شادابی و کاهش چین و چروک های پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی کبد و کیسه صفرا و تقویت دستگاه گوارش می شود.️
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
حامی ولایت:
چالش #غذای_محلی
#املت_بادمجون 🍆🍅
بادمجون حلقه ای سرخ شده
پیاز حلقه شده
گوجه رنده شده
سیر له شده یک حبه
نمک و فلفل
بادمجونها رو سرخ میکنیم بعد تابه بزرگی را انتخاب میکنیم بعد پیازهای حلقه شده رو کف تابه میچینیم بادمجونها رو روی پیازها میچینیم
بعد گوجه رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و درب تابه رو میزاریم و شعله رو کم میکنیم تا مواد بپزه،
عکس از .
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سبزي يه غذاي سالم و خوشمزه و البته #غذای_بدون_گوشت 😉
سبزی کوکو(شوید ،تره،جعفري،گشنيز)نیم کیلو،
8عددتخم مرغ،
دوعددسيب زمینی کوچیک ويه پیاز رنده شده.
همراه نمک و فلفل سياه و کمی پودر دارچین و زردچوبه.
مخلوط میشن و در روغن سرخ ميشن😋
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏