#کماج👇
یکی از شیرینیهای سنتی کرمان😋
ارد جوانه گندم یک پیمانه
ارد گندم دو پیمانه
مواد میانی، خرما رو با کمی پودر میخک و رازیانه و زیره سبز که همشون اسیاب شدن و مقداری گردوی خرد شده و روغن خوب ورز میدیم تا نرم و لطیف شه
ارد گندم و جوانه گندم و با هم خمیر میکنیم تو سینی فر یا ماهیتابه یه لایه خمیر پهن میکنیم مواد میانی رو میگذاریم کامل رو سطح خمیر بعد یه لایه دیگه خمیر پهن میکنیم روش و میگذاریم با شعله کم تو ماهیتابه تا بپزه زیرش که پخت روبروش میکنیم
تو فر با دمای ۱۸۰ زیرش طلایی شد گریل و روشن میکنیم تاروشم طلایی شه
وقتی از فر دراوردیم کمی خاک قند و پودر پسته میریزیم برای تزیین روش
بهمین سادگی بهمین خوشمزگی😋😋
@sofrebanovanbeheshti
5_6091655203721838649.mp3
2.92M
#سه_شنبه_های_مهدوی
تا کی میخوای گناه کنی رفیق⁉️
😔💔اقا جان ببخش منو...
#استاد_دانشمند
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
چالش سی و یکم #چالش_غذای_ابداعی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 سلام دوستان عزیزم خداقوت دوباره توی گروه #چالش دا
سلام دوستان عزیزم 😁✋
خداقوت😍
این متن رو با دقت بخوانید
نویسنده ی این داستان👇 من نیستم ولی این قصه رو مرتبط با چالش دیدم و اینکه یه زن و یک مادر باید با خلاقیت ِ تمام آشپزی کنه وبا سیاست کار کنه که بچه ها هم اصلا مطلع نشن که چکار کرده که یه غذا به غذای دیگه تبدیل شده و یا از چه موادی استفاده کرده و......
ما مادرها با اعمال مون به فرزندان خودمون اسراف نکردن و مدیریت در منزل رو آموزش میدیم
این چالش هم هدفش عدم اسراف و #خلاقیت هست نه اینکه هر کس غذای ابتکاری انجام میده اوضاع اقتصادی خوبی نداره 😉اینو حواستون باشه 👍
کوتاه سخن اینکه همه از این کارا انجام میدیم ولی لطفا تو گروه بازگو کنیم تا تازه عروس ها یا افرادی که بلد نیستن هم یاد بگیرن😁😁😉
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
بفرمائید اینم یه داستان ِ واقعی ِخوشمزه😋😋
همسرم خیلی بد غذاست. ولی از همون اول مُهر تأیید زد به آشپزی من. تو این سالها هم کم و بیش همه جا از دستپختم تعریف میکرد. فقط گاهی رو بعضی غذاها پیشنهاد میداد یک کم آبدارتر درستشون کنم. با اونکه اصولا غذای خشک رو ترجیح میداد.
بعداز چندسال که جمعه ها خونه پدرشوهر مهمان میشدیم، امسال که مادرشوهرم کمی کسالت داشت ناهار درست میکردم و میرفتیم خونه شون و دور هم بودیم. یک بار که داشتم ناهار رو آماده میکردم همسرم گفت: "میشه یک کم آبکی تر درست کنی خورشت رو؟ آخه مامان اینطوری درست میکرد برامون."
من هم که برام فرقی نداشت به خواسته ش عمل کردم. وقتی ظهر خونه پدرشوهرم داشتم غذا رو گرم میکردم به مادرشوهرم گفتم: "حسین گفت شما این مدلی دوست دارین."
لبخندی به صورت مهربان مادرشوهرم نشست و گفت: "الآن که دو نفر شدیم، مثل قدیما، دیگه آبکی دوست نداریم. این مدل مال زمانی بود که شکم پنج تا بچه قد و نیم قد رو باید با یک حقوق کارمندی پدرشون سیر میکردم."
لبخندش همچنان رو صورتش نشسته بود و ادامه داد. "مادر بودن سخته... مادر که باشی باید مدیر باشی. جوری امورات خونه رو بچرخونی که کسی بهش برنخوره و همه راضی باشن، کاری کنی که همیشه اوضاع مرتب بنظر برسه."
حرفهاش بدجور به دلم نشست و من داشتم فکر میکردم خورشتهای آبکی دوران مجردی همسرم به قدری لذیذ بوده که الآن هم گاهی هوس میکنه و هنوز نمیدونه دلیل آبکی بودن اونها چیه و بهش به چشم نوعی طبخ نگاه میکنه که من اسمش رو گذاشتم " #آشپزی_مادرانه "
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
غیرازسبزی خشک توی خونه دیگه چی میشه خشک کردیاپودرکردواستفاده کرد؟
#پاسخ👇
میتونید بامیه رو خشک کنید،آسیاب کتید،توی سوپ یا هر غذایی که میخواید لعاب بده،یکی دو قاشق بریزید.
تخم کدو رو خشک و اسیاب کنید،در شکم پر و زیتون پرورده....گوجه هارو ورقه و خشک کنید و اسیاب کنید،در غذاها از پودر گوجه استفاده کنید.
انواع میوه های خشک بعنوان چیپس میوه...فلفل دلمه ی قرمزخشک شده وپودرشده،که میشه پاپریکا
،پودر سیرخشک،پودرپیاز خشک و....
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
دوشب پیش برای افطار جاتون خالی پیتزای خونگی درست کردم. مقداری از خمیرش رو کنار گذاشتمکه امتحانی باهاش نون درست کنم.
۴ تا نون کوچیک ازش دراومد.خوشم اومد. خوب شد. ان شاءالله باز هم درست می کنم.
خمیرمایه و شکر و اب ولرم رو هم زدم وگذاشتم ده دقیقه بمونه و پف کنه.
تو ظرفی بزرگ یک عدد تخم مرغ و نمک و روغن رو با همزن دستی مخلوط کردم و ۲ ۳ دقیقه زدم. خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و اردی که سه بار الککرده بودم رو به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم و کم کم اب ولرم اضافه کردم تا این که خمیر یک دست شد و به دست همنچسبید دیگه. ۲ ساعت زیر پارچه گذاشتم تا پف کرد و بعد چونه های کوچیک گرفتم. روی میز کمی ارد پاشیدم و چونه رو پهن کردم و نازکش کردم. وردنه ندارم با دستم زدم تا صاف و نازک شد و بعد گذاشتم توماهی تابه داغ روی شعله کم .
یه طرفش که پخت، اون طرفش رو همگذاشتم پخت و بعد زیر سفره نخی پیچیدم.وقتی کمی خنک شد با سفره گذاشتمداخل پلاستیک.
نونهای مختلفی رو تا حالا پختم ولی اینیکی بیشتر از بقیه شون هم خوبتر شد هم خوشمزه تر
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فوری👇
آرد ۴قاشق غذا خوری
شكر ۴قاشق غذاخوری
پودر كاكائو ۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱عدد
شیر ۳قاشق غذاخوری
روغن ۳ قاشق غذاخوری
بيكينگ پودر ۱قاشق چايخوری
طرز تهيه:
ابتدا وضو میگیریم.و کارخود را با نام خدا آغاز میکنیم.
ذکر گفتن درحین کار فراموش نشود.
سپس آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد.
اکنون تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
سپس شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.
مواد را در قاب،کاسه یا لیوان سرامیکی قرار دهید.
ليوان را به مدت ۱۰ دقيقه با حرارت ۲۰۰درجه در تستر بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از قالب بیرون بزند.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرشین
با
کرم زعفرانی👇
تخم مرغ درشت۲عدد/
آرد۱پیمانه/
شکر۱/۲پیمانه/
مارگارین یا روغن جامد۱۰۰گرم/
عرق بهار نارنج۲غ یا گلاب/
هل۱ق چایخوری/
بیکینگ پودر۱/۲ق چایخوری
کرم👇
شیر۱پیمانه/
نشاسته ذرت۱ق غذاخوری پر/
کره ۱۵ گرم/
شکر۲ق غذاخوری/
زعفران به میزان لازم
شیر و نشاسته را خوب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته مدام همزده تا غلیظ و مثل فرنی شود بعد شکر را اضافه همزده تا حل شود بعد کره وزعفران راریخته همزده تا مواد مثل خامه شود ولرم شدبعد در قیف ریخته و هر مدلی خواستین تزیین کنید
کیک:کره و شکر را با همزن زده تا یکدست شود بعد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده به همراه هل وعرق بهار نارنج و هر کدام را یک دقیقه همزده ومخلوط آرد و بیکینگ پودر را ریخته دورانی همزده قالب را چرب و آرد پاشی و مواد را ریخته در فری که از قبل با درجه۲۰۰ گرم شده به مدت۲۰تا۳۰ دقیقه
البته بسته به دمای فر خودتون حتما چک شود وقتی سرد شد رویش را با کرم تزیین کرده
حتی میتوان این کیک را در قالبهای کاپ کیک هم درست کرد.
نوش جونتون🌸🌼🌸⚘⚘⚘
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🍀شنبلیله و انجیر:
👈برطرف کننده رطوبت و سردی از مفاصل
🔹کاربرد:
۱- درمان #روماتیسم
۲- درمان #ریح_شابکه ( دردی که تمام مفاصل بدن را درگیر می کند)
۳- و سردی #مفاصل
✍دستور مصرف: دو مشت انجیر خشک و یک کف شنبلیله در آب قرار داده شود و بجوشد، سپس صاف کنید،هر یک روز در میان از آن بنوشید،این دستور برای یک مرحله است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
4_297669198144867072.MP3
805.2K
ترتیل صفحه331
🆔 @sofrebanovanbeheshti
1_38007330.mp3
678.5K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۳۱
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_قابلمه_ای_اسفنجی
#کیک_خامه_ای👇
بار اول بود کیک خامه درست میکردم ..
بافیلینگ خامه و موز
تجربه ی خوبی بود
😘😘من از از روغن زیتون و شکر قهوه ای استفاده کردم خیلی خوشمزه بود
دستور در پست بعد😍😍👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی_قابلمه_ای👇
مواد لازم برای۸ نفر
آرد ۲ پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
روغن ۱/۴ پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
۱- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید
۲- سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم بزنید تا حالت پفکی و پوک پیدا کند وقتی ظرف رو برعکس میکنید نریزه بعد بگذارین یخچال
۳- زرده و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و با همزن بزنید تا حالت کرم رنگ و کشدار پیدا کند
۴- روغن رو به مخلوط زرده اضافه کنین و دوباره هم بزنین
۵- آب جوش را اضافه کنین زود هم بزنین تا زرده نبنده
۶- آرد و بکینگ پودر رو از قبل سه بار الک کنین و کم کم به مواد اضافه کنین و لیسک یا همزن دستی آروم هم بزنین زیاد هم نزنین پفش میخوابه فقط در حد مخلوط شدن کافیه
۷- مرحله آخر سفیده رو به مواد اضافه کنین و اروم با لیسک هم بزنین
۸- مایه کیک که آماده شد داخل قالب که از قبل چرب کردین بریزین
۹- اگه میخواین تو فر بگذارین تو دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بگذارین
۱۰- اگه میخواین تو قابلمه درست کنین یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون بگیرین و از قبل به مدت بیست دقیقه با شعله خیلی کم گرمش کنین
۱۱- زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارین قالب رو داخل قابلمه بگذارین روی درش دم کنی بگذارین و در قابلمه رو ببندین و بگذارین با همون شعله کم کیک اروم آروم بپزه (شعله گاز مثل زمانی که برنج رو دم میدید به همون اندازه کم باشه)
۱۲- تا نیم ساعت اول اصلا درشو باز نکنین بعد نیم ساعت با خلال چک کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیکتون امادست
۱۳- داخل قابلمه اصلا آب نریزین قابلمه خشک باشه این طوری مزه کیک دقیقا مثل کیک داخل فر هست
۱۴- زمان دقیقی نمیشه برای این کیک داد چون دقیق نمیشه گفت شعله گاز چقدر هست بعضی از کیکها تا دوساعت هم طول میکشه تا بپزه پس همیشه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده هست
@sofrebanovanbeheshti