eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️ حرم امام رضا علیه السلام ✍خوش بسعادتتون دوست بزرگوار ممنونیم که ما رو شریک لحظات قشنگتون قرار میدید 🌷🌷🌷 پیامها و نظرات و پیشنهادات شما انرژی مثبت برای ماست❤️❤️❤️   @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#تلنگر 🔴نامه یک بانو به بانوان عزیزایران به مناسبت روز مرد مهربانوی عزیز سلام! روز مرد نزدیکه.به
😍 پیام یکی از اعضای گل کانال ☝️ ✍ممنون که این مطلب مورد استقبال شما واقع شده 🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪 🙏 سپاس که همراهمون هستید ✅ و خادمین کانال و گروه رو از دعای خیرتون بهره مند میسازید 🤲 انتقادات و پیشنهادات شما سازنده است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[ آشپزی میکنم... با ...💕 و ....💕 قربه الی الله ☘ فی سبیل خِدمَه ...🍃] خانم خونه 🧕قلب تپنده ی منزل❤️ جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز دوشنبہ: ناهار :سـالار زیـنب؛سیـدالشـهدا(درود خدا بر ان ها باد) شـام :زیـنت عبادتــ کنندگـان ؛امام سـجاد(درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای موادش من یه دونه پیاز رو نگینی با سینه مرغ مکعبی ریز شده(میشه مرغ رو آبپز وریش ریش هم کرد) کمی تفت دادم.دوتا فلفل دلمه نگینی ومقداری هم قارچ اضافه کردم جعفری ریز خورد شده هم نداشتم نریختم ولی خوشمزش میکنه..نمک وفلفل واویشن وکمی پودر سیرویه قاشق رب گوجه وهمه رو باهم تفت دادم تاآبش کشیده بشه.گذاستم کنار تاخنک بشه. برای خمیرش یه دونه تخم مرغ وسه قاشق ماست ویه قاشق چ سرخالی نمک و۱/۴پیمانه شیر ولرم ونصفه پیمانه سر خالی روغن رو درظرف باهم مخلوط کردم .دولیوان آرد رو نصفه ق چ بیکینگ پودر رو کم کم به موادم اضافه کردم(ممکنه کمتر یا بیشتر آرد نیاز باشه بستگی به میزان آبخور آردها داره) تاخمیر لطیفی به دست بیاد.اصلا نیاز به ورز نداره همین که خمیر جمع شد کافیه.اگه بیشتر ورز بدین به روغن میفته.یه ربع استراحت دادم.از خمیر اندازه گردو برداشتم وروی سطح کار نشاسته درت الک کردم وباوردنه هر خمیر رو نازک وگرد باز کردم.از مواد یه قاشق کنار خمیرگذاشتم وکمی پنیر پیتزا هم روش ریختم وتازدم خمیر رو روی مواد ودوطرف خمیر رو به وسط تاکردم روی هم وپیچیدم.رومال زرده تخم مرغ وکمی شیر زدم کنجد پاشیدم وگداشتم درفر ۲۰۰درجه به مدت حدود ۳۰تا۴۵ دقیقه.میشه توروغن هم سرخ کرد.فقط لبشو با آب به خمیر بچسبونید تاباز نشه.خوشمزه وترد.ان شالله درست کنید ولذت ببرید. التماس دعای فرج🤲🤲 مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti
بهار: 👇 نشاسته ذرت ۱/۴و1 لیوان آب ۳ لیوان شکر ۲لیوان گلاب نصف لیوان کره 1 قاشق مرباخوری ژلاتین 1 ق غذاخوری ( داخل 3 ق غذاخوری آب سرد حل کرده و روی حرارت بنماری ذوب کنید) نشاسته را داخل آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم . شکر و۳لیوان را هم اضافه میکنیم روی حرارت ملایم گذاشته ده دقیقه که جوشید نشاسته حل شده رامیریزیم کمی که غلیظ شد کره و گلاب و ژلاتین آب شده را بهش اضافه میکنیم . حداقل 45 دقیقه بمونه و غلیظ بشه اگر کمتر از این مدت روی حرارت باشه بوی خامی نشاسته میده . حالا داخل ظرف مورد نظر پلاستیک پهن کرده و روی ان نشاسته ذرت میپاشیم و موادرا ریخته باپشت قاشق صاف کرده ودوباره روی ان نشاسته ذرت میپاشیم حداقل 8 ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید ودرنشاسته ذرت میغلطونیم. نکته:میتونیدازرنگ خوراکی هم استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
طرح هندوانه👇 یه بسته ژله انار را با یک لیوان ونیم آب جوش بن ماری کردم ریختم تو قالب گذاشتم تا نیم بند بشه بعد یه بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش بن ماری کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم ریختم روی ژله انار دوباره گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه درآخرهم ژله سبز رنگ را درست کردم ریختم توقالب @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍥خانم های عزیزم که همیشه مشکل ریش ریش کردن سینه مرغ برای الویه یا هر غذای دیگه ای رو دارین یه روش ساده واستون آوردم ابتدا سینه مرغ رو پخته و بعد با دور کند همزن برقی میتونید کاملا ریش ریش کنید 👌😊 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ✅برای پختن سیب زمینی آب پز، یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارن ✅یک قاشق نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا ترک نخورن ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
یه غذای محلی شمالی که من عاشقشم با این دستور 👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/27879 من هروقت دلمه بادمجون درست میکنم فرداش هم شیش انداز درست میکنم چرا ؟؟؟😉 خب معلومه گوشت های شکم بادمجان ها رو کوچک کوچک میکنم و سرخ میکنم و تبدیل میکنم به غذایی دیگر 😉😉😉 بعضی وقتها هم باهاشون کشک بادمجان درست میکنم😋😋😋😋   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عجب ماهیه این اسفند ماه... 🌷 شهید فضل الله محلاتی🌷 ۱اسفند ماه-اصابت موشک‌ هواپیمای عراقی 🌷 شهید حسن ترک لادانی ۵اسفند ماه_عملیات خیبر 🌷 شهید حمید باکری🌷 ۶اسفندماه_عملیات خیبر 🌷شهید حاج حسین خرازی🌷 ۸اسفند،-عملیات کربلای ۵ 🌷شهید امیر حاج امینی : 🌷 10 اسفند_عملیات کربلای 5 🌷شهید محمد ابراهیم همت : 17 اسفند_عملیات خیبر 🌷 شهید حجت الله رحیمی : 18 اسفند_راهیان نور 🌷 شهید عبدالحسین برونسی : 23 اسفند_عملیات بدر 🌷 شهید عباس کریمی : 🌷 23 اسفند_عملیات کربلای 5 🌷 شهید مهدی باکری :🌷 25 اسفند_عملیات بدر 🌷یوسف سجودی 🌷 اسفند26_ هور عظیم ماهی به رنگ 🌷شـــهدا🌷 اسفند ماه بوی شهادت میدهد... ایکاش.....اللهم ارزقنی.... شهدا نگاهی شادی روح شهدا صلوات 🌷 وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسیدند؛ فرق کریم با جواد در چیست؟ فرمودند؛ از شخص کــریـم همینکہ درخواست ‌کنید بہ شما عنایت میکند. ولے خود بہ‌ دنبال سائل‌‌ میگردد تا بہ او عطا کند... ♥ یا جوادالائمه ادرکنی 🤲   @sofrebanovanbeheshti
👇 دستور کامل در پست بعد😍👌👇 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) آب ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر) آرد سفید تقریبا ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم (تقریبا ۳ تا ۴ لیوان) مواد میانی🔻 ، پودر دارچین ۱ تا ۲ ق م ، پودر هل ۱/۲ ق چ، گلاب ۱ تا ۲ ق غ، خرما هسته گرفته وچرخ شده نیم کیلو، کره ۳۰گرم، طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسه . داخل آب ولرم ۱ ق م شکر رو ریختم و کمی مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . در طرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا به عمل بیاد . این کار به خاطر این هست که از سالم بودن خمیر مایه مطمئن بشیم . توی طرف دیگه تخم مرغ ، کره نرم ، ماست ، شکر رو با هم مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و بعد آرد الک شده رو کم کم و به تدریج ریختم . میزان ارد تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه و بشه با خمیر کار کرد . اما نکته همیشگی ارد زیادی لطافت نون و کلوچه و خمیر رو می گیره پس کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم . خمیر رو من دو سه دقیقه خوب ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم . خمیر که خوب ورز خورد داخل ظرف تمیزی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یکدقیقه ورز دادم . از خمیر چونه هایی برداشتم .اندازه چونه ها دست خودتون هست و هر کدوم رو کمی باز کردم و وسطش مواد میانی قرار دادم و بستم و خوب پیچیدم وگردکردم بعدباچاقوبه شکلای مختلف درآوردم رومال 🔻 برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ به همراه زعفران و ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم و روشون کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم .سینی رو در طبقه وسط دمای ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه من داخل توستردرست کردم ۱۵۰درجه شعله پایین وبالا،۲۵دقیقه تا یه هفته بیرون تازه میمونه و طولانی مدت درفریزرنگهداری کنیدوقبل میل کردن داخل توستریافریاروی بخاری گرم کنین 😋😋😋نوش جان شکیبا @sofrebanovanbeheshti
👇 حبوبات پخته نصف لیوان / بلغور جو و جوپرک جمعا نصف لیوان کمی بیشتر/ سبزی آش نصف لیوان / نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ به همراه نمک.فلفل.زردچوبه پیاز ریزو شلغم ریز به مقدار لازم/ عصاره گوشت ۱عدد تو قابلمه حبوبات ،بلغور جوو جو پرک و پیاز و شلغم را ریخته به همراه آب و عصاره گوشت گذاشته تا پخته و غلیظ شود اواسط پخت بهش نعناداغ، پیازداغ،سردار و سبزی را ریخته وگذاشته جا بیفتد بعد به همراه هر چاشنی که دوست دارید میل کنید بیشتر با آبلیمو یا کشک خورده میشه البته بستگی به ذائقه افراد داره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🔴 درمان 🔹غذاهای سردی بخش نخورید. 🔹مصرف روزانه حداقل 2لیوان با یک قاشق مرباخوری نیم ساعت قبل از ناهار و شام 🔹مصرف روزانه یک لیوان صبح ناشتا 🔹 اسشتمام مداوم و عطر گل محمدی 🔸 قابل توجه هست که دستورات فوق در درمان بسیاری از بیماریهای سرد هستند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺