#کیک_سه_تخم_مرغی
#کیک_شیفون👇
به ازای هر تخم مرغ 👇
55گرم آرد
45گرم شکر
15گرم روغن
12گرم شیر یا آب
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک گرم بکینگ پودر
اول ده دقیقه شکر و وانیل و تخم مرغ و میزنیم بعد شیرو روغن اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن فقط میزنیم
آرد و بیکینگ پودر رو طی سه مرحله با الک اضافه و بالیسک مخلوط میکنیم بعد در قالب هجده میریزم مواد رو چون برای من سه تخم مرغی بود کف قالب و چرب و کاغذ روغنی گذاشتم در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 45تا یکساعت چک کنید چون دمای فرها متفاوته. تزئین با گاناش هست که از شکلات لیمو و خامه استفاده کردم.
گاناش درست کردم با شکلات با طعم لیمو بعد خامه کشی ریختم روی کیک😊
@sofrebanovanbeheshti
#كيك_ماگما👇
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق مرباخوری
پودر كاكائووو 3 ق غذاخوری
آرد 2 ليوان
#محلبی👇
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غذاخوری
آرد 2 ق غذاخوری سر پر
نشاسته 3 ق غذاخوری
وانيل 2 ق مرباخوری
كره 2 ق غذاخوری
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگذاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا وقتي كه از كنار ظرف موادمون شروع به جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميگذاريم كنار تا ولرم بشه گاهی هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر را باهم مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد به تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گذاشته آرد را كه بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائو الك كرده بوديم توي سه مرحله به مايه كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميگذاريم خنك بشه بعد بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از قالب در اورده برش میزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
#نیمه_شیرین_ماه
کیک هایی که باکمک پسرم آماده شدن و رفتن خونه همسایه ها
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
سلام .عید بزرگ نیمه شعبان بر شما مبارک باد .ان شاءالله جشن ظهور امام زمانمان.اینم جشن نیمه شعبان ما که خواهر زادم تزیین کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#روش_فریزکردن_گوجه
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده_خونه_داری☝️
#ایده_جالب_بسته_بندی😊👌
#غذاپختن_باوضو
#به_نیت_نذری_آماده_کن ❤️
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥒سبزیجاتی مثل خیارسبز وگوجه هم بعدشستشو خشکش کنید
⏰تو ظرف درب دار نگهداری کنیدبرای موندگاری بیشتر .
🧻همیشه یک یا دو دستمال برای خشک کردن میوه ها تو کشو آشپزخونه داشته باشید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔸چطوری بوی بد ماهی را از بین ببریم؟
👈کافیه قبل از سرخ کردن ماهی🐟 مقداری آب لیمو🍋 در روغن بریزید تا بوی ماهی رو جذب بکنه و ماهی بو نده.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•`◍⃟🦋🕯°○
°
🌿| لطفا
یهکم درک.. یهکم احترام.. یهکم انتظار!!
🌺 #مهربان_من
🌼 #نوبت_عاشقی_ما
🌸 #نیمه_شعبان
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
اینم از جشن نیمه شعبان ما
کیک 🎂
ژله عمودی از کلیپ کانال با ژله حلال ضامن 😉
کاردستی روی میز و آویزها(رنگ روی پارچه) کارِ دستِ بچه ها 😍
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
عشق من، روی کیک تولدت جایی برای شمع نیست...
....مانده ام هزار و صد و هشتاد و هفتمین شمع را کجا بگذارم؟!؟
در جشن میلادت، عجیب جای خالی ات حس میشود... خدایا بقیه غیبتش را بر ما ببخش...