940948303.mp3
4.04M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء سی ام قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
4_5868592198848610624.mp3
13.99M
#مناجات_سحر
🔴 وداع با ماه رمضان
🔵 ممنونم اگر نروی ..میمیرم اگر بروی..😭😭😭
🎙 #ميرزا_محمدي
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویرانه شود شهر تل آویو بزودی
والله نماند اثر از آل سعودی
با آل علی هر که در افتاد، ور افتاد!
#دشت_برچی
#افغانستان_تسلیت
#مرد_میدان
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الآن
اسرائیل
نیروگاه برق عسقلان آتش گرفت✌️
حاج قاسم زنده است و از عرش فرماندهی میکند
طهرانی مقدم زنده است و از ملکوت گرا میدهد
عماد مغنیه زنده است و بربال ملائک فرمان شلیک میدهد
صیاد زنده است مرصاد رانشان میدهد
و گمان مبرید آنان که در راه خدا کشته می شوند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی میخورند.
خون شهدای مظلوم بساط ظلمشان را برخواهد چید ان شاءالله 🤲🇮🇷🇱🇧🇮🇶
@sofrebanovanbeheshti
#نون_خامه_ای 👇😋😋😋😋
آب نصف پيمانه
شيرنصف پيمانه
كره صبحانه ۵۰گرم
شكريك ق چایخوری
نمك یك چهارم ق چایخوری
آرديك پيمانه
تخم مرغ به دماي محيط رسيد۴ عدد
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل نوک ق مرباخوری
همه ي مواد به جز آرد وتخم مرغ را داخل قابلمه ريخته وروي حرارت ملايم قرار ميدهيم وهم ميزنيم وقتي به درجه جوش رسيد
قابلمه را از حرارت برميداريم وآرد الك شده و بکینگ را به آن اضافه كرده وتند هم ميزنيم از قاشق چوبي استفاده كنيد خيلي بهتر است
وقتي مواد هم خورد دوباره به حرارت منتقل ميكنيم وهم ميزنيم تا خمير جمع شود بستگی به جنس ارد داره ممکنه ۵تا ۱۰ دقیقه طول بکشه تا خمیر مثل حلوا وسط ظرف جمع بشه
بعد میگذاریم یکم از دما بیفته یعنی وقتی دست میزنید به خمیر دست نسوزه
بعد تخم مرغ را دانه دانه اضافه ميكنيم و کمی وانیل هم با تخم مرغ اول میریزیم
تخم مرغ اول ودوم را اضافه كرده
دو تخم مرغ بعد را با احتياط ميريزيم و اگر لازم بود تخم مرغ سوم و بعد برای اضافه کردن تخم مرغ چهارم باید ببینید که خمیرتون به تخم مرغ ۴ نیاز داره یا نه حالا از کجا میفهمیم که بازم تخم مرغ لازمه یا نه 🤔🤔🤔🤔
با لیسک مقداری از مواد رو بر میداریم و خالی میکنیم دوباره تو ظرف مواد باید از لیسک به شکل عدد۷ پایین بیاد اگر به این صورت بود نیازی به تخم مرغ ۴ نیست ولی اگر به این شکل نبود تخم مرغ ۴ تو ظرفی جدا میشکنیم اول نصف تخم مرغ رو میریزیم اگر از لیسک به صورتی که گفتم پایین امد که کافیه همون نصفه اگر نه بقیه تخم مرغم اضافه میکنیم
من ۴ تخم مرغ رو استفاده کردم
بد كف قالب را كاغذ انداخته
مواد را داخل قالب قيف ميزنيم
فر را با حرارت ۲۱۰درجه ۱۵ دقیقه قبل گرم ميكنيم
و سيني را با همين حرارت ده دقيقه داخل فر ميگذاريم
به هيچ عنوان در فر را باز نكنيد
بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را به ۱۹۰درجه ميرسانيم
به مدت بيست تا بيست وپنج دقيقه تا زماني كه روي نون خامه اي ها طلايي بشه
نكته مهم 👈🏻در فر را باز نكنيد چون امكان دارد پف نونها بخوابد
بد از پخت نونهاي آماده را در صفحه ي توري قرار ميدهيم تا خنك شود و بعد تهش رو با چاقو یه سوراخ کوچیک میکنیم و خامه فرم گرفته رو با قیف و ماسوره کوچیک داخلش میریزیم اگر ۱ شب تو یخچال بمونه خیلی بهتر هست
این مواد تقریبا ۲۰ تا شیرینی شد
نوش جان 😉رماح
هر کسی از دستور استفاده کرد و راضی بود عنایت کنه فاتحه ای نثار روح رفتگانم
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_تخم_مرغی👇
اول سه لیوان برنج میگذارم خوب بپزه اگه برنج از وعده قبل مونده باشه اونم میشه
بعد یه بسته گوشت چرخ کرده وسبزی جعفری خرد شده وپیاز داغ وتخم مرغ ۲تا یا یکی بهش میزنم با نمک وزردچوبه وفلفل پودر سیر هر ادویه ای که دوست دارین بزنین وخوب ورز بدین وبه شکلی که در عکس میبینید درآورید
بعد سرخش کنین بعدش با یه لیوان اب به اندازه ۵تا ۱۰دقیقه بگذارین بپزه
سسش هم رب رو سرخ میکنم بعد یه کم نمک وفلفل میزنم اب میریزم توش میگذارم بجوشه وغلیظ بشه وبهش ابلیمو با شکر میزنیم برای چاشنی کوفته
بعدم سس رو بدین رو کوفته ونوش جان کنین
این میزان برای ۴نفر کافیه
@sofrebanovanbeheshti
#توگی_شیر👇
ارزن پوست گرفته ( مغز ارزن ) به میزان لازم
آب به مقدار حجم ارزن
شیر به میزان لازم
نمک کمی
ارزن پوست گرفته را درون ظرفی مناسب بریزید و به همان اندازه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و آب کاملا جذب ارزن شود. سپس سه برابر حجم آب به ارزن شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم کاملا شیر بجوشد و جذب ارزن شود. در انتها وقتی توگی خوب قوام و لعاب پیدا کرد مقدار بسیار کمی نمک به آن بزنید و با شیره انگور سرو نمائید.
نکات :👇
برای تهیه این خوراک سنتی حتما باید از ارزن پوست گرفته استفاده کنید، زیرا پوست ارزن هضم نمیشود.
این خوراک لذیذ را معمولا با شیره انگور سرو مینمایند، اما اگر شیره انگور نبود میتوانید همانند شیر برنج از شکر استفاده کنید.
توگی بطور سنتی طعم دهنده خاصی ندارد، اما شما بنا به سلیقه خود میتوانید از طعم دهندههایی همانند چوب دارچین، هل یا وانیل برای خوش طعم کردن توگی استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
⛔️ #بہ_خودم_بیایم ⛔️
.
⌛️ #ماه_رمضان تمام شد . . ⌛️😭
.
❗️قرآن هایم رفتند روی طاقچہ تا خاڪ بخورند
.
❗️نماز های اول وقتم ، دوباره چند در میان شدند
.
❗️ذڪر های روی لبم از دلم افتادند
.
❗️دروغ ها و غیبت ها و حتے #روسری ها بہ حالت همیشگے خود برگشتند
.
❗️دوباره شدم همان آدمِ سابق ؛
همان خوب یا بدِ همیشگے !😢
.
⚠️ خودمانیم ؛
گرسنہ ماندن خیلے بهتر از حال الآنمان است 😏
.
پ.ن:
.
🔆خوشا بہ حال آنان کہ فرق رمضان با ماه های دیگرشان فقط #نخوردن است!
.
🔆و خوشا بہ حال آنان کہ همیشہ در قلب خود رمضان دارند.. 😇
.
#خداکند_بہ_خودم_بیایم ! 😔
🔻 بَرنده باش، نه بُرّنده !
نه کسی که امیدِ کسی را می بُرد،
📍نه کسی که برای برون ریزیِ خشم و دردهایش، ارزشِ دیگران را به زیر سوال می گیرد .
📍کسی باش که برای صعود خودش می جنگد، نه سقوطِ آدم ها !
📍کسی که دنبالِ مقصر نمی گردد و شوقِ دیدنِ ایستادگی و موفقیتِ آدم ها را دارد،
📍کسی که برای خوب بودنِ حالِ خودش و خوب بودنِ حالِ دیگران، قدمی بر می دارد .
📍کسی باش که به جای ایستادن و اعتراض به حفره های مسیر؛ حفره ای را پر می کند و به مسیرش ادامه می دهد ...
🔺اگر ادامه دادن و پیروزی سخت شد و تمام جهان، دست از ادامه برداشتند،
تو شهامت داشته باش و خلافِ جریانِ رود شنا کن .
تو دلت را به دریا بزن، وَ برنده باش ...
.
.
#پیشاپیش_عید_فطر_مبارڪ ! ❤️
@sofrebanovanbeheshti
Moghadam.Haftegi.94.04.24.7.mp3
4.76M
وداع با ماه رمضان😔💔✋
جواد مقدم
#ماه_مبارک_رمضان
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میخوام خمیر ژلارد درست کنم رنگ سفید
رنگ خوراکی ندارم چیکار کنم؟
#پاسخ👇
خمیر ژلارد اولش سفیده دیگه مگر اینکه خودتون رنگش کنید البته سفید سفید نیست به شیری میزنه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
با نکتار (آب میوه صنعتی) می شه کیک درست کرد؟ چه کیکی رو می تونم آب میوه بزنم؟
سبزی قرمه رو اول روغن بزنم یا بعد از اینکه آبش تموم شد؟
#پاسخ👇
بله میتونید انواع کیک میوه ای مثل سیب وپرتقال
من اول سبزی رو بدون روغن تفت میدم تاکمی آبش خشک بشه بعد روغن رو میریزم وتفت میدم وهیچ وقت خیلی هم سرخ نمیکنم جون مواد مغذیش از بین میره.
ترکیب روغن جامد ومایع خوشمزش میکنه
@sofrebanovanbeheshti
#نان_شیرمال
#نان_دورنگ
#ایده
#تجربه
خمیر رو به دوقسمت تقسیم کردم وبه یک قسمت یک قاشق پودر کاکائوی الک شده اضافه کردم وکمی ورز دادم .از خمیر ساده وکاکائویی یه گلوله کوچیک کنار هم قرار دادم وبا دست لوله ای شکل دادم .هر دورنگ باهم ترکیب میشن.وحلزونی پیچیدم.مورد پسند وعلاقه بچه ها 😊راستی من این دفعه یه قاشق خامه صبحانه هم توخمیر نونم ریختم که درنهایت نونش خیلی لطیف ونرم شد.یه تجربه دیگه برای نرم شدن نون هم بگم.اگه مثل من خودکفا شدید وخودتون توخونه نون میپزید وممکنه مشکل خشک شدن نون رو داشته باشید(من باتنور گازی میپزم.)توخمیرتون اگه دوسه قاشق غذاخوری خامه صبحانه ونیم کیلو شیر اضافه کنید نوناتون خیلییی نرم وعالی میشن.من برای حدود ۵تا۶کیلو آرد این میزان خامه وشیر استفاده کردم ونتیجه عالی بود😊مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#فطریه ⭕ توجه ⭕ توجه 🔴 عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه عزیزان ✡️ طاعات و عبادات مقبول
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
در مورد فطریه همانطور که اعلام شد
امشب (اگر شب عید بود) عزیرانی که میخوان فطریه هاشون رو طبق آنچه مرجعشون اعلام کرده کارت به کارت کنند
یادشون باشه که از پولشون جدا نکنند
هنگام کارت به کارت نیت کنند و پول رو انتقال بدهند
شماره کارت زیر جهت واریز فطریه هاتون اعلام میشه و ما بدست افراد واجد شرایط میرسونیم
در این شرایط سخت کمک زیادی به نیازمندان خواهد شد
6395_9911_5573_4577
بانک سپه(قوامین سابق)
اعظم رنجبر دیفانی
لطفا بعد از واریز اطلاع بدید👇
@YaSahebazaman110
عزیزان اگر سید هستن حتما اطلاع دهند که چه مقدار فطریه سادات است
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
اجرکم عندالله 🤲