#کیک_فنجونی_سویق👇
سویق ۴قاشق
شیره/سه شیره ۴قاشق
بکینگ پودر ۱ق چایخوری
روغن زیتون/کنجد ۳ق
شیر ۵ق
تخم مرغ ۱عدد
سویق و بکینگ پودر را مخلوط کرده.
بعد شیره اضافه کرده بعد از مخلوط شدن تخم مرغ اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید.
بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و خوب با چنگال همزده تا کاملا یکدست شود.
لیوان ها رو چرب کرده تا نصف لیوان ها مواد ریخته بشه.
لیوان ها رو در قابلمه ای که آب جوشیده قرار داده(آب تا نصف لیوان ها بشه)در ظرف رو با دمکنی بگذارید.
یک ربع زمان پخت و ده دقیقه استراحت سپس از قابلمه در بیارید.
-اگر بوی روغن زیتون دوست نداشتید میتونید از کنجد یا ... استفاده کنید.
من چون برای بچه هام درست کردم هنوز نمیتونن بگن من دوست ندارم😅 از زیتون استفاده کردم.
-میتونین به جای لیوان از هر قالبی استفاده کنید.
من از قالب کیک یزدی استفاده کردم☺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
کلیچه (همون کلوچه ی خودمون که اسمش به عربی این میشه)
.
.
مواد خمیر👇 :
.
آرد سه پیمانه
.
روغن جامد یک پیمانه
.
وانیل یک قاشق غذاخوری
.
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
.
زیره سبز پودر شده و هل پودر شده مقداری(مقدار ان سلیقه ای است)
.
ماست شیرین چند قاشق(ماست دلخواه است.برای نرمتر شدن خمیر.
میتوانیم آنرا حذف کنیم)
.
شیر به مقدار لازم(مقداری که خمیر خوبی به دست آوریم)
.
.
مواد میانی 👇 :
.
خرما بدون هسته
.
کمی روغن
.
گردو خرد شده
.
پودر هل و دارچین و پودر زیره
.
.
ابتدا خمیر را آماده میکنیم.
آرد را الک میکنیم و به آن بیکینگ پودر و هل و زیره را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم و روغن جامد که در حرارت اتاق آب شده و یا کره را اضافه میکنیم.
.
با دست البته با سرانگشتان خوب ورزش میدهیم و حالا شیر را کم کم اضافه میکنیم و ماست را.
تا جایی که خمیر خوب و یکدستی داشته باشیم. این خمیر را با نایلون میپوشانیم و یک ساعت در جای گرم نگه میداریم.
.
مواد میانی را آماده میکنیم. روغن را در تابه میریزیم و خرما را به آن اضافه میکنیم و
خوب هم میزنیم تا خرما له شود.
پودر هل و زیره و دارچین و گردو را به آن اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
.
حالا میتوانیم کلوچه را به شکلهای مختلفی درست کنیم.
این روش خیلی ساده است.
خمیر را مستطیلی باز میکنیم و خرما را به صورت طولی در وسط خمیر قرار میدهیم و خمیر را از دو طرف روی خرما می آوریم.
.
بعد برش میدهیم و روی کلوچه را با کنجد تزیین میکنیم.
البته من اول فرچه را آغشته به تخم مرغ میکنم و روی کلوچه قرار میدهم و سپس کنجد بوداده میپاشم
حالا در فر قرار میدهیم.
ابتدا شعله ی پایین فر.
سپس وقتی پایین کلوچه ها پخت شعله ی بالای فر رو روشن میکنیم که روش هم کمی طلایی بشه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ترشی_ناز_خاتون
بادمجون رو کبابی کردم با دوتا سیر چرخ کردم.
نعنا فلفل سیاه و زردچوبه و نمک ویه گوجه ی رنده شده هم اضافه کردم
.بعد آبغوره ریختم روش..
کمال همنشین دوستان گلی چون شما درمن اثر کرد وباعث شد یه تکونی بخورم.
ممنون از گروه خوبتون😘
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#میرزا_قاسمی 👇
مواد لازم برای دو نفر:
۱-بادمجان کبابی له شده سه عدد متوسط
۲-سیر له شده ۴ تا ۵ حبه
۳-گوجه رنده شده ۲ عدد متوسط
۴-تخم مرغ ۱تا ۲عدد
۵-روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول سیر له شده رو کمی زردچوبه زده وبا کمی روغن سرخ کنید و بهش تخم مرغ بزنید آماده که شد بگذارید کنار.
حالا بادمجونای کبابی رو که پوستشو گرفتید با گوش کوب حسابی له کنید تا یکدست بشه و در ماهیتابه با زردچوبه و روغن تفت بدید تا جایی که کمی رنگ قهوهای بگیره .
بعد گوجه رنده شده رو بهش اضافه کنید در ماهیتابه رو بگذارید تا مخلوط بادمجان و گوجه چند دقیقه بپزه.
وقتی گوجه پخت نمک و فلفلش رو به مقدار لازم بزنید و سیر و تخم مرغ رو که قبلا آماده کرده بودین بهش اضافه کنین.
حالا در تابه رو بگذارین تا کمی با حرارت پایین بمونه بعد از چند دقیقه غذاتون آماده است نوش جان.
نکات مهم در خوشمزه شدن میرزا قاسمی اول زردچوبه است که هم رنگشو وهم طعمشو خوب میکنه.
دوم روغن که اگه کمی زیادتر باشه رو طعم خوبش اثر داره.
خصوصا موقع تفت دادن بادمجان به مقداری بریزین که دیده بشه.
( البته روغن سالم استفاده کنید.) حالا اونایی که دوست دارن با کته و اونایی که دوست دارن با نون میل کنن.
نوش جونتون😋😋😋😋😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پودر_لبو
لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود
سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .
ولی من چون اضافی لبو هایم بود که تزیین کردم همینجوری گذاشتم تو سینی بعد گذاشتم رو بخاری تا خشک بشه☺
بهتراز رنگ هایی هست که میگیریم رنگ طبیعی و خوب☺
@sofrebanovanbeheshti
🔵 80 درصد از كودكان ناقص الخلقه جهان و كودكانى كه رشد مغزى، عصبى و جسمى ناقصى دارند، در دوران باردارى مادرانشان درست تغذيه نشدند(1)
🔰مردی به امام صادق (ع )عرض کرد:
👧فرزندان ما وقتی متولد می شوند نقص و ضعف دارند
👈امام فرمود: چرا سویق(گندم و جو) استفاده نمی کنید، زیرا استخوان را تقویت می کند و گوشت می رویاند(2)
📚 1- تربيت ؛ ص39
📚 2-وسائل الشيعة، ج25، ص: 16
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
♦️سویق♦️
🍃 سویق : آرد غلات به همراه سبوسشان که مقداری تفت داده شده اند..
🍨انواع #سویق
🍃🌺 سویق #جو
مقوی است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود . کاهش دهنده قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود .
🍃🌺سویق #جو_شسته : اگر جو را قبل از درست کردن سویق بشویید برای تقویت پا خوب بوده و اگر آن را نشسته سویق کنید برای تقویت دست ها و چشم ها مفید میباشد .
🍃🌺 سویق #گندم
مقوی ، چاق کننده و افزایش دهنده نیروی جنسی است ، بسیار مناسب برای رشد کودکان
🍃🌺 سویق #برنج
برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده روده ها است . برای افرادی که به علت بیماری ، لاغر شده اند بهترین چاق کننده است .
🍃🌺 سویق #عدس
مقوی ، قطع کننده عطش و تقویت کننده معده است . صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند . داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است .
🍃🌺 سویق #سنجد
مقوی ، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده شیر مادر است .
🍃🌺 سویق #سیب
برطرف کننده خون دماغ ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است .
🍃🌺 سویق #نخود
مقوی ، برطرف کننده مشکلات و ضعف کمر ، تقویت کننده نیروی جنسی
🍃🌺 سویق #کامل
مقوی و انرژی زا ، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه سویق ها را شامل شود .
🍃🌺 سویق #کودک
همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت حل شدن در شیر ، مصرف آن در دوران بارداری باعث استحکام استخوان های نوزاد میشود ، مصرف آن در دوران شیر دهی باعث تقویت شیر مادر میشود ، کودک از وقتی که به سن غذا خوردن برسد میتواند از این سویق استفاده کند ، اگر خوردن آن برای کودک سخت باشد میتوان سویق را با شیر مخلوط کرد ولی سویق خالی خواص مخصوص خودش را دارد .
🍃🌺 سویق #چاق_کننده
ترکیبی از سویقهای گندم و سنجد و نخود میباشد و برای افرادی که کم اشتها یا ضعیف هستند ،مناسب است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺