eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🥖🥖 با دستور خانم نتاج از گروه آشپزی کدبانو (درسروش)❤ اول یه لیوان شیر گرم رو با یه ق شکر و یه ق خمیر مایه قاطی کردم و گذاشتم عمل بیاد شش ق کره اب شده ( اب شد شش قاشق باشه ) با یه تخم مرغ و ۴ تا ۶ قاشق شکر قاطی کردم خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم توش و ۴ لیوان آرد رو کم کم قاطی کردم و با دست ده دقیقه ورز دادم یک ساعت و نیم یا ۴۰ دقیقه بود که خمیر ور اومد بعد اون به اندازه نارنگی همه خمیر رو تقسیم کردم و ده دقیقه استراحت دادم و رومال تخم مرغ و زعفرون زدم گذاشتم تو تنور البته بگم این مقدار نون با سه برابر دستور هست نکته: -خمیر من با ۳لیوان آرد آماده شد. -در فر به مدت حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰درجه گذاشتم وحدود ۲دقیقه گریل زدم -چون بوی زحم تخم مرغ رو دوست ندارم؛رومال فقط زعفران زدم وکنجد وسیاهدانه پاشیدم -کف سینی رو چرب کردم وکاغذ نگذاشتم توسینی، خیلی خوب جداشد.- -یه کاسه اب گرم گذاشتم توفر، نان‌ها نرم شد حتی تا فرداصبح برای صبحانه هم نرم بود - دو شکل درست کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 شیر ولرم ۱/۳پیمانه/ آب ولرم۱/۳پ/ آرد ۲پ یا لازم/ نمک۱قاشق چایخوری/ روغن مایع۲قاشق غذاخوری/ مایه خمیر۱قاشق مرباخوری/ شکر۱قاشق م مواد میانی به دلخواه/ پنیر پیتزا/ سس کچاپ در ظرفی مایه خمیر. شکرآب را ریخته ۱۰دقیقه بماند عمل بیاید بعد شیر .روغن.را اضافه همزده در آخر آرد را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبد و استراحت داده تا حجیم شود بعد ظرف مورد نظر را چرب و خمیر را پهن کرده سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کرده بعد سس کچاپ روی آن مالیده و پنیر و بعد موادمون را ریخته در آخر هم‌پنیر ریخته در فر از گرم شده با درجه ۱۸۰ تا زمانی که پخته شود من نصف مقدار خمیر را درست کردم این دفعه @sofrebanovanbeheshti
سلام کیک پای نارگیل من با این دستور در کلیپ پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🥥 تخم‌مرغ ۲ عدد شکر ۱۱۰ گرم روغن مایع ۷۰ گرم شیر ۱۷۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم بیکینگ پودر ۱/۵ ق.چ وانیل کمی دمای فر ۱۶۵ و تا زمانی که قسمت رویه طلایی بشه. برای رویه نارگیلی اینارو میخایم : پودر نارگیل ۱۳🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
چکارکنیم که بعداز پخت، پف کیکمون نخوابه؟ اگه تمام نکات رو رعایت کنی و کیک که پخته شد ۵ دقیقه تو فر با در نیمه باز بمونه بعد بیارین بیرون اتفاقی نمیفته. بکینگ پودر زیاد هم نریزید چون باعث میشه پف کاذب داشته باشه.   @sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه شیربادام رو میخواستم؟ مغز بادام رو توی آب بمدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشونید تا پوستش راحت جدا بشه.(بعد از جوشیدن آب رو خالی کنید و آب سرد بگیرید و پوست بگیرید)بعد هم توی آسیاب بسابید و توی پارچ مخلوط کن با مقداری آب میکس کنید.به همین راحتی آماده میشه.   @sofrebanovanbeheshti
برای کوفته حتمابایدنخودخیس کرده باشیم نمیشه از آردنخوداستفاده کرد؟ نه ✋اگر آرد نخود بزنید اصلا کوفته باز نمیشه   @sofrebanovanbeheshti
برای پخت خیلی خوشمزه چه روشی رو پیشنهاد میکنید. یه روز قبل با زعفرون و زردچوبه و زنجبیل و نمک خوب داخل و بیرون مرغ رو مواد بزنید و اجازه بدید استراحت کنه بعد پیاز سرخ کرده با گردو و جعفری و رب انار و زرشک قاطی میکنید داخل شکم مرغ میزنید و میدوزید بعد تو قابلمه پیاز داغ و رب گوجه میریزید و یه کم ادویه و نمک و مرغ رو میزارید یه کم آب هم میریزید با چند تکه هویج و فلفل دلمه میزارید کامل بپزه عالی میشه.   @sofrebanovanbeheshti