#نان🥖🥖
با دستور خانم نتاج از گروه آشپزی کدبانو (درسروش)❤
اول یه لیوان شیر گرم رو با یه ق شکر و یه ق خمیر مایه قاطی کردم و گذاشتم عمل بیاد
شش ق کره اب شده ( اب شد شش قاشق باشه ) با یه تخم مرغ و ۴ تا ۶ قاشق شکر قاطی کردم خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم توش و ۴ لیوان آرد رو کم کم قاطی کردم و با دست ده دقیقه ورز دادم یک ساعت و نیم یا ۴۰ دقیقه بود که خمیر ور اومد بعد اون به اندازه نارنگی همه خمیر رو تقسیم کردم و ده دقیقه استراحت دادم و رومال تخم مرغ و زعفرون زدم گذاشتم تو تنور
البته بگم این مقدار نون با سه برابر دستور هست
نکته:
-خمیر من با ۳لیوان آرد آماده شد.
-در فر به مدت حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰درجه گذاشتم وحدود ۲دقیقه گریل زدم
-چون بوی زحم تخم مرغ رو دوست ندارم؛رومال فقط زعفران زدم وکنجد وسیاهدانه پاشیدم
-کف سینی رو چرب کردم وکاغذ نگذاشتم توسینی، خیلی خوب جداشد.-
-یه کاسه اب گرم گذاشتم توفر، نانها نرم شد حتی تا فرداصبح برای صبحانه هم نرم بود
- دو شکل درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا👇
شیر ولرم ۱/۳پیمانه/
آب ولرم۱/۳پ/
آرد ۲پ یا لازم/
نمک۱قاشق چایخوری/
روغن مایع۲قاشق غذاخوری/
مایه خمیر۱قاشق مرباخوری/
شکر۱قاشق م
مواد میانی به دلخواه/
پنیر پیتزا/
سس کچاپ
در ظرفی مایه خمیر. شکرآب را ریخته ۱۰دقیقه بماند عمل بیاید بعد شیر .روغن.را اضافه همزده در آخر آرد را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبد و استراحت داده تا حجیم شود
بعد ظرف مورد نظر را چرب و خمیر را پهن کرده سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کرده بعد سس کچاپ روی آن مالیده و پنیر و بعد موادمون را ریخته در آخر همپنیر ریخته در فر از گرم شده با درجه ۱۸۰ تا زمانی که پخته شود
من نصف مقدار خمیر را درست کردم این دفعه
@sofrebanovanbeheshti
#پای_نارگیل
سلام کیک پای نارگیل من
با این دستور در کلیپ پست بعدی👇
@sofrebanovanbeheshti
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#پای_نارگیل🍰🥥
تخممرغ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
شیر ۱۷۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۵ ق.چ
وانیل کمی
دمای فر ۱۶۵ و تا زمانی که قسمت رویه طلایی بشه.
برای رویه نارگیلی اینارو میخایم :
پودر نارگیل ۱۳🍰
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک گروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
چکارکنیم که بعداز پخت، پف کیکمون نخوابه؟
#پاسخ
اگه تمام نکات رو رعایت کنی و کیک که پخته شد ۵ دقیقه تو فر با در نیمه باز بمونه بعد بیارین بیرون اتفاقی نمیفته.
بکینگ پودر زیاد هم نریزید چون باعث میشه پف کاذب داشته باشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
طرز تهیه شیربادام رو میخواستم؟
#پاسخ
مغز بادام رو توی آب بمدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشونید تا پوستش راحت جدا بشه.(بعد از جوشیدن آب رو خالی کنید و آب سرد بگیرید و پوست بگیرید)بعد هم توی آسیاب بسابید و توی پارچ مخلوط کن با مقداری آب میکس کنید.به همین راحتی آماده میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای کوفته حتمابایدنخودخیس کرده باشیم نمیشه از آردنخوداستفاده کرد؟
#پاسخ
نه ✋اگر آرد نخود بزنید اصلا کوفته باز نمیشه
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای پخت #مرغ_شکم_پر خیلی خوشمزه چه روشی رو پیشنهاد میکنید.
#پاسخ
یه روز قبل با زعفرون و زردچوبه و زنجبیل و نمک خوب داخل و بیرون مرغ رو مواد بزنید و اجازه بدید استراحت کنه بعد پیاز سرخ کرده با گردو و جعفری و رب انار و زرشک قاطی میکنید داخل شکم مرغ میزنید و میدوزید
بعد تو قابلمه پیاز داغ و رب گوجه میریزید و یه کم ادویه و نمک و مرغ رو میزارید یه کم آب هم میریزید با چند تکه هویج و فلفل دلمه میزارید کامل بپزه عالی میشه.
@sofrebanovanbeheshti