eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
😋👇 پیاز متوسط ۲ عدد سیب زمینی ۲عدد هویج ۱عدد گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم نمک وزردچوبه ب اندازه نیاز رب گوجه ۱/۵ق غذاخوری مرزه وترخون خشک دلخواه آردنان ۲ق غذاخوری یکی از پیازها روریزکرده تفت میدهیم سیب زمینی وهویج رومکعبی خرد کرده اضافه میکنیم کمی تفت داده نمک وزردچوبه ورب رااضافه میکنیم وقتی رب رنگ بازکرد آب به ان اضافه میکنیم حدود ۳ لیوان. درظرفی جداگانه پیازرارنده درشت کرده گوشت چرخکرده رابه آن اضافه میکنیم باکمی زردچوبه ونمک وپودرنان خشک درصورت دلخواه مرزه وترخون خشک کمی به آن اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم وبه اندازه گردو قلقلی میکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم ، یادتون باشه شعله گاززیادنباشه که گوشت هاوانره. این غذا باپلوهم سرومیشه اما ما بانون بیشترمیپسندیم. بپزید وازخوردنش لذت ببرید😋🌻 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته گل 1 استکان شکر(استکان کمر باریک 70 گرم) 1 قاشق مرباخوری کره وانیل شکری به دلخواه(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) مغز گردو به مقدار لازم مواد روی لوکوم: گلبرگهای گل محمدی نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل بعد هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود. مغز گردو خرد شده رو هم اضافه کنید و هم بزنید بعد مواد پخته شده را به صورت گرم داخل قالب بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال بگذارید. وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت بیرون آورید و داخل بشقابی که گلبرگ گل محمدی ریختید بگذارید. تمام قسمتها را در گلبرگها بزنید و به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در گلبرگها بغلطانید. داخل ظرف سرو بگذارید و به دلخواه با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و سرو کنید.😋 شمیم مهر 🌷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 نخودولوبیاچیتی یالوبیاچشم بلبلی عدس ازهرکدام دو ق غذاخوری گذاشتم با آب پخت بعدیک لیوان رشته ریختم . تازمانی که رشته بپزد یک پیازمتوسط روبادو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردم . گشنیزوجعفری وپیازچه خوردشده یک ق غذاخوری، نعناوزردچوبه وفلفل سیاه ونمک ازهرکدام یک ق مرباخوری اضافه کردم واین موادروتوی آش درحال پخت ریختم . یک قاشق غذاخوری رب آلو بخارا هم اضافه کردم. بعدکه رشته پخته شد یک قاشق غذاخوری قرقروت ملس اضافه کردم وشعله روخاموش کردم جای همگی خالی @sofrebanovanbeheshti
👇£ℓɦムℳ,SムŁiɦe: خوشمزه با پف عالی الهام بانو😍😍 تخم مرغ ۴ عدد بزرگ آرد ۲ پیمانه شکر یک و یک سوم پیمانه شیر گرم دو سوم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل نصف ق چای خوری اول آرد و بکینگ پودر را ۳ یا ۴ بار الک کنید و بگذارید کنار بعد زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده ها را کمی بزنید تا پف کنه بعد نصف شکر رو بهش اضافه کنید و با همزن شروع به هم زدن کنید تا جایی که وقتی ظرف برعکس کردیم سفیده نریزه و زرده ها و باقیمانده شکر و وانیل به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کنید و کمی بزنید بعد شیر گرم را اضافه کنید و کمی بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن آرد بعد سفیده را اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن سفیده حالا قالب مورد نظر را چرب فقط کف قالبو چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته و در تستر که از قبل گرم کردم با دمای ۱۵۰به مدت ۴۰ دقیقه بپزید این کیک بافت بسیار لطیف و عالی داره بعد از فر در بیارید و پنج دقیقه صبر کنید تا از داغی بیفته و بعد از قالب در بیارید و بگذارید خنک بشه نکته به جای شیر گرم میتونید آب جوش استفاده کنید توی این کیک از هر مغزی میتونید به اندازه نصف پیمانه استفاده کنید و خوشمزگی کیک و دو برابر می کند @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 #کیک_سبزیجات 🌸 یک کیک بسیار مفید و مغذی که گرسنگی را از بین میبرد و مدت ها انسان را سیر نگه میدارد و می توانید در صبحانه آن را میل کنید این کیک برای مهمونی هاتون خیلی شیک و با کلاسه هزینه این غذا هم تقریبا 5000، الی 6000 تومن بیشتر نشده ◊ مواد لازم : • نخود فرنگی ۱ استکان • تخم مرغ 2 عدد • شیر ۱ استکان • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری • آرد تقریبا 6 قاشق غذا خوری پر • نمک کمی • شوید تازه مقداری • روغن مایع ۱ استکان ذرت پخته شده نصف استکان ◊ طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ها را ریخته  و با میکسر خوب هم می زنیم  سپس روغن مایع وشیر را اضافه میکنیم  ودوباره به هم زدن ادامه می دهیم  نخود فرنگی و ذرت را ریخته سپس شوید ریز شده را می ریزیم و بکینگ پودر و  ۶ قاشق سرپر آرد می ریزیم  دقت کنید که آرد را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم  مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم  رویش را با سیاه دانه  تزیین می کنیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  وقتی از قالب خارج کردیم برش داده و سرو می کنیم 🌸 🍃 میتونید از پنیر پیتزا هم به اندازه نصف استکان استفاده کنید ولی من استفاده نکردم ❌ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
کدو و پیاز و سیر و فلفل دلمه رنده کردم. تخم مرغ و ادویه اضافه کردم ریختم تو تابه. در تابه رو گذاشتم. یک طرفش که سرخ شد برگردوندم دیگه در تابه رو نگذاشتم من اول دوتا تخم مرغ زدم حس کردم کمه یکی دیگه اضافه کردم. فکر کنم برای هر کدو یک تخم مرغ خوب باشه اما بستگی به اندازه کدوهم داره. کلا انسجام کوکو ها به تخم مرغ هست 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_سیب_زمینی سیب زمینی درسته آبپز کردم از وسط دونیم داخلشو خالی کردم و مایه داخلش گوشت چرخ کرده قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز داغ و ادویه بدون رب درست کردم ریختم داخل سیب زمینی ها و پنیر موزارلا ریختم و نیم ساعت در فر گذاشتم و آماده شد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_کیوی کیوی دو عدد آب یک ونیم لیوان پودر ژلاتین یک قاشق شکر میزان لازم ابتدا کیوی هارا خرد کرده و به همراه آب و شکر کمی پخته. بعد پوره کرده و در آخر پودر ژلاتین بن ماری اضافه کرده و در قالب های تک نفره ریخته و در یخچال قرار میدهیم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 توی تابه ،پیاز خرد کرده و با روغن سرخ کنید و نمک و زردچوبه زده و گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت بدید و رب اضافه کرده و کمی آب بهش اضافه کنید و بگذارید کمی گوشت بپزه . تو یک قابلمه آب با کمی روغن و نمک گذاشته تا جوش بیاد بعد ماکارونی رو توش بریزید و ده دقیقه بمونه . طبق نوشته رو ماکارونی . بعد آبکش کرده و ته قابلمه روغن ریخته تا داغ بشه بعد سیب زمینی ورق شده یا نون ریخته و نصف ماکارونی بریزید روش نصف مواد گوشتی که آبش کشیده شده بعد بقیه ماکارونی و درنهایت مواد گوشتی باقیمانده(لایه لایه) میتونید تو مواد گوشتی سیب زمینی نگینی یا قارچ و فلفل دلمه هم بریزید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خوراک_گوشت_قلقلی دستور برای شش نفر دو عدد سیب زمینی بزرگ یک عدد پیاز بزرگ سه عدد هویج دو سه حبه سیر درسته، بدون اینکه خرد بشه چون مزه سیر میگیره اگه خرد بشه مواد قلقلیش هم ... صد گرم گوشت چرخ کرده یک پیاز کوچک یک تخم مرغ کوچک نصف فنجان کوچک آرد نخود چی سبزی معطر خیلی کم نمک و ادویه و زردچوبه من برای ادویه گوشتش یه کوچولو پودر تخم گشنیز البته ریختم و سبزی معطر برای سسش هم چهار قاشق شیره و چهار قاشق سرکه ، اگر شیره ندارید به جاش شکر بریزید اگر می خواید خیلی ملس تر باشه به نسبت سرکه و شیره ش را بیشتر کنید ،من یه مقدار بیشتر ریختم خیلی خوشمزه تر شد شهدش یا همون سسش را داخل گوشتش که قلقلی میخواید بکنید هم یه مقدار کم بریزید خوشمزه تر میشه اول پیاز و سیب زمینی و هویج را خلال کنید و مقداری سرخ کنید ،بعد زردچوبه و دو قاشق رب بزنید و کمی تفت بدید و بعد یک لیوان آب بریزید وقتی جوش اومد گوشت قلقلی را بگذارید داخلش، ولی هم نزنید... وقتی بعد از چند دقیقه گوشتها خودش را گرفت هم بزنید ، توی مدت پخت هم خیلی زیرش را کم بکنید،تا روغن بندازه سسش را هم وسطهای زمان پخت بریزید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 بادمجون روپوست گرفته درشت خوردمیکنیم کمی آب بهش اضافه میکنیم که بپزه. بعد آبش روخالی کرده ۲۰ دقیقه ای تو آبکش میگذاریم بمونه که آبش کامل خالی بشه. پیاز زیادسرخ میکنم بادمجونارو با گوشتکوب له کرده بهش اضافه میکنم وخییلی باحوصله تفت میدم که آبش کشیده بشه وکمی طلایی بشه سیر ونعناداغ وکشکم اضافه میکنم خییلی خوشمزه میشه حتتماامتحان کنید. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_هویج دولیوان آرد _دولیوان شکر _یک لیوان گلاب _یک لیوان روغن نیم کیلوهویج ومقداری زعفران هویج روپوست میگیریم ومیپزیم ورنده یامیکس میکنیم وکنارمیزاریم. شکرو گلاب وروغن وزعفرون روبهش اضافه میکنیم بعد آرد روبدون روغن تفت میدیم درحدی که فقط بوی خامی آرد بره و رنگش عوض نشه. بعدمواد روبه آرد اضافه میکنیم وشعله روکم میکنیم وهم میزنیم تاوقتی حلوا ازظرف جدابشه انوقت دیگه آماده ست نوش جون😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان یک کیلو نخود یک پیمانه پیاز سرخ کرده یک پیمانه کشک  1 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری نعناع داغ یک چهارم پیمانه سیر تازه 2 حبه نمک ، فلفل  و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به میزان لازم برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود. سپس نخودها ی خیس کرده را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم . نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و نخود ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با نعناع داغ ، سیر و کشک به دلخواه تزیین میکنیم. حلیم بادمجان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد شمیم مهر 🌷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 💠 👌علت بیشتر بیماری ها بخاطر غلبه ی یک مزاج در بدن انسان است؛ پس داشتن مزاج متعادل بزرگترین عامل سلامتی است : 1⃣تغذیه: رعایت آداب غذا خوردن و ترک مکروهات و مضرات هم در کیفیت و هم کمیت و اوقات مناسب و ظروف خاص مناسب 👇رعایت تعدیل کنندهای طبع مانند: 1-حجامت عام همراه با رعایت خوراک مخصوص آن 2-مداومت بر سبزیجات در سفره بخصوص برگ چغندر و خرفه و ترب 3-مداومت بر نمک یا سرکه قبل و بعد از غذا 4-مداومت بر عسل طبیعی و خرمای خشک و 21 دانه مویز در ناشتا 5-مداومت بر آب فاتر و شکر سرخ یا قهوه ای طبرزد و روغن زیتون 6-جویدن کندر 7-خوردن سیب رسیده 8-خوردن کاسنی 9-سویق گندم و جو بصورت خشک 10-مداومت بر خوردن بادنجان 11-مسواک با چوب اراک 12-مداومت بر استعمال نوره اسلامی 2⃣پوشش: کلاه یا دستمال بر سر نهادن در فضای باز و جاهایی مانند دستشویی؛ همچنین گشادی لباس و رنگ روشن آن، از شرایط مزاج اعدل است 3⃣خواب: برای مزاج اعدل رعایت خواب قیلوله(بین روز)، خواب اول شب، بیداری سحر و ترک خواب قبل از طلوع و غروب آفتاب شرط است 4⃣طهارت: طهارت دائمی(وضو یا غسل یا تیمم همیشگی) که یکی از دلایل سلامتی و طول عمر علما همین است 5⃣آرامش: برای مزاج اعدل داشتن اعصاب آرام و روان سالم شرط است و این آرامش طبق آیات قرآن با ذکر و یاد خداست پس نمازبخصوص اول وقت و تلاوت قرآن و مانند آن باعث این آرامش و تعادل روحی می شود . 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔶درمان تبخال🔶 ♦️علت تبخال از نگاه طب سنتی یا از سردی (استرس) است و یا از اختلال در سیستم ایمنی بدن است . 🔸عامل بازدارنده و درمان کننده آن حجامت سالانه است. 🔹 حال اگر شخصی مبتلا شد روی محل را ترکیبی از سرکه و عسل بمالد. (روزی ۳ مرتبه) 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
♏️ ✅ شتر: گرم و خشک ✅ گاو: سرد و خشک ✅ گوساله: سرد و تر ✅ گوسفند: گرم و تر ✅ بز: سرد و خشک ✅ مرغ محلی: گرم و تر ✅ خروس: گرم و خشک ✅ جوجه مرغ: گرم وتر ✅ ماهی: سرد و تر ✅ میگو: گرم و تر ✅ اردک: گرم و خشک ✅ غاز: گرم و تر ✅ بوقلمون: گرم و تر ✅ کبک: گرم و تر ✅ بلدرچین: گرم و خشک ✅ قرقاول: گرم وتر ✅ سار: گرم و تر ✅ گنجشک: گرم و خشک ✅ کبوتر: گرم و خشک ✅ آهو: گرم و خشک ✅ سیرابی: سرد و خشک ✅ قلوه: سرد و خشک ✅ جگر سفید: گرم و تر ✅ جگر سیاه: گرم و تر ✅ پاچه: گرم و تر 👈👈 مزاج ادویه جات ✅ آویشن: گرم و خشک ✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک ✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک ✅ برگ_بو: گرم و خشک ✅ پونه کوهی: گرم و خشک ✅ جوز هندی: گرم و خشک ✅ خردل: گرم و خیلی خشک ✅ دارچین: گرم و خشک ✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک ✅ زردچوبه: گرم و خشک ✅ زعفران: گرم و خشک ✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک ✅ زنیان: گرم و خشک ✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک ✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک ✅فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک ✅سماق: سرد و خشک ✅ هل: گرم و خیلی خشک ✅میخک: خیلی گرم و خشک ✅ گلپر: گرم و خشک ✅ سیاهدانه: گرم و خشک ✅ انیسون: گرم و خشک ✅ گلرنگ: گرم وخشک 👈👈 مزاج میوه جات ✅ سیب: گرم و تر ✅ انار: سرد و تر ✅ به: معتدل ✅ گیلاس: گرم و تر ✅ آلبالو: سرد و خشک ✅ آلو: سرد و تر ✅ زردآلو: سرد و تر ✅ گوجه سبز: سرد و خشک ✅ آلو_سیاه: سرد و تر ✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک ✅ ازگیل: سرد و خشک ✅ انجیر: گرم و تر ✅ زیتون: گرم و خشک ✅ زالزالک: سرد و خشک ✅ انگور: گرم و تر ✅ گلابی: گرم و تر ✅ شفتالو: سرد و تر ✅ موز: گرم و خشک ✅ آناناس: گرم و تر ✅ انبه: گرم و خشک ✅ شلیل: سرد و تر ✅ هلو: سرد و تر ✅ خرما: گرم و تر ✅ نارگیل....گرم وخشک 👈 مزاج صيفي جات ✅ خربزه: گرم و تر ✅ هندوانه: سرد و تر ✅ طالبی: گرم و تر ✅ گرمک: سرد و تر ✅ دستنبو: گرم و تر ✅ خیار: سرد و تر ✅ کدوحلوایی: گرم و تر ✅ گوجه فرنگی: سرد و تر ✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک ✅ فلفل_سبز: گرم و خشک ✅ کدو خورشتی: سرد و تر ✅ بادنجان: گرم و خشک 👈👈 مزاج بذرهای ملین ✅ قدومه شیرازی: گرم و تر ✅ تخم_مرو: سرد و تر ✅ خاکشیر: گرم و تر ✅ بارهنگ: سرد و خشک ✅ سرشیر: سرد و تر ✅ اسفرزه: سرد و تر ✅ فرنجمشک: گرم و خشک ✅ تخم_شربتی: گرم و تر ✅ بالنگو: گرم و تر ✅ تخم_ریحان: گرم و تر 👈👈 مزاج سبزیجات ✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅ کلم_برگ: گرم و خشک ✅ گل کلم: گرم و خشک ✅ ریحان: کمی گرم و خشک ✅ جعفری: خیلی گرم و خشک ✅ شنبلیله: گرم و خشک ✅ گشنیز: سرد و خشک ✅ ریواس: سرد و کمی خشک ✅ مارچوبه: گرم و تر ✅ قارچ: سرد و تر ✅ لوبیاسبز: سرد و تر ✅ خرفه: خیلی سرد ✅ تربچه: گرم و خشک ✅ پیازچه: گرم و خشک ✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک ✅ ترخون: خیلی گرم و خشک ✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅ پونه: گرم و خشک ✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅ شوید: گرم و خشک ✅ اسفناج: کمی سرد و تر ✅ کرفس: گرم وخشک ❔❕ مزاج ریشه ها ✅ شلغم: گرم و تر ✅ ترب_سیاه: گرم و خشک ✅ترب_سفید: گرم و خشک ✅پیاز: گرم و خشک ✅سیر: گرم و خشک ✅سیب_زمینی: سرد و تر ✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅هویج فرنگی: گرم و تر ✅زردک: گرم و تر ✅کلم قمری: گرم و تر ✅موسیر: گرم و خشک ✅چغندر: معتدل و کمی گرم 👈👈 مزاج مغزهای گیاهی ✅ بادام_هندی: گرم و خشک ✅ گردو: گرم و خشک ✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر ✅ پسته: گرم و خشک ✅ بادام_زمینی: گرم و تر ✅ بادام_کوهی:گرم و خشک ✅ کنجد: گرم و تر ✅ شاهدانه: گرم و خشک ✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر ✅ تخمه_کدو: سرد و تر ✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر ✅ تخمه_خربزه: گرم و تر ✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک 👈👈 مزاج حبوبات وغلات ✅ نخود: گرم و خشک ✅ لوبیاسفید: کمی گرم و تر ✅ لوبیاچیتی: گرم و تر ✅ لوبیاقرمز: گرم و تر ✅ لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر ✅ عدس: سرد و خشک ✅ دال_عدس: گرم و خشک ✅ گندم: گرم و تر ✅ جو: سرد و تر ✅ جودوسر: مع تدل ✅ ماش:سرد و خشک ✅ لپه: گرم و خشک ✅ برنج: سرد و خشک 👈👈 مزاج لبنیات ✅ ماست: سرد و تر ✅ شیر: کمی سرد و تر ✅ کره: سرد و تر ✅ دوغ: خیلی سرد و تر ✅ سرشیر:.سرد و تر ✅ خامه: سرد و تر ✅ پنیر: سرد و خشک
مهمترین مصلح برنج: خیساندن در آب و نمک, مصرف برنج آبکش همراه با زعفران, زیره و شوید مصلح ماست و دوغ: زنیان, نعنا, فلفل سیاه, آویشن, کاکوتی, پونه و ساه دانه مصلح شیر,کره و خامه: عسل مصلح پنیر: مغز گردو, آویشن, سبزی‌های معطر, سیاه دانه, کنجد, زیره سیاه مصلح سالاد خیار و گوجه و کاهو: هویج+روغن زیتون و ادویه‌های بسیار گرم مانند دارچین, زیره, پونه, نعنا و ... مصلح مرکبات: گلپر, نمک, عسل مصلح عام غذاهای گرم: سکنجبین مصلح عام غذاهای سرد: عسل مصلح گوشت‌های گرم: گشنیز, سماق و مرزه مصلح ماهی: ادویه‌های گرم مانند زنجبیل, روغن زیتون, زیتون, خرما منبع: https://tn.ai/815996 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti