#سوال
با کلم بروکلی چیکار کنم ؟بچه ها دوست ندارن.
بخار پز هم دوست نداریم.
#پاسخ
سالاد درست کنین ،انار و بروکلی رو مخلوط کنین سسی بزنید نمک و فلفل و پونه یه کم آب لیمو خوشمزه میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
می تونیم از لیوان یک بار مصرف کاغذی به جای قالب کاپ کیک استفاده کنیم؟
#پاسخ
بله میشه فقط یک طبقه از طبقه وسط، سینی رو بیارید بالاتر بعد لیوانها رو بزارید. نصف لیوان رو مواد کیک بریزید.
گریل هم نزنید چون لیوانها میسوزه😔
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
من یک قالب میان تهی جنس روحی گرفتم تقریبا نازکه خواستم بپرسم کیک ازش جدا میشه؟
قطر 20 چند تخم مرغیه؟
#پاسخ
نهایتش چهار تخم مرغی هست بانو، و با ارده چرب کنید یا روغن جدا کننده کیک از قالب راحت جدا میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
این لبوها 👆رو زیربخاری خشک کردم چطور پودر کنم؟
#پاسخ
باید خیلی خردتر میکردین چون فوق العاده سفت میشه
حالا شما می تونی با گوشت کوب کمی بکوبی خردتر بشه بعد با آسیاب پودرش کنی.
یا اینکه هر دفعه یه تکه کوچک داخل ظرف قرار میدی بعد خیلیییی کم آب گرم بهش اضافه میکنی رنگ که پس داد استفاده می کنید
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
#آشپزخانه_غذای_سالم
✅ طرز تهیه سس خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی
🔸مواد لازم :
ارده: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
نخود پخته: شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک لیوان
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان
🔹روش تهیه:
تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود.
در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید.
از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد👌
#دوشنبه_غذای_سالم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
1_1505592815.mp3
5.76M
صوت #زیارت_آل_یاسین🎵💚
🎤|استاد فرهمند
#چله_زیارت_آل_یاسین
🔸دهمین روز چله
🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
🔘پایان چله آخر ماه شعبان
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــ✋ــــــــــلام خانم خوشگله 😁
صبحت بخیر و ☀️نیکی
پاشو پاشو 🏃♀بیا ببین امروز چه آرزوهایی برات دارم 🤩
این سه شنبه از ته قلبـــ❤️ــــم برات آرزو می کنم ان شاءالله دنیای بعد از ظهور #مهدیفاطمه (عج) رو به زودی ببینی🤩🤲
برات آرزو میکنم همین امروز یه #خبر_خوب بشنوی ازاونایی که بعدش چشمات قلبی 😍 و ستاره ای🤩 میشه
برات آرزو می کنم امروز یک #معجزه پیش بیاد، از اونا که باورت نمی شه😳 داره اتفاق می افته
برات آرزو می کنم به #هدفی که داری خیلی زود برسی و همه ی مشکلاتت حل شن🤲
برات آرزو می کنم اگه یه مسافر داری خیلی زود بهت زنگ بزنه و بگه می خواد برگرده.✈️🚘🚍
برات آرزو می کنم اگه به چیزی نیاز داری زود به دستت برسه.🎁
برات آرزو می کنم فکرت رها باشه، #آرامش داشته باشی و شبا 🌃 زود خوابت ببره و خواب خوبی داشته باشی🌙
حالا از ته قلبت😉
بلند بگو الهی آمیــــــــــــــــــــن 🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ماست_و_زعفران
چون برای عیادت از پدر شهیدبود نشد از بافتش عکس بگیرم.
طبق دستور خانم رحیمی🌺 گل🌺
که برای امواتشون فاتحه فرستادم
با تزئین کرم طبق دستور خانم رماح
🌺 گل🌺 که برای اموات ایشونم فاتحه فرستادم.
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/46693
#کرم 👇طبق دستور خانم رماح که من یک سوم رو درست کردم.که بازم زیاد میشه
۹۰ گرم آرد را با ۳ پیمانه شیر و ۲۰۰ گرم شکر مخلوط میکنیم میگذاریم روی گاز با شعله کم ودائم هم میزنیم تا جوش بیاد
بعد زیرشو کمتر میکنیم میگذاریم تا غلیظ بشه بعد خاموش میکنیم و۲۵ گرم کره وکمی وانیل اضافه میکنیم
نکته اگه خواستید کرم بیرنگ باشه از آب بجای شیر استفاده کنید واگر نه از همون شیر
میتونید استفاده کنید واینکه باید بگذارید کرم روی حرارت بمونه تا خوب بوی خامی آرد بره امیدوارم درست کنید ونوش جان کنید ولذت ببرید😉
ونیم ساعت میگذاریم تا خنک بشه کرم
بعد بریزید توی قیف و تزیین کنید.
❤️❤️❤️❤️خدا این قناد بانو های گلمون رو سلامتی بده که دستورهای کیکشون عالیه😘😘😘😘
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نخودچی
#شیرینی_عید
شیرینی نخودچی های خوشمزه مون😋😋بااین دستور پختم :
آرد نخودچی۳۰۰گرم/
آرد ۱۰۰گرم/
روغن جامد سفت۲۰۰گرم/
هل۱ چای خوری/
پودرشکر۲۰۰گرم
تخم خرفه.شکلات چیپسی .پسته برای تزیین
روغن. پودرقند را با همزن مخلوط کرده آنقدر زد تا رنگش سفید شود بعد هل را اضافه همزده و آرد را هم اضافه کرده با قاشق خوب مخلوط کرده و در چند مرحله آرد نخودچی را ریخته با دست ورز داده به مدت۲۰دقیقه یا چرخ گوشت دو بار آن را چرخ کرده خمیر را مابین دو پلاستیک پهن کرده به ضخامت یک سانت و قالب زده ودرسینی که کاغذ دارد کنار هم قرار داده رویش را تزیین کرده در فری که ازقبل یه ربع با درجه ۱۸۰یا۳۶۰ گرم کردیم به مدت ۲۰تا۲۵ دقيقه گذاشته تا کمی زیرش تغییر رنگ دهد
بعد حرارت را خاموش کرده حتما حتما ۳تا۴ساعت باید بماند تا کامل سرد شود بعد از سینی جدا کرده و گرنه از هم میپاشد و خرد میشود
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#نان_سیب_زمینی
🌷مواد لازم
ارد ۳ پیمانه و
یک پیمانه سیب زمینی پخته شده و رنده شده
تخم مرغ یک عدد
نمک و یک قاشق مربا خوری مخمر
کره ۵۰گرم
و یک پیمانه شیر ولرم
کنجد یا سیاه دانه برای تزیین
همه مواد رو مخلوط میکنیم و به اندازه یک نارنگی برمی داریم و داخل سینی پهن میکنم و با پودر کنجد تزیین میکنیم و در حرارت ۱۸۰ درجه ودز طبقه وسط می گذاریم و یک نان برشته وعالی بدست می اید 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#کنتاکی👇
#قارچ_سوخاری👇
مرغها رو میپزیم
البته خیلی زیاد پخته نشه .
با نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل دلمه ای و پیاز بعد در آرد معمولی زده و بعد در تخم مرغ و زعفرونی که کمی همزدیم
و سپس در آرد سوخاری (آرد سوخاری هم با نان باگتی که خشک کردیم و پودر کردیم با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز مخلوط کردیم و کمی تفت دادیم) و قارچ رو هم به ترتیب در ارد بعد تخم مرغ و درنهایت ارد سوخاری
و حالا در روغن داغ و فراوان قرارمیدیم تا کامل برشته بشن
قارچها هم به همین روش آماده میشوند
@sofrebanovanbeheshti
#کاپ_کیک
با این دستور👇👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/50626
4_6021370516349127849.mp3
16.54M
قطعه موسیقی #عزیزم_حسین (۲)
خیلی قشنگه👏✅
🎤 باصدای رضا هلالی و محمداسداللهی
گوش کنین 👌 و برا فرشته های
دهه هشتاد، نودی که تو خونه هاتون دارین
پخشش کنین♥️
الهی عاقبت هممون ختم به امام حسین
بشه انشالله…🍃🤲
@sofrebanovanbeheshti