#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳یکی از اعضای گروه
سلام یک تجربه
باقالی ها رو از پوست سبز و قلاف اصلی اش جداکنید بعد روی باقالی ها نمک بریزید بعد از نیم ساعت کمی آب میندازه
با انگشت هُلش بدین
پوستش خیلی راحت قلفتی جدامیشه😄👌
دیگه نیازی به چاقو نیست. و به شکل تصویر ۲ میشه.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
با توجه به کلیپ بالا سه سوته باقالی هاتو پاک کن ☝️
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
🚒اورژانسی
🔺در سرماخوردگی ها بهتر است به جای تزریق پنی سیلین از:
🍵دمنوش گل گاوزبان + گل بنفشه را جایگزین آن کنند.
🔺در آنفلوآنزای ویروسی بهتر است به جای تزریق پنی سیلین از:
🍵دمنوش بومادران + بابونه + گل همیشه بهار استفاده نمایند.
🔺در تب بالای ۳۸ درجه بهتر است به جای پنی سیلین از
🍵 مخلوط فالوده سیب + عرق کاسنی میل نمایند.
#سرماخوردگی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
یه ســــــــــلام پر انرژے به قشنگترین و مهربون ترین خانم دنیا 😍✋
تاریخ 📆عوض شد و یه روزِ تازه اومد 😌
تو چی تغییر کردی یا همون آدم دیروزی؟ ☹️
بعضیا برای تغییر کردن، منتظر شرایط بیرونی هستن😬
اگر شرایط فراهم بود، اونا هم #سبک_زندگی شونو تغییر میدن
ولی اگه شرایط فراهم نبود، برمیگردن به همون سبک قدیم🙄
مثلا خانومی یه مدت میره باشگاه و با یک مربی شروع میکنه به ورزش کردن🤾🤸♀
بعد به هر دلیلی باشگاه تعطیل میشه🔒، اون وقت این خانم ورزش رو میذاره کنار و به سبک قدیمیش برمیگرده🤨😫
خدا توی قرآن در سوره آل عمران آیه ۱۴۴ میفرمایند :
اگه (پیامبراکرم ﷺ) بمیره یا کشته بشه، شما به روش قبلیتون برمیگردید؟ (ایمان و عمل صالح رو ترک میکنید⁉️)🤔
حالا روی صحبت من با شماست ؛خانم عزیز🧕توی سال جدید تغییرات مثبت داشتی ؟ موفق بودی؟
اگر دوست داشتی جوابت رو برام بفرست تا در کانال قرار بدم 😍 آیدی من در اطلاعات کانال هست😉
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_محمدی (دانمارکی) 😋
با این دستور و فیلم آموزشی در پست بعد 🔰
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#شیرینی_گل_محمدی (دانمارکی) 😍
✅مواد لازم:
_خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
_شکر ۱ قاشق غذا خوری
_شیر ولرم نصف لیوان
بذارید کنار تا عمل بیاد
_دو عدد تخم مرغ (یک زرده رو برای رومال نگه دارید)
_شکر یک سوم لیوان
_روغن ۶ قاشق غذاخوری یا ۵۰ گرم کره
_نمک نوک ق چ
_وانیل مقداری
_دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
_آرد ۴ لیوان
برای کرم :
_یک لیوان شیر
_یک سوم لیوان شکر
_۳ قاشق غذاخوری آرد سفید
_ دو قاشق گلاب
-پنجاه گرم کره
_کمی وانیل
برای رومال:
زرده+سه قاشق شیر+ یک قاشق م زعفران
برای شهد اگر عسل ندارید, ترکیب اب شکر زعفران بذارید روی حرارت تا غلیظ بشه.
✅طرز تهیه:
🔴ابتدا خمیر مایه رو با ۱ ق غ شکر و نصف لیوان شیر ولرم تو یه لیوان بریزید، درش رو با کاسه ای بذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بذارید بمونه تا خمیر مایه به عمل بیاد.
.
🔴در ظرفی جداگانه مابقی تخم مرغ شکر، روغن، نمک و وانیل زعفران رو با هم قاطی کنید و خوب هم بزنید.
.
🔴 خمیر مایه رو اضافه و در آخر آرد رو کم کم الک کنید.
🔴خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه خوب ورز بدید بعد یک کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه بذارید و رویش را سلفون و پارچه بکشید و بذارید جای گرم به مدت یک ساعت و نیم تا حجم خمیر دو برابر بشه و پف کنه.
.
🔴بعد از مدت زمان مذکور خمیر را از کاسه در بیارید و پفش رو بگیرید و یه کوچولو ورز بدید سپس خمیر رو مطابق ویدیو پهن کنید از کرم بزنید و سپس رول کنید و برش بزنید. رومال زرده تخم مرغ بزنید و
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده حدودا بیست دقیقه بذارید بپزه
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_سه_آرد_مجلسی
#حلوا
مواد لازم
آرد سفید ا لیوان
آرد برنج ا لیوان
آرد نخودچی ا لیوان
شکر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
کره خرم یا میهن ۲۰۰ گرم
گلاب ۱ لیوان
زعفران ا قاشق چایخوری سر پر
هل ساییده خیلی نرم ۱/۵ قاشق چایخوری
طرز پخت شهد
آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و جوش بیاید
بعد گلاب هل و زعفران را اضافه و پس از یکی دو جوش حرارت را خاموش میکنیم
طرز تهیه حلوا
ابتدا ارد سفید را الک کرده و روی حرارت با شعله متوسط انقدر هم میزنیم تا بوی خامی ارد بره و کمی تغییر رنگ بده بعد آرد برنج الک شده را الک کرده را تف میدهیم و در آخر آرد نخودچی الک شده را تفت میدهیم
نکته: هر کدام از آردها باید ۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدیم اما ارد نخودچی ۱۰ دقیقه
وقتی اردها تفت خورد دوباره همه را الک میکنیم ودر ظرف روی حرارت قرار میدهیم
حالا کره را کم کم اضافه کرده چون ممکنه همش لازم نباشه
و آنقدر هم میزنیم تا رنگ قهوه ای روشن بشه باید خیلی تند تند و سریع هم بزنین که نسوزه بعد شهد ولرم را به اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم که از دیواره ظرف جدا شود و حالت یک تیکه وسط ظرف پیدا کنه
در انتها تابه یا قابلمه رو گهواره ای تکون بدید
نباید بزارین خیلی خشک بشه
حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین کنید
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😊😊
نکته: من از شکر قهوه ایی استفاده کردم پودر هل هم نداشتم هل رو تخم های داخلش آسیاب کردن ریختم بی نظیر بود مزش
@sofrebanovanbeheshti
#کاشت_سبزه_عید
صبا صادقی
کاشت ارزن در میوه کاج🌲
ارزن رو خیس کرده بعد لای دستمال گذاشته کمی ریشه زد توی تمام شیارهای کاج را با ارزن پر کرده بعد هر روز با آب اُپره کرده و در نور قرار داده
در اثر آب دادن شیارهای کاج بسته میشه و بعد سبزه ها از لا به لای شیارها میاد بیرون☺️☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
روانشناسی معنوی خانواده ۱.mp3
10.87M
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
لطفا سر درس نرو !! ✋😳
⭐️نکته طلایی #همسرداری
❤️سلـــــوک خانوادگی👨👩👦👦
🌻فرمایش عجیب آیت الله بهجت ره
به یکی از ملازمین برای رابطه با همسر
👤استاد امیرحسین #دریایی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️ لطفا سر درس نرو !! ✋😳 ⭐️نکته طلایی #همسرداری ❤️سلـــــوک خانوادگی👨👩👦👦 🌻فر
قابل توجه ☝️افرادی که خیــــــــــــــــــــلے کمالگرا هستن و فکر میکنن همیشه با انجام کارهای قشنگ ؛ درجه یک میشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#پلو_لوبیا_چشم_بلبلی
✍مواد لازم:
🥢لوبیا چشم بلبلی150گرم
🥢برنج 4پیمانه
🥢ترکیپ پیاز داغ و پودر دارچین و پودر سیر مقداری
🥢زردچوبه
🥢 شوید خشک یا تازه (من از خشک استفاده کردم)
🥣طرز تهیه:
اول از همه برنج رو پخته و کمی زردچوبه میریزیم و آبکشی میکنیم.
بعد لوبیاهای پخته شده رو هم آبکشی میکنیم.
از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ میکنیم وکمی پودر سیر و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
حالا کف قابلمه رو نون میندازیم(یا هر نوع ته دیگ دیگه ای که دوست داشتید مثل سیب زمینی یا کاهو....)
بعد مانند فیلم یه لایه برنج یه لایه شوید ویه لایه لوبیا و پیاز داغ میریزیم تا آخررررر...
در آخر هم روغن داغ روی برنج میدیم و درش رو دم میکنیم به مدت 35دقیقه.
ما با تن ماهی خوردیم با مرغ و گوشت هم خورده میشه.