「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
صبح یعنے...
طلو؏ِ هزار بارهی
دوســـــــــــ❤️ـــــــــــتـ داشتنت
ســــــــــــــــــــلام خانوم خانما خوشگل خانما✋🧕🏻
صبح زیبای اول شهریور ماه تون بخیر و خوشی بانوجان☀️
وقتی شهریور میشه یعنی تابستون ☀️داره تند و تند میگذره تا به پاییز 🍂برسه
و روز و روزگار سریع میگذره...
فرصت ها مثل ابر در گذر هستن
حواسمون باشه به عمرمون
به اینکه روزهای کودکی دلبندانمون👧👶🧒 یه بار بیشتر نیستن✋
پس بهترین لحظه هارو از باقیمانده تابستون واسشون بسازیم و از کنار هم بودن، لذّت ببریم.🏐🏹🏓🍸🍰🎨🎭🎯
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نان
#نان_آچما(نان ترکی)
صبا صادقی
نان آچما😋😋
با دستور استاد آشنا منیری در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#نان
#نان_آچما(نان ترکی)
ارسالی از صبا صادقی
بهترین رسپی نان اچما بابهترین و مهربون ترین استاد؛استاد منیری پخت شد.
آچما(نان ترکی) با دستور استاد منیری:
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ۳۲۰ گرم
نمک ۱۲ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
مخمر ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
مواد میانی :
دلخواه (سیب زمینی آبپز له شده ، ادویه های طعم دهنده ،پنیر پیتزا)
میکس کردن با خمیرگیر ۲ دقیقه با دور تند ۸ دقیقه با دور تند
با دست ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف ویکدست باشه
استراحت اولیه ۱۰ دقیقه
وزن چانه ۸۰ گرم
استراحت آخر ۲۰ دقیقه در دمای محیط ، روی ان نایلون چرب شده بزارید تاخمیر رطوبت از دست ندهد
بعد از استراحت رومال خمیر رو با تخم مرغ زده کامل یه پنس نمک (و چند قطره زعفرون به دلخواه )رومال میکنیم تو فر از قبل گرم شده که بخار اب داشته باشه قرار میدیم.
فر گازی 200 درجه
فر برقی 170 درجه
توستر 150 الی 160 درجه
به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه
موادمیانی به دلخواه هست ولی اینجا مواد میانی استفاده شده تو این رسپی از این قرار هست :
فیلینگ گوشتی:
یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده رو توی تابه با روغن کم تفت میدیم سبک که شد بهش گوشت چرخ کرده حدود ۱۵۰ گرم رو اضافه میکنیم رنگ گوشت که تغییر کرد نمک فلفل سیاه وزردچوبه میزنیم ، کمی تفت میدهیم نصف قاشق رب گوجه بهش اضافه میکنیم تفت میدهیم ، ۲۰۰ گرم حدود ۵ عدد قارچ نگینی خرد شده و سه تا قاشق فلفل دلمه خرد شده از هر رنگی که دوست داشتین اضافه میکنیم کمی تفت میدیم حرارت خاموش میکنیم وکمی اویشن وپنیر پیتزا به مقدار دلخواه تون بهش اضافه میکنید
برای فیلینگ باید مواد از حرارت افتاده باشه تا باعث شل شدن یا پارگی خمیر نشه..
فیلینگ سیب زمینی :
حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی رو ابپز میکنیم بعد پوست گرفتن وله کردن بهش فلفل سیاه، نمک و سه تا ۴ قاشق جعفری وگشنیز خرد شده و مقدار مناسبی پنیر پیتزا اضافه میکنیم وبرای فیلینگ اماده اس .
استاد منیری
❌ارسال و کپی با ذکر منبع✅
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_قیفی
هرجور حلوایی که درست میکنید رو توی قیف بریزید و با ماسوره ی مناسب داخل نون حلوا بریزید فقط نکتهش اینه که داغ باشه تا خوب دربیاد حتما بعد اینکه توی نون پرشد یه فشار کوچولو بدید و بازم حلوا بریزید تا خودش جدا بشه و شبیه بستنی دربیاد
دستور حلوای سادس فقط نسبت آب و شکر یکی باشه و نصف روغن جامد نصف روغن مایع استفاده بشه استفاده بشه
اگر استفاده کردید یه فاتحه هم برای امواتم بخونید🙃✨
@sofrebanovanbeheshti
#سمبوبه
سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنم بعد پیاز داغ فراوان درست کرده زردچوبه ،فلفل ونمک رو میریزم بعد سیب زمینی رو اضافه کرده و خوب هم میزنم در آخر مقداری تره و جعفری خورد شده با موادم مخلوط کرده و از روی شعله بر میدارم ،بعد هم توی نون لواش یا نون مخصوص سمبوسه میپیچم و در روغن داغ ،سرخ میکنم و همراه سس تند نوش جان ☺
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مراقب چاقی رسانهای باشیم!
⚠️ ممکن است شما از آن خانوادههایی باشید که فرزندانتان ساعتها پای #تلویزیون و #بازیهای_رایانهای مینشینند و حتی غذایشان را هم پای تلویزیون میخورند.
🔻بین مدتزمان تماشای تلویزیون و اضافهوزن کودکان و نوجوانان ارتباط مستقیم وجود دارد.
#سواد_رسانه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
به فطرس برسانید که از جانب ما
اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین🖤
سلام غریب مـدینـه....💔✋
غم میخورم با کفترانی که نداری😭
در حسرت آن آستانی که نداری😭
این شعر جای روضه هایی که نخواندیم
دفتر به جــای سایبانی که نداری😭
رؤیای من , روضه میان "مرقدت" بود
دیگر چه رؤیایی زمانی که نداری😭
یاامام حسن (؏) مددی....✋
ســــــــــلام دوستان عزیزم 🖤عزاداری ها تون قبول🤲🖤
امروز هفتم ماه صفر و به روایتی روز شهادت امام حسن علیه السلام هست💔
اول صبح و سلام به امام حسین؏ و امام حسن ؏ـلیه السلام
و دیگه چی بهتر که با شنیدن
یه روضــــــــ✨ــــــــــــه این لحظات رو بهشتی تر کنیم 😭😭😭
پس بفرمایید روضه🖤🖤🖤
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_روضه_امام_حسن_مجتبی_حاج_منصور_ارضی.mp3
5.87M
#روضه
#شهادتامام_حسن_مجتبی(ع)
سوگند به نام دلربایش
نور است وجود و ابتدایش😭😭
🎤 #حاج_منصورارضی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_انجیر 👇
آرد 👈 ۲لیوان دسته دار
شکر👈 ۱لیوان
تخم مرغ 👈 ۳عدد
انجیر 👈 به مقدارلازم
روغن مایع 👈 دوسوم لیوان
ماست 👈 ۱لیوان
بیکینگ پودر 👈 ۱ق چ پر
وانیل 👈 نوک ق چ
🌺تخم مرغها را باشکرووانیل باهمزن میزنیم تاکش دار وکرم رنگ بشه روغن وماست رااضافه میکنیم آردرا بابیکینگ پودر ازقبل الک کرده داخل مواد ریخته به آرامی اضافه میکنیم 🌺
🌼داخل قالب موردنظر که ازقبل چرب وکاغذروغنی گذاشتیم نصف مایع رامیریزیم وصاف کرده تعدادی ازانجیرهای حلقه ای راروی مواد میگذاریم بقیه مایع رامیریزیم بقیه انجیرها را حلقه کرده روی مواد میگذاریم 🌼
🌹درفر ازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرارداده تابپزد؛نکته ؛ من ازماست کیسه ای استفاده کردم بسیار کیک خوشمزه وپوک هست 🌹
@sofrebanovanbeheshti
#لیمو_عمانی
خانگی👇
لیموها رو خوب شستم روی آنها نمک ریختم وگذاشتم ۴ساعت موند بعد در قابلمه آب ریختم وقتی جوش اومد یک لیوان سرکه ریختم ولیموها را با همون نمک که روشون پاشیدم نیاز به آبکشی نداره ،درون قابلمه سرکه وآب درحال جوش ریختم تا ۳دقیقه بعد آبکش کردم وبا یک خلال چوبی در لیموها یه دونه سوراخ کردم بعد تو سبد پلاستیکی ها پهن کردم ودو سه روز یکبار لیموها زیرورو میکنم تا ۳هفته بیرون باشه بعد میاریم در فضای خونه چند روز بمونه تا خوب خشک بشه بعد در ظرف دربسته نگهداری میکنیم واقعاً عطرش ومزه اش در غذاها عالیه
@sofrebanovanbeheshti
#کالباس_خانگی 🍔🍔
#غذای_نونی
#کالباس_لیوانی
#کالباس👇
کالباس این دفعه مو با این کلیپ 👇درست کردم که خیلی سالم تر از کلیپ های قبلی هست که تا حالا داشتم😁
توی لیوان بدون برخورد با فویل😁😁😁
البته من مواد رو طبق این دستور ریختم👇
پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
زنیان ۱/۴ قاشق چایخوری
میخک یک عدد
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سفید۲ /۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۴قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۴قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد ۷۵ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم(البته من یک مرغ کامل رو چرخ کردم یعنی سینه و ران باهم😁 که وزنش بیشتر شد و مواد همه ادویه ها رو دو برابر کردم)
روغن مایع ۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم (اگر دوست نداشتید استفاده نکنید)
کالباس راحت تر و بدون غذاساز و عکس مرحله مرحله اش هم اگر میخواید روی لینک زیر بزنید👇👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/28993
ان شاءالله درست کنید و یک غذای سالم در کنار عزیزانتون میل کنید😍😋😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
🏴 اجتماع بزرگ اربعینی ها
آیین باشکوه بدرقه زائرین حسینی(ع)
🔹زمان: جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۲۰
🔹 مکان:تهران ؛ میدان بزرگ آزادی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
لوازم ضروری سفر #اربعین ✍به قلم خانم #تقوی_راد 2⃣قسمت دوم 🥜🌰#خوراکی ..البته که به برکت امام حسین
لوازم ضروری سفر #اربعین
✍به قلم خانم #تقوی_راد
3⃣قسمت _سوم
لوازم طبی و بهداشتی
دستمال ( ترجیحا پارچه ای )
#گازطبی برای بانوان
جهت استفاده و عدم نیاز به تعویض و شستشوی لباس زیر
لوازم شخصی مانند شانه ( ترجیحا جنس چوبی که بهداشتی تر از جنس پلاستیک است ) ..مسواک ..عطر طبیعی ( جهت رایحه درمانی خصوصا در جاهای شلوغ و کلافه کننده مانند سر مرز 🤯)
گلاب ترجیحا در ظرف اسپری کوچک هم جهت ضد عفونی و هم جهت رایحه درمانی و تقویت روحیه !!
برای به هوش اوردن غشی و..
#نمک_طبیعی ( جهت میل کردن قبل و بعد غذا ..غرغره صبحگاهی ..احیانا گذاشتن پا در اب نمک و..)
#سرکه_خانگی ( گهگاه اب و سرکه بخورید ..خانمها در یک ظرف اب معدنی کوچک نصف استکان کوچک سرکه انگور خانگی و بقیه اب منزل را بریزند ..پس از طهارت بایک مشت از این اب و سرکه خود را بشویند تا دچار عفونت و خارش و.. نشوند ..👌)
داروی #امامکاظم قبل سفر یک قاشق مرباخوری میل کنید ..دقت کنید قبل و بعدش چیزی نخورید که در محیط گلو بماند و ضد عفونی کند .
در سفر اگر دچار سرماخوردگی و الرژی و.. شدید سه شب هر شب با همان اداب بالا مصرف بفرمایید .
عسل صبح ناشتا برای تقویت معده و بالا بردن ایمنی بدن عالیه
اگر با کمی سیاهدانه هم باشه عالیه
هاضوم ( داروی معده ..ترکیب اویشن و زنیان اسیاب شده با سیاهدانه درسته به مقدار مساوی ) قبل و بعد هر غذا برای کمک به هضم میکند .
همراه هم تا #اربعین ...سفرنامه و.
ما را معرفی کنید🔰
https://eitaa.com/delneveshteh313/11370
ادامه دارد ....
@sofrebanovanbeheshti