eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇🍌🍌🍌: شیر۳لیوان شکر۱لیوان پودرژلاتین۳ق غ موز۲عدد خامه۳ق غ طرزتهیه: پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید. دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید. بعدپودرژلاتین بن‌ماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن. بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال 🍓🍓🍓: شیر۳لیوان شکر۱لیوان(اندازه شیرینی رو تست کنید) پودرژلاتین۳ق غذاخوری توت فرنگی ۱لیوان خامه۳ق غذاخوری به دلخواه طرزتهیه: پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید. دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید. بعدپودرژلاتین بن‌ماری شده که گرم هس به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه باتوت فرنگی وخامه همه روبریزین تومخلوط کن. بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال 🔵من ازدولیوان شیرو۱لیوان آب استفاده کردم 🔵چون شیرمحلی پرچرب داشتم خامه هم نزدم مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
#ژله_سوپرایز 👇 مواد لازم ژله سوپرایز: ژله آلوورا              دوبسته ژله رنگ قرمز  یک بسته شیر                    یک لیوان و نیم طرز تهیه ژله سوپرایز:  ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می آوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار دهید.   حال مابقی ژله الورا را  اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید. و بگذارید تا ژله ببندد. ژله سوپرایز شما اماده هست و زمان سوپرایز کردن رسیده😉😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج چهار پیمانه سینه مرغ بدون استخوان(فیله) و نگینی خردشده یک عدد نخودفرنگی پخته یک پیمانه هویج خلالی ریزشده دو عدد متوسط فلفل دلمه نگینی خردشدایک عدد پیاز دو عدد متوسط نمک و زردچوبه ازهرکدام دوقاشق مرباخوری آویشن ،فلفل و زیره کمی در قابلمه ای برنج را آبکش میکنیم و یا به حالت دمی با کره محلی ولی با آب کمتر میگذاریم بپزه تا دون باشه به اصطلاح به این دلیل که وقتی با مایه مخلوط میشه شفته و بد شکل نشه این نکته رو 👆برای همه پلوهای مخلوط مثل لوبیا پلو عدس پلو و.... رعایت کنید تا غذاظاهری زیبا داشته باشه👌 پیازها رو در تابه کمی با روغن تفت میدیم و هویج ها رو خلالهای نازک برش داده به همراه فلفل دلمه ریز شده اضافه و خوب تفت میدهیم گوشت سینه مرغ راهم نگینی خردکرده و اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و خوب تفت داده و نخودفرنگی پخته را اضافه میکنیم حالا نصف لیوان آب ریخته و اجازه میدیم ده دقیقه با حرارت متوسط و در بسته خوب طعمها یکدست و کاملا نرم وآبش کشیده شود کف قابلمه کمی روغن و ته دیگ موردنظر را گذاشته و برنج که آبکش یا دمی زنده برداشتیم را با این مواد لابلا ریخته و دم میکنیم نووووش جان @sofrebanovanbeheshti
#خوراک_لوبیا_چیتی👇 لوبیا چیتی ۱پیمانه/ هویج خام خردشده۱عدد/ رب گوجه۱قاشق غذاخوری/ نمک فلفل زردچوبه پیاز خام خرد شده۱عدد/ سیب زمینی خام ریز شده ۱عدد کوچک/ قارچ در صورت دلخواه/ بلغور جو ۳قاشق غذاخوری ابتدا ۱۲ساعت لوبیا را خیس کرده هرچند وقت یکبار آبش رو عوض میکنیم. بعد لوبیا چیتی،پیاز،هویج،بلغور ،سیب زمینی ومقداری آب ریخته تا پخته شودوبعد در اوسط پخت روغن،رب گوجه ،زردچوبه،نمک ،فلفل را جدا تفت داده به مواد اضافه کرده گذاشته تا جابیفتد وغلیظ شود. بعد با هر چاشنی که دوست داشتیم مثل آب نارنج یا آبلیمو میل کرده. چون دختر من کمی آبدار غذا را دوست دارد دیگه نگذاشتم کمی غلیظ شود. چون من دیابت دارم سیب زمینی در آن نریختم وبه جایش بلغور اضافه کردم. شنیدم که میگن توی هر غذا وخورشتی که درست میکنید ۲تا قاشق غذاخوری بلغورریخته برای تنظیم قند مناسبه👱♀👧❣❣💛💚 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حدیث 🌸 امیرالمومنین علیه السلام: دست شستن پیش از غذا خوردن و بعد از آن چشم را جلا می دهد. ‌‌سبک درست زندگی کردن 😍 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آداب_غذا_خوردن سبک زندگی اسلامی ❤️ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
شیر دولیوان دسته دارفرانسوی(معادل ۵۰۰ میلی لیتر) پودر کرم کارامل ۱ بسته پودر کافی میکس ۱ بسته پودر ژلاتین ۱ ق غ بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی یک بسته ۱۰۰ گرمی که میشه ۲۰ عدد(آسیاب شده) خامه قنادی ۲ ق غ ابتدا پودر ژلاتین روی شیرسرد میپاشیم ومیگذاریم حالت اسفنجی پیداکنه بعد یکی دودقیقه که حالت اسفنجی پیداکرد پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس اضافه میکنیم ومیگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری) و صبرمیکنیم که پودرژلاتین وبقیه مواد کاملاً حل بشن از روی بخارآب برمیداریم ومیذاریم کنار ومدام هم میزنیم تا از داغی بیفته، بعد خامه رو اضافه میکنیم وباز هم میزنیم همه موادبه بیسکویتهای پودر شده اضافه میکنیم و میریزیم تو مخلوط کن یا غذاساز تا مواد یکدست بشن درصورتی که خامه قنادی در دسترس نبود، میشه از خامه صبحانه همراه مقداری پودر قنداستفاده کرد. @sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت_و_اشترودل_بدون_فر😊 فر دست ساز👇 3عدد تخم مرغ ۱پیمانه شیر ولرم یک سوم پیمانه روغن 3ق س خمیرمایه نوک کارد نمک 6 تا 8پیمانه آرد (حدودا) شایدم بیشتر بخواد. انقدر بریزید تا خمیربدست نچسبه آب ولرم خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد بعد آرد و نمک و بقیه مواد را به خمیر مایه آماده شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست به دست بیاد. دقت کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه حالا خمیر را در ظرفی که چرب شده میگذاریم و روی آن را میپوشاند و به مدت 3ساعت در جای گرمی استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر شود روی سطح کار آرد میپاشیم تکه ای از خمیر برمیداریم خمیر را به قطر نیم سانت پهن میکنیم و بعد مواد میانی که گوشت چرخکرده و سیب زمینی و اگه خواستید قارچ و.... که از قبل پخته و آمادش کردیم میریزید توش و میپیچیدش😊 بعدم گذاشتمش تو فردستی که با دوتا قابلمه درستش کردم😉 مراحل فر دست ساز در عکسها مشخص شده👌 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد:200گرم🌱 شکر:150گرم🌱 روغن:60گرم🌱شیر:100گرم🌱 پوره اسفناج آب گرفته شده خام:100گرم🌱 تخم مرغ2عدد🌱 گلاب:2ق غذاخوری 🌱 پودرهل:1ق چایخوری🌱 بیکینگ پودر2ق چایخوری🌱 ابتداآردو بیکینگ پودر وپودرهل راسه بارالک کنید... پوره اسفناج وگلاب وروغن رادرظرفی جداکاملاباگوشتکوب برقی مخلوط نمایید.. تخم مرغهاووانیل را4دقیقه هم بزنیدتاسبک بشه... شکروشیررااضافه نمایید.. 3دقیقه هم بزنید... پوره اسفناج وروغن رادرحد مخلوط شدن اضافه نموده هم بزنید... آردراکم کم اضافه نموده آرام آرام باپالت اضافه نمایید.... وقتی مایع یکدست شدآن رادرقالب چرب شده وآردپاشی شده ریخته ودرفرازقبل گرم شده بمدت40دقیقه بادمای175درجه ریخته ... پس ازاتمام پخت قالب را بمدت15دقیقه درفرخاموش گذاشته ... سپس بروی توری برگردانید.. وبعدازآنکه کیک کاملاسردشدبه ظرف سروانتقال دهید .... وباپاشیدن پودرشکرو ... تزیین نمایید ونوش جان... @sofrebanovanbeheshti
👇 ۱. یک و نیم لیتر شیر پرچرب یا شیر محلی که چربیشو نگرفته باشن ۲. پنج قاشق سرکه ۳. پنج قاشق ماست ۴. یک قاشق تادو قاشق سرخالی نمک شیر را میگذاریم گرم بشه وقتی قشنگ گرم شد مخلوط ماست و سرکه سفیدو یه قاشق نمکو بهش اضافه میکنید و هم میزنید تا ببره و تیکه های پنیر بیاد بالا وقتی آبش جدا شد تو یه پارچه سفید که تو آبکشه همه رو خالی میکنیم و پارچه رو میبندیم روشم یه چیز سنگین میگذاریم تا 45دقیقه بمونه بعد از پارچه برمیداریم دوست دارید تیکه تیکه اش کنید وگرنه درسته بریزید تو همون آبی که ازش در اومده تو آبشم دوباره یک قاشق نمک بزنید میتونید بچشید دوست داشتید نمک بیشتر بزنید. نکته: دریخچال نگه داری کنید تا یه هفته مصرف کنید.😋😋😋 فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان☺️ @sofrebanovanbeheshti
#نون_خلفاکشتا🍞👇 آرد برنج دو پیمانه پوره کدو یک پیمانه کشتا دانه یا دانه شنبلیله آسیاب شده چهارقاشق غذا خوری سر پر نمک یک ق غ شکر دو ق غذاخوری همه مواد رامخلوط میکنیم قشنگ ورز میدیم یک شب در یخچال بمونه روشو با پلاستیک می پوشونیم، بعد از یخچال میاریم بیرون قشنگ ورز میدیم، به اندازه یک گلوله کوچیک برمیداریم تو دست گرد میکنیم بعد تو سینی که کف سینی آرد برنج پاشیدیم پهن میکنیم، به اندازه کمج یا ماهیتابه که میخوایم روش بپزیم گلوله رو پهن میکنیم، بعد رو گمج گرم شده میگذاریم قسمت آردیش باید سمت ما باشه، وقتی یه روش یکم پخت بر میگردونیم طرف دیگشم بپزه، بعد یکم از گمج کج میکنیم تا پف کنه بعد در گمج رو میگذاریم روش پفش بخوابه، نون ما حاضره.😍 من پشت ماهیتابه پختم، چون گمج نداشتم☺️ مراحل پخت را درعکس مشاهده کنید👌👆 نکته: ما پشت گمج و ماهیتابه میپزیم نه توش یه جورایی میشه تنور نونمون، اگه میخواهید پشت ماهیتابه بپزید در دیگ را بگذارید روش تا خشک نشه نونتون. این نون یکم قلق داره دما رو نباید زیاد بگذارید تا نون قشنگ بپزه. فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😋😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد سفید 2 پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم 1_ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود 2_ سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم 3_بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم 4_بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم 5_با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم 6_ در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم... ☝️☝️این دستور اصلیه,خودم وانیل نداشتم و بجاش زعفرون دم کرده و هل ریختم خوبم شد😃 شکرمم,شکر قهوه ای بود.. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۲لیوان آرد، ۱لیوان شیر، ۱لیوان شکر، یک سوم لیوان روغن، ۴تخم مرغ، نصف ق غ بکینگ پودر، نصف ق م وانیل سفیده وزرده روجدامیکنم زرده روبانصف شکرم باهمزن میزنم تاکرم بشه بعدش روغن وبعدشیرواضافه می کنم بعدم وانیل آردوبکینگ پودرم کم کم اضافه میکنم سفیده هاروبانصف دیگه شکرم باهمزن ۵دقیقه میزنم وقتی کف کردوآماده شدبه بقیه موادکم کم اضافه میکنم ودورانی هم میزنم این کاروزیادانجام ندین فقط مخلوط بشه کافیه ، خواستین واسه رنگش یه خورده زعفرون بریزید میریزم توقالب داخل فرازقبل گرم شده تودمای ۱۵۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا۱ساعت حتمادرست کنیدهم پفش خوبه هم خوشمزه س تاحالاکه اصلاخراب نشده همه هم تعریف کردن @sofrebanovanbeheshti
نعنا و جعفری 500 گرم گوشت سردست 500گرم گل کلم 500 گرم پیاز یک عدد آبغوره به میزان لازم نمک و روغن وفلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه خورش کلم (((این خورش مثل خورش کرفس هست ))) گوشت را به قطعات کوچک خورشتی خرد کرده،می شوئیم؛پیازها را نگینی می کنیم و سرخ می کنیم .سپس گوشت ها را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. تا گوشتها پخته شود. نعنا و جعفری را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . تا آب آن گرفته شود گل کلم ها را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را می شوریم و تفت داده شده تا کمی سرخ شوند ،بعد سبزی ها را داخل گوشت می ریزیم. در ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. گل کلم ها رو نیم ساعت آخر اضافه میکنیم آبغوره و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.  یه نکته بگم که اصلا فکر نکنید که گل کلم مزه بدی به خورش میده بلکه با سرخ کردن بوی نامطبوع آن گرفته میشه و خیلی هم خوشمزه است😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 یک ساشه(دوقاشق غذاخوری سرپر)پودر ژلاتین حلال تخم شربتی یک قاشق غذاخوری خاکشیر شسته شده یک قاشق غذاخوری شکر سه قاشق غذاخوری آب دولیوان گلاب کمی پودرژلاتین را به همراه دولیوان آب روی حرارت غیرمستقیم قرار داده و هم میزنیم تا پورژلاتین کاملا حل شود بقیه مواد با هم مخلوط و مایه ژلاتین را اضافه میکنیم حالا در ظرف مخصوص ژله میریزیم وبعداز دوتا سه ساعت که در یخچال قراربگیرد از قالب خارج و آماده سرو است😋 @sofrebanovanbeheshti
🍂 مامان! کنارم باش 🍂 🍃 🍃 🍔 در شهری که همه تک شغلی هستند و خانم ها بيشتر، خانه دار هستند هيچ وقت fast food ها در آنجا رشد نمی کند 🍔 ولی وقتی همه چندشغله هستند و خانم ها همه سر کار هستند خب پيداست که fast food ها مشتری دارد. ✍خانمهای خونه لطفا با عشق❤️آشپزی کنید. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مربای_سیب👇 یک کیلو سیب یک کیلو شکر دوسه قاشق سرکه طبیعی گلاب وانیل زعفرون اب کرده برای من حدودا یک کیلو ودویست سیب بود سیب ها را پوست میگیریم بعد مثل حبه قند خورد میکنیم سیب ها رو با چند قاشق سرکه طبیعی و یه مقدار اب که روی سیب ها رو بگیره میگذاریم رو گاز تا بجوشه و گاز رو کم میکنیم تا سیب ها نرم بشن بعد تویه قابلمه دیگه شکر رو با دو سه لیوان اب و زعفرون و گلاب واگه دوست داشتید مقداری وانیل روی گاز میگذارید تا وقتی که شکر حل بشه بعد سیب ها را داخل آبکش میریزید ابش که خالی شد سیب ها را توی شربت می ریزیم و میزاریم روی گاز تا غلیظ بشه بعدم میگذاریم تا سرد بشه @sofrebanovanbeheshti