#رب_ازگیل_وحشی 🤤
ازگیل ها را شستم و ریختم تو قابلمه و بهش آب اضافه کردم و گذاشتم با شعله ملایم حدود یک ساعت تا پخته بشه و نرم بشه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا بشه مایه صاف شده رو دوباره گذاشتم روی شعله گاز و کمی آب بهش اضافه کردم حدود یک ساعت با شعله ملایم رنگ بگیره و عسلی بشه
@sofrebanovanbeheshti
#رب_انار
ترش و شیرین
شیوه ی پخت هر دومزه یکجور هست.انارهای دون شده رو بدون اضافه کردن آب یکساعتی پختم.بعد عصاره شون رو از آبکش استیل رد کردم.و اون عصاره رو دوباره پختم تا حسابی غلیظ شد و وقتی حباب میزد دیگه آب نداشت.البته اواخر پخت باید زودبه زود با کفگیر چوبی خوب هم زده بشه.
تجربه و نکته ی مهمی که میخوام براتون بگم در مورد تفاوت پختشون هست.
دونه های انارشیرین من تقریبا نصف دونه های ترش بود.هر چند صاف کردنش سخت تره،چون گوشتش سخت تر از هسته ها جدا میشه ولی غلیظ تر بود و تقریبا نصف زمان پخت انار ترش رو داشت.
درحالیکه انارهای ترش راحت تر صاف میشن،دیرتر تبدیل به رب میشن و حجم کمتری رب خالص به ما میدن.
انار ترش حدود۷_۸کیلو بوده و انار شیرین ۴-۵کیلو
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی 🌱⃢🌧
💥 می ترسم آقا تشریف بیارند
و گله کنند ...
📞 تماس تلفنی ضبط شده مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مؤیدی و حجت الاسلام والمسلمین عالی
💥 این مکالمه با رضایت حجت الاسلام والمسلمین عالی منتشر خواهد شد.
بحق زینب الکبری سلام الله علیها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥣
کاربرد قسمت براق و مات #فویل آلومینیومی... مطمئنم که اینو نمیدونستی❗️
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥣
دیگه #لیمو🍋 استفاده شده رو دور ننداز که کلی کاربرد داره❗
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_توبه
☘ #صفحه_201
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام به روی ماه تک تک شما خانمای مهربون 🥰✋
یادتونه یه زمونی تلفن☎️ کم بوﺩ، اما آدمای زیادی بودن که بهشوﻥ زنگ بزنیم و یک دلِ سیر حرﻑ بزنیم؛
اما حالا تلفن ﺯیاده، اما آدماﻯ کمی هستن که دلمان حرفهایشان ﺭا میخواهد ...🤩
یا به اصطلاح دلمون با حرف هاشون گرم میشه و انرژی میگیریم
بیاییم ما خودمون جزء آدمای حال خوب کن باشیم 💪
مثلا با #خودت قرار بذار امروز به چند نفر زنگ بزنی و حالشون رو خوب کنی🤗
خب پس پیش
به ســـــــــــــ🏃♀ـــــــوی #حال_خوب و کارهای حال خوب کن🤩😌
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی
#خمیر_جادویی🔰
۳ لیوان آرد،۳ ق چایخوری مخمر فوری، یک لیوان شیر ولرم، یک ق چ نمک، یک ق شکر، ۱ عدد تخم مرغ، ۶ قاشق روغن مایع.
تخم مرغ ۵ قاشق روغن و یک ق نمک مخلوط کردم از لختگی دربیاد
ارد و مخمر و شکر هم مخلوط کردم
مواد تخم مرغی رو به ارد اضاف کردم
شیر و کم کم به ارد اضافه کردم و ورز دادم
یک قاشق روغن هم از اخر به خمیر زدم تا خمیر جمع بشه و خووووب ورز دادم تا خمیر لطیف بدست اومد
توی کاسه رو چرب کردم خمیر گذاشتم داخلش و روشو پوشوندم تا یه ساعت خمیر ور اومد و پف کرد
پف خمیرو با ورز دادن گرفتم و چونه های کوچیک درست کردم دونه دونه باز کردم و داخلش و با مواد پر کردم یه بیست دقیقه هم اینجوری استراحت کرد داخل سینی بعد رومال زدم ...
مواد داخل پیراشکی:
مرغ اب پز ریش شده، پیاز ، سیب زمینی نگینی، قارچ، فلفل دلمه، سوسیس🤦♀️، زرشک و پنیر پیتزا
(مرغ جدا پختم ریش کردم. داخل ماهیتابه خییلی کم روغن ریختم سیب زمینی نگینی سرخ کردم . پیاز نگینی ریز تفت دادم،قارچ رو اضافه کردم تفت دادم ابش که کشیده شد فلفل دلمه و بعدم سوسیس . زردچوبه نمک فلفل و یه قاشق رب . زرشک و پنیر هم موقع پر کردن رو هرکدوم یه کم ریختم)
رومال:👇
زرده تخم مرغ+زعفرون، کنجد سیاهدانه تخم خرفه
فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه قبل گرم بشه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱_۲دقیقه گریل میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب
صبا صادقی
سینه مرغ خرد شده/فلفل دلمه/نمک.فلفل.زعفران.پودرسیر.کمی زنجبیل/پیاز خلالی شده/کمی آبلیمو/ماست/سس مایونز /گوجه
همه مواد رو با مرغ مخلوط کرده تا مزه دار بشه بعد به سیخ کشیده و کباب کرده
@sofrebanovanbeheshti