「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام به روی ماه تک تک شما خانمای مهربون 🥰✋
یادتونه یه زمونی تلفن☎️ کم بوﺩ، اما آدمای زیادی بودن که بهشوﻥ زنگ بزنیم و یک دلِ سیر حرﻑ بزنیم؛
اما حالا تلفن ﺯیاده، اما آدماﻯ کمی هستن که دلمان حرفهایشان ﺭا میخواهد ...🤩
یا به اصطلاح دلمون با حرف هاشون گرم میشه و انرژی میگیریم
بیاییم ما خودمون جزء آدمای حال خوب کن باشیم 💪
مثلا با #خودت قرار بذار امروز به چند نفر زنگ بزنی و حالشون رو خوب کنی🤗
خب پس پیش
به ســـــــــــــ🏃♀ـــــــوی #حال_خوب و کارهای حال خوب کن🤩😌
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی
#خمیر_جادویی🔰
۳ لیوان آرد،۳ ق چایخوری مخمر فوری، یک لیوان شیر ولرم، یک ق چ نمک، یک ق شکر، ۱ عدد تخم مرغ، ۶ قاشق روغن مایع.
تخم مرغ ۵ قاشق روغن و یک ق نمک مخلوط کردم از لختگی دربیاد
ارد و مخمر و شکر هم مخلوط کردم
مواد تخم مرغی رو به ارد اضاف کردم
شیر و کم کم به ارد اضافه کردم و ورز دادم
یک قاشق روغن هم از اخر به خمیر زدم تا خمیر جمع بشه و خووووب ورز دادم تا خمیر لطیف بدست اومد
توی کاسه رو چرب کردم خمیر گذاشتم داخلش و روشو پوشوندم تا یه ساعت خمیر ور اومد و پف کرد
پف خمیرو با ورز دادن گرفتم و چونه های کوچیک درست کردم دونه دونه باز کردم و داخلش و با مواد پر کردم یه بیست دقیقه هم اینجوری استراحت کرد داخل سینی بعد رومال زدم ...
مواد داخل پیراشکی:
مرغ اب پز ریش شده، پیاز ، سیب زمینی نگینی، قارچ، فلفل دلمه، سوسیس🤦♀️، زرشک و پنیر پیتزا
(مرغ جدا پختم ریش کردم. داخل ماهیتابه خییلی کم روغن ریختم سیب زمینی نگینی سرخ کردم . پیاز نگینی ریز تفت دادم،قارچ رو اضافه کردم تفت دادم ابش که کشیده شد فلفل دلمه و بعدم سوسیس . زردچوبه نمک فلفل و یه قاشق رب . زرشک و پنیر هم موقع پر کردن رو هرکدوم یه کم ریختم)
رومال:👇
زرده تخم مرغ+زعفرون، کنجد سیاهدانه تخم خرفه
فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه قبل گرم بشه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱_۲دقیقه گریل میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 #جهاد_تبیین فلسطینیها در عین جهاد با دشمن
🔸 من هیچ فلسطینی را ندیدم که به یهودی ها فحش دهد
تنها چیزی که فلسطینی ها از آن میترسند خداوند است
🌠 مردمی که در غرب سالها تحت موذیانه ترین اسارتهای فرهنگی راه را گم کردند امروز با دیدن صبرو استقامت فلسطینیها به #اسلام متمایل شدند🤩
🔥صهیونیستهایی که نقشه کشیدند و قرآن سوزی راه انداختند خوب نتیجه تلاشهایشان را ببینند
#بیداری_اسلامی
#فلسطین
#غزه
#طوفان_الأقصى
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
داخل سوپ بازاری چه نوع آبلیمویی میریزن که این قد ترشی داخلش خوش طعمه؟
#پاسخ
اولا حتما آب لیموی تازه بزن.
دوما سوپ که پخت،اجاق رو خاموش کن،بعد آبلیمو رو اضافه کنید.خوش طعم و خوش عطر میشه.نذار بجوشه✋
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
سیب وانار را به چه صورت نگه داریم که مدت طولانی بمونه وخراب نشه؟
بعضیا حتی تا عید نوروز نگه میدارن.
#پاسخ
سیب ها رو دستچین کنید.
کف جا میوه ای یخچال یک پارچه نخی پهن کنید
دونه دونه بچینید کف بعد روش کاغذ بذارین و مجدد روی ردیف اول بچینید.به همین ترتیب تا آخر.
نکته ش این هست که هیچ لکی نداشته باشن
و اینکه هر هفته مثلا جمعه ها به اصطلاح میوه فروش ها سیب ها رو دست بزنید یعنی نگاه کنید که اگر یک دونه ش خراب شده از بقیه سوا بش
من شنیدم اگه انار رو خاک کنید ؛کامل تازه و خوب میمونه.
ما درخت انار داشتیم، انارهایی که چندتا چند تا رو یه شاخه بودن رو با شاخه بدون که از هم جدا بشن از درخت میبریدیم و جای خنک آویزون می کردیم.
اینطوری تا عید که سهله تا سال دیگه که انار ها بیان سالم میموندن.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای روی پیتزا قارچ هارو باید بپزم؟یاروی پیتزا خودش پخته میشه؟
#پاسخ
خودشون روی پیتزا با دمای فر میپزن.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
من پیتزا درست کردم.توی ظرف تستر،ظرف تستر رو چرب کردم ولی نون بهش چسبید،دلیلش چیه؟
و یه لایه زیر مواد(روی نون) پنیرپیتزا زدم لایه هم روی مواد ولی مواد ازهم جدا میشدن
این دلیلش چیه؟
#پاسخ
باید یه سینی روی المنت پایین گذاشته و
روی همون ظرف آب میذاشتید
وخمیرتون اگر سفت تر بود نمیچسبید .
وقتی کامل رنگ بگیره با کاردک فلزی به راحتی جدا میشه.
باید همه ی مواد رو مخلوط کنید و وقتی میریزید با دست آرام داخل خمیر فشار بدید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
رب فلفل دلمه چطوری درست میشه؟
#پاسخ
فلفل دلمه ای قرمز رو بشورید و
هسته هاش رو جدا کنید
با اب بذارین بپزه
بعد با گوشت کوب برقی له ش کنید
و بعد مثل رب گوجه بذارین سفت بشه
حواستون باشه زیاد میپره 🥴
فقط اینکه به اندازه مصرف تون بگذارین داخل یخچال بقیه ش رو فریز کنید چون هرکار کنید کپک میزنه.
اما واقعا عالیه
بسیااار خوش طعم و خوش رنگ مخصوصا واسه مرغ.
@sofrebanovanbeheshti
جشنواره انار و سوغات استانها از ۱۷ تا ۲۶ آبان، از ساعت ۱۲ تا ۲۱ در مجموعه چهلسرای مصلای امام خمینی (ره) در تهران برپا میشود.
لینک خبر🔰
musalla.ir/xw8
انار دونه دونه😍
همیشه باشیم نمونه🤗
@sofrebanovanbeheshti