eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا مواد کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی رو در ظرف های جداگانه آماده میکنیم بعد داخل یک ظرف شیشه ای یا قالب رو چرب میکنیم مواد رو به صورت شطرنجی میریزیم بعد روی مواد هم یک قاشق روغن میریزیم و بعد درون فری که از قبل با دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدیم و اجازه میدیم تا نیم ساعت بمونه و خوب بپزه بعد گریل رو به مدت ۲دقیقه روشن میکنیم که کمی روش طلایی بشه بسیار رژیمی و خوشمزه میشه نوش جان 😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ۴عدد شیر۱پیمانه شکر۱پیمانه روغن۲سوم پیمانه آرد ۲پیمانه بکینگ پودر۲قاشق مربا(من کمتر ریختم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سفیده ها رو جدا میزنیم بقدری که از ظرف برنگرده بعد داخل یخچال میگذاریم زرده و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا سفید و روبانی بشه شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و همزن رو کنار میگذاریم. آرد وبکینگ پودر رو۲بار الک کرده و آروم آروم اضافه میکنیم وبا همزن دستی میزنیم آروم ودر یک جهت. سفیده رو کم کم با لیسک اضافه میکنیم و آروم آروم که‌پفش نخوابه ودر یک جهت میزنیم. قالب رو با فرچه روغن میزنیم وکمی آرد میپاشیم و قالب رو برگردانده و خوب میتکونیم. مواد رو داخل قالب ریخته و بدون این که قالب تکون بخوره ( نباید مثل اسفنجی قالب روکمی به زمین بکوبیم)آروم داخل فر از قبل گرم شده میگذاریم دما و تایم رو با توجه به فرتون انتخاب کنید. من با سولاردوم با دمای ۱۶۰به مدت ۲۰دقیقه پختم. 😊 @sofrebanovanbeheshti
#نون_خامه_ای👇 آب ۱ لیوان آرد ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم نوک انگشت نمک وانیل کمی تخم مرغ ۴ عدد برای کرم داخل : شیر ۵۰۰ میلی لیتر آرد ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان وانیل کمی ۱ لیوان آب و کره را توی قابلمه روی حرارت میجوشانیم بعد آرد و نمک را اضافه میکنیم. ۲ دقیقه هم میزنیم تا پخته بشه. حرارت رو خاموش میکنیم و ۵ دقیقه صبر میکنیم. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و با همزن میزنیم. خمیر چسبناکی به دست میاد . یا با قاشق یا با قیف اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر با فاصله میچینیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و کمی برشته شود. توی این فاصله کرم رو درست میکنیم. شیر و آرد و تخم مرغ و شکر رو مخلوط و روی حرارت میگذاریم و دائم هم میزنیم تا قوام پیدا کنه خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم. نون های آماده شده رو دو نیم کرده و داخلش رو با کرم پر میکنیم. نوش جان @sofrebanovanbeheshti
👇 فیله های مرغ رو به صورت دراز با پهنای دوسانت برش میزنم تو یه ظرف کمی پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، نمک ، ادویه ، فلفل و آبلیمو و هرچیزی که صلاح میدونید میریزیم فیله ها رو داخلش میگذاریم از نیم ساعت تا یک ساعت استراحت میدیم تا خوب مزه دار بشه بعد از یه سمت شروع به رول میکنم تا شبیه یه گل بشه و سیخ چوبی رو از پهلو داخل گل میکنیم و همینطور تااخر بعد سیخ ها رو داخل ماهیتابه میچینیم نصف استکان آب و آب لیموترش میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو خیلی کم میکنیم تا جوجه ها خودش آب بندازه و باآب خودش بپزه وقتی پخت کمی روغن میزنیم میگذاریم دوطرفش سرخ بشه در طول سرخ شدن هم با قلم مو زعفران دمکرده رو روی جوجه ها میمالیم @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد شکر سه چهارم لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران 1 قاشق چایخوری پودر هل مقداری یا عرق هل کمی شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری درصورت تمایل ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم. بعد شکر،گلاب،شیر،بکینگ پودر و زعفران و عرق هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه. (برای رویه ی دیگر درش رو نگذارید). البته میتونید تو ماهیتابه دوطرفه هم درست کنید ولی اگر تو ماهیتابه ریختید اگه دم کنی بگذارید و بگذارید روی شعله پخش کن به مدت حدودا یکساعت و ربع به نظرم بهتر میپزه وپف خوبی میکنه من چون دمکنی نگذاشته بودم و نیم ساعت بیشتر نشد برگردوندم پفش کم بود . میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 1کیلو آردنخوچی 500گرم کره 500گرم پودر قند 1قاشق غذا خوری پودر هل آرد نخودچی رو یک ساعت با شعله کم تفت میدیم کره رو که از قبل آب کردیم داخل آرد میریزیم و بعد پودر قند و پودر هل رو میریزیم و نیم ساعت روی گاز میگذاریم بعد داخلش گردو خورد شده ریختم که به دلخواهه بعد داخل سینی پهن میکنیم و روش خلال پسته میریزیم یا داخل قالبای سیلیکونی میریزیم بعد نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و از قالب در میاریم و یا با چاقو برش میدیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ توصیه های طب اسلامی برای درمان کم خونی 👇 🔺درمانهایی در روایات ذکر شده و یکی از بهترین درمانها گوشت می باشد . گوشت گوسفند ، بخصوص گوشت بریان و بشکل کباب . 🔺 درمان دوم خوردن باقلا . 🔺 درمان دیگر شکر ، البته مراد شکر نی شکر طبیعی است مانند شکر سرخ . 🔺 مصرف زیاد تره ، البته بدون کود و سمپاشی . 🔺 و همچنین مصرف داروی مرکب شش (قرص خون) و داروی خونساز درمان انواع کم خونی میباشد . 🔺 خوردن برگ چغندر ، هلیم گوشت گوسفند با شیر گاو ، خود شیر و لبنیات پرچرب محلی نیز بطور کل برای خون مفید است . 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستی ازم پرسید تو آشپزی ایرانی چقدر از پیاز استفاده می‌کنین؟ گفتم ما اول شروع می‌کنیم پیاز سرخ کردن بعد تصمیم می‌گیریم چی درست کنیم😅 با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 👍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد نان تقریبا 500گرم« ممکنه کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود» مخمر فوری1ق چ نمک1ق چ آب 1,1/2پ روغن مایع4ق غ آب و مخمر باهم مخلوط میکنیم روغن اضافه میکنیم و سپس آردو نمک اضافه میکنیم ورز میدیم، خمیر نرم و لطیفی درست میشه زیاد چسبناک نیست ولی نرمه بعد داخل ظرف تمیزی بگذارین روشو بپوشونید و در محیط آشپزخونه استراحت بدین مدت استراحت بستگی به دمای آشپزخونه داره، تا حجیم و دوبرابر بشه، بعد پف خمیر رو با دست بگیرید خمیر رو روی سطح صاف دو تا سه قسمت کنید به صورت نون بربری شکل بدید و روی سینی فر که آرد پاشیدین منتقل کنید من سبوس ریختم، روش رو دوباره بپوشونید حدود نیم ساعت بمونه، بعد روی نون رومال کنید و با انگشت دست یا دسته قاشق یا هر وسیله دیگه ایی خط بندازیدو کنجد سیاه دانه یا خشخاش بپاشید و در فر از قبل با حرارت 200درجه سانتیگراد گرم شده با فن، به 15تا20دقیقه قرار بدین، وقتی زیرش پخت واسه روش یکم گریل بزنید، از فر بیارین بیرون ممکنه یکم حالت تست داشته باشه، ولی وقتی سرد شد برش زدید داخل پلاستیک بگذارید نرم میشه. _تو فر یه کاسه آب بگذارید. _برای رومال یک ق چایخوری آرد با پنج ق غذاخوری آب مخلوط کنید بگذارید روی حرارت کم به محض غلیظ شدن خاموش کنید بگذارید سردبشه. مخمر فوری نیست باید با آب ولرم و کمی شکر اونو عمل بیارین بعد استفاده کنید. اگه میخواهید نون بوی مخمر نده در جای گرم استراحت ندید در محیط آشپزخونه بگذارین تا آهسته پف کنه. مدت استراحت زیاد نباشه، مخمر زیاد نریزید، اگه مخمر فوری نیاز نیست دمای آب گرم باشه. من روغن دو قاشق زدم زیتون ریختم. @sofrebanovanbeheshti
👇 یک پیمانه لوبیای چشم بلبلی یک پیمانه ماش یک پیمانه بلغور گندم نصف پیمانه خرده برنج معطر میگذاریم بپزه. کدو حلوایی هر چه قدر دوست داری من برای این ظرف دو کیلو ریختم. پوست میکنیم و خرد میکنیم و میشوریم توی یک قابلمه جدا میگذاریم بپزه بعد که خوب پخته شد به بقیه مواد که خوب پخته شده اضافه میکنیمو پیاز داغش میکنیم و نوش جان میکنیم نمک و فلفل و ادویه درآخراضافه شود @sofrebanovanbeheshti
👇 شیر 1پیمانه آرد 1پیمانه تخم مرغ1عدد شکر سه قاشق روغن مایع دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک ق چایخوری نمک یک پنس وانیل کمی اول آردو بکینگ پودرو نمک و الک میکنیم بعد تو ظرفی تخم مرغ و شکر و وانیل و با همزن دستی خوب هم میزنیم سپس شیرو روغن و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم بعد آرد و اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم سپس تابه نچسب داغ میکنیم و با ملاقه از مواد میریزیم توش «بدون چرب کردن» و شعله رو متوسط رو به کم میکنیم اجازه میدیم تا روی سطح پنکیک حباب ایجاد بشه خودش و بگیره برش گردونید واندازه یه دقیقه بگذارید تا اونطرفش هم سرخ بشه به همین سادگی و خوشمزگی. میتوتید تو تابه بزرگتر چندتا رو باهم سرخ کنید من واسه اینکه همه یکسان بشه تو ماهیتابه کوچیک یدونه یدونه پختم، میتونید توش بعضی وقتا موزم برنید یدونه بزرگ، پوره کنید اضافه کنید آخر کار، من واسه اینی که درست کردم نزدم. فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍😍 @sofrebanovanbeheshti
#شیرعسلی👇 شکر ۱/۲ لیوان شیر ۲ لیوان کره ۲۵ گرم طرز تهیه ۱- تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. ۲- شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید. هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید. ۳- شیر باید تبخیر شود اما نجوشد. شما تقریبا نیم ساعت تا 1ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود. ۴- وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود. ۵- در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید. دقت کنید موقع هم زدن زیاد اطراف شکرک زده وارد شیر نشود چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند. اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. حتما سعی کنید از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیرعسلی زود آماده شود. اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
#کیک_شیفون👇
👇 ۶ تا تخم مرغ؛ زرده سفیده جدا شود شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل یک چهارم ق چایخوری اول فرتون رو روشن کنید با دمای‌ ۱۷۵. بعد قالب ۲۵cm رو چرب کنیدبگذارید کنار. قالب گرد 25سانت مناسبه،فقط کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغن بندازید،دیواره ها به هیچ وجه چرب نشه کیکتون رو ردیف وسط فر بگذارید و دمای‌ فر رو ۵ درجه کمتر کنید. سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو توی ظرف استیل بریزید بگذارید کنار. زرده‌ها رو ۲ دقیقه با همزن بزنید ۱ پیمانه از شکر رو آروم آروم بریزید توش و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن رو آروم بریزید در حالی‌ که همچنان هم میزنید. بعد شیر رو آروم بریزید و هم بزنید. یکی‌ دو دور هم بزنید و بگذارید کنار آرد رو با بکینگ پودر دوبار الک کنید و بگذارید کنار. سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی‌ کف کنه. توجه کنید نباید کلا کف کنه، فقط کمی‌ بعد نصف پیمانه شکر رو آروم آروم اضافه کنید در حالی‌ که همچنان با همزن مشغول هم زدن هستید. شکر که تموم شد، دور همزن رو تند کنید و تا حدی بزنید که فرم بگیره و اگه ظرف رو برگردوندید تکون نخوره. دقّت کنید که سفیده رو زیاد تر از این حد نزنید. چون کیکتون خشک می‌شه و از گلو پایین نمیره. حتما این مورد رو تو کیک های اسفنجی رعایت کنید. فکر نکنید اگه بیشتر بزنید کیکتون بیشتر پف می‌کنه. همینکه دیدید فرم گرفت بر عکسش‌ کنید کاسه رو تکون نخورد آمادست همزن رو بگذارید کنار و لیسک یا کفگیر یا قاشق تخته ای رو بردارید و نصف زرده رو از یه گوشه آروم آروم بریزید تو ظرف سفیده و دورانی آروم آروم هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف دیگرو زرده که تموم شد، نصف آرد رو الک کنید روش و باز دورانی هم بزنید. بعد نصف دیگرو آروم از ته دورانی هم بزنید و مایه رو آروم آروم بریزید توی قالب. اگه مشکله گلوله موندن آرد پیش اومد، همون موقع که می‌ریزید توی قالب درست تو دهانه ظرف که داره میریزه بیرون دورانی هم بزنید. چون راحت میتونید ببینید گلوله هارو. بعد از ریختن مایه توی قالب، برای صاف کردن روی مایه به هیچ وجه قالب رو تکون ندید بلکه از همون لیسک استفاده کنید. کلا قالب رو تکون ندید. حباب های هوای توی مایه از بین میره کیکتون پف نمی‌کنه. قالب رو بگذارید توی فر و تا یک ساعت دره فر رو باز نکنید تا بپزه. بعد یه سیخ چوبی توی وسط کیک فرو کنید. اگه چیزی نچسبید کیکتون پخته. اگه چسبید دما رو ۵ درجه بیارید پایین بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگه بپزه و دوباره امتحان کنید. بعد که پخت روی تور سیمی برگردونید و بگذارید سرد شه و هر جور دوست دارید تزیین کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه رنگهای خوراکی: برای داشتن رنگ قرمز یک چغنر تازه سرخرنگ لازم است . آن را خوب می شوییم و پوست می کنیم و بخارپزمی کنیم .گ به دست آمده پس از سرد شدن برای تزیین آماده است .سعی کنید اب کمی در ته ظرف باقی بماند. اگر چند برگ تازه اسفناج را اگر اندکی حرارت دهیم برای کار تزیین و رنگ آمیزی آماده است .آب به دست آمده را از برگ جدا کنید. یک برگ کلم قرمز را در یک ظرف مناسب گذاشته و با ریختن مقدار کمی آب روی آن و حرارت دادن، رنگ بنفش به دست می آید . از یک هویج خوشرنگ با اضافه کردن کمی آب و دادن حرارت و بخار لازم می توان رنگ نارنجی را به دست آورد. نکات مهم و لازم : - می توانیم رنگ را یکجا تهیه کرده و در فریزر برای مواقع لازم نگهداری کنیم اما اگر تازه مصرف شود برای سلامتی بهتر و دارای کیفیت بالاتری است. - می توانیم برای خوش عطرشدن رنگ از اندگی گلاب استفاده کنیم. -اندازه دلخواه خود را  برای تزیین در نظربگیرید و مواظب باشید برای تزئین پلو زیاد آبکی نشود. -سعی کنید رنگها غلیظ باشند تا موجب آب افتادن برنج نشوند. - برای رنگ آمیزی کیک با چند رنگ باید مواد کیک را در مرحله آخربه چند قسمت تقسیم کرد و رنگ را به هرکدام جداگانه اضافه کرد و مخلوط کرد. - البته برای مهارت در این کاربه اندکی زمان نیازاست تا با تجربه و صبرکار بهتر از آب درآید. - در فصل زمستان که شلغم گرم می چسبد و برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است کدبانوی خانه با اندکی هنرمندی و ذوق می تواند این خوراکی مقوی را به مذاق کودکان بدخوراک شیرین وخوشمزه کند. آنهم با رنگ آمیزی شلغم ها با اندکی رنگ چغندر و حتی بعضی خانمها قبل از پخت شلغم آن را با شکل های زیبا برش میدهند و سپس بخارپزمی کنند و پس از پخت سفیدی شلغم را که به شکل گل دراورده اند با سرخی لبو تزیین می کنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali09-18k.mp3
6.3M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_نهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " زیربنای لازم برای عمل به توصیه های اخلاقی خانواده 🏡 " @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti