#آموزش_آنلاین
#نان_شکم_پر
#پرسش_و_پاسخ
🔴سوال:
مگه ننوشته بودید و یک پیمانه شیر، چرا نصفشو ریختید؟
پاسخ:
یک پنجم رو نگه داشتم، چون میزان مایعات درهر خمیر و رطوبت آرد ها متفاوت هستند.
________________________
🔴سوال:
شیر و نوشتن باید داغ باشه ، داغ بودن شیر مانع فعالیت خمیرمایه نمیشه؟ در چه حد داغ باشه (یعنی در حد جوش)؟
پاسخ:
درحد جوش نه. چون ما در این خمیر همه مواد خشک رو همزمان استفاده میکنیم داغی شیر به خمیر مایه ضرر نمیرسونه. چون مستقیم نیست.
________________________
🔴سوال:
از چه نوع آردی می توان استفاده کرد؟ میشه با آرد سبوس دار درست کرد؟
پاسخ:
آرد نان فانتزی، آرد بربری، میشه از آرد مخلوط سبوس دار و فانتزی استفاده کنید.
________________________
🔴سوال:
آردقنادی هم میشه استفاده کرد؟
پاسخ:
آرد قنادی مخصوص شیرینی و کیک هست
میشه مخلوط از دو آرد استفاده کرد تا بافت خوبی داشته باشیم.
________________________
🔴سوال:
این نون توی فر هم میشه پخت؟
پاسخ:
بله
________________________
🔴سوال:
با دست ورز بدیم به دست نمی چسبه؟
پاسخ:
اولش بله
ولی اگه مایعات رو کم کم اضافه کنید که رطوبت کافی رو خمیر برداره بعد از چند دقیقه درست میشه
________________________
🔴سوال:
مواد پیتزا میتونیم بذاریم لای نون؟؟
و اینکه در تنور گازی میشه پخت؟
پاسخ:
ببینید مواد میانی نبايد آب داشته باشه و سفت باشه
اون کار که میشه پیراشکی
این نان با سیب زمینیش شکم پر شده😅
بله داخل تنور هم میشه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری 🇵🇸
حضرت زهرا سلام الله علیها:
جَعَلَ اللَّه الْجِهادَ عِزّاً لِلْاِسْلامِ
خداوند جــــــــــــــــــــهاد را برای عزت اسلام قرار داد
[فرازی از خطبه فدکیه]
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥄
تمیزکردن شیشه های فر توکار اگه کثیف شدن👆
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
فوت و فن زرشک رستورانی😍
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥄
اگه ظرف تفلون رو با ماشین ظرفشویی می شوری این ویدئو رو حتما ببین
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
دوستان عزیز پرسیدن دستورات خوشمزه های یلدایی رو برامون قرار بدید
منم لازم دونستم در کانال اعلام کنم که
لطفا عبارت👈#شب_یلدا رو در کانال سرچ بفرمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
حالا این همه جا! ...
(گفتم آخه فحش داره
گفت فحشا آنقدر شیرین میشه برا آدم:)))!
پن:دنیای عاشقی🥺♥️
چقدر خوبه تو این دنیا قدم گذاشتم
خدایا شکرت🤍
#آرمان_عزیز
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 مدارس ابتدایی تهران فردا غیرحضوری است
🔹 بنابر اعلام آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، با استمرار آلودگی هوا و افزایش آلایندهها، وضعیت آموزش در مدارس شهرستانهای استان تهران به جز فیروزکوه، دماوند، رودهن و رباطکریم، فردا (سهشنبه ۲۸ آذر) در دو نوبت صبح و عصر «غیرحضوری » است.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
📣 اطلاعیه
🔹 به اطلاع کاربران گرامی میرساند به دلیل اجرای فاز دوم عملیات بروزرسانی سرویسها در مرکز داده میزبان ایتا، ارتباط کاربران از ساعت ۳:۰۰ لغایت ۶:۰۰ بامداد سهشنبه ۲۸ آذرماه با اختلال [یا قطعی] مواجه خواهد بود
🔸 بدینوسیله از شکیبایی کاربران عزیز سپاسگزاری نموده و امیدواریم با تلاش همکاران فنی، خدمترسانی در سریعترین زمان ممکن استمرار یابد
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام بانوے گل خونه😍✋
صبحـــــــــــــ❤️ـــــــتون قشنگ🌱
امــــــــــروز حالتون چطوره؟
سرحال و قبراق هستید ؟
راستی اسفند دود کردید؟💕
حال خونه رو معنوی و بانشاط کردی؟ 🌱
سفره ی خوشگل 🍳🧀🌯🥐انداختی ؟ 😁صبحانه ی خوشمزه درست کردی؟؟😜
انشاءالله که همه ی جواب ها مثبت➕ باشه✌️
سعی کن امروز بهتر از هرروز ِدیگه باش 😎💪
راستی بفرمایید صبحانه☕️نوش جان کنید 😍با این👆عکس خوشگل هوس نکنید😉😜
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_ژله_ای
#شب_یلدا
پودر ژله قرمز رنگ☚ژله انار یا هر ژله ای که قرمز رنگ باشه یک بسته.
پودر ژله سبز رنگ☚ژله طالبی یا هر ژله ای که سبز رنگ باشه یک بسته.
آب سرد☚یک و نیم پیمانه
نشاسته گل☚نصف پیمانه
گلاب☚یک قاشق غذاخوری
شکر☚نصف پیمانه
گلوکز(قابل حذف)☚یک قاشق غذاخوری
روغن مایع☚یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی ☚به دلخواه میتونین استفاده نکنین.
درابتدا قالب مورد نظر را کمی چرب کنید یا اگر از قالب ناودونی استفاده میکنین میتوان به جای چرب کردن کیسه فریزر پهن کنین.
سپس پودر ژله و نشاسته و شکر را در ماهیتابه تفلون با آب سرد مخلوط کرده تا کامل در آب حل شوند و در ادامه ظرف حاوی ژله و نشاسته را روی حرارت ملایم قرار بدید و به صورت مداوم هم بزنید تانشاسته پخته وکمی غلیظ شود وقتی که داشت به غلظت مورد نظر رسید روغن و به دلخواه گلوکز را اضافه و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه (نه خیلی شل و نه خیلی سفت زمانی که رد قاشق به ته ظرف بیوفته آمادست)در انتهای کار گلاب را اضافه کنید ژله را داخل قالب بریزید و کنار بگزارید(نیاز نیست یخچال بزارید توی محیط آشپزخانه باشه کافیه) و بلافاصله ژله سبز رنگ را به همین ترتیب آماده کنید و تا داغ هست رو ژله اولی بریزید و چند ساعت بزارید داخل تا کامل خودش را بگیرد سپس به دلخواه برش بزنید و داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت به غلتانید.
نوش جان❤
@sofrebanovanbeheshti