eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۸) در شیرینی پزی و ...الک خیلی لازمه امروز میخوایم با الک و انواع اون آشنا
(۹) امروز به انواع رسیدیم و در چند هفته میخوایم در مورد قالب صحبت کنیم😉 براي خريد لوازم مهمترينشون يه قالب كيك متوسط(ترجيحا سوراخدار ( میان تهی)) و يا قالب گرد20 يا 25 سانيمتري هست قالبهاي تفلون و سيليكوني گرون تر هستن ولي مدل فلزي يا آلمينيومي ارزونتره و كافيه يه كاغذ روغني تهش پهن كنيد خيلي راحت جدا ميشه  پس كاغذ روغني رو هم به خريدتون اضافه كنيد به مرور كه حرفه اي تر شديد ميتونيد به تعداد قالبتون اضافه كنيد و توي شكل و اندازش تنوع بديد. الان قالبهاي مرغوب گرونه و واقعا نميشه همه اينهارو توي خريد اول گنجوند قالبهاي كمربندي هم خوب هستند به خصوص براي چيز كيكها و بعضي دسرها 😋 و قالبهاي مافين كه بهتره نوع تفلونش تهيه بشه قالبهاي مستطيلي و پهن كه براي انواع رولت و نان و...استفاده ميشه قالبهاي ژله هم ميتونيد توي اولين خريدتون جاي بديد .البته براي بار اول همين مدل سوراخ دار كوچيكش براي شروع كافيه اون قالب گرد و پهن مخصوص تارت و پاي هست اگر خواستيد لوازمتون رو كامل كنيد ميتونيد اين رو هم بخريد ✍وبلاگ آشپزی های مامان ادامه دارد..... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 این حلوا بدون شکر و یک نوع حلوای رژیمی است. کسانی که دیابت دارند هم می‌توانند استفاده کنند. آرد دولیوان روغن یک سوم لیوان شیره انگور یک لیوان زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری گلاب نصف استکان ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد را در آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آرد را خوب تفت می دهیم.( طبق دستور حلوا که قبلا توضیح داده شده) وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آرد طلایی شد، شیره انگور را که قبلا با گلاب و زعفران مخلوط کردیم، داخل آرد می‌ریزیم. توجه داشته باشید اگر شیره انگور شما رقیق است باید مقدار گلاب را کم‌تر کنید و دو یا سه قاشق غذاخوری بریزید. وقتی شیره را به آرد سرخ شده اضافه کردید، خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. وقتی یک‌دست شد اگر حلوا کمی شل بود به مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم سریع هم بزنید تا شیره جذب آرد شود. دقت کنید که بعد از ریختن شیره انگور مدت زیادی نباید روی حرارت بماند چون حلوا سفت و حالت سوهان عسلی پیدا می‌کند. به جای شیره انگور از شیره خرما و عسل هم می‌توانید استفاده کنید. (مقدار عسل کم‌تر از شیره انگور هست. این حلوا رژیمی هست برای دوستان دیابتی خود ارسال کنید @sofrebanovanbeheshti
بادستور مامان علی و فاطمه 👇 من کره نداشتم به جاش از روغن صاف قنادی استفاده کردم. با نکاتی که دوستان گفتند بارنده درشت رنده زدم وگذاشتم رو حرارت غیر مستقیم کمی آب شد وبعد با شکر وتخم مرغ وبا هم زن کمی زدم. یه قاشق از روغن را هم نگه داشتم وآخر کار چسبندگی خمیر را خیلی راحت باهاش گرفتم. این یه نکته مهمه چون نیازی به اضافه کردن آرد نداره ودیگه به دست نمیچسبه خمیر بعد از به عمل اومدن خمیر هم دیگه نیازی به آرد پاشی روی سطح کار نیست وکار کردن با خمیر خیلی راحت ولذت بخشه. من برای همه خمیرها همین کارو میکنم وراضیم. من کروسان را توی ماکروفر با دمای 180درجه وبه مدت 15تا 18دقیقه درست کردم. من بااین دستور حدود 18تا کروسان نرم وخوشمزه درست کردم . ممنون از گروه خوبمون ونکاتی که دوستان در گروه قرار میدهند.❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هرگز به نیکوکاری نخواهید رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید. آل عمران آیه ۹۲ در این روزهای قشنگ نیازمندان رو فراموش نکنیم ❤️❤️ روز احسان و نیکوکاری بر همه ی شما نیکوکاران عزیز مبارک🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام محبت آمیز یکی ازاعضای گروه☝️ ✍ممنون دوست عزیز شما محبت دارید انجام وظیفه است😘خوشحالیم که از گروه راضی هستید❤️خداقوت خانمی❤️ به امید توفیقات و موفقیت های بیشتر شما مهربان💪 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 از چه ظروفی بهتر است برای طبخ غذا استفاده کنیم ؟؟🤔🤔 ❌ظروف سبب ورود به غذاها میشوند و سرطان زا شناخته شده اند. ❌مضرات ظروف در تحقیقات جدید حاکی از آن است که به دلیل تخریب لایه تفلون و ورود آن به غذا سرطان زای مسلم است. ❌ظروف آلمینیوم سبب میشود و لرزش دست و آلزایمر و ضعف اعصاب از آثار شناخته شده ی آلمینیوم بر جسم افراد است.☹️ ✅بهترین ظروف برای طبخ ظروف ای مانند پیرکس و ظروف و بعد ظرف است. در تحقیقاتی که در کشور امریکا انجام شده است مشخص شده که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن،تعادل هورمون های بدن و مهار افسردگی موثر است. از طریق ظروف مسی یون مس وارد بدن میشود و شاید یکی از دلایل اصرار ایرانیان بر استفاده از ظروف مسی همین خواص آن بوده است. امروزه طبق گزارش های منتشر شده رویکرد مردم امریکا و اروپا به ظروف مسی روز به روز بیشتر میشود. تمام باکتری ها ،طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی میماند از بین میرود و به نوعی مس سبب ضد عفونی غذاها میشود.😌😌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
ظرف مسی معمولا وقتی ازش استفاده میکنید بعد از مدتی کمی تیره میشه یا داخلش یا بیرون دیگ مسی ممکنه سیاه بشه ....این قضیه عیب نداره 😊👌 ولی اگر داخل قابلمه یا ماهیتابه مسی تون این رنگی شد👆یعنی داخلش قرمز شد قابل استفاده نیست ❌...این یعنی قلع مس از بین رفته باید بدهید جای مطمئن براتون قلع بزنند...تاکید میشود جای مطمئن ببرید ✅ @sofrebanovanbeheshti
برای تمیز کردن وبراق کردن مس هم از خیلی چیزها استفاده میکنند ...آبغوره ..آبلیمو..قره قوروت ...خلاصه هرچی که ترشه عالیه😁 این سرکه صنعتی های بیرون برای شستن بیرون مس خوبه 😁👌👌 داخلش هم بگذارید هروقت قلعش از بین رفت و شد بدید قلع بزنند....✅✅ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎨 سینِ اسراف 🍏 راه‌های چیدن یك سفره هفت‌سین ساده و صمیمی چیست؟ ⁉️ بسیاری از خانواده‌های ایرانی، در آغاز بهار و آمدن سال جدید، در خانه‌هایشان سفره هفت‌سین می‌اندازند. اما آیا می‌دانید چطور می‌توانیم از تجمل و اسراف در چیدن سفره هفت سین جلوگیری كنیم؟ 🍀 سبزه یکی از سین‌های سفره هفت‌سین است و شاید بتوان گفت بیشترین اسرافی که در هفت‌سین می‌شود، برای سبزه است. هرسال چندین تُن گندم، ماش، عدس برای سبزه عید مصرف می‌شود که متاسفانه در روز سیزدهم فروردین دور انداخته می‌شوند. می‌توانیم برای جلوگیری از این اسراف، از سبزی‌های خوراکی مثل شاهی، ریحان و نعناع استفاده کنیم و بعد از استفاده در سفره هفت سین، آنها را در خاک قرار دهیم و بعد از بزرگ شدن، از آنها استفاده کنیم. برخی از خانواده‌ها هر سال هزینه زیادی برای چیدن هفت‌سین صرف می‌كنند؛ مثلا خرید ظرف‌های خاص و جدید که علاوه بر هزینه بالایی که دارند، در طول سال استفاده دیگری نیز از آنها نمی‌شود. می‌توانید برای تنوع ظرف‌هایی که در خانه دارید را با کمی روبان یا لاک و رنگ‌های پاک‌شدنی، تزئین کنید و از آنها برای سفره هفت‌سین‌تان استفاده کنید. با این کار هم از خرید ظروف جدید و اسراف جلوگیری می‌کنید، هم هنر دست خودتان، در سفره‌تان جلوه‌گری می‌کند. 🐠 بنا بر آمار منتشر شده، هر سال حدود ۳۰ ملیون ماهی قرمز کوچک در اسفند ماه به فروش می‌رسند تا سر سفره‌های هفت‌سین ما ایرانی‌ها قرار بگیرند. ماهی قرمز بطور طبیعی عمری بین دوازده تا بیست سال دارد. خرید و عدم نگهداری صحیح ماهی قرمز جز اتلاف سرمایه های مادی و زجر کش کردن ماهی‌های قرمز نتیجه دیگری ندارد. اگر اصرار به بودن ماهی سرسفره دارید، می‌توانید از ماهی‌های پلاستیکی که چندسالی‌ست در بازار تولید می‌شود استفاده کنید. 🍱 بعضی از سین‌های سفره هفت‌سین، مثل سیب و سمنو، مواد خوراکی هستند و اگر بیشتر از چند ساعت در خارج از یخچال قرار بگیرند، فاسد می‌شوند. گاهی این مواد تا آخر تعطیلات در فضای خانه قرار می‌گیرند و در آخر دور ریخته می‌شوند. برای جلوگیری از این اسراف بهتر است یا این سین ها را در سفره قرار ندهیم، یا بعد از تحویل سال، آنها را استفاده کنیم و یا از آن‌ها در یخچال نگهداری کنیم تا جلوی اسراف و هدر رفت آنها را بگیریم. @Khamenei_Reyhaneh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6039669409197327710.mp3
3.98M
🔊 بشنوید| توصیه‌ها و دستورات ویژه استقبال از . 🔸بیایید در این ماه با امیرالمومنین(ع) معامله کنیم! ❗️پیشنهاد می‌کنیم این فایل صوتی را حتما تا قبل از روز جمعه (اول ماه رجب) گوش دهید تا فرصت کافی برای ادای مقدمات ورود به ماه رجب داشته باشید. ☑️ کانال استاد فیاض بخش👇 https://sapp.ir/fayyazbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 غازیاغی،آجار،ثلمه، 🔸ایناسبزیهای محلی خراسان شمالی هستش وخیلی پرخاصیتن🔸 یه کم سبزی معطروپیازرنده شده،رازیانه ،زرشک ،زنجبیل،فلفل قرمز را باخمیرنان سنگک مخلوط کردم ودرتابه رژیمی پختم @sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی👇 تخم مرغ 3عدد شکر150گرم وانیل1/4ق چایخوری آب جوش1ق سوپخوری روغن مایع150گرم پودرکاکائو3ق سوپخوری اگه پودر کاکائو دارک(تلخ و تیره تر) دارید دو قاشق بزنید و یک قاشق دیگه رو با آرد جایگزین کنید. آرد230گرم بکینگ پودر 2قاشق مربا خوری شیر1/2پیمانه زرده و سفیده را جدا میکنیم ابتدا سفیده را با هم زن میزنیم تا سبک شده و جای تیغه ها باقی بماند و از ظرف نریزد. زرده، وانیل، شکر و آب جوش را باهمزن می زنیم تا گرم رنگ شود.(آب جوش باعث میشه زرده زودتر رنگ باز کند و رطوبت کیک بیشتر می شود) پودر کاکائو و روغن مایع را باهم مخلوط کرده و به زرده اضافه کرده با همزن میزنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به همراه شیر اضافه میکنیم و با همزن کمی میزنیم. وقتی مواد مخلوط شدند سفیده را اضافه کرده با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده و درون قالب تو خالی یا هر قالب دلخواه دیگر که چرب کرده و کاغذ انداخته ایم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده175درجه به مدت40تا50دقیقه قرار میدیم. کیک من با رویه گاناش رویه توت فرنگی وگلهای خامه ایی بریلو صدفی رو رنگ قرمز زردم ریختم، وسطش هم فلینگ خامه گردو و شکلات هست😍😍😍😊😊😊 فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا