فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
سلام به روز و روشـنی🌤
سلام به آهنگ خوش زندگی🌸
سلام به مهر و صفای دلهای بی ریا🌱
امروزتـان بی نظیر و پُر از شـادی🌹
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
الهی به امید تو....♥️🌱
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_صبحانه
همه میتونن درست کنن بسکه راحت و خوشقلقه این کیک صبحانه 🙌
مواد مورد نیاز:👇
تخم مرغ : ۲ عدد 🥚🥚
آرد : ۲ لیوان
شیر : ۱ لیوان 🥛
شکر : سه چهارم لیوان
روغن : نصف لیوان
وانیل : ۱ ق چ
بیکینگ پودر : ۲ ق چ ( استاندارد)
مغزیجات : به دلخواه
✔️ تمام مواد همدمای محیط باشه
✔️ دمای فر برقی ۱۶۰ درجه
✔️ دمای فر گازی : ۱۸۰ درجه
✔️ مهلت پخت : از ۵۰ الی ۶۰ دقیقه
✔️ قالب کوچک لوف مناسبه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب🍢🍢
جوجه کباب ولی این سری روی اجاق ولی خیلی
آبدار و خوش عطر و طعم😍
مواد لازم :
لیموی تازه ½ عدد
پودر دارچین ½ ق چ
زعفران غلیظ دم کرده ۳ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا ۱ ق چ
ران مرغ بدون استخون ۵۰۰ گرم
پودر پیاز و پودر سیر ۱ ق چ
روغن زیتون ۱ ق
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاتل خلط پشت حلق🥺
با این ترکیب خفن خلط پشت حلقتو درمان کن
فقط کافیه عسل +لیموترش و با هم ترکیب کنی صبح به صبح ناشتا بخوری
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک با سه طعم خاص که همه عاشقشن🥰
شکلاتی و وانیلی و نسکافه ای😍😋
📌مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱لیوان
وانیل ۱ق م
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
ارد۲لیوان
بکینگ پودر ۱ق م
پودرکاکایو ۱ق غ
نسکافه گلد ۱ق غ با ۴ق اب
✅طرز تهیه:
یه قابلمه بزرگ بزار رو گاز شعله متوسط چدن گاز بزار تو قابلمه حسابی که داغ شد قالب رو بزار و بهش زمان بده که بپزه بعد با چاقو تست کن اگه نچسبید لایه بعد همینطور لایه لایه بریز و تمام
━••♥️⃟🍃••━
#دسر #دسر_یخچالی🍝🍧
۱۰ مدل دسر یخچالی فوری و آسون که باورت نمیشه چقدر راحت درست میشه کم هزینه و اقتصادی هم هست و جون میده برای تولد و مهمونی و جشن 🥰
همین الان ذخیرش کن که توی مهمونی هات شیک پذیرایی کنی 🥰
مواد لازم :
۱۰ مدل دسر لیوانی برای ۱۰ نفر:
کره ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۴ ق غ
شیر ۲/۵ لیوان
(پودر ژلاتین ۱ ق غ با ۲ ق غ آب مخلوطش کنید )
شکر ۴ ق غ( بسته به دائقه تون میتونید بیشتر بریزید )
وانیل ۱/۴ق
خامه ۶ ق
✅برای کرم کاکائویی: ۱ ق پودر کاکائو یا چند تیکه شکلات
✅برای کرم صورتی : ۲ الی ۳ ق غ ژله قرمز
✅برای زعفرونی : زعفران
✅برای نسکافه ای :یک بسته نسکافه فوری
✅برای سفیدم که هیچی نمیخاد اضافه کنید
ژله آورا: یک بسته+۱ لیوان آبجوش+نصف لیوان آب سرد
ژله آلبالو : ۲ بسته+۲ لیوان آبجوش+۱لیوان آب سرد
بیسکویت پتی بور نصف بسته
بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف بسته
کیک نصف بسته
میوه هم که به دلخواست من از توت فرنگی و موز و گیلاس استفاده کردم
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کافیشاپی
📌مواد لازم:
۳۰۰ گرم شکلات کاکائو
یک کیلو خامه
۴ بسته کیک
سس کارامل
تمشک برای تزئین
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
📌موادلازم:
آرد قنادی: ۳-۴ لیوان
تخممرغ: ۱ عدد
شیر ولرم: ۱ لیوان
شکر: ۴ ق غ
نمک: نصف ق چ
خمیر مایه فوری: ۱ ق غ
وانیل: ۱ ق چ
کره هم دمای محیط: ۵۰ گرم
📌موادلازم برای کِرِم شکلاتی:
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۱/۴ لیوان
آرد: ۱/۴ لیوان
چند تیکه شکلات
🔺نکات مهم:
✅آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه.
✅خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه.
✅حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین.
✅من واسه راحتیه کار کِرِم شکلاتی رو داخل قیف ریختم.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقال 3 رنگ🍮🍊
#دسر_مجلسی
حجم لیوانی که من استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
✅برای پودینگ پرتقال:🥰
500 میلی لیتر آب پرتقال (2.5 فنجان)
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته
شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری
✅برای پودینگ سفید:🙃
شیر 1 لیتر
1 فنجان آرد سمولینا
1 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری کاکائو (در پایان لازم است)
🔺طرز تهیه:👇👇👇
ابتدا آب پرتقال را با نشاسته و شکر خوب مخلوط کرده و بجوشانید. پس از جوش آمدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. کاسه ای را که استفاده می کنید خیس کنید. از قالب بزرگ یا کاسه های کوچک مثل من استفاده کنید. پودینگ پرتقال را در کاسه ها تقسیم کنید و بگذارید خنک شود.
برای پودینگ سفید، شیر، آرد سمولینا و شکر را در قابلمه ای با همزن بزنید و بگذارید بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه که جوشید، آن را از روی اجاق بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. کمی بیشتر از نصف آن را در فنجان های پودینگ نارنجی تقسیم کنید.
کاکائو را به پودینگ که کنار گذاشتین اضافه کنید، هم بزنید و این مخلوط کاکائویی را روی پودینگ سفید بریزید (غلیظ می شود، با قاشق خوب پخش کنید)، روی آن را با لایه کشی بپوشانید و حداقل 4 تا 5ساعت در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو لبه ها را با چاقو باز کنید و در بشقاب سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید.
یک دسر بسیار سبک و مجلسی که می توانید در تابستان و زمستان برای مهمونیاتون درست کنید
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری
📌موادلازم:
آرد: ۱ لیوان سرپر
نمک: ۱ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
فلفل سیاه: نصف ق چ
تخممرغ: ۲ عدد
آب: ۱ لیوان
سینه مرغ: ۴ عدد
روغن سرخ کردنی
آرد
📌ادویهها:
فلفل قرمز، نمک
━••♥️⃟🍃••━
#کیک_نارگیلی🥥😋
مناسب برای #روز_مادر❤️😍
انقدر این کیک خوشمزس😋محاله درست کنی و عاشقش نشی😍😉
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد🥚
شکر نصف لیوان🍯
روغن یک چهارم لیوان🧈
شیر نصف لیوان 🥛
پودر نارگیل یک چهارم لیوان🥥
وانیل کمی🧂
بیکینگ پودر یک ق غ خ🧂
آرد یک لیوان🍚
مواد روی کیک:
خامه ۲ق غ🥛
پودر قند یا شکر ۱ ق چ🍯
وانیل کمی🧂
پودر نارگیل ۳ ق غ🥥
🔺نکات مهم :
در قابلمه دم کنی بذارید.
شعله کم باشه.
شعله پخش کن از قبل گرم کنید.
برای پخت در فر با دمای ۱۸۰ مدت ۳۵ دقیقه.
کیک کاملا سرد شد خامه بزنید.
میتونید از خامه قنادی یا شیر عسلی یا گاناش به جای خامه صبحانه استفاده کنید.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه 👌😍😋
مواد لازم:
گوشت دنده گوسفندی درسته
۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالی
ادویه های درسته( ۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل ، ۴ عددمیخک ، ۴ عدد دونه فلفل سیاه ، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای)
۱ بوته سیر
نمک و فلفل سیاه
۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم
۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم
۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود۲ الی ۳ ساعت بپزه ،مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره
اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه
🔺نکته مهم :
با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بدون_فر😋😍
مواد لازم :
شیر ۱ لیتر
کره ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق غ
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱ عدد
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
شکلات چیپسی
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمنوش بهبود سرفه و آبریزش بینی🍵
گل بابونه
آویشن
گل پنیرک
گل ختمی
عناب
━••♥️⃟🍃••━