⭕️آمریکا و صهیونیسم جهانی
🔹و ملت ما بلکه ملت های اسلامی و مستضعفان جهان مفتخرند به اینکه #دشمنان آنان که دشمنان خدای بزرگ و قرآن کریم و اسلام عزیزند، #درندگانی هستند که از هیچ #جنایت و #خیانتی برای مقاصد شوم جنایتکارانه خود دست نمیکشند و برای رسیدن به ریاست و مطامع پست خود دوست و دشمن را نمیشناسند.
🔹و در راس آنان #آمریکا این تروریست بالذات دولتی است که #سرتاسر_جهان را به آتش کشیده و هم پیمان او #صهیونیست_جهانی است که برای رسیدن به مطامع خود جنایاتی مرتکب میشود که قلمها از نوشتن و زبانها از گفتن آن شرم دارند؛ و خیال ابلهانه «اسرائیل بزرگ»! آنان را به هر جنایتی میکشاند
بیانات حضرت امام ۶۱/۱۱/۲۶
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«امام علی» (علیه السلام) در خطبه ۱۸۲ «نهج البلاغه» چگونه خداوند را توصیف می نماید؟
🔹#امام_علی (عليه السلام) در بخشی از خطبه ۱۸۲ #نهج_البلاغه در شرح #اوصاف_خداوند چنين مى فرمايد: «لَمْ يُولَدْ سُبْحَانَهُ فَيَكُونَ فِی الْعِزِّ مُشَارَكاً، وَ لَمْ يَلِدْ فَيَكُونَ مَوْرُوثاً هَالِكاً، وَ لَمْ يَتَقَدَّمْهُ وَقْتٌ وَ لَا زَمَانٌ، وَ لَمْ يَتَعَاوَرْهُ [۱] زِيَادَةٌ وَ لاَ نُقْصَانٌ» (او از كسى #متولّد_نشده تا همتايى در عزّت و قدرت داشته باشد، و #فرزندى به دنيا نياورده تا پس از وفاتش وارث او گردد؛ وقت و زمانى پيش از او نبوده و #زيادى و #نقصانى بر او عارض نشده است). از جمله قوانينى كه بر #جهان_ماده و ممكنات حاكم است اين است كه هر گروهى قدم به عرصه حيات مى گذارد، بعد از مدتى جاى خود را به #گروه_جديدى مى سپارد.
🔹#فرزندان، #صفات_پدران را به ارث مى برند و آنها نيز آن صفات را براى فرزندانشان به ارث مى گذارند؛ ولى چون #ذاتپاكپروردگار ازلى و ابدى است، نه از كسى #تولّد يافته تا همتايى داشته باشد، و نه كسى از وى #متولّد شده تا وارث او گردد. جمله «وَ لَمْ يَتَقَدَّمْهُ...» اشاره به اين است كه او #مافوق_زمان است؛ زيرا زمان، نتيجه حركت موجودات از نقصان به كمال و از كمال به نقصان است و چون وجود مقدّس #خداوند، عين #كمال_مطلق است و #زيادى و #نقصان در او راه ندارد وقت و زمانى نيز براى او تصوّر نمى شود. [۲]
🔹چون نفى شبيه، همتا، وقت، زمان، زياده و نقصان از ذات پاك او، ممكن است اين توهّم را به وجود آورد كه نتيجه آن تعطيل معرفة الله است و به بيان ديگر راهى به سوى شناخت او وجود ندارد، بلافاصله مى فرمايد: «بَلْ ظَهَرَ لِلْعُقُولِ بِمَا أَرَانَا مِنْ عَلَامَاتِ التَّدْبِيرِ الْمُتْقَنِ، وَ الْقَضَاءِ الْمُبْرَمِ» (بلكه به سبب نشانههاى #تدبيرِ_متقن و #نظام_محكمى كه به ما ارائه داده، #عظمتش نزد عقل ها آشكار شده است).
🔹اشاره به اينكه گرچه كُنه ذات #خداوند از دسترس عقل بشر خارج است، ولى اثبات #اصل_وجود او از طريق مطالعه در #نظام_آفرينش، و #تدبير بسيار حكيمانه اى كه بر آن حاكم است كاملا ممكن است. اين همان چيزى است كه در روايات ديگر اسلامى نيز به آن اشاره شده كه درباره #كُنهذاتخدا نينديشيد، بلكه درباره #آثار_قدرت و #عظمت و #علم او در جهان انديشه كنيد، و #قرآن_مجيد نيز پايه خداشناسى را بر آن قرار داده و صاحبان انديشه و #اولوا_الالباب را به #تفكّر در آن در همه حال دعوت مى كند و مى فرمايد:
🔹«إِنَّ فِی خَلْقِ السَّماوَاتِ وَ الْاَرْضِ وَ اخْتِلَافِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ لَآيَاتٍ لاُِولِى الْاَلْبَابِ - الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللهَ قِيَاماً وَ قُعُوداً وَ عَلَى جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ فِى خَلْقِ السَّماوَاتِ وَ الْاَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذَا بَاطِلاً سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ» (به يقين در آفرينش آسمانها و زمين، و آمد و شد شب و روز، #نشانه هاى روشنى براى #خردمندان است - همان كسانى كه خدا را ايستاده و نشسته و در حالى كه بر پهلو خوابيده اند، ياد ميكنند و در #اسرار_آفرينش آسمانها و زمين میانديشند و می گويند: پروردگارا! اينها را بيهوده نيافريده اى؛ منزّهى تو! ما را از عذاب دوزخ نگاهدار).
پی نوشت:
[۱] «يتعاور» از ريشه «تعاور» به معناى دست به دست كردن چيزى و به صورت متناوب انجام دادن است و در جمله بالا منظور اين است كه زيادى و نقصان، يكى بعد از ديگرى بر ذات مقدّس خداوند عارض نمى شود و ذات پاك او در معرض حوادث نيست.
[۲] بعضى از شارحان، وقت و زمان را به يك معنا و مترادف دانسته اند؛ ولى بعضى ديگر، به معناى زمان معين گرفته اند؛ اما زمان را داراى مفهوم عامى شمرده اند، که تفسير دوم صحيح تر به نظر مى رسد. قرآن مجيد در سوره نساء، آيه ۱۰۳ نيز درباره نماز مى گويد: «إِنَّ الصَّلوةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَاباً مَّوْقُوتاً» (نماز براى مؤمنان وظيفه ثابت و معينى و [و داراى وقت خاصى] است).
📕پيام امام امير المؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلامية، تهران، ۱۳۸۶ش، چ اول، ج ۷، ص ۳۴
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#الله #خدا #پروردگار
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امام رضا عليه السلام:
🔸«اَلاْءيمـانُ هـُوَ مَعْرِفـَةٌ بِالْقـَلْبِ وَ اِقْرارٌ بِالّلِسانِ وَ عَمَلٌ بِالْأرْكانِ».
🔹#ايمان عبارت است از: شناخت قلبى، اعتراف زبانى، عمل با اعضاء و جوارح.
📕تحف العقول، ص ۴۲۲
#امام_رضا
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام علی (علیه السلام) در خطبه ۱۸۹ نهج البلاغه، «ایمان» را به چند دسته تقسیم نموده است؟
🔹#امام_علی(عليه السلام) در بخش اوّل خطبه ۱۸۹ #نهج_البلاغه، با اشاره به اقسام #ايمان مى فرمايد: «فَمِنَ الْاِيمَانِ مَا يَكُونُ ثَابِتاً مُسْتَقِرّاً فِي الْقُلُوبِ، وَ مِنْهُ مَا يَكُونُ عَوَارِيَ بَيْنَ الْقُلُوبِ وَ الصُّدُورِ، إِلَى أَجَلٍ مَعْلُومٍ». (بعضى از #ايمانها ثابت و استوار در دل هاست و بعضى ديگر ناپايدار و عاريتى است در ميان قلبها و سينه ها تا سرآمدى معلوم). تقسيم #ايمان به #ثابت و مستقر و #متزلزل و ناپايدار و به بيان ديگر عاريتى، چيزى است كه در احاديث اسلامى به آن اشاره شده است.
🔹در حديثى از #امام_رضا (عليه السلام) در تفسير آيه شريفه «وَ هُوَ الَّذِي أَنْشَأَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ فَمُسْتَقَرٌّ وَ مُسْتَوْدَعٌ». [۱] اين چنين مى فرماید: «فَالْمُسْتَقَرُّ اَلْإِيمَانُ الثَّابِتُ وَ الْمُسْتَوْدَعُ الْمُعَارُ». [۲] (#مستقرّ به معناى ايمان ثابت است و #مستودع، ايمان عاريتى است). در حديث ديگرى از امام ابوالحسن (عليه السلام) در تفسير همان آيه آمده است: «مَا كانَ مِنَ الْإِيمَانِ اَلْمُسْتَقَرِّ فَمُسْتَقَرٌّ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ أَبَداً وَ مَا كَانَ مُسْتَوْدَعاً سَلَبَهُ اللهُ قَبْلَ الْمَمَاتِ». [۳] (#ايمانى كه مستقر باشد تا ابد ادامه خواهد يافت، و اما #ايمان_عاريتى، خداوند آن را قبل از ممات مى گيرد).
🔹گرچه در تفسير آيه فوق نظرات مختلفى داده شده است، از جمله اينكه منظور از #مستقر، آنهايى هستند كه از قرارگاه رَحِم به دنيا گام نهادند و #مستودع، آنهايى هستند كه هنوز در رَحِم مادرانند، ولى مانعى ندارد كه يك آيه داراى چند تفسير باشد. به هر حال اگر انسان داراى #نفس_مطمئنّه شود و #ايمان در اعماقش نفوذ كند، ايمان او #مستقرّ است و با دگرگونى شرايط، تهديدها و تطميع ها متزلزل نمى شود؛ ولى اگر #راسخ نباشد، زوال آن در برابر زر و زور كاملا ممكن است.
🔹عوامل #تزلزل_ايمان متعدد است؛ عدم آگاهى از دلايل محكم و هواپرستى ها و ضعف نفس و آلودگى به گناهان بزرگ. هر يك از اينها امورى هستند كه ممكن است در پايان عمر، #ايمان انسان را متزلزل سازند و سرانجام آدمى بى ايمان از دنيا برود. تعبير به «عَوَارِيَ بَيْنَ الْقُلُوبِ وَ الصُّدُورِ» كنايه از اين است كه #ايمان هنوز در #قلب و #روح آدمى نفوذ نكرده و به همين دليل استقرار نيافته است. درست مانند انسانى كه به كنار ديوار خانه اى مى رسد و وارد آن نمى شود. به يقين چنين شخصى استقرارى ندارد.
پی نوشتها؛
[۱] قرآن کریم، سوره انعام، آيه ۹۸
[۲] قرب الإسناد، حميرى، مؤسسة آل البيت(ع)، قم، چ ۱، ص ۳۸۲
[۳] تفسير نور الثقلين، عروسى حويزى، انتشارات اسماعيليان، قم، چ ۴، ج ۱، ص ۷۵۱
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، ۱۳۸۶ش، چ۱، ج۷، ص۲۷۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#ایمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️هدایت به مقصد اعلی
🔹#مادیات و #معنویات، برای بر و فاجر، سفرهاش پهن است، ولی #هدایت به مقصد اعلی برای عده خاصی فراهم است.
📕در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۲۴
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️داغهای جگرسوز و رعایت قواعد فضای رسانه
🔸آنچه برای #شهید_جمهور و همراهان ایشان رخ داد و موارد اینچنین، راه را برای بازار #شایعات و #جنگ_روانی و رسانهای #دشمن هموار میکند تا ما را دچار خطای در رفتار کند و قشر خاکستری یا #فریب_خورده را بیشتر به سمت خود بکشد. در چنین فضایی باید قواعد #کار_رسانهای و پرهیز از هیجان و عصبانیت مد نظر جبهه انقلابی باشد.
🔹عروج شهید #آیت_الله_رئیسی و همراهان گرامی ایشان فرصتی برای باز شدن بازار شایعات و گمانهزنی های فراوان ایجاد کرده است. #سواد_رسانهای ایجاب میکند که گمانهزنی صِرف، ادعاهای حسابهای کاربری جعلی و نامعتبر و خبر بدون منبع موثق و قابلاتکا را جدی نگیریم. #ادعای_ترور #رئیس_جمهور کشوری چون #ایران برای هر مجموعه معاندی گونهای دستاورد عظیم میسازد و به آن گروه یا گروهک اعتبار اطلاعاتی و امنیتی بیشتر میبخشد.
🔹آنچه روشن است تحقیق درباره چنین واقعهای با این سرعت میسر نیست و باید به دستگاه های مربوطه زمان داد تا کار تحقیقاتی و تخصصی خود را به خوبی انجام دهند. روشن است که اگر ثابت شود گروهی در این حادثه دخیل بوده یا تروری در کار بوده، برخوردی بسیار سخت و غیرقابلباور انجام خواهد شد و نیروهای نظامی و امنیتی بارها ثابت کردهاند که از عهده وظایف محوله به خوبی برمیآیند.
💠نه باور کن، نه بازنشر بده
🔹#سواد_رسانهای تنها به بیاعتمادی نسبت به #شایعات خلاصه نمیشود. #بازنشر مطالب تأیید نشده و بدون پشتوانه حتی در حد یک احتمال یا #گمانهزنی نیز موجب #تشویش_اذهان عموم مردم و داغ شدن کسبوکار #کلاهبرداران_رسانهای است.
🔹نباید حقیقت را قربانی چند پسند و نظرات کاربران مجازی کرد و برای بیشتر دیده شدن، هر خبری را پوشش داد. چه بسا خونها که سر نفهمی رسانهای ریخته شود و آبروها که بازیچه قرار بگیرد. این فضا در زندگی امروز مردم و حکومتها نقش مهمی را ایفا میکند و کوچکترین اشتباه ممکن است بهایی گران داشته باشد.
💠کنترل عصبانیت و احساسات
🔹#دشمن با #مزدوران و فریفتگان رسانهای خویش سعی در ایجاد #نفرت و #عصبانیت دارد. در #فضای_هیجانی و عصبی ضریب احتمال تصمیم اشتباه، بسیار بالا میرود و ممکن است افرادی با «رفتارهای غلط رسانهای» به خود و #جریان_انقلابی آسیب بزنند. #داغشهیدجمهور و همراهان عزیز ایشان قابل درک است،
🔹اما باید در حد توان از رفتارهای پست، کلمات رکیک و اهانتآمیز و اقدامات بدون اندیشه و عجولانه پرهیز کرد و در دام #جنگ_روانی و رسانهای #دشمنان نیفتاد. ما برای بازگرداندن افراد فریب خورده به دامن انقلاب و روشن کردن اذهان آنان، راهی جز #حقگویی، رعایت #احترام و ادب و «کار رسانهای قوی» نداریم؛ البته که حساب معاندین با فریبخوردگان جداست.
نویسنده: سنایی
منبع؛ وبسایت اندیشه برتر حوزه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️رئیس جمهور مظهر شعارهای انقلاب بود
🔹خداوند انشاءالله درجات #آقای_رئیسی را عالی کند. بنده هر چه فکر میکنم، هم برای خودم، هم برای کشور، هم بخصوص برای خانواده، احساس میکنم که این [حادثه] هیچ #جبرانی ندارد؛ یعنی #خسارت_سنگینی است که واقعاً جبران ندارد؛ خیلی سخت است، #داغ_بزرگی است. امیدواریم انشاءالله خدای متعال درجات ایشان را عالی کند و به شماها هم صبر بدهد؛
🔹هر چه مصیبت سختتر و بزرگتر باشد، اجر الهی هم به همین نسبت بزرگتر و شیرینتر است انشاءالله. [ایشان]، هم در دوران حیاتش #خالصانه خدمت کرد و #خدمتهای_بزرگی کرد، هم بعد از درگذشتش یک چنین خدمت بزرگی به کشور کرد با این اجتماع مردم. اینکه #مردم به مجرّد شنیدن حادثه، در شهرهای مختلف، در تهران، در مشهد و در جاهای دیگر بیایند در مساجد یا میدانها اجتماع کنند، خیلی معنا دارد؛
🔹این #علاقهای که مردم به ایشان نشان دادند، این #وفاداریای که به ایشان نشان دادند، خیلی معنا دارد. ایشان مظهر شعارهای انقلاب بود؛ یعنی همان حرفهای اصلی انقلاب از دهان ایشان خارج میشد و این شعارها را ایشان شعارهای خودش قرار داده بود و مردم اینها را از ایشان شنیده بودند. همین مردم دارند این احساسات را برای این مرد نشان میدهند؛ معنای این چیست؟ معنایش این است که مردم به این #انقلاب و به این شعارها دلبستهاند.
بیانات مقام معظم رهبری در منزل شهید آیت الله رئیسی ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️همسویی دین و انسانیت
🔸#دین در تقابل با انسانیت نیست، بلکه «دین» باعث شکوفایی #انسانیت در انسان است.
🔹امروزه در بیشتر دورِهمیها افرادی که ادعای روشنفکری دارند همه چیز را در تضاد با #دین جلوه میدهند، و مسیر پیشرفت انسان را در مخالفت با #دینداری تبیین میکنند؛ به عنوان مثال بیان میکنند انسانیت بهتر از دینداری است! انسانیت داشته باشی نیازی به دیندار بودن نیست!
🔹در پاسخ به این کلام باید بیان کنیم که #دین مخالف با #انسانیت نیست و ایجاد تقابل میان دین و انسانیت غالباً به این علت است که مشاهده #دیندارانی که اهل نماز و روزه هستند، ولی #اخلاق_اسلامی را رعایت نمیکنند ما را نسبت به دین دلسرد میکند. در واقع عمل اشتباه بعضی از دینداران منجر به قضاوت نادرست نسبت به کل دین شده است.
🔹برای قضاوت صحیح رجوع به خود #دین بهترین راهکار است. #برنامههای_دین در نگاه نخست به سه دسته تقسیم میشوند: ۱) برنامههای اعتقادی یا همان اصول دین. ۲) احکام و برنامههای عملی یا همان فروع دین که به واجب، حرام، مکروه، مستحب و مباح تقسیم میشوند. ۳) مسائل و برنامههای اخلاقی که روح و روان انسان را پرورش داده و صفات پسندیده مانند عدالت، شجاعت و... را در انسان تقویت کرده و مبارزه با صفات رذیله مانند دروغ، دورویی و... را بیان میکنند.
🔹این تقسیمبندی روشن میکند که پایبندی برخی از #دینداران به #احکام، و نادیده گرفتن #مسائل_اخلاقی باعث شده است که برخی افراد، دین را خلاصه در فروع بدانند و اعتقادات و مسائل اخلاقی آن را نادیده بگیرند، و انسانیت را در تقابل با دینداری فرض کنند، حال آنکه #انسانیت نیز بخشی از #برنامههای_دینی است و «دین» به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم برای شکوفایی #انسانیت در انسان توصیه مینماید.
نویسنده: اعظمی علی
منبع؛ وبسایت اندیشه برتر حوزه
#دین
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد