⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️آشنایی با یکی از #تکنیکهای_عملیات_روانی در #حوزه_رسانه و خبر
🔶تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر، #قالب_های_ارائه_هدفمند_اطلاعات است که با #هدفگیری_ضمیر_ناخودآگاه، #ذهن_مخاطب را به مسیر دلخواه سردمداران یک رسانه سوق می دهد.
🔷تخریب با تمسک به هزینه فرصت: در این روش با تمسک به مزایای از دست رفته و معایب به دست آمده در مورد یک انتخاب #قضاوت میشود.
🔷تمرکز بر وجه مثبت یا منفی واقعه: در این ترفند بدون قضاوت در مورد یک تصمیم یا واقعه، صرفاً برای #تخریب یا #تقویب_یک_موضع، بر وجه مثبت یا منفی آن تمرکز می شود.
🔷مقصرنمایی: در بسیاری مواقع به یک مدیر یا دولت صرفاً با استناد به اینکه حادثه ای در زمان یا در زیر مجموعه ی او رخ داده حمله می شود و این در حالی است که مدیر یا دولت مذکور یا اساساً ارتباطی به آن رخداد نداشته یا با وجود تلاش ها، به دلیل موانع پیش رو توفق نیافته است. تفاوت این مورد با دو مورد قبل در این است که در #مقصر_نمایی اولاً تمرکز خبری بر #عامل یک حادثه یا وضعیت است و ثانیاً نامطلوب بودن یک وضعیت مفروض بوده و به کار برنده این ترفند تنها در صدد #تعیین_مقصر است.
🔷حرکت از پله دوم: بیان واقعه از میانه ماجرا؛ شروع روایت از یک واقعه بدون بیان ریشه و رعایت سلسه علت و معلولی آن.
🔷دروغ بزرگ: دروغ بزرگتر عموماً باورپذیرتر است و ذکر جزئیات، آن را واقعی تر جلوه میدهد.
🔷دروغ اساسی: دروغی راهبردی که با طرح آن، از ذکر پی در پی دیگر دروغ ها بی نیاز میشویم.
🔷دروغ گفته ها و دروغ ناگفته ها: ابتدا در تفاوت دروغ و فریب باید گفت که اگرچه هر دروغی تلاشی برای فریب است، اما هر طرح فریبی الزاماً در حیطه دروغ نمی گنجد. چنانکه اگر کسی به جای ذکر ارائه عدد دقیق کشته شدگان یک حادثه، عامداً و در غیر مواردی که دسترسی به آمار دقیق وجود ندارد، حاصل جمع افراد کشته و زخمی را یکجا ارائه دهد، هر چند رقم مذکور مصداق فریب خواهد بود، اما مسلماً غلط و دروغ نیست.
⬅️ #راهکارهای_مقابله: شناخت هویت منبع، توجه به سابقه یک منبع، شناخت ترفندها و تکنیک های عملیات روانی، سندیت شناسی، مطابقت سند با مستند، عدم اکتفاء به تیتر اخبار، رجوع به منابع مقابل، مطابقت پاسخ با موضوع، توجه به ملزومات خبر، تفکیک خبر به اقرار و ادعا.
💢 #مخاطب_هوشمند در دام تکنیک های رسانه ای نمی افتد و قدرت تجزیه و تحلیل پیام ها را پیدا کرده است.
✍ دکتر معصومه نصیری - مدرس سواد رسانهای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ #مغضوب_عليهم و #ضالين چه كساني هستند؟
🔶جدا كردن اين دو از هم، در آيات فوق نشان میدهد كه هر كدام اشاره به گروه مشخصى است. از موارد استعمال اين دو كلمه در قرآن مجيد چنين استفاده میشود كه #مغضوب_عليهم مرحله اى سخت تر و بدتر از #ضالين است، و به تعبير ديگر «ضالين» #گمراهان_عادى هستند، و «مغضوب عليهم» #گمراهان_لجوج و يا #منافق، و به همين دليل در بسيارى از موارد، غضب و لعن خداوند در مورد آنها ذكر شده.
🔷در آيه ۱۰۶ سوره نحل میخوانيم: و لكن من شرح بالكفر صدرا فعليهم غضب من الله: آنهائى كه سينه خود را براى كفر گسترده ساختند غضب پروردگار بر آنها است. و در آيه ۶ سوره فتح آمده است، و يعذب المنافقين و المنافقات و المشركين و المشركات الظانين بالله ظن السوء عليهم دائرة السوء و غضب الله عليهم و لعنهم و اعدلهم جهنم: خداوند مردان و زنان منافق و مردان و زنان مشرك و آنها را كه درباره خدا گمان بد مى برند مورد غضب خويش قرار میدهد، و آنها را لعن میكند، و از رحمت خويش دور میسازد، و جهنم را براى آنان آماده ساخته است.
🔷به هر حال #مغضوب_عليهم آنها هستند كه علاوه بر كفر، #راه_لجاجت و عناد و #دشمنى_با_حق را مى پيمايند و حتى از اذيت و آزار رهبران الهى و پيامبران در صورت امكان فروگذار نمیكنند. آيه ۱۱۲ سوره آل عمران میگويد: و بائوا بغضب من الله... ذلك بانهم كانوايكفرون بايات الله و يقتلون الانبياء بغير حق ذلك بماعصوا و كانوا يعتدون: غضب خداوند شامل حال آنها (يهود) شد چرا كه به خدا كفر میورزيدند و پيامبران الهى را به ناحق میكشتند.
📕تفسير نمونه، ج ۱، ص ۵۴
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️بایدهای که در #تربیت_فرزند لازم است
🔶خانواده ها تلاش میکنند تا فرزندان آنها با تکنولوژی آشنا شوند و از این قافله جا نمانند، تمام مشغولیت آنها به این نحو خواهد بود که فرزندشان در این دنیای رقابت و چشم و هم چشمی جا نماند. اما غافل میشود از امر مهمتر که #تربیت_کودک است. تربیتی که میتواند #زندگی_کودک را متحول سازد. سعی کنید فضای خوبی را برای تربیت فرزندتان مهیا سازید تا او بتواند خوب تربیت شود.
👈 در این نوشتار #با_ما_همراه_باشید.
👇👇👇👇👇
💢مقدمه
🔷دنیا با سرعت زیاد به سمت مدرنیته و تکنولوژی در حال حرکت است. این سرعت زیاد باعث کند شدن بسیاری از صفات های خوب انسانی شده است. برای نمونه؛ شما کودکی را میبینید که با سن کم خود یا جوان و نوجوان که با تکنولوژی آشنائیت دارد و میتواند کارهای مهمی را انجام دهد. اما همین کودک، جوان و نوجوان نمیداند که با بزرگتر از خود (پدربزرگ و مادر، پدر و مادر…) چگونه رفتار کند. در امر تکنولوژی پیشرفت کرده اما در #تربیت، #عقب مانده است.
🔺نکته: #پیشوایان_بزرگ_اسلام (ائمه معصومین علیهم السلام) در بیانات و نحوه رفتار خود، به ما #راهِ_پرورشِ_صحیح و درست فرزندان را #آموزش داده اند. با بکار بردن آن تاکتیک ها شما هم میتوانید فرزندی داشته باشید که دارای صفاتِ پسندیده و نیکو باشد و از وجود او احساس لذت و افتخار کنید. وقتی بتوانید #فرزند خود را #به_خوبی_تربیت_کنید، در واقع برای او یک #سپری ساخته اید که در جولانگاه های دنیا اسیر نخواهد شد و آزادانه در این دنیا با رفتار نیکو زندگی خواهد کرد.
💢بایدهای که در تربیت فرزند لازم است
💠آموزش حب اهل بیت (علیهم السلام) به فرزند
🔷 #پیامبر_اکرم و #ائمه_معصومین (علیهم السلام) دارای #بهترین_اخلاق و نیکوترین سرشت هستند. تمام زندگی آنها یک #الگوی_درست برای زندگی بشر است، اگر فرزندان شما از دوران کودکی با شخصیت آنها انس بگیرند، آینده خوبی در انتظار آنها خواهد بود، چون انسانها دوست دارند که شبیه فردی باشند که او را دوست دارند. اگر فرزند شما #دوستدار_اهل_بیت (علیهم السلام) باشد از زندگی آنها #الگو_برداری خواهد کرد. پیامبر اکرم (ص) فرمودند؛ فرزندان خود را به سه ویژگی تربیت کنید؛ دوست داشتن پیامبرتان، دوست داشتن اهل بیت او و خواندن قرآن. [کنزالعمال، ح ۴۵۴۰۹]
👇👇👇👇👇
💠قدم اول را برای تربیت خود بردارید
🔷شما فردی باشید که دائما به فرزند خود بگویید که فرزندم تو باید نماز بخوانی، اخلاق خوب داشته باشی و به بزرگتر خودت احترام بگذاری…. اما اگر رفتارهای شما بر خلاف این گفته ها باشد و در عمل به گونه ای باشید که هیچ یک از این گفته ها را جامه عمل نپوشانید، باعث خواهد شد که #اعتماد_فرزندتان از بین برود. #خودتان_را_موظف_کنید که #رفتارهای_خوب را انجام دهید و خودتان را ادب کنید تا فرزند شما با نگاه کردن به رفتارهای شما، تمایل پیدا کند که خوب باشد. قدم اول را برای #تربیت_خودتان بردارید تا مسیر تربیت فرزندتان هم هموار شود. امام علی (ع) فرمودند: بهترین ادب آن است که از خود آغاز کنی. [میزان الحکمه، ح ۴۰۰]
💠آیا می دانید که تربیت درست، حق فرزندتان است؟
🔷همانگونه که والدین حقی بر گردن فرزندان خود دارند و وظیفه فرزندان است که آنها را احترام کنند. #والدین هم یک #وظیفه ای دارند که باید آن را انجام دهند و آن، #تربیت_کردن_صحیح و درست فرزندان است.
🔺نکته: #والدین_نباید #سهل_انگارانه رفتار کنند و بگویند که جامعه خودش باعث تربیت فرزندم میشود. این تفکر اشتباهی است، بلکه #خانواده باید در امر #تربیت و #آموزش_دادن فرزند خود کوشا و پر تلاش باشد تا زمینه رشد و تعالی را در او بوجود بیاورد.
🔷امام سجاد (ع) فرمودند: #حق_کودک خردسال این است که بر او رحمت آری، در پرورش فکری و آموزشی او بکوشی، از خطایش بگذری و پرده پوشی کنی، با او بسازی و کمکش کنی، لغزشهای کودکانه اش را بپوی، که این خود سبب پشیمانی و اصلاح حال اوست. باید با کودک مدارا کرد و با او در نیفتاد که این روش، برای رشد کودک مناسبتر است. [تحت العقول، ص ۲۷۰]
👇👇👇👇👇
💠تنبیه و تشویق در کنار هم باشد
🔷 #تربیت_صحیح زمانی حاصل خواهد شد که #افراط و #تفریط وجود نداشته باشد. اگر شما آن دسته از خانواده ای هستید که اعتقاد دارند با تنبیه کردن یا تشویق کردن تنها میتوانید تربیت صحیحی برای فرزندتان داشته باشید باید بگوییم که مسیر را اشتباه رفته اید. چون تشویق تنها باعث لوس و ننر شدن فرزند میشود و تنبیه تنها هم عاملی برای از بین رفتن اعتماد به نفس و عزت کودک خواهد بود. پس #برای_تربیت_درست، لازم است که هم تنبیه (منظور این نیست که با چوب به جان فرزندتان بیفتید، بلکه محروم کردن از برخی از خواسته هاست) و هم تشویق وجود داشته باشد تا فرزندتان #در_دایره_اعتدال #تربیت پیدا کند.
💠زبان نرم و کلام شیوا را برای تربیت کودک استفاده کنید
🔷شروع و استارت تربیت کودک، از #نحوه گفت و گو و #کلام_والدین آغاز میشود. اگر فرزند شما ببیند که با فردی بد زبان و عصبی مواجه شده، موضعی شبیه شما خواهد گرفت و همان رفتارهای شما را به سمت ما باز میگرداند. #زبان_خودتان را عادت دهید تا #کلمات_مهربانانه از خودش خارج کند. برای تربیت کردن فرزند، لازم است از #زبان_ملایم و شیوا استفاده کند، هر چند فرزندتان سرکش ترین فرد هم باشد. خداوند در قرآن کریم میفرماید؛ فقولا له قولا لینا لعله یتذکر او یخشی. اما به نرمی با او سخن بگویید؛ شاید متذکّر شود، یا (از خدا) بترسد![سوره طه، آیه ۴۴]
🔺توجه؛ #به_فرزندان خود #احترام بگذارید و برای آنها استقلال و شخصیت در نظر بگیرید تا آنها احساس کنند فرد ارزشمندی هستند تا برای بهتر شدن خود تلاش بیشتری کنند.
|منبع: وبسایت راسخون
#تربیت_فرزند
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_محمد_باقر عليه السلام:
🔷كار خوب بر مردم دنيا سنگين است، به اندازه سنگينى آن در ترازوهاى ايشان در روز قيامت، و كار بد بر مردم دنيا سبك است، به اندازه سبكى آن در ترازوهايشان در قيامت.
📕بحارالأنوار، ج ۷۱، ص ۲۱۵، ح ۱۳
#امام_محمد_باقر
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج حسین انصاریان|همه رو از خودت بهتر بدان...
@Farsna
💥💫💥💫💥💫💥💫💥
💫
⭕️ماهيت و #حقيقت_مرگ چيست؟ امرى عدمى است يا مخلوق؟
🔷غالباً تصور میشود #مرگ امرى عدمى و به معناى فنا است، ولى اين برداشت هرگز با آنچه در قرآن مجيد آمده و دلايل عقلى به آن رهنمون میشود موافق نيست.
🔷مرگ، از نظر قرآن #امرى_وجودى است، يك انتقال و #عبور_از_جهانى_به_جهان_ديگر است و لذا در بسيارى از آيات قرآن، از #مرگ تعبير به #توفی شده كه به معناى بازگرفتن و دريافت روح به وسيله فرشتگان است.
🔷در بعضى آيات، مرگ، صريحاً #مخلوق_خدا شمرده شده است: «الَّذِى خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَيَوة»[سوره ملک، آیه ۲]؛ كسى كه مرگ و زندگى را #خلق كرد.
🔷در روايات اسلامى تعبيرهاى مختلفى درباره حقيقت مرگ آمده است: امام جواد (ع) میفرمايند: هُوَ النَّومُ الَّذى يَأْتيكُمْ كُلَّ لَيْلَة اِلاّ اَنَّهُ طَويلٌ مُدَّتُهُ، لا يَنْتَبِهُ مِنه اِلاّ يَوْمَ القِيامَةِ(۱)؛ مرگ همان خوابى است كه هر شب به سراغ شما مى آيد، جز اين كه مدتش طولانى است و انسان از آن بيدار نمى شود تا روز قيامت!
💠از اينكه در مباحث مربوط به برزخ آمده كه حالت اشخاص در برزخ متفاوت است، میفهميم كه #مرگ فنا و نابودى نيست.(۲)
پي نوشتها:
۱. بحار، ج ۶، ص ۱۵۵
۲. ر.ك: تفسير نمونه، ج ۲۲، ص ۲۶۱-۲۶۴
|منبع: سایت انوار طاها
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔶✨🔶✨🔶✨🔶✨
✨
⭕️ #لایکی و شرایط اورژانسی ما
🔶لایکی این قابلیت را دارد که یک تنه #فرهنگ ما را از اساس زیر و رو کند. کافی است چند ساعتی را در این شبکه بگذرانید؛ بشدت شما را ترغیب میکند هم رنگ جماعت شوید، سرخوش باشید و به هیچ چیز جز لذت اکنون آنهم لذتی که چیزی جز سطحی سازی و تنزل سطح خواسته و نیاز را ندارد.
🔷پدران و مادران نقش مهمی در زمینه #آموزش و #نظارت بر فرزندانشان دارند. چند هزار نفر #نوجوان در لایوهای نیمه شب ها در این شبکه اجتماعی در حال گذران وقت هستند، کافی است یک شب آزمایشی وارد چند لایو شوید کاملا متوجه خواهید شد اوضاع از چه قرار است.
🔷آموزش مهارت های تفکری، تفکر خلاق، سواد رسانهای و مهارت های زیست بهتر در فضای مجازی باید به صورت #اورژانسی مورد توجه قرار گیرد، چه برای خانواده ها و چه کودک، نوجوان و جوان.
🔷 #سرگرم_سازی، پاشنه آشیل ما در فضای تصمیم گیری و برنامه ریزی است. اساس این شبکه بر این مدار میچرخد. اگر ما نتوانیم برای این بخش چاره اندیشی کنیم دیگران این کار خواهند کرد آنهم با متر و معیار خودشان.
🔷تا پیش از این نگران بودیم فرزندمان تا دیر وقت بیرون از خانه نباشد، امروز او در خانه و کنار ما نشسته، اما در فضایی تنفس میکند که به مراتب میتواند خطرناک تر و مسموم تر باشد.
🔷با صمیمیت، همراهی و تدبیر در کنار فرزندانمان باشیم. برخورد قهری و آمرانه آنها را بیشتر به سمت حضور در جمع غریبههای فضای مجازی سوق میدهد. در عین اینکه صمیمیت به معنای رهاسازی و بی تفاوتی نیست.
✍ دکتر معصومه نصیری - مدرس سواد رسانه ای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ بدحجابی
🔶 #دگر_آزاری
🔷برانگیختن تمایل طرف مقابل همراه با محروم کردن اون، یک جور #دگر_آزاریه... مثل اینه که به فردی گرسنه غذا نشون بدیم و از خوردن منعش کنیم!
🔷باید به چنین زنانی گفت: آزار دادن مردها جز این که گناهی بر گناه #خودنمایی شون اضافه میکنه و مردها رو هم به گناه میندازه، اثر دیگهای نداره.
📕جمال و زیبایی؛ بهرام محمدیان
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد