#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ زمان شناسی‼️
🔶 طرماح بن عدی از راه آشنایان کاروان امام حسين علیه السلام جهت رسیدن به مقصد است. جلو کاروان راه افتاد و اشعارى را با اين مطلع، خواند:
«يا ناقتى لاتذعرى من زجر وامضى بنا قبل طلوع الفجر».
( اعيان الشيعه، ج7، ص396.)
مضمون اشعار، در ستايش از خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سیدالشهداست.
🔸 در ميانه راه، اجازه طلبيد كه به قبيله خود سر بزند. این رفت و برگشت روزها طول کشید. به «عذيب الهجانات» كه رسيد، خبر شهادت امام را شنيد. اندوهگين شد و از اين كه توفيق شهادت در ركاب امام، نصيب او نشده است. بسیار گریه کرد.
(حياة الامام الحسين علیه السلام، ج 3، ص 83)
🔸 برخی تاریخ نویسان، وی را از کشته شدگان جریان توابین آوردهاند.
🔶 مقام معظم رهبری:
«عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند.»
۱۳۷۵/۰۳/۲۰ بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص)
«فرق بین شهدای کربلا و توّابین همین است. شهدای کربلا هم شهید شدند، توّابین هم شهید شدند. فاصلهی زمانی بین آنها هم خیلی زیاد نبود؛ اما شهدای کربلا در عرش انسانیت قرار دارند، شهدای توّابین نه؛ مقامشان با آنها خیلی فرق دارد. چرا؟ چون شهدای کربلا به ندای حسین بن علی علیهالسّلام در وقتِ خود پاسخ دادند؛ ولی توّابین به ندای آن حضرت، بعد از گذشتن وقت پاسخ دادند. فرقش این است.»
۱۳۷۸/۰۶/۰۸ بیانات در دیدار خانوادههاى شهیدان قائن
«توّابین آنوقتی که باید میآمدند -که عاشورا بود- نیامدند، وقتی آمدند که کار از کار گذشته بود. یا قیام مردم مدینه با رهبری عبدالله بن حنظله، آمدند در مقابل یزید ایستادند، قیام کردند، حاکم مدینه را بیرون کردند، امّا دیر؛ آنوقتی که شنیدند که حسینبنعلی (علیهماالسّلام) از مدینه خارج شد، آنوقت باید به این فکر میافتادند، نیفتادند؛ دیر به فکر افتادند، یک سال بعد [به فکر افتادند]؛ نتیجه هم همانی شد که تاریخ ثبت کرده است؛ قتلعام شدند، تارومار شدند، نابود شدند، هیچ کاری هم نتوانستند بکنند. کار را در وقت باید انجام داد.»
۱۳۹۵/۱۰/۱۹ بیانات در دیدار مردم قم
🔸 یکی از ارکان مهم بصیرت عاشورا، زمان شناسی است.
گاهی غفلت به لحاظ زمانی میتواند آسیبی را وارد کند که قابل جبران نیست.
🔸 در بسیاری از مقاطع حساس انقلاب و حوادث مختلفی که تاکنون اتفاق افتاده، یکی از مهمترین عواملی که نقشه دشمن را خنثی نموده است: همین بصیرت توام با زمان شناسی درست مردم ایران بوده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#حماسه_حسینی #عاشورا
✅ اهداف قیام عاشورا
🔶 حرکت عظیم سالار شهیدان در روز عاشورا، یک واقعه ی هیجانی و صرفا عاطفی نیست. گرچه عنصر احساس و عاطفه در آن عیان است، ولی اصل این حماسه بر پایه ی عقلانیت استوار است، که اهداف ذیل را دنبال میکند:
1⃣ اصلاح امت
امام حسین(ع) در وصیت نامهای کوتاه و بسیار پرمحتوا به برادرش محمد حنفیّه مینویسد: «من از سر هوا و هوس قیام نکردم و قصد ظلم به دیگران هم ندارم، (و در پی پست و مقام و مال دنیا هم نیستم) بلکه به منظور اصلاح امت جدّم قیام کردهام.»
2⃣ امر به معروف و نهی از منکر
امام حسین(ع) در وصیت نامهاش خطاب به محمد حنفیّه فرمود: «هدف من از قیام، امر به معروف و نهی از منکر است.»
در زیارت وارث میخوانیم : «شهادت میدهم که تو "امام حسین(ع)" نماز را بپا داشتی، و زکات را پرداختی و امر به معروف و نهی از منکر کردی و تا هنگام شهادت از خدا و رسولش اطاعت کردی.»
3⃣ احیای سنت پیامبر اکرم(ص)
امام حسین(ع) میفرماید: «شما را به کتاب خدا و سنت پیامبر اسلام دعوت میکنم چرا که سنت رسول خدا را از بین برده و بدعت را احیا کردهاند.»
و درجای دیگر خطاب به برادرش محمد حنفیّه میفرماید: «میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و طبق سنت جد و پدرم عمل نمایم.»
4⃣ حمایت از حق و مبارزه با باطل
امام حسین(ع) پس از رو به رو شدن با لشکر حرّ میفرمود: «ای یاران من! آیا نمیبینید که حق فراموش شده و و باطل صحنه جامعه را فرا گرفته است؟ در چنین شرایطی انسان مؤمن باید (در مسیر زنده کردن حق و میراندن باطل) آماده لقای الهی باشد.»
5⃣ تشکیل حکومت اسلامی
یکی از مهمترین اهداف قیام امام حسین(ع) تشکیل حکومت اسلامی بود. امام حسین(ع) برای اینکه صرفا به شهادت برسد به کربلا نیامد بلکه در پی اهدافی از جمله تشکیل حکومت اسلامی عزم کربلا کرد؛ هر چند که میدانست در پایان شهید میشود.
در جملهای از آن حضرت میخوانیم: «بار خدایا! تو خوب میدانی که انقلاب و نهضت من به خاطر حکومت و سلطنت بر مردم و دستیابی به زرق و برق دنیا نبوده بلکه هدف من از حکومت، ارائه نشانههای دینت به مردم ، و اصلاح بلاد و شهرها و ایجاد امنیت برای بندگانت و عمل به فرایض و سنتها و احکام توست.»
6⃣ مبارزه با جهل
یکی دیگر از اهداف قیام امام حسین(ع) مبارزه با جهل و نجات مردم از ضلالت و گمراهی است.
در زیارت اربعین میخوانیم : «امام حسین خون قلبش را در راه تو داد تا بندگانت را از جهل ونادانی و سرگردانی نجات دهد.»
7⃣ اجرای عدالت
امام حسین(ع) میفرماید: «رسول خدا(ص) فرمود: "هر کس حاکم ظالمی را مشاهده کند که محرمات الهی را حلال شمرده و عهد و پیمانهای الهی را شکسته و با سنت و سیره رسول خدا مخالفت کرده و در میان بندگان خدا با گناه و دشمنی عمل میکند و در مقابل چنین حاکم ستمگری هیچ گونه عکس العمل گفتاری یا رفتاری از خود بروز ندهد، خداوند چنین انسانی را در جایگاه همان ظالم ستمگر داخل میکند."»
8⃣ افشای چهره منافقان
خطر منافقانه بنی امیه که در لباس خلافت اسلامی همه مقدسات اسلام را زیر پا گذاشته و یکی را پس از دیگری محو میکردند، همچنین جمعی از کوفیان پرمدعای منافق که بر امام حسن(ع) به خاطر صلحش آن همه ایراد کرده و تقاضای قیام از امام(ع) میکردند، میبایست رسوا میشد.
🔸 آری، قیام عظیم کربلا یک انقلاب بزرگ انسان ساز و جریان ساز است، چنان که امام خمینی(ره) در مورد آن فرمودند: «زنده نگه داشتن عاشورا یک مسئلۀ بسیار مهم سیاسی - عبادی است، عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد، یک مسئله سیاسی است، یک مسئلهای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد. ما ملت گریۀ سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها، سیل جریان میدهیم و سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است، خرد میکنیم». (صحیفۀ امام، جلد ۱۳، صفحه ۳۲۷)
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجانزاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#حماسه_حسینی #عاشورا
✅ کربلا حجت بالغه‼️
🔶 انسان نيازمند حجت برهان و بهانه شكنی است، خداوند در هدف بعثت انبيا میفرماید: «لئلا يكون للناس علي الله حجه بعد الرسل، تا برای مردم پس از (فرستادن) پيامبران در مقابل خدا (بهانه و) حجتی نباشد.» (سوره نسا آيه 165 )
🔸 كربلا حجت بالغه است، سرزمین اتمام حجت است.
🔸 كربلا از نظرگاه سنی «حجت» است و تقريبا هر كس در كربلا میتواند الگوی سنی خود را بيابد:
- نوجوانان: قاسم عبدالله بن الحسن و عمرو بن جناده را،
- جوانان و ميانسالان: علی اكبر عباس عبدالله و جعفر را،
- پيران: حبيب عابس و مسلم بن عوسجه را،
- زنان: زينب (سلام الله علیها)، رباب و ام وهب را،
- حتی كودكان: اصغر و سكينه را.
كربلا از اين جهت نيز در جنگهای تاريخ اسلام يك استثنا است ...
🔸 كربلا سرزمين بی بهانگی است، تشنگی بهانه نجنگيدن و تنهایی دليل گريز تسليم و ذلت پذيری نيست.
🔸 همه رنگها نیز در کربلا یافت میشوند؛ سیاه مانند جون، غلام ابوذر ز سفید مانند اسلم ترکی.
🔸 گویا همه گروههای اجتماعی نیز در کربلا نماینده دارند:
معلمان، بازاریان، تازه ایمان آورندگان، غلامان و...
کربلا هرکس را که بخواهد با تکیه بر بهانهها، صحنه حق را رها کند، خلع سلاح میکند؛ حتی کودک با گریه خویشتن میتواند نقش آفرین باشد.
(توجیه المسائل کربلا، صفحه ۳۱)
🔸 در واقعه کربلا، اگر امام حسین علیهالسّلام میخواست در مقابل حوادثِ بسیار تلخ و دشواری مثل شهادت علی اصغر، اسارت زنان، تشنگی کودکان، کشته شدن همه جوانان و حوادثِ فراوانِ دیگری که در کربلا قابل احصاست، با دیدِ یک متشرّعِ معمولی نگاه کند و عظمتِ رسالتِ خود را به فراموشی بسپارد، قدم به قدم میتوانست عقب نشینی کند و بگوید: «دیگر تکلیف نداریم. حال با یزید بیعت میکنیم. چاره چیست!؟ الضرورات تبیح المحذورات.»
اما امام حسین علیهالسّلام چنین نکرد. این، نشانگر استقامت آن حضرت است. استقامت یعنی این! استقامت، همه جا به معنای تحمّل مشکلات نیست. تحمّل مشکلات برای انسان بزرگ، آسانتر است تا تحمّل مسائلی که بر حسب موازین - موازین شرعی، موازین عرفی، موازین عقلی ساده - ممکن است خلاف مصلحت به نظر آید. تحمّل اینها، مشکلتر از سایر مشکلات است.
(برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب در ۱۳۷۵/۰۳/۱۴)
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#حماسه_حسینی #عاشورا
✅ از جوان کربلا تا دولت جوان حزب اللهی
🔶 حضرت علی بن الحسین(ع) فرزند بزرگ امام حسین(ع)، برادر بزرگتر امام سجاد(ع) و حضرت علی اصغر(ع) و مادر بزرگوارش لیلی دختر ابی مرّه بن عروه بن مسعود ثقفی میباشد.
🔸 تربيت شايسته امام حسين(ع) سبب شد تا على اكبر(ع) به بهترين صفات كمال آراسته شود.
در تربیت سه اصل اساسی داریم که هر سه را علی اکبر (ع) به احسن وجه داشتند:
۱- طهارت نطفه ۲- طهارت لقمه ۳- تربیت اسلامی
🔸 على اكبر(ع) شاخهاى از آن شجره طيبه و ريشه پاك بود و وارث همه خوبىهاى خاندان عصمت و طهارت به شمار مىرفت. هنگامی که میخواهیم سلام بر امام حسین(ع) دهیم، میگوییم: اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ منظور از علی بن الحسین، حضرت علی اکبر (ع) میباشد.
🔸 دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین (ع) دفن حضرت علی اکبر (ع) پایین پای امام میباشد، وی نزدیکترین شهیدی است که با امام حسین(ع) دفن شده است و همچنین اولین شهید عاشورا از بنی هاشم بود.
🔸 جوان برومند حضرت امام حسین(ع) که با فداکاریهایش در روز عاشورا جاودانه شد و درسهای بسیاری را به جوانان داد.
🔸 رهبر معظم انقلاب در توصیهای مؤکد نَوید حل مشکلات کشور و تشکیل دولت اسلامی، سومین گام برای تحقق تمدن نوین اسلامی را «تشکیل دولت جوان حزب اللهی» میداند.
🔸 دولت آیت الله رئیسی باید دارای دو ویژگی اساسی باشد: ۱- انقلابی، جهادی، مردمی ۲- تشکیل شده از جوانان مؤمن، متعهد و متخصص
🔸 آری مشکلات امروز کشور که در رأس آنها مشکلات اقتصادی و فرهنگی است نیاز به مدیران جوان مؤمن، جهادی و متخصص دارد که برای حل مشکل جامعه، شبانه روز در میدان تلاش کنند و تا تشکیل دولت و سپس جامعه اسلامی ننشسته و خسته نگردند.
🔸 تجربه جنگ تحمیلی و ایستادگی در برابر ابرقدرت شرق و غرب آن زمان و دفاع مقدس ۸ ساله خود تجربهای سترگ برای این مهم است، چرا که ما جنگ را با جوانان بردیم. و این اولین امتحان کسانیست که خود را ولایی و تابعه امر و نظر مقام معظم رهبری میدانند، برای تحقق دولت جوان حزب اللهی تا سطح استانها و شهرستانها.
🔸 #به_قلم_اساتید: مجتبی لشکر بلوکی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی #دولت_انقلابی #مدیریت_جهادی ✅ دولت انقلابی و ضرورت رجوع
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_انقلابی
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#حماسه_حسینی #عاشورا
✅ دولت انقلابی و نظارت همگانی (قسمت هفتم)
🔶 انقلاب اسلامی ریشه در معارف "عاشورا" دارد. یکی از اهداف اصلی" نهضت عاشورا" و قیام ابا عبدالله الحسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود.
🔸 شناخت معروف و منکر و التزام به آن، پرورش روحیه اجتماعی در جامعه اسلامی است. یعنی مؤمنین نباید نسبت به مسائل جامعه خود بی تفاوت باشند.
🔸 یکی از عبرتهای عاشورا، بی تفاوتی جامعه اسلامی نسبت به این اصل بود. به عبارتی اگر مردم زمانه خاصه خواص جامعه اسلامی به رسالت همگانی خویش عمل میکردند، هرگز واقعه کربلا و شهادت امام معصوم زمان یعنی آقا امام حسین(ع) اتفاق نمیافتاد. پس امر به معروف و نهی از منکر یک اصل راهبردی و همگانی است و همه افراد جامعه به آن التزام دارند.
🔸 رهبر معظم انقلاب در این رابطه معتقدند؛ امر به معروف و نهی از منکر تضمین کننده حیات طیبه در نظام اسلامی و وظیفه همه آحاد اجتماع مسلمانان است. (۱۳۶۸/۷/۲۸)
🔸 در اصل ۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی به این اصل همگانی اشاره شده است: در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت.
🔸 متاسفانه علی رغم بیش از چهل سال از عمر جمهوری اسلامی سازوکاری برای اجرای این اصل حیاتی طراحی نشده است و از اصول معطل مانده قانون اساسی است. دولت انقلابی تراز در بیانیه گام دوم باید سازوکاری برای اجرای این اصل راهبردی فراهم آورد. با نظارت همگانی است که می توان به استقرار عدالت، معنویت و مبارزه با فساد در تمام اشکال امیدوار بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#حماسه_حسینی #عاشورا
✅ درسهای مکتب عاشورا
🔶 نهضت عظیم امام حسین(ع)، به مثابهی یک دانشگاه میباشد که حاوی درسهای فراوانی برای تمام بشریت در همهی دوران است. البته که اشاره به همهی این نکات، دهانی میخواهد به اندازه فلک. لیکن به برخی از این آموزههای حسینی اشاره میکنیم:
1⃣ الگو بخشی
امام خمینی(ره) با تمسک به نهضت عاشورا و سیرهی سیدالشهداء(ع) بود که منطق راحت طلبان و سازشکاران دنیا طلب و افراد بی تفاوت توجیه گر را مردود دانسته و به قیام علیه نظام ستمگر برخواست و انقلاب اسلامی ایران را بر پایهی نهضت حسینی(ع) به پیروزی رسانید.
2⃣ پیوند دین و سیاست
بر این اساس مبارزه مسلحانه و قیام و فعالیت سیاسی نه تنها با دین و قداست مذهبی منافات ندارد بلکه مؤید این دیدگاه مقدس است که «دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ماست».
3⃣ روحیهی ایثارگری
مسلمانان در هر زمان و مکانی برای احیا و اجرای دین مانند امام حسین(ع) باید از همه چیز خود بگذرند.
4⃣ ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد
شهادت باعث جاودانگی و پیروزی بر استکبار است.
5⃣ مبارزه با ظلم و عدالت طلبی
مبارزه با ستمگری و بی عدالتی تکلیف همیشگی مسلمانان است.
6⃣ عدم سازش با دشمن
مقاومت برای دفاع از آرمان ها و تحقق اهداف همراه با تسلیم نشدن در برابر ستمگران.
7⃣ ولایتمداری
عشق ورزیدن به امام و رهبری و مطیع فرمان او و تحمل سختیها در این راه.
8⃣ اخلاص و صداقت در مبارزه
پیگیری مصلحت اسلام و جامعه به جای منفعت شخصی
9⃣ شجاعت و شهامت در برخورد با دشمن
ترس و سهل انگاری در مقابل دشمن معنا ندارد.
0⃣1⃣ هوشمندی سیاسی در تمام مراحل مبارزه
امام حسین(ع) در تمامی مراحل مبارزه با حکومت فاسد اموی تا لحظهی شهادت با هوشیاری و برنامه عمل فرمودند.
1⃣1⃣ پیشتازی رهبران
رهبران جامعه باید همچون سالار شهیدان به عنوان رهبر جامعه اسلامی در خط مقدم مبارزه با دشمن حرکت کنند.
2⃣1⃣ عزت طلبی و پرهیز از ذلت
سالار شهیدان با شعار هیهات مناالذله، مرگ با عزت را بر زندگی با ذلت ترجیح دادند.
3⃣1⃣ بصیرت
شناختن حق و باطل و موضع گیری مناسب در برابر آن.
4⃣1⃣ احیای امر به معروف و نهی از منکر
حیات جامعه اسلامی ارتباط مستقیم با امر به معروف و نهی از منکر دارد.
5⃣1⃣ تکلیف مداری
امام حسین(ع) بدون تساهل و تسامح به تکلیف خود در برابر جامعه اسلامی عمل فرمودند.
🔸 در نتیجه نباید قیام امام حسین(ع) را در سیاهپوشی، گریه و سینه زنی و برانگیخته شدن مقطعی عواطف خلاصه کرد، بلکه باید انگیزهها، اهداف و درسهای عاشورا سرلوحهی زندگی ما قرار بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجانزاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
43.pdf
222.6K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ تصویر نهان افغانستان
🔶 وقوع بحرانهای امنیتی پایدار در افغانستان و سقوط ولایات و مناطق مختلف این کشور همسایه، قطعا خبر خوبی برای منطقه نیست.
🔸 در قاموس سیاست خارجی آمریکا و فارغ از این که چه کسی در رأس معادلات سیاسی و اجرایی واشنگتن حضور داشته باشد، «افغانستان بحران زده» یکی از قطعات «جهان اسلام دفرمه شده» محسوب میشود.
🔸 تصویر نهان افغانستان، از تصویر آشکار آن به مراتب دردناک تر است. این تصویر آشفته و تاریک محصول ۲۰ سال اشغالگری آمریکاییها و اعضای ناتو در افغانستان است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ مواجهه با کابینه پیشنهادی
🔶 هفته گذشته وزرای پیشنهادی دکتر رئیسی برای بررسی صلاحیت به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
🔸 دراینباره ارزیابیهای مختلفی مطرح شده و حتی سطحی از تقابل و منازعه را بین نیروهای سیاسی برانگیخته که لازم است به برخی نکات در این زمینه توجه شود:
1⃣ آنچه که باید باشد:
اولاً؛ تا اینجا اتفاقی که افتاده آن بوده که طبق قانون اساسی، رئیسجمهور پس از بررسیهای گوناگون به جمعبندی نهایی رسیده و ارزیابی کرده که میتواند با افراد انتخابشده، شرایط کنونی را تغییر دهد.
ثانیاً؛ راه برای ارزیابی نقادانه کارشناسان امر بسته نیست و آنها لازم است که دیدگاههای خود را معطوف به شاخصهای کابینهای کارآمد بیان نمایند.
ثالثاً؛ در کشور بنبست وجود ندارد و در مرحله بعد مجلس شورای اسلامی میتواند با نهایت دقت و کارِ کارشناسی به موضوع بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بپردازد و در جهت ساختن کابینهای قوی به رئیسجمهور کمک کند.
2⃣ آنچه نباید باشد:
سیاست زدگی در همه دورهها و دولتها برای کشور و منافع ملی هزینه تولید کرده است. در این شرایط بیش از هر زمانی لازم است با آرامش، انسجام و عقلانیت به سمت اصلاح امور معیشتی حرکت کرد.
متأسفانه پدیده سیاست زدگی سبب شده بر سر هر پدیده و امر سیاسی، بهجای مواجهه منطقی و واقعبینانه، تقابلها و دوقطبیها رواج پیدا کند؛ اتفاقی که کموبیش درباره معرفی کابینه رخ داده است.
در این مقطع، مهم آن است که ما با هوشمندی و عقلانیت نگذاریم وضعیت حساس کنونی تبدیل به اختلاف و نزاع بین جریان انقلابی و جامعه شود.
🔶 نکته پایانی
🔸 ارائه نقدها و دیدگاههای کارشناسیِ دلسوزانه درباره دولت آقای رئیسی یک ضرورت حتمی است، اما اینکه بر سر هر قضیه و موضوعی بلافاصله قطببندی مخالف و موافق صورت بگیرد و متعصبانه فضای تخریب و پرخاشگری رواج پیدا کند، چیزی است که انسان را از آینده جبهه انقلابی نگران میکند و نگرانی مهمتر آن است که در این فضای نامطلوب و دربرگیرنده حاشیهها، مطالبات واقعی و اولویتدار مردم بر زمین باقی بماند.
🔸 نکته مهم دیگر که لازم است به آن توجه شود آن است که در کنار وزرای کارآمد، لازم است اتخاذ سیاستهای صحیح، اصلاح ساختارهای اقتصادی، تأمین منابع مالی و اداره منسجم و قوی تیم اقتصادی نیز مدنظر قرار گیرد. این نکته از این منظر حائز اهمیت است که در نظر بیاوریم وزرا هرچند به لحاظ ویژگیهای شخصی برجسته باشند، اما بدون این الزامات راه بهجایی نخواهند برد.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#اقتدار #تاریخ
✅ تحلیلی بر یک عکس جنجالی با یک صندلی خالی
🔶 ضمن تقبیح انتشار عکس یادگاری سفیر انگلیس و روسیه در محل کنفرانس تهران، نکاتی یادآوری میگردد:
1⃣ هر دو سفیر به خطای خود پی برده و تصریح کردهاند که منظوری نداشتند و عذرخواهی و اظهار تأسف کردند.
2⃣ گرچه شیطنت انگلیس در قبال ایران بر کسی پوشیده نیست. اما آنان به قدرت ایران کاملا واقفاند. نمونهاش توقیف نفتکش شان توسط ایران است.
3⃣ جریان لیبرال و غربگرای ایران طی سالهای اخیر که با تمام قوا، برای تخریب روابط ایران با چین و روسیه کوشیده و شعار مرگ بر ... نیز دادهاند، در ماجرای عکس فوق نیز آتش بیار معرکه شده و خیلیها فقط خواستار اخراج سفیر روسیه شدهاند، نه انگلیس❗️
4⃣ با در نظر گرفتن مجموعه مسائل و همکاری متقابل ایران و روسیه، طی دهههای گذشته، مسئولین امور خارجه ایران، ضمن تذکر به کشورهای فوق، باید از تنش و کم رنگ شدن روابط با روسیه پرهیز کند و تحت تأثیر موضع گیریهای تند و تحلیلهای غلط قرار نگیرد.
5⃣ کشور روسیه هم باید به این نکته پی ببرد که انگلیس، رفیق او نیست، بلکه به عنوان شریک آمریکا و رقیب اوست. زیرا همکاری سه کشور مقتدر آسیایی (ایران، چین و روسیه)، پارهای از استعمارگران قدیمی مثل انگلیس را به شیطنت و تلاش برای تخریب روابط روسیه با ایران وادار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی اکبر صیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ آدرس غلــط ندهیـــم
🔶 کابینه سلیقهای یا کارآمد، نقد مجازی با رعایت اصول
🔸 لازم هست جدای از اظهار نظر شخصی در مورد شخصیتهای معرفی شده کابینه به مجلس، به نکاتی توجه گردد.
🔸 با توجه به اینکه دکتر رئیسی با درخواست بخش عظیمی از جامعه به جایگاه ریاست جمهوری دعوت شدند و تنها گزینه ائتلافی جبهه انقلابی بوده و در حقیقت مردم، تنها گزینه برای نجات کشور از وضعیت فعلی را در گرو حضور ایشان دیده و می بینند، لازم است، در نوع نقد و محل انتشار آن، توجه ویژه داشت.
🔸 با توجه به تأکیدات رهبری مبتنی بر استفاده از ظرفیت جوانان برای تحول آفرینی، در عین حال فرصت محدود کشور و داشتن محدودیت در آزمون و خطا به نظر میرسد، ترکیب سنی جوان و میانسالان در تیم ایشان میتواند نکته مثبتی قلمداد شده و ظرفیت تحول و تخصص و تجربه را در کنار هم داشته باشیم؛ هر چند به ادعای برخی صاحبنظران، در این شرایط خاص، میشد از مهرههای قویتری هم استفاده کرد.
🔸 البته ما دکتر رئیسی را مصون از خطا ندانسته و قطعا بر عملکرد ایشان نیز نظارت داشته و در صورت لزوم مطالبه گری و پرسشگری را نیز حق خود میدانیم؛
🔸 آنچه لازم است اینست که انتقاد برخی از افراد انقلابی و دلسوز، با توجه به حساسیتهای اجتماعی در این برهه و با توجه به پرهیز از یأس آفرینی و البته در راستای مطالبه گری اجتماعی، تنظیم گردد و البته از روشهای مختلف چون ارائه استنادات و نظرات بصورت جمعی به کمیسیونها و مراکز مربوطه و اثر گذار نیز دریغ نگردد.
🔸 اما در این میان هستند افراد مغرضی که ظرفیتهای کشور را سالها معطل نگاه داشته و الان که احتمال دولتی پرکار و با دید مردمی را در مقابل خود میبینند، شروع به تخریب و سیاهنمایی کرده و قصد ناامیدکردن مردم از دولت پیش رو را قبل از عملکرد مدنظر دارند.
🔸 در این میان برخی طرفداران کاندیداهای انتخاباتی نیز به صرف عدم حضور فرد مورد نظرشان در کابینه، شروع به نقد بعضا غیرمنصفانه نمودهاند، که آنها نیز لازم است به تأسی از همان افراد، که در لحظات حساس انتخاباتی، انقلاب را اولویت دانستند، امروز هم دید انقلابی داشته باشند و بخاطر اشخاص از انقلاب عبور نکنند.
🔸 و البته در کنار توصیه به نقادان دولت و کابینه، لازم است هسته سخت طرفداران رئیسی نیز فرهنگ نقد پذیری را زیر سؤال نبرده و نقد صحیح به دولت را سازنده تلقی نموده و نقد مخرب را نیز با سعه صدر پاسخ داده و جو کشور را به سمت مسائل حاشیهای نکشانند.
🔸 توصیه آخر اینکه؛ رهبری بالاترین منکر را، ناامید کردن مردم از نظام اسلامی عنوان نمودند.
🔸 پس مراقب باشیم اظهار نظرات ما، خوراک رسانههای معاند را تأمین نکرده و از راه صحیح آن، ــ در کنار دولت ــ و نه در مقابل آن، به یاری آن، برای ایران سربلند اقدام کنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: سادات عسگری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ کشورهای نگران از افغانیزه شدن
🔶 ۲۰ سال از حضور و یا به تعبیر دقیق تر از اشغال افغانستان توسط آمریکا میگذرد؛ مبارزه با تروریسم شاخص ترین ادعای دول غربی و به ویژه آمریکا برای این اشغال بوده است.
🔶 طبعا مفهوم مبارزه با تروریسم معنای دیگرش ایجاد ثبات و امنیت است اما پس از گذشت ۲۰ سال آنچه در افغانستان مشاهده میشود همه چیز هست الا ثبات و امنیت:
🔸 ولایات افغانستان یکی پس ازدیگری فرو میریزند و تسلیم میشوند این یعنی آنکه ادعای حضور آمریکا در افغانستان برای تقویت اقتدار ارتش این کشور، بازسازی و نوسازی و بالاخره توانمند کردن آن به منظور تأمین امنیت هیچ ثمرهای نداشته و بیشتر به یک ادعای طنز آمیز شبیه بوده است.
🔸 اختلافات قومی- مذهبی به شدت بر همه چیز سایه افکنده است و از تنها چیزی که در کشور رنگین کمانهای قومی و مذهبی بعد ۲۰ سال مشاهده نمیشود دولت سازی و ملت سازی است.
🔸 تجربه تلخ فراروی افغانستان قطعا درستی و دقت مواضع گروههای مقاومت و مردم منطقه را در لزوم اخراج آمریکا از کشورهای اشغال شده نشان میدهد و ثانیه به ثانیه تحولات این روزهای افغانستان نشان میدهد ثانیه ثانیه تأخیر در اخراج آمریکاییان از منطقه بشدت هزینه ساز است.
🔸 اینکه واقعا آمریکا بعد از خروج از افغانستان در سپتامبر پیش رو دست از سر ملت مظلوم افغان بردارد محل تأمل جدی است اما اینکه کشورهایی که احوالاتشان به لحاظ اشغال شدن مشابه افغانستان است بایستی زودتر از افغانیزه شدن کشورهایشان ممانعت به عمل آورند، امری مسلم و محتوم است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دعا
#مدیر_انقلابی
✅ سلاح مؤمن در سختیها
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط 302(1).pdf
657.5K
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دعا
#مدیر_انقلابی
✅ سلاح مؤمن در سختیها
🔶 خط حزبالله در این شماره نگاهی به جایگاه، آثار و نقش توأمان دعا و تلاش و حرکت برای رفع مشکلات، در بیانات رهبر انقلاب داشته است.
🔸 رهبر انقلاب ویژگیهای متعددی درباره «مدیر شایسته انقلاب اسلامی» برشمردهاند. خط حزبالله به مناسبت دوم شهریور و آغاز هفته دولت، ۲۰ ویژگی مدیر شایسته براساس بیانات رهبر انقلاب را مرور کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۲
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ الزامات جلسات بررسی کابینه
🔶 از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز کرده است. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت.
🔸 دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و در نهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد.
2⃣ طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد.
3⃣ یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند.
4⃣ برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی مورد توجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ اهداف نصرالله از اعلام اعزام کشتی حامل سوخت ایرانی به لبنان
🔶 سید حسن نصرالله در جمع عزادارن حسینی اعلام کرد تا ساعاتی دیگر کشتی حامل سوخت از ایران به سمت لبنان حرکت میکند؛ و همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داد تعرض به این کشتی را تحمل نخواهد کرد.
🔸 این اقدام با چند هدف صورت گرفته است:
1⃣ این هشدار سطح امنیت کشتی را بالا خواهد برد؛ و از آنجایی که صهیونیستها میدانند که هر زمان سید حسن نصرالله وعده داده است به آن عمل نموده، و از سوی دیگر حزب الله توازن تهدید را هم ایجاد نموده است و در نتیجه هزینههای حمله به کشتی برای صهیونیستها بالا میرود.
2⃣ طی هفتههای اخیر و بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، این رژیم عملیات روانی شدیدی را با حمایت آمریکا و غرب، برای تحت فشار قرار دادن محور مقاومت و بخصوص جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است و به زعم خویش به دنبال ایجاد ائتلاف بین المللی علیه ایران بودند، با این شعار که ایران به کشتیها حمله تروریستی میکند.
اما حالا سید، عملیات روانی را به رژیم صهیونیستی برگرداند؛ یعنی رژیم اشغالگر بر سر یک دو راهی هر دو طرف باخت قرار گرفته؛ اگر به کشتی حمله نماید در واقع دروغ گویی خود را در عملیات روانی اثبات میکند و فرصت خوبی را به محور مقاومت هم در میدان و هم در عملیات روانی میدهد ؛ و اگر حمله نکند ورود کشتی برگ پیروزی دیگری برای محور مقاومت است.
3⃣ آمریکایی به شدت به دنبال این خط تبلیغی در لبنان است که ایران به دنبال بهره کشی از لبنان و حزب الله در مواجهههای منطقهای خود است و منافع ملت لبنان برایش مهم نیست! اما اعلام حرکت کشتی حامل سوخت، آن هم در شرایط بحرانی سوخت در لبنان ، این خط ضد تبلیغی را علیه ایران ، در مسیر تغییر قرار میدهد؛ حالا حمله احتمالی به آن، این واقعیت را بیش از پیش نمایان میکند که دشمن اصلی ملت لبنان غرب و بخصوص آمریکاست که با حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در اقدامات تروریستی آن علیه ملتهای منطقه شریک هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ بادکنک آمریکایی ترکید ‼️
🔶 خبر
🔸 شبکه خبری سی ان ان گزارش داد پرچم آمریکا در سفارت این کشور در کابل به عنوان آخرین گام برای تخلیه آن، پایین کشیده شد.
🔶 تحلیل کوتاه
🔸 آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه واهی مبارزه با تروریسم وارد افغانستان شد، حکومت طالبان را سرنگون کرد و قرار بود در افغانستان حکومتی بسازد که یک الگوی مناسب از دموکراسی آمریکایی در منطقه باشد.
🔸 قانون اساسی جدید نوشته شد، دولت و مجلس جدید روی کار آمد، ارتش ۳۰۰ هزار نفری آموزش دیده توسط آمریکاییها با میلیاردها دلار هزینه ایجاد شد، دانشگاه آمریکایی کابل جهت تربیت آمریکایی نسل جوان تأسیس گردید و در میان بسیاری از مسئولین افغان، مسابقه ذلیلانه نوکری آمریکا به راه افتاد و رؤسای جمهور یکی آمریکایی تر از دیگری وارد ارگ (کاخ ریاست جمهوری افغانستان) شدند.
🔸 اما همه این حکومت ویترینی و بزک شده مثل یک بادکنک رنگی در مدتی کوتاه و در مضحک ترین حالت ممکن ترکید و اشرف غنی آمریکایی و ژنرالهای پرمدعا به سادگی هرچه تمام تر گریختند و پس از ۲۰ سال حضور آمریکاییها در افغانستان و عدم تحقق همه وعده و وعیدها و اهداف آمریکایی، طالبان امروز دوباره به کابل و حکومت بازگشت.
🔸 دیدبان هنرمند و سیاست مدار برجسته جهان اسلام امام خامنهای بارها فرمودهاند آمریکاییها زیر دستکش مخملی دستهای چدنی قایم کردهاند و ایضا در مذاکرات فرمودند: «آمریکاییها خرشون از پل بگذرد برمیگردند به ریشتون میخندند.»
🔸 حال باید از حال و روز افغانستان عبرت گرفت. (فاعتبروا یا اولوالابصار ...)
🔸 #به_قلم_اساتید: سید جعفر موسوی همپا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ با مردم و برای مردم جهت خدمت نه دیوارکشی ‼️
🔶 خبر
🔸 آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، در بازدید از پیش اعلام نشده در داروخانه ۲۹ فروردین تهران که از مراکز اصلی توزیع داروهای کرونایی و غیر کرونایی است، حضور یافت و با مردم و کادر اجرایی این داروخانه گفتگو کرد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1️⃣ ناخودآگاه با شنیدن این خبر ذهنها به سوی نقدهای غیرمنصفانه و بلکه تهمتهای ناروا در جریان تبلیغات انتخاباتی دولت دوازدهم میرود که اصحاب رسانهای معاند داخلی و خارجی و برخی از روشنفکرنماهای سیاستزده میگفتند با آمدن ایشان (دکتر رئیسی) دیوارکشی پیاده روها!! آغاز میشود و اینگونه اذهان را تشویش کردند. در حالی که این روزها شاهد آن هستیم که رئیس جمهور سیزدهم طوری در خیابانها راه میروند که اصلاً مردم متوجه نمیشوند رئیس جمهوری در حال آمدن است و این در شرایطی است که برای دیدن مدیران دستِ چندمی دولت پیشین باید از تشریفات خاصی پیروی میشد چه برسد به رئیس یا وزرای دولت!!
2️⃣ این رفتار بسیار ارزشمند از سوی رئیس جمهور محترم و حفظ ارتباط با مردم به دور از تشریفات در شرایط کنونی میتواند بر اعتماد عمومی بیفزاید؛ آنجا که شهروندی با صراحت و چهره به چهره به منتخب ملت میگوید من به شما رأی ندادم اما از شما میخواهم که این وضع را اصلاح کنید و ايشان با متانت گوش داده و پاسخ میدهند؛ چنین رویهای میتواند یک الگوی زیبا در حکومت داری و از سوی دیگر در دلهای سایر مردم عزیزمان نیز بذر امید میکارد.
3⃣ براساس مشاهدات سالهای اخیر شاید نتوان به این سخن ایراد گرفت که ما قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا، فاصله گذاریهای اجتماعی!! را در سطح کشور و آن هم بین مردم و مسئولان تجربه کرده و خیلی با این جمله پرکاربرد غریب نبودهایم.
4⃣ یکی از شاخصهای مهم در حکومت داری آن هم از نوع اسلامی، حفظ جمهور و ارتباط با بدنه عمومی جامعه در تمامی سطوح میباشد که این خود بهترین فضای مناسب تصمیم سازی و دیدن مشکلات از نزدیک جهت اخذ تصمیم گیریهای مهم دولتی است.
🔸 امام خامنهای عزیز در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری فرمودند: «یک توصیه به رئیسجمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئلهی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. «دولت مردمی» را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند. مردم یعنی همهی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی. البتّه حضور در میان مردم -که سابقهی این کار را هم ایشان دارند- نباید افراد را از ارتباط با نخبگان غافل کند. ارتباط با نخبگان هم در جای خود یک حرکت بسیار لازم و مفید است؛ تبادل نظر با نخبگان، و استفادهی از نظر نخبگان.»
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر مسعود رضایی؛ کارشناس حوزه فقه و اندیشه سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#بصیرت
✅ پرهیز از خطای محاسباتی‼️
🔶 در جریان کربلا حدود ۱۲۰۰ نفر با امام حسین(علیه السلام) عازم کربلا شدند اما روز عاشورا حداکثری که با امام حسین علیه السلام ماندند حدود ۱۲۰ نفر بوده است.
🔸 نه آنهایی که رفتند بی دین بودند و نه آنهایی که ماندند، عقلانیت نمیدانستند.
🔸 اشکال کار در بحث محاسبات بود (اشتباه محاسباتی) به عبارتی ۱۰۸۰ نفر محاسبه کردند لشکر ۱۲۰۰ نفری در برابر لشکری دهها هزار نفری حتما نتیجه آن شکست است.
🔸 در مقابل ۱۲۰ نفر محاسبه معنوی کردند که این شکست نیست بلکه یک پرواز میان بُری است به سوی شاءالله.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 محاسبهی غلط، یکی از بزرگترین خطرها است؛ چون ارادهی انسان تحت تأثیر دستگاه محاسباتی او است: اگر دستگاه محاسباتی بد کار کرد، ارادهی انسان تصمیمی میگیرد و در جهتی میرود که خطا است.
🔸 خطای محاسباتی از اینجا ناشی میشود که ما جبههی خودمان را هم درست نشناسیم، جبههی مقابل را هم درست نشناسیم؛ وقتی نشناختیم، در محاسبه اشتباه میکنیم؛
🔸 دستگاه محاسباتى وقتى دچار اختلال شد، از دادههاى درست، خروجىهاى غلط بهدست خواهد آورد؛
🔸 دشمن نیز بهدنبال اختلال در نظام محاسباتی در داخل کشور است و دلیل آن نیز عدم توانایی پیشبرد برنامههای پیش بینی شده خود در میدان واقعی و در مقابل سعی مضاعف و شبانه روزی با عملیات روانی جهت زیر سؤال بردن مقاومت و ایستادگی ملت ایران است.
🔸 در این باب هوشیاری، هوشمندی و بصیرت بالای مسئولین و مردم ، لازمه مقابله با این ترفند دشمن است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
🔶 بسمه تعالی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات، عبادات و عزاداریها، با توجه به هجمه سنگین معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی علیه "دستاوردهای انقلاب اسلامی، رهبرمعظم انقلاب و تلاش برای ناامیدسازی مردم عزیزمان از آینده کشور" به بهانههای مختلف و تلاش این جریان برای مشغول سازی جبهه انقلاب به اختلاف داخلی درون جبههای و سلب فرصت برای حل مشکلات اصلی کشور، ضروریست با یک همت عالی اقدامات راهبردی مقابلهای زیر برای تبیین توانمندیهای نظام اسلامی و جلوگیری از القاء یا بروز ناامیدی در جامعه، با جدیت در دستو کار قرار گیرد:
🔸 الف) سیاستها و راهبردهای تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
1⃣ تبیین دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در عرصهها و حوزههای مختلف با وجود فشارهای بین المللی و دشمنی تمام عیار استکبار جهانی و ایادی داخلی آن با هدف ارتقاء عزت و غرور ملی نسبت به داشتهها و ترسیم چشم انداز روشن و باور پذیر از آینده پیش رو کشور.
2⃣ مقابله و خنثی سازی بی امان عملیات ادراکی و شناختی دشمنان نظام در تحریف و تخریب انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبر عزیزتر از جانمان حضرت آیت الله امام خامنه ای دامت برکاته و دستاوردهای شگرف انقلاب شکوهمند ایران اسلامی
🔸 ب) اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
1️⃣ بی اعتبارسازی ادعاهای پوچ و گزاف گوییهای جریانها، عناصر و سلبریتیهای غرب گرا، وطن فروش و بلندگوهای دشمن در داخل کشور با امیدآفرینی و تصویرسازی روشن از آینده کشور از طریق برجسته سازی اظهارات جریانها، عناصر، سلبریتیها و نخبگان متعهد و عاشق به انقلاب اسلامی.
2️⃣ ارتباط گیری و حمایت تمام عیار از "نخبگان ،جریانها، گروههای مردمی، اقشار و تشکلهای مختلف متعهد به انقلاب اسلامی" برای ایجاد انگیزه، تحرک و همیت بیشتر جهت ورود به میدان تبیین و تبلیغ موهبتهای نظام اسلامی و همچنین ورود به میدان دفاع و مقابله با دشمنان نظام و معاندین و منحرفین داخلی.
3️⃣ تبیین، ترویج و ارائه تصویر صحیح و موج مثبت از عملکرد میدانی و علی الارض نظام (دستگاههای حاکمیتی، اجرایی، تقنینی، قضایی، نظامی اعم از ارتش، سپاه، ناجا، ودجا، بسیج و ...) در موضوعات و چالشهای پیش روی مردم (سلامت کرونا، معیشت، امنیت، عدالت، مبارزه با فساد، اقتدار، عزت، مردمی بودن، تعاملات منطقه ایی و بین المللی، کسب و کار، مسکن، ازدواج، امنیت سرمایه گذاری، و .... ) بصورت کاملا ایجابی و امید آفرین.
4️⃣ تحلیل و تبیین عالمانه، احصاء فنی، مستدل، متکی بر آمار و اطلاعات دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی و مدل موفق حکمرانی رهبر معظم انقلاب و برنامه ریزی برای تبلیغ گسترده، مستمر و دائمی آن به شیوه های متنوع رسانهای، هنری، جهت ارتقاء سطح آگاهی داخلی بخصوص جوانان و تصویر سازی روشن و موفق از مدل انقلاب اسلامی در پیش چشم جهانیان به عنوان یک ضرورت مهم تولید محتوا در فضای مجازی (با توجه به دغدغه حضرت آقا، این موضوع همچون یک عمل جهادی و تکلیف شرعی، باید به وضوح در دستور کار قرار گیرد و با تولیدات انبوه و هوشمندانه بر تیر زهرآلود شیطان غلبه کرد.)
5️⃣ جلوگیری از هر گونه اقدام ناصواب در جبهه انقلاب، حساسیت بر سناریوهای جریان نفوذ، هزینه دار کردن اقدامات اختلاف افکن و اقداماتی از این قبیل که لطمه به انسجام ملی و جریان انقلاب زده و موجب کاهش کارآمدی، کاهش امید و تاب آوری در جامعه گردیده و باعث تولید خسارت مادی، معنوی و کاهش ظرفیت اجتماعی میگردد.
6️⃣ تبیین شکست و ناکامیهای مکرر آمریکا و دیگر کشورهای غربی و مرتجعین منطقه در مواجه با انقلاب اسلامی و به تصویر کشیدن ناکارآمدیهای سیاست داخلی آنها در تمام حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، بین المللی و منطقهای با استفاده از اطلاعات و آمار دقیق نهادهای بین المللی و تصاویر عینی باورپذیر، گراف، نمودارها، ویدئو کوتاه و مستند تلویزیونی.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ توجیهات بایدن در خروج از افغانستان
🔶 هنگام حمله آمریکا به افغانستان و اشغال این کشور در ۲۰ سال پیش ادعا یا بهانه آمریکا مبارزه با القاعده بود. طالبان در آن زمان از تحویل سران القاعده به آمریکا سر باز زد و با این استدلال که القاعده با طالبان بیعت کرده است از تحویل و تسلیم آنها به آمریکا ممانعت کرد. بعد از این ماجرا بن لادن کشته شد اما همچنان اشغال برای سالها ادامه یافت و جالب آنکه بایدن همچنان میگوید هدف کشورش در افغانستان مبارزه با تروریسم بوده است!
🔸 در حالی بایدن اعلام کرد هدف کشورش در افغانستان دولت سازی یا اعاده دمکراسی نبوده و فقط به مبارزه با تروریسم میاندیشیده است که هزینه کرد قریب به ۹۰ میلیارد دلار در افغانستان در طی سنوات گذشته حکایت از ناکامی آمریکا در همه جهات و بویژه در دو مقوله اول دارد.
🔸 انتشار تصاویری از فرودگاه کابل به هنگام تصرف شهر که نشان میدهد برخی از شهروندان افغانی میکوشند تا از این کشور فرار کنند بشکلی هدفمند از سوی رسانههای غربی و بویژه آمریکایی منتشر شد و مشمول پروپاگاندایی وسیع قرار گرفت. این اقدام هدفمند رسانهای که میخواست نشان دهد افغانستان غیر سرسپرده به آمریکا محل مناسبی برای زندگی نیست بیش از هر چیز متوجه ماله کشی بر شکست سیاستهای ۲۰ ساله اشغال افغانستان بود.
🔸 عدم مقاومت ارتش و مردم در برابر حملات طالبان نشانه دیگری است مبنی بر اینکه هم ارتش عمدتا پشتون افغانستان و هم مردم این کشور ترجیح دادهاند برای حل مشکلاتشان از این پس از زاویه نگاهی بومی به مسائل بنگرند.
🔸 طالبان تا اینجای کار و در مواجهه با جامعه جهانی نشان داده است که تفاوتهایی با طالبان ۲۰ سال پیش در روش و منش پیدا کرده است مع الوصف حالا زمان آن فرارسیده است که این تغییر نگرش و بینش را در سطح داخل برای مردم افغان باورپذیر کند.
🔸 طالبان اینک به عنوان نیروی مسلط بر افغانستان کنترل اوضاع را در این کشور در دست گرفته است اما طبیعی است که در رنگین کمان قومی و مذهبی افغانستان شرط ماندگاری هر حکومتی احترام به حقوق همه مردم از هر قومیت و مذهبی است. اینکه آیا طالبان پیروز و فاتح در سال ۲۰۲۱ خواهد توانست مدل حکومتی خود را در سالهای آینده بر افغانستان فارغ شده از اشغال تحکیم کند را باید منتظر ماند و دید.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ دور جدید روابط کشور ایران با چین و روسیه
🔶 خبر
🔸 گفتگوهای مفصل و جداگانه دکتر رئیسی با رؤسای جمهور چین و روسیه میتواند سرآغاز ارتباط سه کشور در سطوح بالاتر شود.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 همواره جهان غرب به سه کشور ایران، چین و روسیه به چشم تهدید و موانع اصلی یکپارچگی دنیا نگاه میکند و به دنبال کنترل رفتارهای آنها بوده و اگر این سه قدرت به تنهایی به مقابله با غرب بپردازند، بدون شک هزینه زا بوده و با چالشهای اساسی رو به رو خواهند شد.
🔸 لازمه ابرقدرت شدن و داشتن قدرت هژمونی در سطح جهان سه مؤلفه مهم دارد: قدرت گفتمانی و بسیج کردن دیگر کشورها و گروهها، قدرت نظامی و قدرت اقتصادی.
🔸 با اتحاد سه کشور ایران، چین و روسیه و در سایه قدرت گفتمانی و بسیج کردن کشورها و گروههای همفکر بخصوص در سطح منطقه حساس و استراتژیک غرب آسیا و قدرت نظامی روسیه و قدرت اقتصادی چین که بالاترین رشد تولید ناخالص را در دنیا دارد و هم پوشانی نقاط ضعف همدیگر در مقابل سایر قدرتها و تعاملات گسترده بخصوص حذف دلار در معاملات فی ما بین که پاشنه آشیل اقتصاد ایران است و تأمین و پوشش نقاط ضعف نظامی و استفاده ایران از حق وتوی چین و روسیه و خیلی از موضوعات دیگر، میتوانند به یک قطب قابل اتکا با توجه به بی اعتمادی دنیا به غرب بخصوص پس از حوادث افعانستان تبدیل شوند، بطوری که شکست آنها برای غرب به یک رؤیا تبدیل شود.
🔸 هر کدام از این سه کشور نیز در سایه این همکاری که حاصل آن مصونیت از تحریمها و برخوردهای غرب برای کنترل آنهاست میتوانند به پیشرفت در سایر مؤلفهها برسند.
🔸 به نظر میرسد گسترش و افزایش سطح مناسبات و تعاملات بین این سه کشور امری عاقلانه و لازم است و بدون شک با افول غرب، بازیگران اصلی دنیا این سه کشور خواهند بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: حامد شیرخدا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی #روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان #طالبان
✅ تحلیلی بر شرايط افغانستان و لزوم تعامل ایران با طالبان
🔶 چند هفتهای است که سرتیتر خبرگزاریها و رسانههای داخلی و خارجی به حوادث افغانستان و پیشرویهای این گروه افغانستانی که به مدت ۲۰ سال با آمریکا جنگیده است اختصاص یافته، اخباری که به علت خبردادن از سرعت پیشرویها برای عدهای که آمریکا را منجی ملتها به حساب میآورند غيرقابل باور و برای آنها که ذات حقیقی آمریکای چپاولگر را میدانند قابل درک و دور از انتظار نبوده است.
🔸 تحلیلهای بسياری از سابقه، ماهیت و رویکرد جدید طالبان در گوشه و کنار فضای رسانهای شاهد بودیم که لازم است در تکمیل تحلیلهایی که نگاهشان به طالبان برآیند مثبتی داشته چند نکتهای را عرض کنیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 31 مردادماه 1400.pdf
3.09M
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#همه_علیه_کرونا
#واکسن
#طالبان
✅ بوم مسائل ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 فضاسازی از وضعیت نامطلوب کرونایی
🔸 پویش توئیتری برای مقابله با ویروس کرونا
🔸 هجمه سازی علیه برگزاری مراسمات عزاداری سیدالشهداء
🔸 مانور رسانهای از تحولات اخیر در افغانستان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بسته جامع محتوایی هفته دولت.pdf
1.36M
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم #دولت_اسلامی
✅ بسته جامع محتوایی هفته دولت
🔶 مسأله شناسی، هدفگذاری، برنامهریزی
🔸 برنامهریزی محتوایی با هدف بهرهبرداری از ظرفیت هفته دولت برای امیدآفرینی در جامعه، برای عامه مردم، کارمندان و مسئولین دولتی
🔸 ویژگیهای دولت جوان مؤمن حزب اللهی
🔸 راههای امیدآفرینی در مردم نسبت به دولت جدید
🔸 ویژگیهای کارمند نمونه
🔸 چگونگی انتقاد از دولت در رسانهها
🔸 هفته دولت در سال جاری بدان جهت که دولتی جدید شروع به کار نموده است از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔸 با توجه به گسترش نارضایتیها در مردم در چند ساله اخیر به طور خاص در شرایط کرونا و تعطیلی و کاهش قدرت اجباری برخی از اقشار جامعه، سطح امید به بهبود شرایط در آینده دچار کاهش گردیده فلذا با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون امیدآفرینی ذاتی در تغییر و جابجایی دولتها، نیاز است تا فعالین رسانهای در اولین هفته دولت، دولت جدید اهتمام ویژه بر بحث امیدآفرینی داشته باشند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab