💊💊📚📚🔴 خواص دیگر #گل_همیشه_بهار و طرز تهیه
عصاره گل همیشه بهار تاثیر ضدسرطانی به ویژه در برابر سرطان خون، پوست، سینه، پروستات، ریه، لوزالمعده و روده بزرگ دارد.
چشم را با چای این گیاه دارویی بشویید تا قرمزی و درد آن التیام یابد.
ضد نفخ معده و روده، تحریک کننده کار کلیه ها، افزایش دهنده جریان خون و فعالیتهای قلبی میباشد.
خواص موضعی: ضد التهاب – التیام دهنده زخمها – ضد قارچ – ضد اگزما و خشکی پوست – درمان زخم نوک پستان در شیردهی – ضد آفتاب سوختگی – درمان زخمهای واریسی – سرمازدگی – میخچه و زگیل
به تشکیل رگ های خونی جدید کمک می کند.
دمنوش آن با آبسه ، کورک و تکرر استفراغ مقابله می کند.
ناراحتیهای گوارشی: در مصرف داخلی (به صورت دم کرده) همیشه بهار ممکن است برای کمک به درمان التهابات سراسر دستگاه گوارشی نظیر زخم معده و گاستریت استفاده شود.
این گیاه ادرار آور است.
به هضم غذا کمک می کند، سیستم دفاعی بدن را تحریک و بدن را سم زدایی می کند و سیکل قاعدگی را منظم می کند.
عفونتهای پوستی: همیشه بهار چه به صورت مصرف داخلی و چه به صورت مصرف موضعی بر روی پوست، اثر ضدعفونی کننده، پاک کننده و سم زدایی را به عنوان خواص و کاربردهای بالقوه خود به همراه دارد. گل همیشه بهار به صورت لوسیون ، کرم یا پماد باعث تسریع در بهبود طیف وسیعی از مشکلات و ناراحتیهای پوستی نظیر سوختگیهای جزئی و آفتاب سوختگی، گزش و نیش حشرات، جوشهای چرکی، ورم پستان (ماسیتیت)، بریدگیها و خراشها بثورات پوستی و سایر التهابات پوستی می شود.
♻ طرز تهیه دمنوش:
روش اول : 10 گرم گل را در نیم لیتر آب جوش دم کنید و بعد صاف نموده و روزانه چهار تا پنج فنجان بنوشید.
روش دوم : 5 گرم گلهای همیشه بهار را در یک لیتر آب جوش دم نموده و پس از صاف کردن ، روزی 3 فنجان آن را قبل از هر وعده غذای اصلی بنوشید .به دم نوش فوق میتوانید لیمو ترش اضافه کنید .
روش سوم : 15 تا 30 گرم برگ یا گل همیشه بهار که خشک شده باشد یا ده تا بیست گرم برگ و گل همیشه بهار تازه را در یک لیتر آب جوش بریزید و 12 دقیقه دم کنید سپس آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید و هر روز 3 فنجان از آن را بعد از صرف غذا بنوشید .
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
📚📚💠👆صحبت های انتقادی دکتر شکور امید دکتر فوق تخصص و مونولوژیست،رئیس کل انجمن امور حمایت از بیماران دیابتی،عضو شورای سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻دانشکده طب سنتی را تاسیس کردند تا ترمز طب سنتی رو بکشند!!!
🔻مگر ابوعلی سینا نظام پزشکی داشت!!!
🔻حکمای بسیار بزرگی در طب گیاهی داریم اما به آنها بها داده نمیشود، ما حکما را حذف کردیم، حکما را از جامعه پزشکی حذف کردیم.
و...
✅کانال آرشیو طبی استاد طالقانی👇
@A_ostadtaleghani
💊💊💊💊#دارو_جهت_دفع_صفرا
توجه :
غلبه صفرا سبب افزایش زردی رنگ ادرار - خشکی پوست - عصبانیت - افزایش حرارت بدن - افزایش گردش خون - تلخی دهان و .... می شود .
برگه زرد آلو 30 عدد
#عناب 15 عدد
#آلوی_سیاه 10 عدد
تمر هندی 1 گرم
گل نیلوفر 10 گرم
#گل_بنفشه 10 گرم
#زرشک 10 گرم
آب نیم لیتر
طرز تهیه و مقدار مصرف
داروها را شب خیسانده و صبح صاف نموده و حاصل صافی در یک نوبت میل شود.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
📚بروزحساسیتهای احتمالی با خوردن
قمبوزه
جانا
خربزه ها
طالبی
درناحیه های 🔻
خارش گوش
باددربینی و کیپ شدن بینی
درد و یا خارش درتاج سر
خارش گلو
ورم گلو
خارش پوست
خارش مقعد
فعال شدن بواسیر
افت دهان
ترکیدگی پاشنه
نازک شدن پوست دست
و......
💊راهکارها
افراد صفراوی و دارای خشکی پوست و دارای آلرژی درمصرف میوه های اب داربالا پرهیزکنند مگر حداقل
۲- بعد از خوردن این نوع میوه حداقل یکساعت بعد عرق کاسنی و یا یک قاشق اب لیموی لیمو تازه میل شود
☀️امام صادق عليه السلام :
خانه اى كه در آن #قرآن خوانده نمى شود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود می آید:
۱-بركتش كم شده،
۲- فرشتگان آن را ترك مى كنند
۳- و شياطين در آن حضور مى يابند.(مجادلات و اختلافها را شیاطین در خانه ها ایجاد میکنند)
📚اصول كافى، ج ۲، ص ۴۹۹، ح۱
@soroshesalamati
#مزاج #ادویه_جات
✍ #آویشن: گرم و خشک
✍ #اکلیل کوهی: گرم و خشک
✍ #بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✍ #برگ_بو: گرم و خشک
✍ #پونه کوهی: گرم و خشک
✍ #جوز هندی: گرم و خشک
✍ #خردل: گرم و خیلی خشک
✍ #دارچین: گرم و خشک
✍ #فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✍ #زردچوبه: گرم و خشک
✍ #زعفران: گرم و خشک
✍ #زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✍ #زنیان: گرم و خشک
✍ #زیره_سبز: خیلی گرم و خشک
✍ #زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک
✍ #فلفل_سیاه: خیلی گرم وخشک
✍ #سماق: سرد و خشک
✍ #هل: گرم و خیلی خشک
✍ #میخک: خیلی گرم و خشک
✍ #گلپر: گرم و خشک
✍ #سیاهدانه: گرم و خشک
✍ #انیسون: گرم و خشک
✍ #گلرنگ: گرم وخشک
@soroshesalamati
#مزاج_گوشتها
✍ #شتر: گرم و خشک
✍ #گاو: سرد و خشک
✍ #گوساله: سرد و تر
✍ #گوسفند: گرم و تر
✍ #بز: سرد و خشک
✍ #مرغ_محلی:معتدل رو به گرم و تر
✍ #مرغ_ماشینی: سرد و تر
✍ #خروس: گرم و خشک
✍ #جوجه مرغ: گرم وتر
✍ #ماهی: سرد و تر
✍ #میگو: گرم و تر
✍ #اردک: گرم و خشک
✍ #غاز: گرم و ترم
✍ #بوقلمون: گرم و تر
✍ #کبک: گرم و تر
✍ #بلدرچین: گرم و خشک
✍ #قرقاول: گرم وتر
✍ #سار: گرم و تر
✍ #گنجشک: گرم و خشک
✍ #کبوتر: گرم و خشک
✍ #آهو: گرم و خشک
✍ #سیرابی: سرد و خشک
✍ #قلوه: سرد و خشک
✍ گوشت سفيد و گوشتهاي قرمز كه از مزاج سردي برخوردار هستند براي بيماران مغزو اعصاب و بيماران آرترزي و آرتريدي مضر ميباشد.
✍ گوشتهاي قرمز كه از مزاج گرمي برخوردار هستند براي افراد مغز و اعصاب مفيدبوده و براي بيماران دردهاي استخواني حكم مسكن را دارد.
✍ گوشت گنجشك و سار و كبوتر براي كودكان صرعي و كودكاني كه دير زبان بازميكنند و يا دير راه ميروند مفيد است.
✍ گوشت شتر براي افرادي كه طبع سردي دارند و هميشه احساس سرما ميكنند مفيداست.
✍ پاچه گوسفند براي افرادي كه يبوست مزاج دارند سودمند است.
@soroshesalamati
#مزاج #ميوه_جات:
✍ #سيب: گرم وخشك
✍ #گلابي: گرم و تر
✍ #انار: سرد و تر
✍ #به: گرم و تر
✍ #گيلاس: گرم و تر
✍ #آلبالو: سرد و تر
✍ #هلو: سرد و تر
✍ #زردآلو: سرد و تر
✍ #گوجه سبز: سرد و خشك
✍ #آلوبخارا: سرد و تر
✍#آلوسياه: سرد و تر
✍ #آلوزرد: سرد و خشك
✍ #ازگيل: سرد و خشك
✍ #زالزالك: سرد و خشك
✍ #انگور: گرم و تر
✍ #خرما: گرم وخشك
✍ #قيسي: گرم و تر
✍ #شفتالو: سرد و تر
✍ #زيتون: رسيده گرم و تر
✍ #زيتون كال: سرد و خشك
✍ #موز: گرم و تر
✍ #آناناس: گرم و تر
✍ #پاپايا(خربزه درختي): گرم و تر
✍ #انبه: گرم و تر
✍ #سنجد: سرد و خشك
✍ #كنار(ميوه درخت سدر): خنك
✍ #شليل: سرد و تر
✍ #ذغال اخته: سرد و تر
✍ ميوه جاتي كه ميتوان با پوست خورد توصيه ميشود كه بهمين شكل استفاده شود.
✍ هسته يا دانه همه ميوجات ضد انگل هستند.
✍ بهتر است كه هر ميوه اي را در همان فصل مصرف نمود.
✍ ميوه جات منبع عظيمي از ويتامينها و آنتي اكسيدانها عليه راديكالهاي آزاد ميباشد.
✍ ميوه جات و سبزيجات قويترين داروي انواع سرطانها ميباشند وبهترين وبا ارزشترين هداياي الهي هستند.
@soroshesalamati
#مزاج #مركبات:
✍ #پرتقال سرد و تر
✍ #ليموشيرين سرد و تر
✍ #نارنگي سرد وخشك
✍ #دارابی سرد و تر
✍ #گريپ فروت سرد و تر
✍ #بالنگ(ترنج) سرد و تر
✍ #نارنج خيلي سرد وتر
✍ #بكرائي سرد و تر
✍ #بتابي سرد و تر
✍ #بيدخوني سرد و تر
✍ #ليموعماني سرد و خشك
✍ #ليموترش سرد و تر
✍ #كي وي سرد و تر
✍ #پرتقال مربائي سرد و تر
✍ توضيح اينكه كليه مركبات ازنظرمزاج سردبوده ولي بخاطر داشتن ويتامين(سي) از ميوجات با ارزش ميباشند.
✍ ليمو ترش با ارزشترين ميوه اي است كه خداوند آفريده است.
✍ استفاده مداوم از اين ميوه بعنوان چاشني متابوليسم بدن را بالا برده و سوخت و ساز را تنظيم ميكند. استفاده از كي وي رسيده براي افرادي كه از مزاج خوبي برخوردار نيستند مفيد ميباشد.
✍ گريپ فروت و نارنج به افرادي كه داراي فشار خون بالا هستند توصيه ميشود.
✍ نارنگي براي افرادي كه بدن آنها دچار (آسيت) شده توصيه ميشود.
@soroshesalamati
#مزاج #توت_ها و #بذرهاي #ملين :
✍ #توت_سفيد گرم وتر
✍ #توت_سياه گرم وتر
✍ #شاه_توت سرد و تر
✍ #توت_فرنگي سرد و تر
✍ #تمشك معتدل
✍ #توت_خشك گرم و خشك
✍ #قدومه_شيرازي گرم وتر
✍ #قدومه_شهري گرم وتر
✍ #تخم_مرو سرد و تر
✍ #تخم_ريحان گرم وتر
✍ #خاكشير خنك
✍ #بارهنگ خنك
✍ #اسفرزه سرد و تر
✍ #فرنجمشك گرم و خشك
✍ #تخم_شربتي گرم وتر
✍ #بالنگو گرم وتر
@soroshesalamati
#مزاج #سبزيجات:
✍ #گل كلم گرم وخشك
✍ #كلم بروكلي گرم وخشك
✍ #كنگر گرم وكمي خشك
✍ #ريواس كمي گرم وخشك
✍ #تره فرنگي گرم و خشك
✍ #مارچوبه گرم و تر
✍ #بولاق اوتي(علف چشمه) گرم وخشك
✍ #شنگ سرد و خشك
✍ #ريش بز سرد و خشك
✍ #غازياقي سرد و خشك
✍ #ترشك سرد و خشك
✍ #قارچ سرد وتر
✍ #كنگرفرنگي(آرتيشو) كمي گرم وخشك
✍ #لوبياسبز سرد وتر
✍ #خرفه خيلي سرد و تر
✍ #سلمك سرد وتر
✍ #بلمك سرد و تر
✍ #ريحان كمي گرم وخشك
✍ #تره خيلي گرم وكمي خشك
✍ #جعفري خيلي گرم وخشك
✍ #شنبليله گرم وخشك
✍ #گشنيز سرد و خشك
✍ #تربچه گرم وخشك
✍ #پيازچه گرم وخشك
✍ #نعناع نسبتا گرم وخشك
✍ #ترخون خيلي گرم وخشك
✍ #مرزه نسبتا گرم وخشك
✍ #سوسنبر خيلي گرم وخشك
✍ #پونه گرم وخشك
✍ #شاهي گرم ونسبتا خشك
✍ #شويد گرم وخشك
✍ #اسفناج كمي سرد و تر
✍ #كرفس گرم وخشك
✍ #باميه سرد و تر
✍ #كاهو سرد و تر
✍ سبزيجات از فيبر زيادي برخوردار بوده و سرشار از ويتامين ميباشد.
✍ در جيره غذايي روزانه حتما از سبزيجات استفاده شود.
✍ بهتر است سالاد را با جوانه ها و ليمو ترش تازه و روغن زيتون بکر استفاده شود.
@soroshesalamati
#مزاج #ريشه_ها:
✍ #شلغم گرم وتر
✍ #ترب سياه گرم وخشك
✍ #ترب سفيد گرم وخشك
✍ #پياز گرم وخشك
✍ #سير گرم وخشك
✍ #سيب زميني سرد و تر
✍ #سيب زميني ترشي كمي و گرم و تر
✍ #هويج فرنگي گرم و تر
✍ #زردك(هويج ايراني) گرم و تر
✍ #شقايق(هويج بياباني) گرم و تر
✍ #كلم قمري گرم و تر
✍ #موسير گرم وخشك
✍ #چغندر قند معتدل و كمي گرم
✍ #چغندر قرمز معتدل و كمي گرم
✍ ريشه ها بهترين و بيشترين املاح و مواد كاني را در بر دارند.
✍ بهترين و صحيح ترين روش استفاده از ريشه ها بصورت خام ميباشد.
✍ افرادي كه نميتوانند بدين صورت مصرف نمايند بهتر است كه بصورت بخار پز استفاده نمايند.
@soroshesalamati
#مزاج #مغزهاي گياهي
✍ #بادام هندي گرم و خشك
✍ #گردو گرم و خشك
✍ #بادام درختي كمي گرم وتر
✍ #پسته گرم و خشك
✍ #فندق گرم و خشك
✍ #نارگيل گرم و خشك
✍ #بادام زميني گرم وتر
✍ #بادام كوهي گرم و خشك
✍ #بنه (پسته كوهي) گرم و خشک
✍ #چلغور خيلي گرم و خشك
✍ #كنجد گرم وتر
✍ #شاه بلوط سردوخشك
✍ #خشخاش سردوخشك
✍ #شاه دانه سردوخشك
✍ #انچوچك (دانه نوعي گلابي وحشي) معتدل
✍ #تخمه آفتاب گردان گرم وتر
✍ #تخمه كدو سرد و تر
✍ #تخمه هندوانه سرد و تر
✍ #تخمه خربزه گرم وتر
✍ #تخمه طالبي گرم وتر
✍ #تخمه گرمك سرد و تر
✍ #تخمه دست انبو گرم وتر
✍ #بزرك قهوهاي گرم وخشك
✍ #بزرك سياه گرم وخشك
✍ مغزها خصوصا (گردو،بادام،فندق،پسته) از ٢٠ نوع پروتئين برخوردار هستند كه نيازمنديهاي بدن را مرتفع نموده و چهار برابر گوشت ايجاد انرژي مينمايد
✍ بهتر است كه در رژيم غذاي روزانه گنجانده شود تا احساس كمبود در بدن نشود. بهترين روش استفاده از چهار مغز بصورت شيرهاي گياهي است.
✍ يا بصورت يك وعده غذا باكمي عسل يا خرما و يا كشمش و توت خشك و يك عدد ميوه فصل استفاده شود.
✍ توجه: بايد دقت شود كه مغزهاخام وتازه باشند.
✍ براي نگهداري مغزها از جاي خشك و خنك استفاده ميكنيم.
@soroshesalamati
#مزاج #حبوبات و #غلات:
✍ #نخود سفيد گرم وخشك
✍ #نخود سياه گرم وخشك
✍ #لوبيا سفيد كمي گرم وتر
✍ #لوبيا چيتي گرم وتر
✍ #لوبيا قرمز كوچك گرم وتر
✍ #لوبيا قرمز درشت گرم وتر
✍ #لوبيا چشم بلبلي كمي گرم وتر
✍ #لوبيا كشاورزي(كپسولي) كمي گرم وتر
✍ #عدس سرد و خشك
✍ #دال عدس گرم و خشك
✍ #گندم گرم وتر
✍ #جو سرد وتر
✍ #چاودار(جو دوسر) معتدل
✍ #ماش سرد و خشك
✍ #لپه گرم و خشك
✍ #لوبيا سويا گرم وتر
✍ #برنج سرد وتر
✍ #ارزن سرد و خشك
✍ #ذرت سرد و خشك
✍ #لوبيا چيتي مخصوص گرم وتر
✍ #باقلا سرد وتر
✍ #نخودفرنگي سرد وتر
✍ #سنگك سرد و خشك
✍ #حلر سرد وتر
✍ حبوبات و غلات بهترين براي انسان بوده و در واقع غذاي اصلي انسان ميباشد. حبوبات و غلات كاملترين و بي ضررترين غذا بوده بشرطي كه براي طبخ آن از زودپز استفاده نشود. سعي كنيد كه بيشترين غذاي روزانه اتان حبوبات وغلات باشد تا هميشه سالم وتندرست باشيد.
✍ براي تهيه بهترين و كاملترين غذا ازحبوبات و غلات ميتوان آنها را به نسبت خاصي مخلوط كرده و با حرارت ملايم بطوريكه قبلا خيس كرده ايم بپزيم.
و مقداري سبزيجات تازه و كمي كشك سالم به آن اضافه كنيم.
✍ اين غذا را حداقل هفته اي يك تا دو بار ميل کنید.
@soroshesalamati
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
#مزاج #مغزهاي گياهي ✍ #بادام هندي گرم و خشك ✍ #گردو گ
#مزاج #لبنیات
✍ #ماست سرد و تر
✍ #شير سرد و تر
✍ #كره سرد و تر
✍ #دوغ خيلي سرد و تر
✍ #سرشير سرد و تر
✍ #خامه سرد و تر
✍ #پنير سرد و خشك
✍ #كشك سرد و خشك
✍ #لور سرد و تر
✍ #شور سرد و تر
✍ #قره_قوروت خيلي سرد و خشك
✍ #ماست_چكيده سرد و تر
✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد.
✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم.
✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود.
✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود.
✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد.
@soroshesalamati
#مزاج #لبنیات
✍ #ماست سرد و تر
✍ #شير سرد و تر
✍ #كره سرد و تر
✍ #دوغ خيلي سرد و تر
✍ #سرشير سرد و تر
✍ #خامه سرد و تر
✍ #پنير سرد و خشك
✍ #كشك سرد و خشك
✍ #لور سرد و تر
✍ #شور سرد و تر
✍ #قره_قوروت خيلي سرد و خشك
✍ #ماست_چكيده سرد و تر
✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد.
✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم.
✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود.
✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود.
✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد.
@soroshesalamati
🔺🔺🔺🔺⛔️⛔️⛔️فیلم درباره مضرات پپسی و اسیدهای سرطان زای نوشابه های گازدار
🔴 رفع #امواج_مضر با وضو
♻️ در احادیث آمده است که #آب_وضو را خشک نکنید...
دلیل پزشکی آن است که بدن در برابر سرمایی که حس میکند خود به خود درجه حرارت را بالا میبرد تا آن را خشک کند
این تحریکات باعث بهبود و افزایش گردش خون و ورود اکسیژن بیشتری به بافتها و عضلات زیر پوست شده که باعث #شادابی و #نشاط میشود.
امروزه هم بارهای الکتریکی زائد در اثر تحریکات مغناطیسی و الکتریکی اطراف ما همچون نیروگاه های برق، موبایل، تلویزیون و سشوار بر #مغز تاثیر میگذارد و این اثرات در نواحی که تحریکات عصبی بیشتری دارد، خطرات جدیتری را به دنبال دارد.
این نواحی دقیقا همان نواحی شستوشوی وضو است (سر، صورت، دست، مچ دست و پا). که بهترین و ارزانترین و بیخطرترین راه برای دفع این امواجِ زائد، آب است که در وضو باعث انتقال بارهای ساکن از بدن به اطراف میشود.
همچنین امروزه اثرات وضو در پیشگیری از #سرطان_پوست که از عوارض تابش آفتاب و اشعه UV است توسط دانشمندان اثبات شده است.
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
#لیست_غذاهای_سرد_مزاج_و_گرم
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : سبزی
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : سرد
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : سرد
۸۹- بستنی میوه ای : سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد
۹۳- نوشابه های گازدار : سرد
۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
۹۵- سوهان : گرم
۹۶- ارده باشیره انگور : گرم
۹۷- ارده با عسل : گرم
۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
۹۹- فسنجان بادام : گرم
۱۰۰- خورش به : گرم
۱۰۱- قلیه ماهی : سرد
۱۰۲- خوراک قارچ : سرد
۱۰۳- رنگیینک : گرم
۱۰۴- زیره پلو : معتدل
۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد
۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک
۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم
۱۰۹- ژله : سرد
۱۱۰- نسکافه : سرد
۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم
۱۱۲- باقلوا : گرم
۱۱۳- گز : گرم
۱۱۴- قطاب : گرم
۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
فهرست مُصلِحات غذاها :
به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)
گوشت گاو( دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر
@soroshesalamati
◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️
◽️🌴🍃💥💥💥💥
◽️🍃🌾
◽️💥
✅ 📌 #توصیه_برای_افراد_دچار_سکته_مغزی
⬅️ اگر کسی در حالت سکته مغزی قرار گرفت قبل از حمل به بیمارستان، با سوزنی تمیز سر ۱۰ انگشت او را زخمی کنید تا دو قطره خون بیاید و از لخته در مغز جلوگیری شود .
📣 توصیه های یک پروفسور چینی:
🍃🔹 یک سرنگ یا سوزن در خانه نگه دارید : یک روش غیر قراردادی و شگفت انگیز برای بهبود سکته. این متن را بخوانید شاید روزی توانستید به کسی کمک کنید.
🔹🍃 هنگامی که سکته اتفاق می افتد، آرامش خود را حفظ کنید. مهم نیست قربانی کجاست . او را حرکت ندهید
🔹🍃 اگر در خانه یک سرنگ تزریقی داشته باشید خیلی عالی می شود. در غیر این صورت یک سوزن خیاطی یا یک سنجاق صاف هم خوب است.
1⃣ سوزن یا سنجاق را روی آتش استریل کنید بعد با آن سر هر ۱۰ انگشت مریض را خراش دهید.
2⃣ این طب سوزنی نیست فقط یک خراش یک میلی متری است روی سر انگشتان.
3⃣ خراش بدهید تا خون خارج شود.
4⃣ اگر خون خارج نشد، با انگشت خودتان سر انگشت مریض را فشار دهید.
5⃣ وقتی از هر ۱۰ انگشت خون خارج شد چند دقیقه صبر کنید تا بیمار هشیاری خود را باز یابد.
6⃣ اگر دهان قربانی کج شد لاله گوشهایش را آنقدر بکشید تا سرخ شوند.
7⃣ بعد هر لاله گوش را دو بار بخراشید تا از هر کدام دو قطره خون خارج شود.
⏮ بعد از چند دقیقه قربانی باید هشیاری خود را بدست بیاورد. منتظر بمانید تا بیمار دوباره وضعیت طبیعی خود را بدون هر گونه علامت غیر عادی به دست بیاورد. سپس او را به بیمارستان برسانید. حرکت سریع آمبولانس در راه بیمارستان و افتادن در دست اندازها با عث پارگی مویرگ ها می شود.
◀️ به طور معمول قربانیان سکته از پارگی جبران ناپذیر مویرگها در راه بیمارستان رنج می برند. در نتیجه این گونه بیماران هرگز بهبود نمی یابند .
🕹 پی نوشت:
🔍 شما قضاوت کنید که چرا چنین بیمارانی را حکیمان ما بلافاصله حجامت می کردند.
🎯 برگرفته از: دکتر روازده
🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
👈توصیه بهداشتی : افزایش حافظه
📔برگرفته از کتاب آشنایی متوسطه طب سنتی و اسلامی استاد طالقانی
◀آیا اخیرا فراموش می کنید دسته کلید خود را کجا گذاشته اید ؟
◀داخل اتاق می شوید بدون اینکه بدانید برای چه کاری به آن سمت می روید ؟
◀شماره تلفن منزل خود را فراموش می کنید ؟
🔹امروزه نداشتن تغذیه مناسب و سالم و عدم رعایت تدابیر حفظ الصحه ، مصرف قرص های آهن و مصرف آردهای گندم و مواد کارخانه ای به اصطلاح غنی سازی شده همه دست روی دست هم داده اند تا حافظه ها تضعیف و با افزایش سن نیز بیماری آلزایمر بیش از گذشته گریبان گیر سالمندانمان گردد .
♻بسیاری از جوانان محصل یا دانشجو که داشتن حافظه خوب ابزار ارتقاء سطح دانش آنهاست از ضعیف بودن حافظه خود می نالند و برای آن دست به دامن طب سنتی می شوند .
🔻برای تقویت حافظه باید تغذیه را سالم کنید ، مخصوصا از روغن ناسالم استفاده نشود و روغن ارده ( روغنی که بعد از اینکه کنجد را ارده کردند از آن روغن تهیه می کنند ) در غذاهایتان استفاده کنید .
🔸ارده به اشکال مختلف مانند حلوا ارده ، ارده شیره و ارده و عسل میل کنید .
🔹گردو بخورید و پنیر بدون گردو نخورید . به هیچ وجه آب یا نوشیدنی که در آن یخ انداخته شده باشد مصرف نکنید .
🔻مدتی نیز بلغم زاها را کمتر مصرف کنید یا همراه با مصلحات آن مصرف شوند .
🔸هر روز نیم ساعت کندر بجوید ( توجه کنید جویدن کندر در این مورد مؤثر است نه بلعیدن آن
🔻دمکرده اسطوخودوس و افتیمون و همچنین داروی کد 118 نیز کمکتان خواهد کرد .
🔹برای تهیه کد 118 می توانید 50 گرم سیاه دانه را با گوشت کوب بکوبید ( نه با آسیاب ) و با 300 گرم عسل زنبوری چند گیاهی مخلوط کنید .
🔸ضمنا اگر طبعتان نیز سرد است باید مراقب باشید که سرتان را گرم نگه دارید ، در احادیث نیز در زمینه افزایش حافظه مواردی ذکر شده است از جمله قرائت قرآن کریم ، یکی از امتیازهای قرآن مجید آن است که تلاوت و به خاطر سپردنش سبب تقویت حافظه می شود .
✳️در حدیثی از امام صادق علیه السلام آمده است :
سه چیز ، فراموشی را از بین می برد و حافظه را زیاد می کند
👇🏼👇🏼👇🏼
خواندن قرآن ، مسواک زدن و روزه گرفتن .
🔻لازم به ذکر است تقویت حافظه بر روی تمرکز تاثیر دارد ولی بیشتر باید با تمرین ، تمرکز را تقویت کرد .
💥تذکر :
داروهای شیمیایی که برای افزایش حافظه مورد استفاده قرار می گیرند دارای عوارض بوده و به هیچ وجه مورد تأیید نمی باشند .
🔹کم خوابی و نداشتن خواب مناسب و کافی ، بر روی کاهش و ضعف حافظه تأثیر می گذارد . لذا توصیه ها و تدابیر مربوط به خواب و بیداری را رعایت نمایید .
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
💊💊💊💊⚜ روشن و لطیف شدن پوست صورت ⚜
🌸🍃توصیه های زیر برای کسانیکه پوستهای تیره و یا خشک دارند مفید است :
🌷پرهیز از مصرف ممنوعات غذایی و اغذیه سودازا
(فست فودها، چیپس و پفک ، کیک و بیسکوییت ، دلستر و نوشابه، شکلات و پاستیل، سوسیس و کالباس ، روغنهای نباتی و مایع ، غذاهای مانده و فریزری ، چای پررنگ سیاه یا سبز، شیرینیجات بازاری و بستنی، ...)
🌷اصلاح طبع و مزاج
🌷مطلقا یبوست نداشته باشد
🍃خاکشیر ۱الی۲قاشق چایخوری در یک لیوان آبجوش صبح ناشتا همراه باکمی عسل
🍃انجیر و آلو خیسانده در آب
🌷ازاله موی روی دستگاه تناسلی و زیر بغل و.... بانوره زرنیخ دار(آرسنیک دار) هر یک هفته ده روز
🌷 استفاده از روشور در حمام
🌷مالیدن روغن بنفشه به صورت
🌷مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات تازه و پرهیز از زیاده روی در مصرف گوشت
🌷نوشیدن روزانه شربت سرکنگبین
🌷انجام حجامت زیر نظر طبیب
🌷زالو درمانی درصورت صلاحدید طبیب
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
#آرتروز
راهکار طبی برای درمان آرتروز
🔅ماساژ با روغن بادام تلخ( بصورت عالی جذب بدن مخصوصا استخوان میشود)
🔅یکقاشق مرباخوری پودر سنجد (که از مخلوط پودر پوستو گوشتو هستۀ سنجد است) در یکلیوان شیر
🔅مصرف شیرۀ خرما و شیره انگور
🔅 مصرف برگ سنا
🔅بادکش کردن مخصوصا چند روزی بعد از مالیدن روغن بادام تلخ
🔅سبزیجاتِ تازۀِ سالمِ بهداشتی به رنگهای زرد، بنفش و سبز، به همراه ناهار و شام بخورند
🔅برای از بین بردن درد آرتروز، روغن رازیانه را بر محل درد
🔅مصرف خرما آغشته شده به کنجد سفید
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشردهید.