eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
23.4هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊📚📚🔴 خواص دیگر و طرز تهیه عصاره گل همیشه بهار تاثیر ضدسرطانی به ویژه در برابر سرطان خون، پوست، سینه، پروستات، ریه، لوزالمعده و روده بزرگ دارد. چشم را با چای این گیاه دارویی بشویید تا قرمزی و درد آن التیام یابد. ضد نفخ معده و روده، تحریک کننده کار کلیه ها، افزایش دهنده جریان خون و فعالیتهای قلبی می‌باشد. خواص موضعی: ضد التهاب – التیام دهنده زخم‌ها – ضد قارچ – ضد اگزما و خشکی پوست – درمان زخم نوک پستان در شیردهی – ضد آفتاب سوختگی – درمان زخم‌های واریسی – سرمازدگی – میخچه و زگیل به تشکیل رگ های خونی جدید کمک می کند. دمنوش آن با آبسه ، کورک و تکرر استفراغ مقابله می کند. ناراحتیهای گوارشی: در مصرف داخلی (به صورت دم کرده) همیشه بهار ممکن است برای کمک به درمان التهابات سراسر دستگاه گوارشی نظیر زخم معده و گاستریت استفاده شود. این گیاه ادرار آور است. به هضم غذا کمک می کند، سیستم دفاعی بدن را تحریک و بدن را سم زدایی می کند و سیکل قاعدگی را منظم می کند. عفونت‌های پوستی: همیشه بهار چه به صورت مصرف داخلی و چه به صورت مصرف موضعی بر روی پوست، اثر ضدعفونی کننده، پاک کننده و سم زدایی را به عنوان خواص و کاربردهای بالقوه خود به همراه دارد. گل همیشه بهار به صورت لوسیون ، کرم یا پماد باعث تسریع در بهبود طیف وسیعی از مشکلات و ناراحتیهای پوستی نظیر سوختگی‌های جزئی و آفتاب سوختگی، گزش و نیش حشرات، جوشهای چرکی، ورم پستان (ماسیتیت)، بریدگیها و خراشها بثورات پوستی و سایر التهابات پوستی می شود. ♻ طرز تهیه دمنوش: روش اول : 10 گرم گل را در نیم لیتر آب جوش دم کنید و بعد صاف نموده و روزانه چهار تا پنج فنجان بنوشید. روش دوم : 5 گرم گل‌های همیشه بهار را در یک لیتر آب جوش دم نموده و پس از صاف کردن ، روزی 3 فنجان آن را قبل از هر وعده غذای اصلی بنوشید .به دم نوش فوق می‌توانید لیمو ترش اضافه کنید . روش سوم : 15 تا 30 گرم برگ یا گل همیشه بهار که خشک شده باشد یا ده تا بیست گرم برگ و گل همیشه بهار تازه را در یک لیتر آب جوش بریزید و 12 دقیقه دم کنید سپس آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید و هر روز 3 فنجان از آن را بعد از صرف غذا بنوشید . 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
📚📚💠👆صحبت های انتقادی دکتر شکور امید دکتر فوق تخصص و مونولوژیست،رئیس کل انجمن امور حمایت از بیماران دیابتی،عضو شورای سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔻دانشکده طب سنتی را تاسیس کردند تا ترمز طب سنتی رو بکشند!!! 🔻مگر ابوعلی سینا نظام پزشکی داشت!!! 🔻حکمای بسیار بزرگی در طب گیاهی داریم اما به آنها بها داده نمیشود، ما حکما را حذف کردیم، حکما را از جامعه پزشکی حذف کردیم. و... ✅کانال آرشیو طبی استاد طالقانی👇  @A_ostadtaleghani
💊💊💊💊 توجه : غلبه صفرا سبب افزایش زردی رنگ ادرار - خشکی پوست - عصبانیت - افزایش حرارت بدن - افزایش گردش خون - تلخی دهان و .... می شود . برگه زرد آلو 30 عدد 15 عدد 10 عدد تمر هندی 1 گرم گل نیلوفر 10 گرم 10 گرم 10 گرم آب نیم لیتر طرز تهیه و مقدار مصرف داروها را شب خیسانده و صبح صاف نموده و حاصل صافی در یک نوبت میل شود. 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati
📚بروزحساسیتهای احتمالی با خوردن قمبوزه جانا خربزه ها طالبی درناحیه های 🔻 خارش گوش باددربینی و کیپ شدن بینی درد و یا خارش درتاج سر خارش گلو ورم گلو خارش پوست خارش مقعد فعال شدن بواسیر افت دهان ترکیدگی پاشنه نازک شدن پوست دست و...... 💊راهکارها افراد صفراوی و دارای خشکی پوست و دارای آلرژی درمصرف میوه های اب داربالا پرهیز‌کنند مگر حداقل ۲- بعد از خوردن این نوع میوه حداقل یکساعت بعد عرق کاسنی و یا یک قاشق اب لیموی لیمو تازه میل شود
☀️امام صادق عليه السلام : خانه اى كه در آن خوانده نمى شود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود می آید: ۱-بركتش كم شده، ۲- فرشتگان آن را ترك مى كنند ۳- و شياطين در آن حضور مى يابند.(مجادلات و اختلافها را شیاطین در خانه ها ایجاد میکنند) 📚اصول كافى، ج ۲، ص ۴۹۹، ح۱ @soroshesalamati
: گرم و خشک ✍ کوهی: گرم و خشک ✍ رومی(رازیانه): گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ کوهی: گرم و خشک ✍ هندی: گرم و خشک ✍ : گرم و خیلی خشک ✍ : گرم و خشک ✍ قرمز: خیلی گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : خیلی گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : خیلی گرم و خشک ✍ : خیلی گرم و خشک ✍ : خیلی  گرم وخشک ✍ : سرد و خشک ✍ : گرم و خیلی خشک ✍ : خیلی گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم وخشک @soroshesalamati
: گرم و خشک ✍ : سرد و خشک ✍ : سرد و تر ✍ : گرم و تر ✍ : سرد و خشک ✍ :معتدل رو به گرم و تر ✍ : سرد و تر ✍ : گرم و خشک ✍ مرغ: گرم وتر ✍ : سرد و تر ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و ترم ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و خشک ✍ :   گرم وتر ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : گرم و خشک ✍ : سرد و خشک ✍ : سرد و خشک ✍ گوشت سفيد و گوشتهاي قرمز كه از مزاج سردي برخوردار هستند براي بيماران مغزو اعصاب و بيماران آرترزي و آرتريدي مضر ميباشد. ✍ گوشتهاي قرمز كه از مزاج گرمي برخوردار هستند براي افراد مغز و اعصاب مفيدبوده و براي بيماران دردهاي استخواني حكم مسكن را دارد. ✍ گوشت گنجشك و سار و كبوتر براي كودكان صرعي و كودكاني كه دير زبان بازميكنند و يا دير راه ميروند مفيد است. ✍ گوشت شتر براي افرادي كه طبع سردي دارند و هميشه احساس سرما ميكنند مفيداست. ✍ پاچه گوسفند براي افرادي كه يبوست مزاج دارند سودمند است. @soroshesalamati
: ✍ : گرم وخشك ✍ : گرم و تر ✍ : سرد و تر ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و تر ✍ : سرد و تر ✍ : سرد و تر ✍ : سرد و تر ✍ سبز: سرد و خشك ✍ : سرد و تر ✍: سرد و تر ✍ : سرد و خشك ✍ : سرد و خشك ✍ : سرد و خشك ✍ : گرم و تر ✍ : گرم وخشك ✍ : گرم و تر ✍ : سرد و تر ✍ : رسيده گرم و تر ✍ كال: سرد و خشك ✍ : گرم و تر ✍ : گرم و تر ✍ (خربزه درختي): گرم و تر ✍ : گرم و تر ✍ : سرد و خشك ✍ (ميوه درخت سدر): خنك ✍ : سرد و تر ✍ اخته: سرد و تر ✍ ميوه جاتي كه ميتوان با پوست خورد توصيه ميشود كه بهمين شكل استفاده شود. ✍ هسته يا دانه همه ميوجات ضد انگل هستند. ✍ بهتر است كه هر ميوه اي را در همان فصل مصرف نمود. ✍ ميوه جات منبع عظيمي از ويتامينها و آنتي اكسيدانها عليه راديكالهاي آزاد ميباشد. ✍ ميوه جات و سبزيجات قويترين داروي انواع سرطانها ميباشند وبهترين وبا ارزشترين هداياي الهي هستند. @soroshesalamati
: ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد وخشك ✍ سرد و تر ✍ فروت سرد و تر ✍ (ترنج) سرد و تر ✍ خيلي سرد وتر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ وي سرد و تر ✍ مربائي سرد و تر ✍ توضيح اينكه كليه مركبات ازنظرمزاج سردبوده ولي بخاطر داشتن ويتامين(سي) از ميوجات با ارزش ميباشند. ✍ ليمو ترش با ارزشترين ميوه اي است كه خداوند آفريده است. ✍ استفاده مداوم از اين ميوه بعنوان چاشني متابوليسم بدن را بالا برده و سوخت و ساز را تنظيم ميكند. استفاده از كي وي رسيده براي افرادي كه از مزاج خوبي برخوردار نيستند مفيد ميباشد. ✍ گريپ فروت و نارنج به افرادي كه داراي فشار خون بالا هستند توصيه ميشود. ✍ نارنگي براي افرادي كه بدن آنها دچار (آسيت) شده توصيه ميشود. @soroshesalamati
و : ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ معتدل ✍ گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر ✍ سرد و تر ✍ گرم وتر ✍ خنك ✍ خنك ✍ سرد و تر ✍ گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر @soroshesalamati
: ✍ كلم گرم وخشك ✍ بروكلي گرم وخشك ✍ گرم وكمي خشك ✍ كمي گرم وخشك ✍ فرنگي گرم و خشك ✍ گرم و تر ✍ اوتي(علف چشمه) گرم وخشك ✍ سرد و خشك ✍ بز سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد وتر ✍ (آرتيشو) كمي گرم وخشك ✍ سرد وتر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد وتر ✍ سرد و تر ✍ كمي گرم وخشك ✍ خيلي گرم وكمي خشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ سرد و خشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ نسبتا گرم وخشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ نسبتا گرم وخشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم ونسبتا خشك ✍ گرم وخشك ✍ كمي سرد و تر ✍ گرم وخشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سبزيجات از فيبر زيادي برخوردار بوده و سرشار از ويتامين ميباشد. ✍ در جيره غذايي روزانه حتما از سبزيجات استفاده شود. ✍ بهتر است سالاد را با جوانه ها و ليمو ترش تازه و روغن زيتون بکر استفاده شود. @soroshesalamati
: ✍ گرم وتر ✍ سياه گرم وخشك ✍ سفيد گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ زميني سرد و تر ✍ زميني ترشي كمي و گرم و تر ✍ فرنگي گرم و تر ✍ (هويج ايراني) گرم و تر ✍ (هويج بياباني) گرم و تر ✍ قمري گرم و تر ✍ گرم وخشك ✍ قند معتدل و كمي گرم ✍ قرمز معتدل و كمي گرم ✍ ريشه ها بهترين و بيشترين املاح و مواد كاني را در بر دارند. ✍ بهترين و صحيح ترين روش استفاده از ريشه ها بصورت خام ميباشد. ✍ افرادي كه نميتوانند بدين صورت مصرف نمايند بهتر است كه بصورت بخار پز استفاده نمايند. @soroshesalamati
گياهي ✍ هندي گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ درختي كمي گرم وتر ✍ گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ زميني گرم وتر ✍ كوهي گرم و خشك ✍ (پسته كوهي) گرم و خشک ✍ خيلي گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ بلوط سردوخشك ✍ سردوخشك ✍ دانه سردوخشك ✍ (دانه نوعي گلابي وحشي) معتدل ✍ آفتاب گردان گرم وتر ✍ كدو سرد و تر ✍ هندوانه سرد و تر ✍ خربزه گرم وتر ✍ طالبي گرم وتر ✍ گرمك سرد و تر ✍ دست انبو گرم وتر ✍ قهوهاي گرم وخشك ✍ سياه گرم وخشك ✍ مغزها خصوصا (گردو،بادام،فندق،پسته) از ٢٠ نوع پروتئين برخوردار هستند كه نيازمنديهاي بدن را مرتفع نموده و چهار برابر گوشت ايجاد انرژي مينمايد ✍ بهتر است كه در رژيم غذاي روزانه گنجانده شود تا احساس كمبود در بدن نشود. بهترين روش استفاده از چهار مغز بصورت شيرهاي گياهي است. ✍ يا بصورت يك وعده غذا باكمي عسل يا خرما و يا كشمش و توت خشك و يك عدد ميوه فصل استفاده شود. ✍ توجه: بايد دقت شود كه مغزهاخام وتازه باشند. ✍ براي نگهداري مغزها از جاي خشك و خنك استفاده ميكنيم. @soroshesalamati
و : ✍ سفيد گرم وخشك ✍ سياه گرم وخشك ✍ سفيد كمي گرم وتر ✍ چيتي گرم وتر ✍ قرمز كوچك گرم وتر ✍ قرمز درشت گرم وتر ✍ چشم بلبلي كمي گرم وتر ✍ كشاورزي(كپسولي) كمي گرم وتر ✍ سرد و خشك ✍ عدس گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ (جو دوسر) معتدل ✍ سرد و خشك ✍ گرم و خشك ✍ سويا گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ چيتي مخصوص گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد و خشك ✍ سرد وتر ✍ حبوبات و غلات بهترين براي انسان بوده و در واقع غذاي اصلي انسان ميباشد. حبوبات و غلات كاملترين و بي ضررترين غذا بوده بشرطي كه براي طبخ آن از زودپز استفاده نشود. سعي كنيد كه بيشترين غذاي روزانه اتان حبوبات وغلات باشد تا هميشه سالم وتندرست باشيد. ✍ براي تهيه بهترين و كاملترين غذا ازحبوبات و غلات ميتوان آنها را به نسبت خاصي مخلوط كرده و با حرارت ملايم بطوريكه قبلا خيس كرده ايم بپزيم. و مقداري سبزيجات تازه و كمي كشك سالم به آن اضافه كنيم. ✍ اين غذا را حداقل هفته اي يك تا دو بار ميل کنید. @soroshesalamati
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
#مزاج #مغزهاي گياهي ✍ #بادام هندي گرم و خشك ✍ #گردو گ
سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد. ✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم. ✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود. ✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود. ✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد. @soroshesalamati
سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد. ✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم. ✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود. ✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود. ✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد. @soroshesalamati
🔺🔺🔺🔺⛔️⛔️⛔️فیلم درباره مضرات پپسی و اسیدهای سرطان زای نوشابه های گازدار
🔴 رفع با وضو ♻️ در احادیث آمده است که را خشک نکنید... دلیل پزشکی آن است که بدن در برابر سرمایی که حس می‌کند خود به خود درجه حرارت را  بالا می‌برد تا آن را خشک کند این تحریکات باعث بهبود و افزایش گردش خون و ورود اکسیژن بیشتری به بافت‌ها و عضلات زیر پوست شده که باعث و می‌شود. امروزه هم بارهای الکتریکی زائد در اثر تحریکات مغناطیسی و الکتریکی اطراف ما همچون نیروگاه های برق، موبایل، تلویزیون و سشوار بر تاثیر می‌گذارد و این اثرات در نواحی که تحریکات عصبی بیشتری دارد، خطرات جدی‌تری را به دنبال دارد. این نواحی دقیقا همان نواحی شست‌وشوی وضو است (سر، صورت، دست، مچ دست و پا). که بهترین و ارزان‌ترین و بی‌خطرترین راه برای دفع این امواجِ زائد، آب است که در وضو باعث انتقال بارهای ساکن از بدن به اطراف می‌شود. همچنین امروزه اثرات وضو در پیشگیری از که از عوارض تابش آفتاب و اشعه UV است توسط دانشمندان اثبات شده است. عضویت در کانال👇 📡 @www_irismed_ir
1- قورمه سبزی : گرم ۲- قیمه : گرم ۳- فسنجان : گرم ۴- بادمجان : گرم ۵- کدو : سرد ۶- آلو اسفناج : سرد ۷- کرفس : گرم ۸- بامیه : سرد ۹- ریواس : سرد ۱۰- مرغ ترش : سرد ۱۱- کته : معتدل روبه سرد ۱۲- پلو : معندل روبه سرد ۱۳- سبزی پلو : گرم ۱۴- باقلا پلو : سرد ۱۵- زرشک پلو : سرد ۱۶- آلبالو پلو : سرد ۱۷- لوبیا پلو : سرد ۱۸- کلم پلو : سرد ۱۹- رشته پلو : سرد ۲۰- دم پختک : گرم ۲۱- نخود اب :گرم ۲۲- عدس پلو : سرد ۲۳- مرصع پلو : گرم ۲۴- شیرین پلو : گرم ۲۵- ماش پلو : سرد ۲۶- استانبولی :سرد ۲۷- ته چین :معتدل ۲۸- کوفته تبریزی : معتدل ۲۹- کوفته ریزه : گرم ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۱- تاس کباب : سبزی ۳۲- کوکو سبزی : گرم ۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد ۳۴- کتلت : سرد ۳۵- شامی :گرم ۳۶- آش رشته : معتدل ۳۷- آش ساده : سرد ۳۸- آش دوغ : سرد ۳۹- آش شعله قلم کار : گرم ۴۰- اشکنه : گرم ۴۱- کله جوش :معتدل به گرم ۴۲- آبگوشت : گرم ۴۳- سوپ جو :سرد ۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد ۴۵- شیر برنج : سرد ۴۶- فرنی : معتدل ۴۷- شله زرد : معتدل ۴۸- آش شلغم : معتدال ۴۹- سوپ شیر : سرد ۵۰- نرگسی : معتدل ۵۱- عدسی :سرد ۵۲- آش اوماج :سرد ۵۳- سمنو : گرم ۵۴- کاچی : گرم ۵۵- کباب کوبیده : گرم ۵۶- کباب ترکی : سرد ۵۷- ژامبون گوشت : سرد ۵۸- رامبون مرغ : سرد ۵۹- سوسیس کالباس : سرد ۶۰- جوجه کباب : سرد ۶۱- کباب برگ : گرم ۶۲- بریانی : گرم ۶۳- همبر گر : سرد ۶۴- فلافل ذرت : سرد ۶۵- فلافل نخود : گرم ۶۶- چیپس : سرد ۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد ۶۸- حلیم گندم : گرم ۶۹- حلیم بادنجان : سرد ۷۰- میرزا قاسمی : سرد ۷۱- الویه : سرد ۷۲- ماکارونی : سرد ۷۳- لازانیا : سرد ۷۴- املت با گوجه : سرد ۷۵- دلمه برگ مو : معتدل ۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد ۷۷- دلمه بادنجان : سرد ۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد ۷۹- خوراک لوبیا قرمز ۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد ۸۱- بورانی : سرد ۸۲- جغوربغور : معتدل ۸۳- بافلا قاتق : سرد ۸۴- حلوا : گرم ۸۵- خرمالو : گرما ۸۶- لبو : گرم ۸۷- بستنی سنتی : سرد ۸۹- بستنی میوه ای : سرد ۹۰- فالوده : سرد ۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد ۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد ۹۳- نوشابه های گازدار : سرد ۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد ۹۵- سوهان : گرم ۹۶- ارده باشیره انگور : گرم ۹۷- ارده با عسل : گرم ۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم ۹۹- فسنجان بادام : گرم ۱۰۰- خورش به : گرم ۱۰۱- قلیه ماهی : سرد ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد ۱۰۳- رنگیینک : گرم ۱۰۴- زیره پلو : معتدل ۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد ۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک ۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک ۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم ۱۰۹- ژله : سرد ۱۱۰- نسکافه : سرد ۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم ۱۱۲- باقلوا : گرم ۱۱۳- گز : گرم ۱۱۴- قطاب : گرم ۱۱۵- نان شیرمال : معتدل فهرست مُصلِحات غذاها : به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند . ماده های غذایی ومصلحات آن: پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ) شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل) عدسی: (گلپر) انار: ( گلاب ، گلپر گلپر) دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ) آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها) چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی) خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ) روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو) کاهو:(سکنجبین) ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا) برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید) ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم) باقلا:(گلپر) هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب) گوجه فرنگی:(روغن زیتون) خربزه:(آب انار ترش،سرکه) خاکشیر:(عسل،،کتیرا) پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی) سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره) کشک:(سیر،نعنا،پونه) ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن) سرشیر:(عسل) نعنا:(کرفس) گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی) نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده) انار ترش:(عسل،نمک) زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل) خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام) هلو:( عسل ، مربای زنجبیل) موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره) گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز) تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک) ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل) گوشت گاو( دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر @soroshesalamati
◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️◽️ ◽️🌴🍃💥💥💥💥 ◽️🍃🌾 ◽️💥 ✅ 📌 ⬅️ اگر کسی در حالت سکته مغزی قرار گرفت قبل از حمل به بیمارستان، با سوزنی تمیز سر ۱۰ انگشت او را زخمی کنید تا دو قطره خون بیاید و از لخته در مغز جلوگیری شود . 📣 توصیه های یک پروفسور چینی: 🍃🔹 یک سرنگ یا سوزن در خانه نگه دارید : یک روش غیر قراردادی و شگفت انگیز برای بهبود سکته. این متن را بخوانید شاید روزی توانستید به کسی کمک کنید. 🔹🍃 هنگامی که سکته اتفاق می افتد، آرامش خود را حفظ کنید. مهم نیست قربانی کجاست . او را حرکت ندهید 🔹🍃 اگر در خانه یک سرنگ تزریقی داشته باشید خیلی عالی می شود. در غیر این صورت یک سوزن خیاطی یا یک سنجاق صاف هم خوب است. 1⃣ سوزن یا سنجاق را روی آتش استریل کنید بعد با آن سر هر ۱۰ انگشت مریض را خراش دهید. 2⃣ این طب سوزنی نیست فقط یک خراش یک میلی متری است روی سر انگشتان. 3⃣ خراش بدهید تا خون خارج شود. 4⃣ اگر خون خارج نشد، با انگشت خودتان سر انگشت مریض را فشار دهید. 5⃣ وقتی از هر ۱۰ انگشت خون خارج شد چند دقیقه صبر کنید تا بیمار هشیاری خود را باز یابد. 6⃣ اگر دهان قربانی کج شد لاله گوشهایش را آنقدر بکشید تا سرخ شوند. 7⃣ بعد هر لاله گوش را دو بار بخراشید تا از هر کدام دو قطره خون خارج شود. ⏮ بعد از چند دقیقه قربانی باید هشیاری خود را بدست بیاورد. منتظر بمانید تا بیمار دوباره وضعیت طبیعی خود را بدون هر گونه علامت غیر عادی به دست بیاورد. سپس او را به بیمارستان برسانید. حرکت سریع آمبولانس در راه بیمارستان و افتادن در دست اندازها با عث پارگی مویرگ ها می شود. ◀️ به طور معمول قربانیان سکته از پارگی جبران ناپذیر مویرگها در راه بیمارستان رنج می برند. در نتیجه این گونه بیماران هرگز بهبود نمی یابند . 🕹 پی نوشت: 🔍 شما قضاوت کنید که چرا چنین بیمارانی را حکیمان ما بلافاصله حجامت می کردند. 🎯 برگرفته از: دکتر روازده 🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸🍃🔸 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
👈توصیه بهداشتی : افزایش حافظه 📔برگرفته از کتاب آشنایی متوسطه طب سنتی و اسلامی استاد طالقانی ◀آیا اخیرا فراموش می کنید دسته کلید خود را کجا گذاشته اید ؟ ◀داخل اتاق می شوید بدون اینکه بدانید برای چه کاری به آن سمت می روید ؟ ◀شماره تلفن منزل خود را فراموش می کنید ؟ 🔹امروزه نداشتن تغذیه مناسب و سالم و عدم رعایت تدابیر حفظ الصحه ، مصرف قرص های آهن و مصرف آردهای گندم و مواد کارخانه ای به اصطلاح غنی سازی شده همه دست روی دست هم داده اند تا حافظه ها تضعیف و با افزایش سن نیز بیماری آلزایمر بیش از گذشته گریبان گیر سالمندانمان گردد . ♻بسیاری از جوانان محصل یا دانشجو که داشتن حافظه خوب ابزار ارتقاء سطح دانش آنهاست از ضعیف بودن حافظه خود می نالند و برای آن دست به دامن طب سنتی می شوند . 🔻برای تقویت حافظه باید تغذیه را سالم کنید ، مخصوصا از روغن ناسالم استفاده نشود و روغن ارده ( روغنی که بعد از اینکه کنجد را ارده کردند از آن روغن تهیه می کنند ) در غذاهایتان استفاده کنید . 🔸ارده به اشکال مختلف مانند حلوا ارده ، ارده شیره و ارده و عسل میل کنید . 🔹گردو بخورید و پنیر بدون گردو نخورید . به هیچ وجه آب یا نوشیدنی که در آن یخ انداخته شده باشد مصرف نکنید . 🔻مدتی نیز بلغم زاها را کمتر مصرف کنید یا همراه با مصلحات آن مصرف شوند . 🔸هر روز نیم ساعت کندر بجوید ( توجه کنید جویدن کندر در این مورد مؤثر است نه بلعیدن آن 🔻دمکرده اسطوخودوس و افتیمون و همچنین داروی کد 118 نیز کمکتان خواهد کرد . 🔹برای تهیه کد 118 می توانید 50 گرم سیاه دانه را با گوشت کوب بکوبید ( نه با آسیاب ) و با 300 گرم عسل زنبوری چند گیاهی مخلوط کنید . 🔸ضمنا اگر طبعتان نیز سرد است باید مراقب باشید که سرتان را گرم نگه دارید ، در احادیث نیز در زمینه افزایش حافظه مواردی ذکر شده است از جمله قرائت قرآن کریم ، یکی از امتیازهای قرآن مجید آن است که تلاوت و به خاطر سپردنش سبب تقویت حافظه می شود . ✳️در حدیثی از امام صادق علیه السلام آمده است : سه چیز ، فراموشی را از بین می برد و حافظه را زیاد می کند 👇🏼👇🏼👇🏼 خواندن قرآن ، مسواک زدن و روزه گرفتن . 🔻لازم به ذکر است تقویت حافظه بر روی تمرکز تاثیر دارد ولی بیشتر باید با تمرین ، تمرکز را تقویت کرد . 💥تذکر : داروهای شیمیایی که برای افزایش حافظه مورد استفاده قرار می گیرند دارای عوارض بوده و به هیچ وجه مورد تأیید نمی باشند . 🔹کم خوابی و نداشتن خواب مناسب و کافی ، بر روی کاهش و ضعف حافظه تأثیر می گذارد . لذا توصیه ها و تدابیر مربوط به خواب و بیداری را رعایت نمایید . 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشردهید
💊💊💊💊⚜ روشن و لطیف شدن پوست صورت ⚜ 🌸🍃توصیه های زیر برای کسانیکه پوستهای تیره و یا خشک دارند مفید است : 🌷پرهیز از مصرف ممنوعات غذایی و اغذیه سودازا (فست فودها، چیپس و پفک ، کیک و بیسکوییت ، دلستر و نوشابه، شکلات و پاستیل، سوسیس و کالباس ، روغنهای نباتی و مایع ، غذاهای مانده و فریزری ، چای پررنگ سیاه یا سبز، شیرینیجات بازاری و بستنی، ...) 🌷اصلاح طبع و مزاج 🌷مطلقا یبوست نداشته باشد 🍃خاکشیر ۱الی۲قاشق چایخوری در یک لیوان آبجوش صبح ناشتا همراه باکمی عسل 🍃انجیر و آلو خیسانده در آب 🌷ازاله موی روی دستگاه تناسلی و زیر بغل و.... بانوره زرنیخ دار(آرسنیک دار) هر یک هفته ده روز 🌷 استفاده از روشور در حمام 🌷مالیدن روغن بنفشه به صورت 🌷مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات تازه و پرهیز از زیاده روی در مصرف گوشت 🌷نوشیدن روزانه شربت سرکنگبین 🌷انجام حجامت زیر نظر طبیب 🌷زالو درمانی درصورت صلاحدید طبیب 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati
راهکار طبی برای درمان آرتروز 🔅ماساژ با روغن بادام تلخ( بصورت عالی جذب بدن مخصوصا استخوان میشود) 🔅یک‌قاشق مرباخوری پودر سنجد (که از مخلوط پودر پوست‌و گوشت‌و هستۀ سنجد است) در یک‌لیوان شیر 🔅مصرف شیرۀ خرما و شیره انگور 🔅 مصرف برگ سنا 🔅بادکش کردن مخصوصا چند روزی بعد از مالیدن روغن بادام تلخ 🔅سبزی‌جاتِ تازۀِ سالمِ بهداشتی به رنگ‌های زرد، بنفش و سبز، به همراه ناهار و شام بخورند 🔅برای از بین بردن درد آرتروز، روغن رازیانه را بر محل درد 🔅مصرف خرما آغشته شده به کنجد سفید 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشردهید.