eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.6هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
: ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد وخشك ✍ سرد و تر ✍ فروت سرد و تر ✍ (ترنج) سرد و تر ✍ خيلي سرد وتر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ وي سرد و تر ✍ مربائي سرد و تر ✍ توضيح اينكه كليه مركبات ازنظرمزاج سردبوده ولي بخاطر داشتن ويتامين(سي) از ميوجات با ارزش ميباشند. ✍ ليمو ترش با ارزشترين ميوه اي است كه خداوند آفريده است. ✍ استفاده مداوم از اين ميوه بعنوان چاشني متابوليسم بدن را بالا برده و سوخت و ساز را تنظيم ميكند. استفاده از كي وي رسيده براي افرادي كه از مزاج خوبي برخوردار نيستند مفيد ميباشد. ✍ گريپ فروت و نارنج به افرادي كه داراي فشار خون بالا هستند توصيه ميشود. ✍ نارنگي براي افرادي كه بدن آنها دچار (آسيت) شده توصيه ميشود. @soroshesalamati
و : ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ معتدل ✍ گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر ✍ سرد و تر ✍ گرم وتر ✍ خنك ✍ خنك ✍ سرد و تر ✍ گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ گرم وتر @soroshesalamati
: ✍ كلم گرم وخشك ✍ بروكلي گرم وخشك ✍ گرم وكمي خشك ✍ كمي گرم وخشك ✍ فرنگي گرم و خشك ✍ گرم و تر ✍ اوتي(علف چشمه) گرم وخشك ✍ سرد و خشك ✍ بز سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد وتر ✍ (آرتيشو) كمي گرم وخشك ✍ سرد وتر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد وتر ✍ سرد و تر ✍ كمي گرم وخشك ✍ خيلي گرم وكمي خشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ سرد و خشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ نسبتا گرم وخشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ نسبتا گرم وخشك ✍ خيلي گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم ونسبتا خشك ✍ گرم وخشك ✍ كمي سرد و تر ✍ گرم وخشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سبزيجات از فيبر زيادي برخوردار بوده و سرشار از ويتامين ميباشد. ✍ در جيره غذايي روزانه حتما از سبزيجات استفاده شود. ✍ بهتر است سالاد را با جوانه ها و ليمو ترش تازه و روغن زيتون بکر استفاده شود. @soroshesalamati
: ✍ گرم وتر ✍ سياه گرم وخشك ✍ سفيد گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ گرم وخشك ✍ زميني سرد و تر ✍ زميني ترشي كمي و گرم و تر ✍ فرنگي گرم و تر ✍ (هويج ايراني) گرم و تر ✍ (هويج بياباني) گرم و تر ✍ قمري گرم و تر ✍ گرم وخشك ✍ قند معتدل و كمي گرم ✍ قرمز معتدل و كمي گرم ✍ ريشه ها بهترين و بيشترين املاح و مواد كاني را در بر دارند. ✍ بهترين و صحيح ترين روش استفاده از ريشه ها بصورت خام ميباشد. ✍ افرادي كه نميتوانند بدين صورت مصرف نمايند بهتر است كه بصورت بخار پز استفاده نمايند. @soroshesalamati
گياهي ✍ هندي گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ درختي كمي گرم وتر ✍ گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ گرم و خشك ✍ زميني گرم وتر ✍ كوهي گرم و خشك ✍ (پسته كوهي) گرم و خشک ✍ خيلي گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ بلوط سردوخشك ✍ سردوخشك ✍ دانه سردوخشك ✍ (دانه نوعي گلابي وحشي) معتدل ✍ آفتاب گردان گرم وتر ✍ كدو سرد و تر ✍ هندوانه سرد و تر ✍ خربزه گرم وتر ✍ طالبي گرم وتر ✍ گرمك سرد و تر ✍ دست انبو گرم وتر ✍ قهوهاي گرم وخشك ✍ سياه گرم وخشك ✍ مغزها خصوصا (گردو،بادام،فندق،پسته) از ٢٠ نوع پروتئين برخوردار هستند كه نيازمنديهاي بدن را مرتفع نموده و چهار برابر گوشت ايجاد انرژي مينمايد ✍ بهتر است كه در رژيم غذاي روزانه گنجانده شود تا احساس كمبود در بدن نشود. بهترين روش استفاده از چهار مغز بصورت شيرهاي گياهي است. ✍ يا بصورت يك وعده غذا باكمي عسل يا خرما و يا كشمش و توت خشك و يك عدد ميوه فصل استفاده شود. ✍ توجه: بايد دقت شود كه مغزهاخام وتازه باشند. ✍ براي نگهداري مغزها از جاي خشك و خنك استفاده ميكنيم. @soroshesalamati
و : ✍ سفيد گرم وخشك ✍ سياه گرم وخشك ✍ سفيد كمي گرم وتر ✍ چيتي گرم وتر ✍ قرمز كوچك گرم وتر ✍ قرمز درشت گرم وتر ✍ چشم بلبلي كمي گرم وتر ✍ كشاورزي(كپسولي) كمي گرم وتر ✍ سرد و خشك ✍ عدس گرم و خشك ✍ گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ (جو دوسر) معتدل ✍ سرد و خشك ✍ گرم و خشك ✍ سويا گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ چيتي مخصوص گرم وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد وتر ✍ سرد و خشك ✍ سرد وتر ✍ حبوبات و غلات بهترين براي انسان بوده و در واقع غذاي اصلي انسان ميباشد. حبوبات و غلات كاملترين و بي ضررترين غذا بوده بشرطي كه براي طبخ آن از زودپز استفاده نشود. سعي كنيد كه بيشترين غذاي روزانه اتان حبوبات وغلات باشد تا هميشه سالم وتندرست باشيد. ✍ براي تهيه بهترين و كاملترين غذا ازحبوبات و غلات ميتوان آنها را به نسبت خاصي مخلوط كرده و با حرارت ملايم بطوريكه قبلا خيس كرده ايم بپزيم. و مقداري سبزيجات تازه و كمي كشك سالم به آن اضافه كنيم. ✍ اين غذا را حداقل هفته اي يك تا دو بار ميل کنید. @soroshesalamati
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
#مزاج #مغزهاي گياهي ✍ #بادام هندي گرم و خشك ✍ #گردو گ
سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد. ✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم. ✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود. ✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود. ✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد. @soroshesalamati
سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ سرد و خشك ✍ سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ سرد و تر ✍ خيلي سرد و خشك ✍ سرد و تر ✍ كليه لبنيات فوق العاده سرد بوده و براي افرادي كه از مزاج سردي برخوردار هستند مضر ميباشد. ✍ چون داراي كلسيم هستند نحوه استفاده از آنها را بيان ميكنيم. ✍ از بين مواد لبني كشك بيشترين كلسيم را داشته و توصيه ميشود هفته اي يك الي دوبار آش جو وكشك مرغوب استفاده شود. ✍ بهتر است در صورت استفاده از ماست از چكيده آن همراه پونه و موسير و نمك وكمي فلفل مصرف شود. ✍ در صورت استفاده از پنير آن را شب همراه گردو و پياز ونعناع ميل كنيد. @soroshesalamati
🔺🔺🔺🔺⛔️⛔️⛔️فیلم درباره مضرات پپسی و اسیدهای سرطان زای نوشابه های گازدار
🔴 رفع با وضو ♻️ در احادیث آمده است که را خشک نکنید... دلیل پزشکی آن است که بدن در برابر سرمایی که حس می‌کند خود به خود درجه حرارت را  بالا می‌برد تا آن را خشک کند این تحریکات باعث بهبود و افزایش گردش خون و ورود اکسیژن بیشتری به بافت‌ها و عضلات زیر پوست شده که باعث و می‌شود. امروزه هم بارهای الکتریکی زائد در اثر تحریکات مغناطیسی و الکتریکی اطراف ما همچون نیروگاه های برق، موبایل، تلویزیون و سشوار بر تاثیر می‌گذارد و این اثرات در نواحی که تحریکات عصبی بیشتری دارد، خطرات جدی‌تری را به دنبال دارد. این نواحی دقیقا همان نواحی شست‌وشوی وضو است (سر، صورت، دست، مچ دست و پا). که بهترین و ارزان‌ترین و بی‌خطرترین راه برای دفع این امواجِ زائد، آب است که در وضو باعث انتقال بارهای ساکن از بدن به اطراف می‌شود. همچنین امروزه اثرات وضو در پیشگیری از که از عوارض تابش آفتاب و اشعه UV است توسط دانشمندان اثبات شده است. عضویت در کانال👇 📡 @www_irismed_ir
1- قورمه سبزی : گرم ۲- قیمه : گرم ۳- فسنجان : گرم ۴- بادمجان : گرم ۵- کدو : سرد ۶- آلو اسفناج : سرد ۷- کرفس : گرم ۸- بامیه : سرد ۹- ریواس : سرد ۱۰- مرغ ترش : سرد ۱۱- کته : معتدل روبه سرد ۱۲- پلو : معندل روبه سرد ۱۳- سبزی پلو : گرم ۱۴- باقلا پلو : سرد ۱۵- زرشک پلو : سرد ۱۶- آلبالو پلو : سرد ۱۷- لوبیا پلو : سرد ۱۸- کلم پلو : سرد ۱۹- رشته پلو : سرد ۲۰- دم پختک : گرم ۲۱- نخود اب :گرم ۲۲- عدس پلو : سرد ۲۳- مرصع پلو : گرم ۲۴- شیرین پلو : گرم ۲۵- ماش پلو : سرد ۲۶- استانبولی :سرد ۲۷- ته چین :معتدل ۲۸- کوفته تبریزی : معتدل ۲۹- کوفته ریزه : گرم ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۱- تاس کباب : سبزی ۳۲- کوکو سبزی : گرم ۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد ۳۴- کتلت : سرد ۳۵- شامی :گرم ۳۶- آش رشته : معتدل ۳۷- آش ساده : سرد ۳۸- آش دوغ : سرد ۳۹- آش شعله قلم کار : گرم ۴۰- اشکنه : گرم ۴۱- کله جوش :معتدل به گرم ۴۲- آبگوشت : گرم ۴۳- سوپ جو :سرد ۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد ۴۵- شیر برنج : سرد ۴۶- فرنی : معتدل ۴۷- شله زرد : معتدل ۴۸- آش شلغم : معتدال ۴۹- سوپ شیر : سرد ۵۰- نرگسی : معتدل ۵۱- عدسی :سرد ۵۲- آش اوماج :سرد ۵۳- سمنو : گرم ۵۴- کاچی : گرم ۵۵- کباب کوبیده : گرم ۵۶- کباب ترکی : سرد ۵۷- ژامبون گوشت : سرد ۵۸- رامبون مرغ : سرد ۵۹- سوسیس کالباس : سرد ۶۰- جوجه کباب : سرد ۶۱- کباب برگ : گرم ۶۲- بریانی : گرم ۶۳- همبر گر : سرد ۶۴- فلافل ذرت : سرد ۶۵- فلافل نخود : گرم ۶۶- چیپس : سرد ۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد ۶۸- حلیم گندم : گرم ۶۹- حلیم بادنجان : سرد ۷۰- میرزا قاسمی : سرد ۷۱- الویه : سرد ۷۲- ماکارونی : سرد ۷۳- لازانیا : سرد ۷۴- املت با گوجه : سرد ۷۵- دلمه برگ مو : معتدل ۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد ۷۷- دلمه بادنجان : سرد ۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد ۷۹- خوراک لوبیا قرمز ۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد ۸۱- بورانی : سرد ۸۲- جغوربغور : معتدل ۸۳- بافلا قاتق : سرد ۸۴- حلوا : گرم ۸۵- خرمالو : گرما ۸۶- لبو : گرم ۸۷- بستنی سنتی : سرد ۸۹- بستنی میوه ای : سرد ۹۰- فالوده : سرد ۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد ۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد ۹۳- نوشابه های گازدار : سرد ۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد ۹۵- سوهان : گرم ۹۶- ارده باشیره انگور : گرم ۹۷- ارده با عسل : گرم ۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم ۹۹- فسنجان بادام : گرم ۱۰۰- خورش به : گرم ۱۰۱- قلیه ماهی : سرد ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد ۱۰۳- رنگیینک : گرم ۱۰۴- زیره پلو : معتدل ۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد ۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک ۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک ۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم ۱۰۹- ژله : سرد ۱۱۰- نسکافه : سرد ۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم ۱۱۲- باقلوا : گرم ۱۱۳- گز : گرم ۱۱۴- قطاب : گرم ۱۱۵- نان شیرمال : معتدل فهرست مُصلِحات غذاها : به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند . ماده های غذایی ومصلحات آن: پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ) شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل) عدسی: (گلپر) انار: ( گلاب ، گلپر گلپر) دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ) آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها) چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی) خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ) روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو) کاهو:(سکنجبین) ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا) برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید) ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم) باقلا:(گلپر) هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب) گوجه فرنگی:(روغن زیتون) خربزه:(آب انار ترش،سرکه) خاکشیر:(عسل،،کتیرا) پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی) سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره) کشک:(سیر،نعنا،پونه) ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن) سرشیر:(عسل) نعنا:(کرفس) گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی) نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده) انار ترش:(عسل،نمک) زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل) خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام) هلو:( عسل ، مربای زنجبیل) موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره) گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز) تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک) ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل) گوشت گاو( دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر @soroshesalamati