#تقویت_عصب
#آرام_بخش
#پارکینسون
#معرفی_داروی_طب_اسلامی
#دارو_تقویت_اعصاب یا مرمرشک (پودر بابونه):
یکی دیگر از داروهای بسیار مهم تقویت کننده عصب در طب اسلامی (آیت الله تبریزیان) است که برای؛
* تقویت اعصاب،
*شفافیت پوست،
*درمان افسردگی،
*ام اس،
*بیماری صرع،
*سی پی،
*پارکینسون،
*درمان بیش فعالی کودکان و …
می باشد.
همچنین این داروی تقویت عصب در درمان حالت های #روانی و #عصبی افرادی که خیلی دچار عصبانیت میشوند
و نمیتوانند خودشان را کنترل کنند بسیار موثر و شل کننده اعصاب می باشد.
#ام_اس
#سی_پی
#صرع
#افسردگی
#حمام
🔴 #کیسه_کشیدن
✍ متاسفانه برخی از کارهای حکیمانهی قدیم کلا داره به فراموشی سپرده میشه، مثل #کیسه_کشیدن.
کیسه کشیدن در #حمام با از بین بردن #چرک و آلودگی، لایههای مرده پوست را از بین میبره، منافذ و مسامات پوست را باز میکنه، بخارات بدن را خارج کرده، بدن را نرم میکنه و باعث میشه احساس سبکی بعد از حمام به شما دست بده.
میتونید امتحان کنید
#پوست
#بخار
#ضعف
#ضعف_بدن
🔴 خواص پختن #گوشت_گوسفند در #شیر_گاو
✍ طبق فرمایشات ائمه معصومین(ع) توصیههای زیادی به خوردن #گوشت_پخته_شده_در_شیر شده است. این غذا موجب #قوت_بدن میشود.
حضرت نوح(ع) از ضعف بدنش به خدا شکایت کرد.
خداوند به او وحی فرمود:
«گوشت را با شیر بپز و بخور که من، قوت و برکت را در این دو قرار داده ام.»
در روایت، این ترکیب برای رفع ضعف قلب نیز توصیه شده است.
این غذا برای انواع ضعفهای عمومی بدن، ام اس، دیسک کمر، سکته مغزی، بیماریهای مرتبط با ضعف عضلانی مفید است.
#نکات_طبخ گوشت در شیر :
گوشتی که باید برای این غذا مصرف شود، حتما #گوشت_گوسفند باشد.
توصیه شده که گوشت سردست راست گوسفند بهترین قسمت گوشت بدن گوسفند بوده و بسیار مقوی است.
ابتدا پیاز را همراه با گوشت روی حرارت قرار دهید و شیر را کم کم به گوشت اضافه کنید و آن را با شعله بسیار ملایم بپزید تا شیر نبرد.
در طول پختن این غذا، شیر سریع تبخیر میشود،
بنابراین باید مراقب غذا باشید و هر بار که حجم شیر کم شد، مقداری شیر به آن اضافه کنید و این روند را آنقدر ادامه دهید تا گوشت بخوبی پخته شود.
در آخر ادویههای موافق با مزاجتان را میتوانید اضافه کنید. اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در آخر به این غذا اضافه کنید، طعم آن بسیار خوشمزه میشود.
#ام_اس
#دیسک
#سکته
#زردچوبه
🔴 خواص زردچوبه
✍ امروز میخواهیم درباره یک داروی مفید و پرکاربردی که در همه آشپزخانهها پیدا میشه صحبت کنیم، یعنی #زردچوبه
زردچوبه گرم و خشک است و یک #ضدالتهاب بسیار قوی است که در درمان آرتریت و سایر بیماریهای التهابی و سرطان مفید است.
زردچوبه کاهنده #قند خون است، قدرت #بینایی را افزایش میدهد و #گرفتگیهای_کبد را باز میکند. زردچوبه به صورت پودر یا مخلوط با روغن و یا پماد در درمان #زخم های ناشی از بریدگی و خراش بسیار مفید است و از عفونی شدن زخم جلوگیری کرده، بهبود زخم را سرعت بخشیده و خونریزی را بند میآورد.
اگر زردچوبه را گرم کنید و روی موضع #ورم و درد بگذارید ورم را رفع و #مسکن است. زردچوبه جهت رفع #اسهال_سرد مفید است.(یک قاشق چایخوری در یک لیوان آبجوش)
افراط در مصرف زردچوبه مضر #قلب است و مصلح زردچوبه #آبلیمو و #بالنگ است. افراد گرم مزاج و کسانی که داروهای #رقیقکننده مثل آسپرین و هپارین و... مصرف میکنند، کسانی که مشکل #کیسه صفرا و #زخم_معده دارند و خانم های #باردار در مصرف زردچوبه افراط نکنند.
#زخم
#آسپرین
#رقیق_کننده
🔴 #نخود_آب
#گرفتگی_صدا
#تقویت_جنسی
🔺 #فواید :
✍دارای طبع گرم و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوبات است
👌برای تقویت نیروی جنسی و رفع ناباروری ها مصرف نخود به اشکال مختلف توصیه می شود. به طور مثال به این افراد توصیه می شود روزی یک لیوان آب نخود تهیه و میل کنند. برای اینکار چهارده عدد نخود را شب در آب خیس کنند و صبح آب آنرا صاف نموده و آن آب را با کمی عسل شیرین نموده و میل کنند. خود نخود را نیز پس از خیس خوردن می توانند خام یا پخته میل نمایند.
👌این غذا ضمن آن که مقوی بدن های ضعیف و تقویت کننده نیروی جنسی است، در تحلیل بادها نیز اثر مفیدی دارد.
👌نخود آب به عنوان منضج بلغم و همچنین برای بیماری های کلیه و مثانه نیز مورد استفاده قرار می گیرد
👌 برای تقویت صدا و درمان گرفتگی صدا نیز مفید است.
مواد لازم:
1- نخود 400 گرم
2- پیاز متوسط 3 عدد
3- روغن مقداری
4- آرد گندم سبوس دار 1 قاشق غذاخوری یا سویق گندم
5- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
🔺طرز تهیه :
نخود را یک شب قبل خیس کرده و صبح صاف می کنیم، پیازها را خُرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. نخودها را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، نمک و فلفل و زردچوبه و چهار لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد یا سویق گندم را در نصف استکان آب سرد مخلوط و به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم.
این غذا را میتوانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید.
✔️مخصوصا افرادی که صفرا دارند و حرارت بدن آنها بالا هست بهتر است با سرکه و آبغوره میل کنند.
✔️در این غذا می توانید مقداری گوشت هم اضافه نمایید.
✔️اضافه کردن زیره سیاه هم به نخود آب توصیه می شود.
#ناباروری
#کک_و_مک
✍امام صادق علیه السلام؛
هرکس بر نخستین لقمه غذای خویش نمک بپاشد کک و مکِ صورت او از میان میرود.
📚کافی ج ۶ ص۳۲۶ح۸
#نمک_دریا به پاک کردن پوست کمک میکنه و مشکلات پوستی همچون آکنه را درمان میکند.
همچنین فرو بردن پاهای خسته در آب گرم حاوی نمک دریا به پاها آرامش می بخشد.
#نکته:
منظور از نمک، #نمک_طبیعی دریا تصفیه نشده هست
و منظور از خوردن نمک قبل و بعد غذا این هست که مقداری نمک قبل و بعد غذا بخوریم نه اینکه کلی نمک روی غذا بریزیم!
#نمک_دریا
🔴 #آستیگمات_چشم
#چشم
آستیگمات وقتی اتفاق میافتد که سطح جلوی #چشم (قرنیه) و عدسی چشم انحنای نامنظمی پیدا کنند.
یعنی به جای اینکه یک منحنی گرد مثل توپ باشد، سطح آن به شکل تخم مرغ یا بیضی در آمده. و این مسئله باعث #تاری_دید یا #نزدیک_بینی یا #دور_بینی میشود.
#علائم و نشانههای آستیگمات عبارتند از:
1. تاری دید
2. خستگی چشم
3. #سردرد
4. مشکل بینایی در شب
5. #دوبینی
که از نگاه طب سنتی علت همه این موارد غلبه سودا یا بلغم هست،
چرا که وقتی #صفرا که غذای چشم هست کاهش پیدا میکند #سودا و #بلغم زیاد میشود،
و چون این دو خلط غلیظ هستند باعث میشود که اختلال در عملکرد چشم پدید بیاید و گاها از شدت غلظت باعث #قوز_قرنیه میشود.
بنابراین برای درمان اصولی این مسئله باید حتما سبک زندگی رو اصلاح بکنید که مهمترین اونها نوع #تغذیه، #ورزش و ساعت #خواب هست، که باید متناسب با مزاج فرد تجویز شود.
ولی رفتارهای درمانی که در درمان این جور مشکلات بینایی در کنار اصلاح تغذیه بسیار موثر بوده،
یکی از آنها #حجامت _تمپورال،
دیگری #زالودرمانی اطراف چشم، چکاندن یک قطره عرق رازیانه، عسل، آب انار صاف شده، آبلیموی صاف شده که باید متناسب با مزاج فرد و در صورت نیاز تجویز شود.
و اگر بدون تشخیص دقیق متخصص طب سنتی اقدام به این رفتارهای درمانی بکنید ممکن است وضعیت چشم بدتر شود.
#قرنیه
#عدسی
#دور_بینی
#نزدیک_بینی
#عناب
#سیستم_ایمنی
#سرماخوردگی
🔰با جوشانده عناب، به سیستم ایمنی بدنتان کمک کنید
✍️عناب میوهای با خواص دارویی قابل توجهی است و با تقویت سیستم ایمنی بدن میتواند نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریها ایفا کند.
این میوه داروی گیاهی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن است و در هنگام سرماخوردگی (برای رفع تب) نیز استفاده از آن بسیار موثر خواهد بود.
جوشانده عناب که به میزان ۵۰ گرم در یک لیتر آب تهیه میشود شربت خوبی برای عوارض سرماخوردگی مانند مشکلات تنفسی (خشکی گلو و حلق) است.
#تنفسی
🔴 #انگل_روده
♻️ انگل، کرم روده است که از مواد غذایی بدن تغذیه میکند و از طریق آب و غذای آلوده،گوشت خام پخته نشده، میوه و سبزیجات آلوده وارد بدن میشود و گاهی تخمهایی میگذارد که باعث خارش، التهاب و بیخوابی در فرد میشود.
🔹 #علائمی مثل درد شکم، دندان قروچه در خواب، نفخ، اسهال، تهوع و استفراغ، جوش و خارش در مقعد، کاهش وزن و وجود کرم در مدفوع دارد.
♻️ آنچه در #روایات برای درمان کرمهای شکم سودمند است:
🔸 امام صادق(ع):
#سرکه بخورید چرا که کرمهای شکم را میکشد.
🔸 پیامبر(ص):
ناشتا #خرما بخورید چرا که کرم های شکم را میکشد.
🔸 امام صادق(ع):
هر کس هنگام خواب هفت خرمای عجوه بخورد، خرماها کرمهای شکم را میکشند.
📚 دانشنامه احادیث پزشکی، فصل۷، دستگاه گوارش
🔹 #درمان_های_مجرب_انگل:
این تجویزها با توجه به مزاج فرد و مشورت با طبیب حاذق باشد👇
🔸 جویدن آرام یک قاشق چایخوری #سیاهدانه (۷ الی ۱۴ روز)
🔸 یک قاشق چایخوری #اسفند و سرکه با یک استکان آب قورت دهید. (۷ الی ۱۴ روز)
#نکته:
درمان اصلی و قطعی مکروب معده و انگل روده ، خوردن ( ناشتا بهتره) روزی یه استکان سرکه انگور طبیعی (سرکه خمری) هست به مدت یه هفته.
#نکته۲: در طب جدید هیچ راهی برای کشتن و نابودی میکروب معده و انگل روده وجود نداره فقط میتوانند فعالیتش رو کُند کنند یا مهار همین!
#میکروب_معده
#معده
#میکروب
#انگل
#خمیر_دندان_خانگی
طرز تهیه خمیردندان طبیعی
〽️مخلوطی از عسل و نمک
(۵ واحد عسل + ۲ واحد نمک دریا)
♨️خواص ↯
✍عسل خاصیت آنتی بیوتیڪی داشته و مخلوط آن با نمڪ علاوه بر اینڪه دندانها را سفید کرده محیط دهان و دندان را نیز ضدعفونی می کند
#نکته؛
در روایات توصیه شده انسان روزی چندین بار (برای هر بار قبل وضو گرفتن) دندان های خود رو با انگشت شستشو دهد.
#دندان
#خمیردندان
#بارداری
#ویار
🔴 توصیه های طب سنتی برای دوران #بارداری
✍در دوران بارداری به دلیل تغییرات سیستمی بدن، معده ضعیف شده و قدرت هضم کاهش می یابد، در نتیجه عوارضی همچون #ویار_بارداری، سوزش سر دل، ریفلاکس و تمایل به خوردن مواد غیر غذایی مانند خاک افزایش مییابد.
🔹در طب سنتی مصرف بعضی از خوراکیها به مادران باردار از جمله مویز، به شیرین، سیب شیرین، گلابی، بادام، انار میخوش #توصیه میشود.
این مواد در عین داشتن هضم راحت،مقوی معده بوده و باعث برطرف شدن ویار بارداری می شوند، همچنین حافظ جنین بوده و از سقط جلوگیری می کنند.
🔸مصرف غذاهایی با هضم راحت و سریع که در طب سنتی تحت عنوان غذاهای لطیف از آنها نام برده می شود همچون گوشت بره، بزغاله و پرندگان کوچک(مرغ،کبک و بلدرچین) توصیه میشود.
🔹مادران باردار باید از مصرف مواد خیلی سرد مانند آب یخ،برف و یخ همچنین مواد غذایی خیلی شیرین و چرب #پرهیز کنند و سرکه، لوبیا، باقالی، نخود، کنجد، کرفس، ترب، سیر و پیاز خام را از رژیم غذایی خود #حذف کنند.
🔸در طب سنتی غذاهای تند و تلخ همچون فلفل، دارفلفل، زیتون خام و سبزیجاتی مانند رازیانه، شنبلیله، کافشه، یونجه، گل ختمی، گل پنیرک می توانند عوارض جبران ناپذیری برای مادر و جنین به همراه داشته باشند.
#ضعف_معده
#سوزش
#ریفلاکس