⭕ رئیسی در محاصره نئولیبرال ها
پیرو انتشار آماری از نسبت بالای نقدینگی به تولید ناخالص داخلی در جهان (ژاپن: ۲۸۰٪؛ کانادا: ۱۲۲٪؛ انگلیس: ۱۶۰٪؛ کره جنوبی: ۱۶۵٪؛ سوئیس: ۱۸۲٪؛ استرالیا: ۱۳۷٪؛ چین: ۲۱۱٪؛ مالزی: ۱۳۷٪؛ میانگین جهانی: ۱۴۳٪)، و اشاره به پایین بودن نسبی این نرخ در ایران (۹۵ درصد) نئولیبرالهای کراواتی و ریشدار هجمه سنگینی علیه حقیر شروع کردهاند که عمدتا فحاشی است و استدلال و استنادی در میان ناسزاهایشان دیده نمیشود. هدف از انتشار این آمار، به چالش کشیدن تلاشهای بیوقفه و ایدئولوژیک این جریان برای تقلیل دادن مسئله تورم به نقدینگی و در نتیجه تجویز سیاستهای خسارتبار و تورمزایی چون افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت بود.
هیچ کس منکر اثر نقدینگی روی تورم نیست. مسئله ما اولا اغراق درباره اثر نقدینگی و انکار اثر متغیرهای دیگر است؛ ثانیا نتایجی است که از این اغراق گرفته میشود و سیاستهای ویرانگری که در پی آن تجویز میشود.
آقایان مدعی هستند که نقدینگی در ایران تورم ایجاد میکند - و در جاهای دیگر خیر- چون رشد نقدینگی در ایران بیش از رشد تولید است. دوباره و پیش از ادامه تذکر دهم که خلق نقدینگی توسط شبکه بانکی خصوصی برای فعالیتهای سوداگرانه حتما باید متوقف شده و خلق پول صرفا باید توسط حاکمیت و صرفا برای تولید باشد. اما توجه بفرمایید؛
در سال ۹۲ نقدینگی حدود ۶۴۰ همت و تولید ناخالص داخلی ۱۰۵۵ همت بوده است. یعنی نسبت نقدینگی به تولید حدود ۶۱٪ بوده است. در سال ۹۶ این نسبت به حدود ۹۵ درصد میرسد (نقدینگی= ۱۵۳۰ همت و تولید ناخالص داخلی= ۱۶۲۰ همت). به عبارت دیگر، در این دوره نقدینگی نسبت به تولید، نجومی بالا رفت اما تورم پائین بود!
برعکس، طی سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰، ما شاهد کاهش نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی هستیم. در ۱۴۰۰ نقدینگی حدود ۴۹۰۰ همت برآورو میشود و تولید ناخالص ۵۷۰۰ همت؛ یعنی نسبت فوق با ۱۰ واحد درصد کاهش، به ۸۵٪ رسیده است. اما در همین دوره، تورم وحشتناکی را تجربه کردیم.
نئولیبرالهای تصمیمساز، تصمیمگیر و مجری رخنه کرده در دولت آقای رئیسی توضیح دهند که چگونه در دورهای که نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی فزاینده بوده، تورم پائین بوده، اما در دورهای که این نسبت کاهشی بوده، تورم نجومی داشتیم و اینک نیز داریم؟!
آقایان جوابی ندارند چون با چهار عمل اصلی نه میتوان اقتصاد را فهمید و نه میتوان مدیریتش کرد. پاسخ این معما را در ادامه بخوانید.
ساختار تولید در ایران معالاسف یک ساختاری است که حقیر آن را ساختار تولید استعماری مینامم. یعنی ساختار تولیدی است که تا حد زیادی وابسته به واردات است(مونتاژ خودرو تا مرغ و برّه). نتیجه این وابستگی آن است که اقتصاد به شدت از تلاطم نرخ ارز و قیمت جهانی اقلام وارداتی متاثر میشود.
علت اینکه در دوره ۹۲ (۲۰۱۳) تا ۹۵(۲۰۱۶) با وجود رشد وحشتناک نسبت نقدینگی به تولید، تورم بالا نداشتیم، تورم منفی در جهان و عدم افزایش نرخ ارز بود(بماند که از محل حراج ذخایر ارز و طلای کشور، نرخ ارز ثابت نگه داشته شد). در این دوره، قیمت جهانی مواد اولیه مرتبط با انرژی ۵۷٪، گندم حدود ۴۰٪، ذرت ۳۹٪، ماده اولیه لاستیک ۴۳٪، دانه سویا ۲۶٪، جو ۴۹٪ کاهش یافت.
بنابراین، علت تورم پائین سالهای ۹۲ تا ۹۶ نه هنرمندی آقای روحانی بود، نه اینکه نرخ رشد نقدینگی به تولید کم بود! مسئله، تورم منفی در جهان بود. با معکوس شدن این روند و افزایش وحشتناک قیمت مواد اولیه تولید و اقلام کشاورزی، قیمتها در ایران نیز سر به فلک کشید.
شاید برایتان جالب باشد که ما چون وارد کننده محصولات نفتی هستیم، با افزایش قیمت نفت، قیمت این محصولات نیز افزایش مییابد، لذا افزایش قیمت نفت اثر تورمی روی اقتصاد ما دارد.
نئولیبرالها - چه با محاسن و چه بیمحاسن- با چشم بستن بر اینهمه واقعیت، میخواهند با تقلیل همه ماجرا به نقدینگی، سیاستهای معیشتسوز خود را که عبارتست از بیتفاوتی نسبت به تولید داخلی، بیتفاوتی به مسئله هدایت نقدینگی، تجویز افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت و... به دولت تحمیل کنند.
من واقعا برای آقای رئیسی نگرانم. البته هیچ کس جز خود ایشان نخواهد توانست آقای رئیسی را از دست نئولیبرالها نجات دهد. دعا کنیم بتواند. حرف آخر اینکه راهکار، تولید دانشبنیان است و آنچه من از تولید دانش بنیان میفهمم، رفع وابستگی تولید و مصرف کشور به اقلام وارداتی است.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@teribon_ir
🔻پاسخ حمید رسایی به توجیه مشاور قالیباف:
جناب احدیان! همانطور که خطای آن فرزند به پای پدر نوشته نمیشود، عذرخواهی این فرزند هم به نام پدر نوشته نمیشود.
#سیسمونی_گیت
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 این کلیپ را خوب ببینید!! سیه روی شود هر که در او غش باشد..
🔴 از نگاه جمعی از قبیلهگرایان اصولگرایی، حمله قالیباف به وزیر آموزش و پرورش دولت روحانی بخاطر واردات غیرضروری دختر وزیر، عالی است و درست است اما خرید #سیسمونی توسط دختر و داماد و همسر قالیباف از ترکیه(!)، اشکالی ندارد و منتقدین دارند جریان انقلاب را تخریب میکنند!
🔹بارها و بارها گفتیم که قالیباف را شاخص اصولگرایی ندانید! حالا بعد از #املاک_نجومی و #هولدینگ_یاس، باید از #سیسمونی_گیت بگوئیم!
🔸 رهبر انقلاب قریب ۱۵ سال است بر تولید داخل تاکید میکند اما آقایان خود و خانوادههایشان اصرار دارند حتی لوازم سیسمونی بچهشان را از اروپا و ترکیه بخرند. نمیدانند این کارهایشان از چشم مردم پنهان نمیماند و به آبروی نظام و انقلاب و نهادهای انقلابی لگد میزنند؟!
❇️ برخی ملانقطی نشوند که پس چرا خودتان از ضرورت واردات خودرو و لوازم خانگی میگویید؟ واضح است که از ضرورت وارداتی میگوییم که عموم مردم انتفاع ببرند و مشابه داخلیاش نباشد نه اینکه برای مردم ممنوع و ناممکن و سخت باشد ولی برای بالانشینها قابل دسترسی!
#داوود_مدرسیان
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀شما صدای شهید هاشمینژاد را میشنوید
🔻 آقایون دادشون دراومده...
@teribon_ir
4_5825629640986723677.mp3
3.31M
🚨 انقلابینمای اصولگرا،
به ازای یک حرف یا اقدام انقلابی، #چندبرابر حرفهای #چندپهلو و #مبهم میزند
تا ثابت کند که خیلی هم حزباللّهی نیست؛
تا مبادا در جبههگیریهای اجتماعی دشمن پیدا کند.
@teribon_ir
⭕ آقایان با یک لگد...
🔹وقتی از رژیم جعلی و ظلم هایش می گویم،وقتی از آمریکا و مستکبر بودنش می گویم،شرط آزادگی است که از کار نمایشی پیرهن و شلوار تاکتیکال پوشیدن رییس مجلس و بین مردم رفتنش و اقدام به سیسمونی خریدن دخترش از ترکیه هم بگویم.
🔹آقایان کار نمایشی نکنید مشکل کشور با چفیه و شلوار شش جیب و بوی حاج قاسم دادنتان حل نمی شود،مملکت نیاز به جهاد نمایشی شما ندارد کشور جهاد حقیقی می خواهد حالا با شلوار شش جیب یا بدون شلوار شش جیب.
🔹والله خون شهدایی که ادعای رفاقت با آنها را دارید دامن امثال شما را خواهد گرفت که با اقدامات خودتان و اطرافیان و فرزندانتان، توان وابتکار عمل دفاع از نظام و جهاد تبیین را از امثال ما می گیرید.
🔹درباره ی پرونده های فساد که شیپورچی های رسانه ای شما کار را فیصله دادند اما ای کاش بخاطر همین یک فقره اقدام خانواده تان که در تضاد با سیاست های کلی نظام است،استعفا می دادید.
🔹حرف و درد بسیار است اما عادت داریم به استخوان در گلو بودن.هنوز نصف روز نشده است که در یک جمعی به وظیفه شرعی و ایمانی واعتقادی و قلبی خود در دفاع از نظام عمل کرده ام و در برابر تهمت ها و بدگویی ها با استدلال و نه توجیه به تبیین شرایط نظام،نقطه ی قابل اعتنایی که ایستاده و نقطهی مطلوب پرداخته ام که ناگهان در آستانهی سحر میبینم خانواده رییس قوهی مملکت...
🔹استاد رحیم پور می گوید ما با قاشق زمین را حفر می کنیم طرف مقابل با بیل مکانیکی پرش می کند،شده جریان آقایان، ما قطره قطره سطل وجود پرسشگر مردم را پر می کنیم آقایان با یک لگد آن را واژگون می کنند.
#علی_سلیمانی
@teribon_ir
بهرام که گور میگرفتی همه عمر
دیدی که گور چگونه بهرام گرفت!
#وحید_شورابی
@teribon_ir
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
#دکتر_مهدی_جمشیدی
@teribon_ir
🔺دین
تشیع
انقلاب
کارگر ایرانی
تولید ملی
اقتصاد مقاومتی
ارزشها
شهدا
و...
نقش و نگار پتویی است که آقایان روی خودشان کشیدهاند. زیر لحاف کارهایی میکنند که در سکولارترین حکمرانیها اگر یک هزارمش انجام میشد کار به رسوایی و استعفا میکشید.
از کنار زدن پتو خجالت نکشید!
🔺این توییت را برای کسانی نوشتم که به انقلاب و آن مفاهیم والا دلبستگی دارند.
برای اینکه اتفاقات زیر پتو به نام نقش و نگار روی پتو فاکتور نشود کنار زدن پتو کمترین تعهد شماست. و کمترین کاری است که برای نجات تعلقات تان باید انجام بدهید.
#وحید_اشتری
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶سه نکته مهم دکتر پیروز در سه دقیقه:
🔸همه اساتید حقوق بین الملل از ابتدا می دانستند که چارچوب های حقوقی برجام ایراد دارد.
🔸ظریف میتوانست بگوید من نمیدانستم برجام بد است اما وزیر خارجه امروز ایران این تجربه را دارد و دیگر نمیتواند بعدا چنین حرفی بزند.
🔸ایران باید معادل مکانیزم ماشه را در توافق برای خودش بگنجاند.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خدا رو شکر گفتمان کار نمایشی تو این انتخابات جاافتاد، امیدواریم اندیشیدن به فردای انتخابات به جای شب انتخابات هم جا بیفته 🤲😅
پ.ن: شما اشرافی می بینید؟!
@teribon_ir
✅شفافیت اقتصادی یا شفافیت سیاسی؟
🔻۱: شفایت سیاسی ( شفافیت آرا ) بسیار لازم و مهم است، اما کافی نیست.
🔻۲: مهم تر از شفافیت سیاسی، شفافیت اقتصادی است که تمامی اموال و درآمدهای نمایندگان و سایر مسئولین به صورت شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد.
🔻۳: حضرت امیر ع: دَخَلتُ بِلادَكُم بِأَشمالي هذِهِ و رَحلَتي و راحِلَتي ها هِيَ فَإِن أنَا خَرَجتُ مِن بِلادِكُم بِغَيرِ ما دَخَلتُ، فَإِنَّني مِنَ الخائِنينَ.
من(به عنوان خلیفه)وارد سرزمین شما شدم؛ با همین جل و پوست، تخت و شتر، همین. اگر روزی که از اینجا میروم دیدید چیزی بیشتر دارم بدانید که من به یقین خائن هستم.
[بحارالانوار ج۴۰ ص۳۲۵]
🔻۴: قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در جهت جلوگیری فساد اقتصادی قانونی خوبی است
ماده۳ این قانون میگوید: مقامات و مسئولان زیر (۲۴ گروه از مسئولان، شماره ۳ نمایندگان مجلس، معاونین رییس مجلس و مدیران کل مجلس) موظفند در اجرای این قانون، صورت دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل خود را قبل و بعد از هر دوره خدمتی به رئیس قوه قضائیه اعلام نمایند.
🔻۵: متاسفانه ماده ۵ این قانون بر خلاف روح قانون اساسی،سیره حضرت امیر ع و شفافیت را نقض میکند
🔸ماده۵ ـ فهرست دارایی های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آیین نامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده و هر یک از مسئولان و کارکنان که حسب وظیفه مأمور تهیه، ثبت، ضبط و حفظ فهرست داراییهای افراد مشمول یا اسناد و اطلاعات مرتبط با آن، موضوع این قانون باشند و یا برحسب وظیفه اسناد مذکور در اختیار آنان قرارگیرد، اگر عالماً عامداً مرتکب افشاء یا انتشار مندرجات این اسناد شوند و یا خارج از حدود وظایف اداری در اختیار دیگران قراردهند یا به هر نحوی دیگران را از مفاد آنها مطلع سازند، به یکی از مجازات های درجه شش مقرر در ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ محکوم خواهند شد. همین مجازات در مورد کسانی نیز مقرر است که با علم و اطلاع مبادرت به افشاء، چاپ و یا انتشار اطلاعات مزبور نموده و یا موجبات افشاء، چاپ یا انتشار آنها را فراهم نمایند.
🔻۶: مجلس بعد از دوسال وعده دادن در نهایت طرح شفافیت آرا را تصویب نکرد و یک طرح کلی مبهم تصویب کرد. سوال جدی این است چگونه میشود قانون محرمانگی اموال مسئولین (عدم شفافیت اقتصادی) تصویب شود و از طرفی به دنبال شفافیت سیاسی تمام قوا باشیم؟ مجلس و دولت اگر در مساله شفافیت صادق هستند مجلس و سایر نهادهای قانونی ماده ۵ قانون رسیدگی به اموال مسئولین را حذف و اصلاح کنند. چرا باید اموال مسئولین محرمانه باشد و بجای نظارت مردمی چنانکه حضرت امیر ع می فرمودند یک نهاد (قوه قضائیه) عامل نظارت باشد.
دولت اگر واقعا مردمی و اهل شفافیت است چرا سازمان امور استخدامی و... ماده ۲۹ قانون ششم توسعه که تمام شده و در حال تدوین قانون هفتم توسعه هستیم را اجرا نمیکند؟
🔸ماده ۲۹ قانون ششم توسعه– دولت مکلف است طی سال اول اجرای قانون برنامه نسبت به راهاندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا اقدام کند و امکان تجمیع کلیه پرداختها به مقامات، رؤسا، مدیران کلیه دستگاههای اجرائی (لیست آنها) و اشخاص حقوقی وابسته به آنها را فراهم نماید، به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد فوق مشخص شود و امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عموم مردم فراهم شود.
اجرای قانون رسیدگی به اموال و داریی های مقامات و مسئولین به علاوه حذف و اصلاح ماده۵ این قانون و اجرای ماده۲۹ قانون توسعه ششم توسط مجلس،دولت و سایر نهادها شفافیت را تا حد زیادی محقق می کند غیر از این اکتفا کردن به شفافیت سیاسی آن هم به صورت ناقص جز کارهای نمایشی است و نباید فریب آن را خورد
#محمدامین_رضایی
@teribon_ir
📝 "ما داریم صدای سیل را میشنویم"
♦️ اگر کل این ماجرای #سیسمونی خریدن را در چارچوب شخص آقای قالیباف ببینید هیچ نکته جدیدتری از #هولدینگ_یاس، #املاک_نجومی، #عیسی_شریفی، #فایل_صوتی، مخارج انتخاباتی و هزارتا پرونده افتضاح دیگر در کارنامه ایشان ندارد.
ولی اگر قدری کلانتر به ماجرا نگاه کنید موضوع متفاوت میشود...
♦️ رهبری اسم سال را تولید و اشتغال نامگذاری کرده است. پایبندی همسر و فرزند و داماد رئیس مجلس مملکت که تازه اسمشان انقلابی است در حدی است که نمیگذارند حتی فروردین به پایان برسد و بعد عازم ترکیه شوند.
این اسمها و بخشنامهها و ممنوعیتهای واردات و امثالهم مخاطبش کیست؟
مردم معمولی
♦️ تبعیض دارد خیلی عریان به ما رخ مینمایاند.
زیر بار تحریم، سختترین فشارها سهم کیست؟
مردم معمولی
ممنوعیت واردات برای کیست؟
مردم معمولی
استفاده از کالای ایرانی وظیفه کیست؟
مردم معمولی
خودروی پراید ۲۰۰ میلیونی را چه کسی بخرد؟
مردم معمولی
لوازم خانگی ایرانی برای کیست؟
مردم معمولی
♦️ در اوج تحریم و توصیه به مقاومت با لنگ سفرخارجی برای زایمان متعلق به کیست؟
خانواده مسئولین
هزینه درمان در انگلیس را چه کسی دارد؟
عمده مسئولین
تحصیل در خارج از کشور سهم کیست؟
فرزندان مسئولین.
در سال تولید، خرید سیسمونی از ترکیه برای کیست؟
خانواده مسئولین
(اینوری و آنوری هم ندارد)
♦️ ریا دارد جامعه را خفه میکند.
تفاوت ظاهر و باطن زندگی مسئولین در حدی است که یک پیج اینستای فرزندانشان بعضا برای بی حیثیت کردنشان کافی است.
یک فریم عکس از زندگی عادی روزانهشان بعضا مثل دشنه در کمر مردمی که دارند در فشار زندگی میکنند فرو میرود.
" ما با هم در یک صف نیستیم "
♦️ همه سخت گیری ها و محدودیت ها برای مردم است.
یک نگاه ساده به سبک زندگی آقایان مشخص میکند اصلا اعتقادی حتی به حرفها و شعارها و سخنرانیهای شان هم ندارند.
حلقه یک مسئولین مملکت نه خودروی ملی سوار میشوند نه بچههای شان اینجا درس میخوانند نه... حتی پستونک را هم از آنطرف میخرند.
♦️ این حجم از واکنشها به #سیسمونی_گیت نشان دهنده رنج مردمی است که دارند زیر ریا و تناقض له میشوند.
این روند ادامه دادنی نیست.
اگر نهی از منکر را از ما هم قبول نکنید از چه کسی میپذیرید؟
" ما داریم صدای آمدن سیل را میشنویم.
خوش به حال شما که با سفر چند روزه ترکیه خوشاید "
#وحید_اشتری
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برای آنان که دغدغه حفظ انقلاب دارند!
🎙 امام #خمینی (ره):
🔹 اساس ادامه یک پیروزی و ادامه یک انقلاب در یک امری است که به نظر میآید در #راس_امور واقع است و او اینکه دولت، مجلس و کسانی که در ارتش هستند و سپاه و همه اینها از طبقه «متوسط» و «مادون متوسط» باشند.
🔸 اساس سلطهای که بر کشورها و بر کشور ما از طرف غیر واقع شده است، افراد #مرفه و کسانی که #سرمایههای بزرگ داشتهاند، یا قدرت برای حفظ خودشان و حیثیت خودشان در دست داشتهاند، [میباشند].
🔹 مادامی که مجلس و ارگانهای دولتی و همه اینها و مردم از این طبقه متوسط و مادون متوسط تشکیل بشود، امکان ندارد که یک دولت بزرگی، یک قدرت بزرگی به هم بزند اوضاع را.
🔸 اگر ملت میخواهد که این پیروزی تا آخر برسد و به منتهای پیروزی که آمال همه است برسد، باید مواظب آنهایی که دولت را تشکیل میدهند، آن که رئیس جمهور است، آن که مجلس هست، مجلسی هست، همه اینها را توجه بکنند که مبادا یک وقتی از طبقه متوسط به طبقه بالا و به اصطلاح خودشان مرفه به آن طبقه برسد.(+)
#سفر_به_ترکیه
#قالیباف
@teribon_ir
📝 "واکاوی عذرخواهی فرزند آقای قالیباف"
♦️ عذرخواهی دیروز فرزند آقای #قالیباف بابت سفر به ترکیه شروع خوبی است.
فقط چون ایشان سمت رسمی ندارد منطقا مثل همه جای دنیا باید رییس مجلس مملکت بابت این اتفاق اطلاعیه رسمی بدهد و عذرخواهی کند.
ولی چون در ایران ما علی الحساب چنین چیزی باب نیست من چند سوال در مورد این پست مینویسم.
♦️ ابتدای پست نوشته "خواهرم و همسرش کاری انجام دادند که حتما غلط است" در حالیکه سفر ۳ نفری بوده است.
علاوه بر عروس و داماد مادر نویسنده یعنی سرکارخانم زهرا مشیر همسر آقای قالیباف نیز در این سفر بودهاند.
چرا تا انتها یک کلمه از حضور ایشان در سفر که در فیلم و عکسها مشخص است نیست؟!
♦️من حس میکنم مشاوران رسانهای فرزند آقای قالیباف از ایشان خواستهاند عامدانه موضوع به عروس و داماد تقلیل داده شود و کلا حرفی از مادر زده نشود تا بعد بتوان از این مساله که آنها یک خانواده مستقل هستند و ربطی به آقای قالیباف ندارند ادبیات سازی کرد.
وگرنه حذف خانم مشیر منطقی نیست.
♦️ در متن نوشته "آنها برای خرید سیسمونی نرفته بودند و ناراستیها و بزرگنماییهایی در متن منتشر شده وجود دارد" جلوتر هم میگوید "این کار از قبل مورد مخالفت پدرم قرار گرفته بود" اینجا چون قدری دو پهلوست من چندتا سوال میپرسم تا شفاف تر شود.
♦️یعنی دختر و داماد آقای قالیباف صرفا برای یک سفر تفریحی چند روزه از پدر اجازه خواستهاند و ایشان مخالفت کرده است.
خب چرا؟ سفر صرفا تفریحی به ترکیه الآن با وضعیت لیر کلا هفش ده میلیون بیشتر نمیشود که از سفر به کیش هم ارزانتر است.
دلیل مخالفت پدر چه بوده است؟
♦️مگر آقای قالیباف معتقدند خانوادههای مسئولین به جرم فرزند رئیس مجلس بودن حتی حق یک سفر چند روزه ارزانتر از کیش به یک کشور همسایه را هم ندارند؟
سوال مهمتر اینکه حالا به هر دلیلی که یک خانم و همسرش میخواهند علی رغم مخالفت پدر به ترکیه بروند.
دلیل همراهی مادر در این سفر چیست؟
♦️چرا سفر ۳ نفره شد؟
یعنی علی رغم نارضایتی رئیس مجلس، همسر آقای قالیباف هم راهی سفر تفریحی با دختر و داماد به ترکیه شده است؟
چقدر عجیب!
قبل از هر مطلب دیگر من حس میکنم همراهی مادر یک خانم باردار با داماد در چنین سفری قدری غیر عادی و سوال برانگیز است.
اینگونه نیست؟
♦️سوال آخر را از رئیس مجلس میپرسم.
شما حتما میدانید بار مجاز هر مسافر هواپیمایی معراج از ترکیه به تهران ۲۵ کیلوگرم است. صادقانه ممکن است بفرمایید بار همراه همسر حضرتعالی دقیقا چند کیلو بوده است؟
موضع گیری شخص حضرتعالی خیلی مهمتر از پست اینستاگرامی یک آقازاده است.
♦️پست اینستاگرامی یک آقازاده یا نقل روابط عمومی میتواند با انتشار چند تا فیلم و عکس جدید زیر سوال برود ولی قبل از انتشار هرگونه مدرک جدید خوبست مردم صداقت مسئولان کشور را ببینند و متوجه شوند پس از بی اعتمادی صورت گرفته چقدر مسئولانه اشتباه را میپذیرند و عذرخواهی میکنند.
♦️خوبست از شخص آقای قالیباف بپرسیم.
بار مجاز هر نفر ۲۵ کیلوگرم است.
بار همراه همسر شما و دختر و دامادتان دقیقا چندبرابر بار مجاز بوده است؟
و اگر کالسکه و تخت تاشو و چمدان کودک و الباقی لوازم سیسمونی نبوده است با آن وزن و حجم بار چه چیزی از ترکیه میآوردند؟!
#وحید_اشتری
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واکنش جالب خانواده شهید رجایی به نصب کولر در خانهشان!
🎙شهید #رجایی:
💬امسال این محافظین ما یک کولر آوردند خانه و اصرار کردند که این کولر را نصب کنید. خوشبختانه بچهها تحمل کردند، گفتند که صبر میکنیم. امیدوارم که بتوانیم این شیوه را ادامه دهیم.
💬حقیقتش این است که الان که ما سِمَت و پست داریم، چون میرویم با مردم صحبت میکنیم، میگوییم ان شا الله درست میشود، اگر ندارید صبر کنید، طاقت بیاورید، خوب این درست نیست که ما خودمان کمتر از همه طاقت داشته باشیم.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎فرابرجام!
🔸خواسته های فرابرجامی بایدن تا چه اندازه قابل تامین است؟ 👆👆👆
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞| افشاگری تکاندهندهی حجت الاسلام رسایی علیه اصولگرایان و دروغ بزرگی که در انتخابات سال ۹۸ به رهبر انقلاب نسبت داده اند.
🔺 لیست های انتخاباتی باند های قدرت و ثروت
🎙| انتقاد حجت الاسلام پناهیان از لیست بندی مافیای انتخابات.
با پشت صحنه لیستهای انتخاباتی که باندهای قدرت در برابر مردم قرار میدهند، بیشتر آشنا شوید...
آیا این باندهای قدرت پاسخگوی عملکرد لیستی که ارائه دادند، هستند؟
📌| پ.ن:وقتی امام خامنهای زبانی و در عمل با نگاه قبیله ای در سیاست مبارزه میکنند و لشکر ایشان آنگونه که باید، طاعت و تبعیت نمیکند، و بلکه با انفعال، خود در این سیاست غلط و دوگانهی ساختگی میغلتد، اینگونه و رجّاله های سیاسی و پدر خوانده های جریان محافظهکار اصولگرا، شاْن و جایگاه شخص ولیفقیه را، معاذالله بازیچه و ابزار قدرت طلبی خودشان میکنند.
#مافیای_انتخابات
#نه_به_وحدت_خوابکی
@teribon_ir