فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اعتقاد مهدویت در بین #مسیحیت و راه شناخت مسیح و مهدی واقعی در آخر الزمان
#مهدویت
🎞 شبکه جهانی ولایت
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
4_5967651401872965740.mp3
765.5K
‼️من لیاقت #نماز را ندارم پس نماز نمیخوانم، آیا این توجیه درستی برای نماز نخواندن است؟!
🎤 پاسخ #استاد_محمدی
#پرسمان_اعتقادی
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 #مستند شدّ رحال ( سفر برای زیارت قبور )
🎥 مستندی پیرامون تفاوت آراء #اهل_سنت با #وهابیت در خصوص #زیارت قبور مسلمین
#پاسخ_به_شبهات
#توسل
✅ طلاب پاسخگو 🔻
@tollabe_pasokhgoo
❓خدا کیست و چه دلیلی میتوان برای اثبات او آورد؟
✅پاسخ اجمالی:
خدای متعال، وجود مطلق و کمال مطلق است که هیچگونه عیب و نقصی در آن نیست؛ وجود بیهمتایی است که توانایی انجام هر کاری را دارد و به همه اشیاء در تمام حالات و زمانها آگاه است؛ شنوا و بینا است؛ دارای اراده و اختیار است؛ زنده و خالق همه چیز و سرچشمه تمام خیرات و خوبیها است؛ و همه موجودات(مخلوقات) را دوست دارد و نسبت به آنها مهربان است.
مفهوم واژه خدا از عمومیترین و سادهترین مفاهیمی است که همه انسانها حتی کسانی که منکر وجود خداوند هستند، نیز آنرا درک میکنند.
هر چند شناخت کنه و حقیقت ذات خداوند تبارک و تعالی برای انسان غیر ممکن است، ولی از راههای بسیار زیادی میتوان یقین به وجود خداوند تبارک و تعالی پیدا نمود. راههای شناخت خدا در یک دستهبندی کلی به راههای زیر تقسیم میشود:
راه عقلی(مثل برهان امکان و وجوب و مانند آن)،
راه تجربی(برهان نظم)،
راه دل(برهان فطرت)،
آسانترین و بهترین راهها، برهان فطرت(خدا شناسی از راه دل) است که انسان با بازگشت به درون خویش، بینیاز از هر گونه استدلال عقلی یا مشاهده تجربی، خدای خویش را مییابد و از راه دل به کوی یار میرسد.
هر چند شناخت خداوند، در درون جان همهی انسانها نهفته است، ولی آداب و رسوم خرافی، تربیتهای غلط، تلقینهای سوء، غفلت و غرور، پردههایی بر آن میافکند، ولی در هنگام بروز حوادث که انسان از همه جا ناامید میشود، هر گونه فکر شرکآلود را از دل زدوده و انسان بیاختیار متوجه عالم ماورای طبیعت میشود.
نتیجه اینکه حجت و دلیل بر درستی اعتقاد ما، علاوه بر ادلهی عقلی، آشکار شدن حقیقت فطرت توحید در هنگام بروز طوفان حوادث است. و این فطرت در درون همهی افراد - حتی انسانهایی که ادعا میکنند خداوند وجود ندارد- هم وجود دارد.
اما حجت و دلیل بر نادرستی اعتقادات گاوپرستان و آتشپرستان و غیر آنها:
۱: نداشتن دلیل خرد پسند،
۲: ادلهی عقلی، نادرستی این اعتقادات را آشکار میکند؛ چون عقل هر انسانی میفهمد موجودات ناقص و محدود و محتاج مثل، گاو و یا آتش نمیتوانند همان موجود خالق، قادر، بینیاز و عالم مطلق و بینهایت باشند.
۳: فطرت انسانی در لحظات خطر متوجه آتش و گاو نمیشود، بلکه متوجه همان وجود آگاه و قادر مطلق خواهد شد.
🌐پاسخ تفصیلی👇
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa1105
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
#اثبات_وجود_خدا
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹@Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
❓حکم نماز شراب خوار چیست؟
#احکام
===============
..." @Tollabe_pasokhgoo "...
🌱با طلاب پاسخگو همراه باشید.
31.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥نقد سخنان جدید #آقامیری درباره شغل انبیاء و اهل بیت علیهم السلام
🔹ناقد:
🎥حجت الاسلام دکتر محمدرضا #جباری
#نقد_آقامیری
@ahlebait110
@tollabe_pasokhgoo
📲 اعتیاد کودکان به موبایل و تلویزیون:
⚠️اعتیاد کودکان به فضای مجازی یکی از شایع ترین دغدغه های والدین در مورد کودکانشان است.
- راه های مواجهه با اعتیاد مجازی
- تاثیرات موبایل و تلویزیون روی کودک
🔹مدیریت مصرف رسانه در خانواده توسط والدین بهترین راه کنترل و استفاده صحیح از رسانه ها است.
#سواد_رسانه
#خانواده_و_فضای_مجازی
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
📚 #کتاب ازدواج الگوها، معیارها و ارزشها ✍ #آیت_الله_مکارم_شیرازی #ازدواج #مشاوره 🔘 طلاب پاسخگو🔻 ♦
MafahimTahrifSHode.PDF
729.8K
📚 #کتاب مفاهیم تحریف شده
✍ #آیت_الله_مکارم_شیرازی
🔺بررسی مفاهیمی مثل صبر و توکل و دعا و زهد و انتظار و #توسل و قضا و قدر و شرک و احتیاط و #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر و بدعت و...
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥توصیه های بسیار مهم #امام_صادق علیه السلام در مورد روش برخورد شیعیان با #اهل_سنت
#وحدت_اسلامی
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
4_5927165515427479658.mp3
421.7K
❓چرا در قرآن آمده که مال و فرزندان فتنه هستند؟
🎙پاسخ
#استاد_ملکی
#پرسمان_قرآنی
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
❓اگر رطوبت باقیمانده در دست که برای کشیدن مسح لازم است، خشک شود، وظیفه چیست؟
#احکام
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
❓چه گناهانی باعث دریده شدن پرده های عصمت، نزول بلا، عدم استجابت دعا و... می شود که در دعای کمیل به آنها اشاره شده است؟
✍پاسخ اجمالی:
💥به طور کلی هر گناهی سبب می شود که پرده های عصمت انسان دریده شود؛ هر گناهی می تواند موجب نزول بلا، عدم استجابت دعا، گرفتن رزق و روزى و برکت از زندگی انسان و... شود. اصولاً این خاصیت و اثر طبیعی گناه است. این چیزی است که در منابع دینی ما به آن اشاره شده است. اما در تعدادی از روایات، به آثار و پیامدهای برخی از گناهان به صورت خاص اشاره شده است؛ مانند: ظلم به مردم، ترک کارهاى نیک و احسان نسبت به دیگران، کفر نعمت و ترک شکر و سپاس، که موجب تغییر نعمت می شوند.
💥گناهانى که عذاب مىآورند؛ نظیر ظلمى که ظالم نسبت به آن شناخت داشته باشد، تجاوز و تعدى به مردم و ریشخند کردن آنها. گناهانى که روزى انسان را می گیرند؛ چون اظهار فقر، خوابیدن در هنگام نماز عشاء به گونه ای که نماز قضا شود. گناهانى که پردهها را پاره می کنند؛ مثل خوردن شراب، بازى کردن قمار، شوخى و مزاح با مردم، سخنان لغو و بىفایده، عیب جویى از مردم و همنشینى با مردان آلوده. گناهانى که موجب نازل شدن عذاب می گردند؛ کمک نکردن به ستم دیدگان، نرسیدن به حال محرومان و ترک امر به معروف و نهى از منکر می باشد. بنابراین، استغفار امام علی (ع) از هر گناهی به طور کلی است، نه گناهان خاص.
♦️پاسخ تفصیلی👇
https://goo.gl/HskQHk
#اخلاق
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💢تصوری نادرست درباره شفاعت در آخرت
✍ #استاد_شهید_مطهری:
✔️بعضی افراد خیال میکنند که شفاعتهای آخرت مثل شفاعتهای دنیاست. در شفاعتهای دنیا آن کسی که میخواهند نزد او بروند و شفاعت کنند او میل ندارد، شفیع میرود به زور او را وادار میکند بر خلاف میلش حرفی بزند یا کاری بکند، یعنی شفیع تأثیر میکند روی مشفوعٌ عنده، نظر او را تغییر میدهد.
✔️چنین چیزی در مورد خدا امکان ندارد، بلکه خدای متعال رحمتش اقتضا میکند که لطفش متوجه بندگان بشود. آنجا که رحمتش اقتضا میکند، اوست که شفیع را برمیانگیزد نه شفیع او را برمیانگیزد. آنجاست که میگوید برخیز شفاعت کن. او به اراده خدا کار میکند نه خدا به اراده او. خدا تابع اراده شفیع نیست، شفیع تابع اراده اوست.
📚منبع:آشنایی با قرآن، ج11، ص 199
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
❓ نياكان پيامبر اسلام را نام ببريد؟ درباره هاشم و خدمات او چه اطلاعاتى در تاريخ وجود دارد؟
✅پاسخ کوتاه:
🔸نياكان پيامبر(ص)، به ترتيب عبارتند از: عبدالله، عبدالمطلب، هاشم، عبدمناف، قصى، كلاب، مرّة، كعب، لؤى، غالب، فهر، مالك، نضر، كنانه، خزيمه، مدركه، الياس، مضر، نزار، معد، عدنان.
🔹هاشم، جد والاى پيامبر(صلى الله عليه وآله)، نامش عمرو و معروف به عمروالعلى و القابش قمر، زادالركب و معروف ترينش «هاشم» بود.
🔸در سال هاى قحطى، كرم و جوانمردى وى، مانع از رنج مردم مى شد. وى با امير «عنسان»، پيمان تجارى بست و در زمان حكمرانى وى، با امير حبشه، يمن و شاه ايران نيز معاهدات تجارى بسته شد.
🔹هاشم، نخستين كسى بود كه دو سفر بازرگانى زمستان و تابستان يعنى «رحلة الشتاء و الصيف» را براى قريش برقرار ساخت؛ سفرى در زمستان به شام و سفرى در تابستان به حبشه.
🔰مطالعه بیشتر🔻
🌐 https://b2n.ir/s33029
#پرسمان_تاریخی
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🌞چه چیزهایی با آفتاب پاک می شوند؟
#احکام
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
🎬 #مستند «آن پیامبر»
🔺نشانه هایی از پیامبر اسلام(ص) در ادیان مختلف🔻
🎞تهیه کننده : محمد کاشانی
📼 کارگردان : محسن فضلی
🌐 دانلود و مشاهده مستند 👉
#دفاع_از_پیامبر_اکرم ص
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
4_6023711733086945345.mp3
1.09M
❓علت کثرت نام حضرت موسی و داستان زندگی ایشان که در قرآن آمده چیست؟
🎤پاسخ #استاد_ملکی
#پرسمان_قرآنی
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo
💥ساده ترين استدلال براى شناسايى خدا
نظام جهان آفرينش، روشن ترين و همگانى ترين برهان خداشناسى است. قرآن مجيد و پيشوايان بزرگ اسلام با بيانات مؤكدى، مردم را به مطالعه كتاب آفرينش دعوت نموده اند، كتابى كه سراسر صفحات و سطور آن گواه روشنى بر نظم و ترتيب، محاسبه و اندازه گيرى و دخالت علم و حكمت در آفرينش آن است حتى به اين دعوت كلى اكتفا نكرده با بيان نمونه هايى از نظام حيرت انگيز اين جهان، راه مطالعه و بررسى را به روى عموم گشوده اند.
علت عنايت و اهتمام كتاب آسمانى و پاسداران وحى به پيمودن اين راه اين است كه هر فردى به فراخور دانش و بينش و استعداد خود مى تواند نمونه هاى بارزى از نظم جهان را درك كند و از وجود نظم شگرفى كه در دل هر ذره اى از ذرات بى شمار آن نهفته است بهوجود ناظمى كه از روى علم، حكمت، محاسبه و اندازه گيرى به آن نظم بخشيده است پى ببرد.
البته آنچه را كه يك گياه شناس و زيست شناس يا يك فيزيك دان و شيمى دان و يا متخصص مسائل فضايى و اجرام كيهانى از نظام اين جهان درك مى كند هرگز با آنچه كه يك فرد عادى از مطالعه سطحى از آن بدست مى آورد قابل مقايسه نيست، ولى به هر حال هر دو دسته، از مطالعه خود نتيجه واحدى مى گيرند. هر دو گروه به اين نتيجه مى رسند كه نظام شگفت انگيز اين جهان، بلكه نظام هر ذره اى از ذرات بى نهايت آن و ساختمان هر سلول از سلول هاى جان داران و حركت منظم هر پديده كيهانى و... گواه بر اين است كه اين موجودات از روى تدبير و محاسبه و اندازه گيرى آفريده شده اند و محال است
بدون مداخله يك قدرت بزرگ دانا و توانا، اين نظم و ترتيب به وجود آمده باشد.
در حقيقت، علوم طبيعى با رشته هاى گوناگونى كه دارد روشنگر گوشه اى از اين نظامات و تشكيلات شگفت انگيز جهان آفرينش است و هر چند بشر در گشودن رازهاى طبيعى و تسخير قله هاى تازه علم به پيروزى هاى بيشتر و شگرف ترى رسيده است، بى شك گام هاى بلندترى به سوى درك نظامات دقيق و حيرت انگيز جهان بر مى دارد.
با اين كه آنچه داشنمندان عصر حاضر در پرتو پيشرفت علوم و وسايل دقيق علمى، از نظم شگفت انگيز جهان گياهان، جانوران، اجرام كيهانى و عجائب دريا درك مى كند با آنچه گذشتگان از اين موضوعات درك مى كردند تفاوت بارزى دارد، ولى در چشم انداز همه دانش هاى طبيعى دو مطلب براى ما به خوبى واضح و روشن مى گردد:
يكى اين كه جهان آفرينش، بر اساس يك نقشه علمى، محاسبه و اندازه گيرى خاص و دقيقى آفريده شده است و بر هر ذره اى از ذرات و گوشه اى از گوشه هاى آن، يك سلسله قوانين تغيير ناپذيرى حكومت مى كند.
ديگر اين كه نظم و تدبير جهان آفرينش گواه بر آن است كه صانعى توانا، سازنده اى دانا و طراحى چيره دست با محاسبات دقيق علمى آن را طرح كرده است و به آن وجود و هستى بخشيده است.
📚کتاب الهيات و معارف اسلامى، #آیت_الله_سبحانی ، ص۶۰ و ۶۱
♨️مطالعه آنلاین کتاب الهیات و معارف اسلامی👇
🌐 http://tohid.ir/fa/index/book?bookID=380&page=1#60
#اثبات_وجود_خدا
#پرسمان_اعتقادی
🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
💎کانال طلاب پاسخگو🔻
@tollabe_pasokhgoo
❓🚰 آیا آبی که از شستن چیز نجس با آب لوله کشی میریزد، پاک است؟
#احکام
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥پوشش اعتراضات مجازی به زاکانی در صداوسیما یعنی نگاه حاکم برا رسانه ملی تغییر کرده.
احسنت بر آقای جبلی👏
اما وای بر زاکانی که برخلاف وعده های خود ، این کار غلطو انجام داد. اقای زاکانی نمی شود ادعای انقلابی گری بکنید ولی عین حسن روحانی فامیل بازی در بیارید! اگر رویه شما اینه ، لطفا دم از انقلابی گری و شهدا و... نزنید!
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓چرا به رفتن #مسجد سفارش شدهایم؟
✅امام صادق علیه السلام:
علَيكُم بِإتيانِ المَساجِدِ؛ فإنّها بُيوتُ اللّه ِ في الأرضِ، و مَن أتاها مُتَطَهِّرا طَهَّرَهُ اللّه ُ مِن ذُنوبِهِ و كُتِبَ مِن زُوّارِهِ فَأكثِرُوا فيها مِن الصَّلاةِ و الدُّعاءِ
🕌 بر شما باد رفتن مساجد؛
زيرا مساجد خانههاى خدا در روى زمينند.
هر كه پاك و پاكيزه وارد آنها شود خداوند او را از گناهانش پاك گرداند و در زمره زائران خود قلمدادش كند.
پس، در مساجد نماز و دعا بسيار بگذاريد.
📚 الأمالي للصدوق : ۴۴۰/۵۸۴
#اخلاق
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹@Tollabe_pasokhgoo
🍃🌷استعدادیابی در انتخاب کار🍃🌷
✍ #استاد_شهید_مطهری :
کار علاوه بر اینکه مانع انفجار عملی میشود، مانع افکار و وساوس و خیالات شیطانی میگردد. لهذا در مورد کار میگویند که هرکسی باید کاری را انتخاب کند که در آن استعداد دارد، تا آن کار علاقه او را به خود جذب کند. اگر کار مطابق استعداد و مورد علاقه نباشد و انسان آن را فقط به خاطر درآمد و مزد بخواهد انجام دهد، این اثر تربیتی را ندارد و شایدفاسدکننده روح هم باشد. انسان وقتی کاری را انتخاب میکند باید استعدادیابی هم شده باشد. هیچ کس نیست که فاقد همه استعدادها باشد، منتها انسان خودش نمیداند که استعداد چه کاری را دارد. چون نمیداند، دنبال کاری میرود که استعداد آن را ندارد و همیشه ناراحت است. مثلًا وضع دانشجویان ما با این کنکورهای سراسری وضع بسیار ناهنجاری است.
دانشجو میخواهد به هر شکلی که هست این دو سال سربازی را نرود، و عجله هم دارد به هر شکلی که هست در دانشگاه راه پیدا کند. وقتی آن ورقهها و پرسشنامهها را پر میکند، چند جا که دیپلمش به او اجازه میدهد نام نویسی میکند، هرجا را که درآمدش بیشتر است انتخاب میکند و بسا هست جایی را انتخاب میکند که اصلًا ذوق آن را ندارد؛ یعنی سرنوشت خود را تا آخر عمر به دست یک تصادف میدهد.
📚کتاب تعلیم و تربیت در اسلام، شهید مطهری،ص۲۸۱
🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
🌸 @Tollabe_pasokhgoo 🌸
🚫شایعه🚫
ما از نژاد آریایی هستیم و نژاد آریایی برترین نژاد روی زمین است که افرادی باهوش و زیباروی دارد و هرگونه اختلاطی با دیگر نژادها را هرگز نمی پسندیم.
ای آریایی بپاخیز و نژاد اصیل خود را از هجوم بیگانگان مصون بدار
✅پاسخ به شایعه:
👈 دکتر عبدالحسین زرینکوب مینویسد: «از دوران هخامنشی تا امروز آنقدر اقوام مختلف از پارسی و سکایی و تورانی و یونانی و عرب و تاتار در این سرزمین بهم آمیخته اند که تصور خون و نژاد خالص، کودکانه است!»(۱)
⛔️ به راستی تعریف این «نژاد آریایی» چیست؟
💢اگر منظورشان به مهاجرین هندوایرانی است، که از جنوب روسیه به فلات ایران و هند کوچ کردند پس باید بدانند که پشتونهای افغان و... همگی از اصیلترین اقوام آریایی هستند. اگر منظورشان از آریایی، ساکنین قدیم ایران است که باید بدانند که نژادها در هم آمیخته شدند و دیگر هیچ نژاد خاصی باقی نمانده است.
🇮🇷ایرانیان امروزه از اقوام و نژادهای گوناگونی تشکیل شده اند. حتی از گذشتههای دور بسیاری از اقوام عرب به ایران کوچیدند و در مردم ایران ادغام شدند.بخش عظیمی از مردم امروز ایران، اصالتاً از اقوام آسیای میانه، عرب، یونانی و... هستند که با مهاجرت به فلات ایران، به تدریج زبانشان تغییر کرد و حتی امروزه بسیاری از ایرانیان این را نمیدانند.
✅ حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
💠«ای مردم؛ خدای شما خداوندی یگانه است و همۀ شما از یک پدر (آدم ابوالبشر) هستید، عرب و عجم هیچ یک بر دیگری برتری ندارند.
بلکه گرامیترین شما نزد خدا، باتقواترینِ شماست»(۲)
↩️ حقیقتاً لازم است بدانیم که شیطان، اولین نژادپرست بود. از آنجایی که معترضانه به الله، خدای خود گفت: «من از آدم برترم. مرا از آتش آفریدی و آدم را از خاک»(۳)
☑️ امروزه بشر به جایی رسیده که در نزد اکثریت مردم جهان نژاد پرستی امری مذموم است و این مسئله آنقدر بدیهیست که دز تمام رسانه های جهان هر روز مطلبی در باب محکوم کردن نژاد پرستی چاپ میشود و افکار پوچ نژادپرستان محکوم میشود.
📚منابع:
۱: هوشنگ اتحاد، پژوهشگران معاصر ایران (بخش مربوط به زندگینامه عبدالحسین زرینکوب)، تهران: فرهنگ معاصر، ۱۳۸۷، ص ۲۲۷
۲: ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغة، قم: نشر کتابخانه آیة الله مرعشی، ۱۴۰۴ ه.ق، ج ۱، ص ۱۲۸.
تاج الدين شعيرى، جامع الأخبار، قم: انتشارات رضى، ۱۳۶۳، ص ۱۸۳
۳: قرآن کریم، سوره اعراف، آیه ۱۲ و سوره صاد، ایه ۷۶
#نقد_باستان_گرایی
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🔷 کانال طلاب پاسخگو 🔻
✳️ @tollabe_pasokhgoo